-اضطراب و آژیتاسیون، حاد(درمان کمکی یا تک درمانی-بدون برچسب)
-اختلالات اضطرابی(درمان کمکی یا تک درمانی-آلترناتیو-بدون برچسب)
-اختلالات پنیک
-میوکلونوس(تک درمانی یا درمان کمکی-بدون برچسب)
-اختلال رفتار خواب با حرکات سریع چشم (تک درمانی یا درمان کمکی-بدون برچسب)
-اختلالات تشنجی، مقاوم به درمان (درمان کمکی یا تک درمانی-عامل آلترناتیو)
-تاردیو دیسکینزی(عامل آلترناتیو-بدون برچسب)
-سرگیجه، درمان اپیزودهای حاد(عامل آلترناتیو-بدون برچسب)
کلونازپام دارویی متعلق به دسته بنزودیازپین ها است که معمولاً برای درمان بیماری هایی مانند اختلالات اضطرابی، حملات پنیک و انواع خاصی از تشنج تجویز می شود. این ماده با افزایش اثرات یک انتقال دهنده عصبی به نام گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) در مغز عمل می کند و در نتیجه اثر آرام بخشی دارد.
اگرچه کلونازپام به دلیل اثربخشی خوب در مدیریت علائم حاد شناخته شده است، اما به دلیل احتمال بروز علائم وابستگی و ترک باید با احتیاط مصرف شود. بر خلاف آلپرازولام و نیترازپام که نیمه عمر کوتاهی دارند، ماندگاری کلونازپام در خون بیشتر است و وابستگی شدیدتری ایجاد می کند.
با اینکه خواص آرام بخش کلونازپام آن را به ویژه در کاهش علائم اضطراب و جلوگیری از تشنج مفید می کند، با این حال، استفاده طولانی مدت یا قطع ناگهانی آن می تواند منجر به علائم ترک شود که بر اهمیت کاهش تدریجی تحت نظارت پزشکی تاکید دارد.
این دارو به صورت قرص خوراکی ۰/۵، ۱ و ۲میلیگرم و در برخی مناطق به صورت محلول خوراکی ۰/۱ ، ۰/۴ و ۲/۵ میلیگرم بر میلیلیتر عرضه میشود.
من بیماری سرع دارم.تاوقتی قرص موردنظر که این شرکت تولیدوتوضیعش کرده بود من تهیه وسره ساعت مصرف میکردم هیچوقت مریضیم به سراغم نیومدواصلاً یادم رفته بودکه مریضم،اماازوقتی ک تولیدشرکتهای دیگه روبهم دادن مجبورم چندتاقرص روباهم بخورم وبازم میترسم نکنه توخیابون یاپشت فرمون تشنج کنم