-GERD بازگشت اسید معده به مری:
غیر فرسایشی، علامت دار
ازوفاژیت فرسایشی، درمان کوتاه مدت
ازوفاژیت فرسایشی، درمان نگهدارنده
-ترشح بیش از حد اسید معده
-خونریزی دستگاه گوارشی فوقانی(تزریقی)
-عفونت هلیکوباکترپیلوری
-سندرم زولینگر-الیسون
-پیشگیری از آسپیراسیون در بیماران تحت بیهوشی(بدون برچسب)
-بارت مری (بدون برچسب)
-سوهاضمه، فانکشنال(بدون علت مشخص یا بدون زخم)(بدون برچسب)
-ازوفاژیت ائوزینوفیلیک(بدون برچسب)
-زخم های ناشی از داروهای ضد التهابی غیراستروئیدی (از جمله آسپرین)، پیشگیری اولیه(بدون برچسب)
-بیماری اولسر پپتیک، درمان و پیشگیری ثانویه(بدون برچسب)
-پیشگیری از زخم گوارشی استرسی در بیماران خاص بدحال(بدون برچسب)
پنتوپرازول، یک مهارکننده پمپ پروتون (PPI) و یک داروی پرمصرف است که به دلیل اثربخشی آن در کاهش تولید اسید معده شناخته شده است. معمولاً برای مدیریت شرایطی همچون در درمان زخم هاي خوش خيم معده و دوازدهه، زخم هاي وابسته به هليكوباكتري پيلوري، سندروم زولينگر- اليسون، كاهش اسيد معده در جراحي و پيشگيري كوتاه مدت بازگشت محتويات معده تجویز میشود.
این دارو همچنین پیش از جراحیها در افرادی که در خطر آسپیراسیون در زمان بیهوشی میباشند، کاربرد دارد.
قرص پنتوپرازول با توانایی خود در کاهش علائم اختلالات مربوط به اسید، با مهار تولید اسید اضافی معده، موجب تسکین علائم ناشی از این تولید بیش از حد اسید می شود.
این دارو می تواند در درمان سوء هاضمه و بیماری رفلکس٬ همچنین در پیشگیری و درمان زخم های مرتبط با NSAIDs استفاده شود.
در افرادی که نیاز به مصرف مزمن NSAID دارند بعد از بهبود زخم مقدار مصرف امپرازول کاهش نمی یابد زیرا امکان پیشرفت زخم بدون علائم وجود دارد.
این دارو ممکن است علائم سرطان معده را بپوشاند و در افراد پرخطر باید قبل از شروع درمان، بیمار از نظر بدخیمی معده بررسی شود.
این دارو می تواند در کاهش تخریب مکمل های آنزیم های پانکراسی در بیماران مبتلا به سیستیک فیبروزیس به کار رود.
مقدار بالای این دارو برای کنترل ترشح اسید معده در سندرم زولینگر - الیسون به کار می رود.
مصرف وریدی پنتوپرازول به همراه درمان اندوسکوپیک خونریزی ناشی از زخم های گوارشی شدید٬ ریسک خونریزی مجدد و نیاز به جراحی را کاهش می دهد.
پنتوپرازول با نامهای تجاری متعددی از جمله پنتوسک، پنتومید و نولپازا، به صورت قرص خوراکی ۲۰و۴۰میلیگرم و ویال تزریقی جهت انفوزیون وریدی عرضه میشود. اشکال مختلف خوراکی دیگر از جمله گرانول و سوسپانسیوت خوراکی پنتوپرازول نیز در برخی مناطق در دسترس میباشد.
با سلام وخسته نباشین خدمت شما پسری دارم ۸سالشه از ۳ سالگی شکمش هنگام غذا خوردن درد میکنه وآزمایش دادیم میکروب معده داره .لطف بفرمایید که چه دارویی بهش بدم .اصلآ غذا نمیتونه بخوره از درد. خیلی لاغر شده .لطفآ جواب بدین که خیلی ناراحتم .سپاسگذارم
سلام و ادب.وجود میکروب معده باید در آزمایش مدفوع یا نمونه برداری بدنبال اندوسکوپی،اثبات شود..اگر اثبات شد باید بر اساس وزنشان،تحت نظر متخصص اطفال یا فوق تخصص گوارش اطفال،درمان آنتی بیوتیکی را درکنار سایر درمانها دریافت کنند.لذا شما به متخصص اطفال مراجعه بفرمایید.