قرص اووژن که به منظور بهبود باروری خانم ها استفاده می شود، حاوی ویتامین های گروه ب، آ، د، ث، ایی، سلنیوم، زینک، منیزیم، آهن، ید، مس، کولین، منگنز، کوآنزیم کیوتن، ال آرژنین، اینوزیتول، لیپوئیک اسید، ان استیل سیستین و چست بری است. قرص اووژن با تامین ریزمغذی ها می تواند به آماده سازی بدن خانم ها جهت بارداری، تنظیم عملکرد هورمونی و بهبود پروسه تقسیم سلولی کمک کند.
اووژن مخصوص بانوان
مولتی ویتامین مینرال مخصوص بانوان، بهبود باروری بانوان
ویتامینهای A، B1، B2، B3، B5، B6، B12، C، D3، E، فولیک اسید، سلنیوم، زینک، بیوتین، ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA)، دیهیدرواپی آندروسترون (DHEA)، منیزیم، ید، آهن، مس، کولین، منگنز، آلفا لیپوئیک اسید، اینوزیتول، کوآنزیم Q10، ال-آرژنین، ان-استیل-ال-سیستئین، گیاه پنج انگشت (Chasteberry)
• تأمین ویتامینها و مواد معدنی لازم برای دوران پیش از بارداری
• ایجاد شرایط بهینه برای باروری بانوان
• کمک به تنظیم فعالیت هورمونهای جنسی زنانه
• کمک به تقویت کیفیت تخمک (سلول جنسی زنانه)
ا اثرات آنتیاکسیدانی و محافظت از سلولها در برابر رادیکالهای آزاد (مولکولهای آسیبرسان)
• کمک به بهبود علائم PCOS (سندرم تخمدان پلی کیستیک)
روزانه دو عدد کپسول نرم ژلاتینی اووژن، ترجیحاً صبح و عصر، همراه با غذا و یک لیوان آب مصرف شود.
درصورت وجود هرگونه بیماری زمینهای یا مصرف هر نوع مکمل یا دارو، قبل از مصرف با پزشک خود یا داروساز مشورت کنید.
مصرف این فراورده در دوران بارداری و شیردهی ممنوع است.
• در ظرف دربسته، در دمای 15 تا 30 درجه سانتیگراد و دور از نور، رطوبت و حرارت نگهداری شود.
• دور از دید و دسترس کودکان نگهداری شود.
قوطی حاوی 60 عدد کپسول نرم ژلاتینی خوراکی است.
اووژن مکملی تخصصی برای بهبود باروری بانوان است. این فراورده حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات مؤثری است که به تقویت کیفیت تخمک و تنظیم تعادل هورمونی کمک میکند.
در ادامه، به بررسی مهمترین نقش اجزای اووژن میپردازیم.
مکمل اووژن حاوی ویتامینها و مواد معدنی مختلف ازجمله ویتامینهای A، B، C، D، E، آهن، منیزیم، سلنیوم و زینک است که هرکدام بهنحوی در تأمین نیازهای تغذیهای خانمهایی که قصد بارداری دارند، تأثیرگذار هستند.
فولیک اسید یکی از ویتامینهای کلیدی برای بهبود باروری زنان و سلامت جنین محسوب میشود. این ویتامین با تقویت تخمکگذاری و کیفیت تخمکها و تنظیم تعادل هورمونی، نقش مهمی در باروری دارد. بهعنوان آنتیاکسیدان، فولیک اسید با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از سلولهای تخمدان محافظت میکند. کمبود فولیک اسید در دوران قبل از بارداری و در سه ماهه اول بارداری، ریسک بروز NTDs (نقص در تشکیل کانال عصبی جنین) را بهطور قابل توجهی افزایش میدهد.
آهن در تولید هموگلوبین نقش دارد و با تأمین اکسیژن کافی برای سلولها، از عملکرد صحیح سیستم تولیدمثلی پشتیبانی میکند. کمبود آهن که بهعنوان یکی از شایعترین کمبودهای تغذیهای در زنان شناخته میشود، ممکن است منجر به کاهش کیفیت تخمک و کاهش احتمال باروری شود.
کمبود ویتامین D ممکن است با مشکلاتی مانند اختلالات تخمکگذاری و افزایش خطر ناباروری در زنان مرتبط باشد. مصرف مکملهای حاوی ویتامین D در خانمهای مبتلا به PCOS به بهبود نرخ بارداری کمک میکند. علاوهبر این، نتایج برخی مطالعات نشان داده است؛ IVF (لقاح مصنوعی) در خانمهایی که سطح ویتامین D آنها در محدوده نرمال قرار دارد، نتایج بهتری را بههمراه داشته است.
خانمهای مبتلا به PCOS معمولاً دچار مقاومت به انسولین و عدم تعادل هورمونی و نامنظمی چرخههای قاعدگی هستند. اینوزیتول با بهبود پاسخ بدن به انسولین، به تنظیم چرخه قاعدگی، تخمکگذاری منظم و کاهش علائم مرتبط با PCOS (مانند آکنه و هیرسوتیسم) کمک میکند.
کولین یک ماده مغذی ضروری است که در بهبود باروری زنان نقش دارد. کولین باعث بهبود کیفیت تخمک میشود و انرژی مورد نیاز برای رشد و تکامل تخمکها را تأمین میکند. کولین مشابه فولیک اسید، در پیشگیری از NTDs مؤثر است.
CoQ10 نوعی آنتیاکسیدان است که علاوهبر محافظت از بدن در برابر رادیکالهای آزاد، در تولید انرژی سلولی نقش حیاتی دارد. با افزایش سن، تولید CoQ10 در بدن کاهش مییابد که ممکن است منجر به کاهش کیفیت تخمکها، آسیب به DNA آنها و در نهایت کاهش نرخ بارداری شود. در زمینه باروری بانوان، CoQ10 با تأمین انرژی و محافظت دربرابر استرس اکسیداتیو، به بهبود کیفیت تخمکها کمک میکند. همچنین، CoQ10 اثر مثبتی بر بهبود پاسخ به IVF و احتمال موفقیت بارداری دارد.
افزودن NAC به رژیم درمانی حاوی کلومیفن (یکی از داروهای درمان ناباروری) در بیماران مبتلا به PCOS، با کمک به کاهش مقاومت به انسولین، تخمکگذاری را تحریک میکند و نرخ بارداری را افزایش میدهد.
EPA نوعی امگا-3 است که در بهبود کیفیت تخمک و تنظیم تعادل هورمونی نقش دارد.
DHEA پیشساز تولید آندروژن و استروژن (دو گروه از هورمونهای جنسی) است. DHEA برای کمک به درمان کاهش ذخایر تخمدان که بهدلیل پیری زودرس تخمدان یا افزایش سن رخ میدهد، استفاده میشود. مصرف DHEA در بهبود نتایج IVF و ارتقای کیفیت تخمکها تأثیرگذار است.
این گیاه به بهبود اختلالات قاعدگی (درد، شدت خونریزی و قاعدگی نامنظم)، کاهش علائم PMS (سندرم پیش از قاعدگی ) و کاهش عوارض یائسگی کمک میکند. گیاه پنج انگشت با کمک به تنظیم ترشح هورمونها و کاهش ترشح پرولاکتین، در بهبود باروری تأثیرگذار است.