پودر پری لود کراتین کمپلکس اپتیموم نوتریشن حاوی تری متیل گلایسین، ال والین، ال ایزولوسین، ال لوسین، ال تورین، ال گلوتامین، کراتین مونوهیدرات، پتاسیمف سدیم، منیزیم و فسفر است. لذا می توان از آن برای بازیابی سریع توان عضلات، بهبود عملکرد و افزایش حجم آن ها و نیز افزایش قدرت و استقامت عضلات در زمان روزش استفاده کرد.
پودر کراتین کامپلکس پری لود اپتیموم نوتریشن چیست؟
اگر شدت تمرین هایتان بالاست و نیاز به انرژی های انفجاری در طول تمرین خود دارید یا طول مدت تمرینتان زیاد است و در طی تمرین خسته می شوید، یکی از چیزهایی که می تواند به شما کمک شایانی بکند استفاده از مکمل های کراتین است که اگر اصولی مصرف شوند حتما نتایج ملموسی را در پی خواهند داشت. در این مکمل ما تنها با کراتین مواجه نیستیم، بلکه شرکت سازنده برای بهبود کارایی این مکمل از مواد دیگری نیز بهره جسته است. یکی از آن مواد شبکه ای از کربوهیدرات هاست که با جذب خود و افزایش انسولین خون باعث بهبود جذب و کارایی کراتین می شود وعلاوه بر آن به ترمیم ذخایر گلیکوژنی عضلات نیز کمک می کند که باعث بهبود کیفیت تمرین می شود. همچنین دارای آمینو اسید های شاخه دار (BCAA) است که در انابولیسم عضلات بسیار سودمند هستند و باعث عدم از دست رفتن عضلات و ورود بدن به مرحله سوخت عضلات می شوند.
این مکمل همچنین دارای فسفر و پتاسیم و سدیم است که به تعادل آب و الکترولیت های بدن کمک می کند چون در شرایط تعریق زیاد ناشی از فعالیت های شدید این تعادل بهم میخورد، پس فوق العاده تاثیر گذار است و حتی از کرامپ های عضلانی ناشی از این عدم تعادل جلوگیری میکند. مصرف کراتین باعث افزایش وزن بدن از طریق احتباس آب در بافت عضلانی می شود، این احتباس آب در صورت همراه بودن با ورزش و تغذیه مناسب باعث افزایش توده عضلانی می شود و در غیر این صورت، این احتباس با قطع مصرف از بین میرود.
عوارض جانبی
جزو مکمل های نسبتا ایمن طبقه بندی می شود.
عوارض عمدتا ناشی از مصرف سرخود این مکمل است.
در صورت مصرف ناکافی آب در طی مصرف این مکمل به علت مهاجرت آب به عضلات و دهیدراته شدن بدن، ممکن است تعادل آب و الکترولیت های بدن شما به هم ریخته و عوارضی مانند تهوع ، اسهال ، دردهای شکمی و نارسایی کلیه ها را به همراه داشته باشد.
تداخلات
با بسیاری از داروها تداخل دارد و در صورت مصرف حتما با پزشک خود مشورت کنید.
با داروهای ضد اتهابی غیر استروییدی (آسپیرین، استامینوفن، ایندو متاسین، ناپروکسن، دیکلوفناک، سایمیتیدین و....) تداخل دارد.
موارد احتیاط
زنان باردار و شیرده
افراد زیر 18 سال
افراد با بیماری های کلیوی
افراد دیابتی
بیماری های سیستم عصبی
حتما در صورت تمایل به استفاده ازمتخصص تغذیه مشورت بگیرید