نام علمی گیاه: Arachis hypogaea
نام انگلیسی: Peanut و groundnut
بادام زمینی منبع غنی از پروتئین ایست ولی فاقد اسید آمینه های لیزین، سیستئین و متیونین است.
روغن بادام زمینی به علت داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده، نسبت به حرارت مقاوم تر است و همچنین عطر و اسانس کمتر نسبت به سایر روغن ها برای پخت و پز مناسب تر است.
کمتر از 1 دزصد افراد جامعه ممکن است نسبت به روغن بادام زمینی حساسیت ملایم تا شدید داشته باشند و مصرف کره بادام زمینی باعث بستری شدنشان در بیمارستان شود. علائم حساسیت می تواند از آبریزش از چشم تا شوک آنافیلاکسی متفاوت باشد. مصرف مقادیر ناچیزی از بادام زمینی در چنین افرادی می تواند حساسیت خطرناک ایجاد کند.
روغن بادام زمینی اثرات ملین، خلط آور، ضد التهاب و تقویت کننده قوای جنسی دارد.
خارج کننده واکس وچربی گوش
کد ژنریک | نام شکل دارویی | پرخطر | دما | حیاتی | برچسب هشدار بالا |
---|---|---|---|---|---|
00103 |