هالوپریدول

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

هالوپریدول چیست؟
هالوپریدول دارویی است که جهت کنترل و تسکین علائم بیماری اسکیزوفرنی و برخی اختلالات اعصاب و روان که بر روی تفکرات فرد،رفتار یا احساسات تاثیر می گذارند، تجویز می شود.
این اختلالات ممکن است به صورت شنیدن صداهای غیر طبیعی، توهمات دیداری یا احساسی و یا رفتار و اعتقاداتی که حقیقت ندارند و احساس شک و بدبینی بروز نماید.
چنانچه هالوپریدول جهت درمان این اختلالات مورد استفاده قرار بگیرد، معمولاً به صورت قرص یا کپسول تا مدتی که علائم برطرف گردد تجویز می شود. با این حال ممکن است پزشک هالوپریدول را به صورت تزریقی و طولانی اثر جهت کنترل طولانی مدت بیماری و تحت کنترل قرار گرفتن علائم تجویز نماید.
هالوپریدول همچنین جهت درمان برخی تیک های عصبی (حرکات غیر قابل کنترل اعضای بدن)و تهوع ناشی از بیماری‌های پیشرفته و سکسکه های مقاوم به درمان نیز تجویز می گردد.


پیش از شروع مصرف هالوپریدول
-در صورت بارداری، اقدام بارداری یا شیردهی، پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-چنانچه مبتلا به اختلالات قلبی عروقی می باشید، پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-سابقه ی هرگونه اختلال کبدی کلیوی یا پروستات را به پزشک اطلاع دهید.
-چنانچه دچار تنگی‌نفس می‌شوید، پزشک را در جریان قرار دهید.
-در صورتی که مبتلا به بیماری پارکینسون، افسردگی، فشار بالای چشم (گلوکوم) یا اختلال ضعف عضلانی به نام میاستنی گراویس می باشید، پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-چنانچه سابقه ی زرد شدن پوست و چشم یا اختلالات خونی دارید، حتماً به پزشک اطلاع دهید.
-اگر سابقه ی تشکیل تومور در غدد فوق کلیه را دارید، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
-در صورتی که به شما گفته شده است که سطح املاح و الکترولیت ها در خون شما پایین است به پزشک خود بگویید.
-سابقه ی حساسیت دارویی به هالوپریدول و یا هر داروی دیگر را به پزشک یا داروساز اطلاع دهید.
-لیست کامل از داروهای مصرفی خود تهیه نموده و پیش از شروع مصرف این دارو در اختیار پزشک و داروساز خود قرار دهید تا در صورت امکان بروز تداخلات دارویی، اقدامات لازم انجام گیرد.


نحوه صحیح مصرف هالوپریدول
-هالوپریدول را دقیقاً طبق دستور پزشک در زمان مشخص و تعداد نوبت های روزانه ی تجویز شده مصرف نمایید.
مقدار داروی مصرفی با توجه به علت بیماری و شدت آن متفاوت می باشد.
-در زمان شروع مصرف هالوپریدول معمولاً پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز می نماید و به تدریج به مقدار مصرف روزانه می افزاید. این کار به منظور کمک به کاهش احتمال بروز عوارض ناخواسته ی دارویی می باشد.
-هالوپریدول با غذا تداخلی ندارد و می‌توانید آن را قبل یا بعد از غذا همراه با یک لیوان آب مصرف نمایید.
-سعی کنید این دارو را در زمان مشخصی از روز میل کنید تا با مصرف منظم، روند بهبودی تسریع یابد.
-در صورت فراموش کردن یک نوبت مصرف به محض یادآوری، دارو را مصرف نمایید. چنانچه به نوبت بعدی نزدیک شده‌اید، نوبت فراموش شده را مصرف ننموده و نوبت‌های بعدی را طبق روال سابق مصرف کنید. از دو برابر نمودن مقدار مصرف در یک نوبت خودداری نمایید.


توصیه ها
-در مدت درمان با هالوپریدول نیاز به نظارت و مراقبت های دقیق پزشکی دارید. به همین خاطر در مدت درمان با این دارو حتماً تحت نظر پزشک باشید تا روند بهبودی بررسی گردد و معاینات و آزمایشات لازم توسط پزشک درخواست شود.
-درمان با هالوپریدول جهت کنترل بیماری اسکیزوفرنی طولانی مدت می باشد (مگر این که عوارض ناخواسته دارویی مشاهده گردد.) و عموماً اثرات مطلوب پس از چند هفته مشاهده می گردد.
لذا دارو را دقیقاً به همان مقدار که پزشک تجویز نموده است، مصرف نمایید و از افزایش مقدار مصرف یا قطع مصرف بدون نظر پزشک اکیدا خودداری نمایید.
-قطع ناگهانی مصرف هالوپریدول عوارض و مشکلاتی همچون تهوع،استفراغ، اختلال گوارشی، لرزش،حرکات غیر ارادی دهان، صورت یا فک، بی‌قراری و... می‌شود. به همین خاطر قطع دارو حتماً باید تحت نظر پزشک و به صورت تدریجی صورت گیرد.
-در صورتیکه هالوپریدول جهت تسکین بی قراری و اضطراب برای شما تجویز شده است، ممکن است درمان به مدت کوتاه و تا زمان بهبود این علائم ادامه داشته باشد. اما در باقی موارد درمان طولانی مدت است و نیاز به صبر بیشتری دارد.
-در مدت درمان با هالوپریدول پوست بدن بیش از گذشته به نور آفتاب حساس می شود.به همین دلیل لازم است از ضد آفتاب مناسب و عینک آفتابی استفاده نمایید و از گرفتن حمام آفتاب بپرهیزید.
-چنانچه جهت انجام عمل جراحی و هرگونه اقدام درمانی دیگر برنامه ریزی نموده اید، حتماً درمانگر یا هر فرد مسئول را در جریان مصرف هالوپریدول و سایر داروهای مصرفی خود قرار دهید. زیرا ممکن است این دارو بر روی اثربخشی داروهای بیهوشی و بیحسی تاثیر بگذارد.

-پیش از خرید هر گونه داروی بدون نسخه، مکمل یا فرآورده ی گیاهی، حتماً داروساز را در جریان مصرف هالوپریدول قرار دهید.
-مصرف فرآورده های الکلی منجر به افزایش احتمال بروز عوارض جانبی هالوپریدول می گردد و به همین خاطر توصیه نمی‌شود.
-استعمال سیگار و دخانیات می‌تواند بر روی مقدار هالوپریدول در بدن شما اثر بگذارد. با پزشک خود در مورد روش ترک مناسب در مدت درمان با این دارو مشورت نمایید.
-چنانچه مبتلا به دیابت می باشید،لازم است قند خون خود را به صورت منظم و روزانه چک نمایید.مصرف هالوپریدول می تواند بر روی سطح قند خون شما اثر بگذارد.
-در مدت درمان با این دارو از تغییر وضعیت ناگهانی خودداری نمایید. زیرا امکان افت فشار خون وضعیتی و احساس سرگیجه وجود دارد.
-در مدت درمان با هالوپریدو از مصرف داروهای سرکوب کننده ی سیستم ایمنی (مانند کورتیکواستروئیدها) خودداری نمایید.چنانچه نیاز به مصرف این داروها پیدا کردید، حتما۴ با پزشک متخصص مشورت نمایید.
-مصرف هالوپریدول ممکن است موجب افزایش درجه حرارت بدن گردد.در مدت درمان با این دارو از قرار گرفتن در محیط های گرم و پر ازدحام خودداری نمایید.
-آزمایشات بررسی عملکرد کبدی و شمارش سلول های خون را جهت بررسی روند درمان و پیشگیری از بروز عوارض جدی به صورت منظم انجام دهید.


عوارض ناخواسته ی هالوپریدول
-در صورت بروز سردرد با داروساز یا پزشک خود در مورد انتخاب داروی ضد درد مناسب مشورت نمایید.
-در صورت احساس سرگیجه و خواب‌آلودگی تا زمانی که اثر دارو با قی است، از رانندگی و کار با وسایلی که نیاز به احتیاط بیشتری دارند خودداری نمایید.
-چنانچه در ابتدای درمان هنگام برخاستن احساس سبکی سر و افت فشار نمودید، نگران نشوید. سعی کنید به آرامی تغییر وضعیت دهید. خصوصا وقتی دراز کشیده اید حتماً به آرامی بنشینید و پس از چند لحظه به آرامی از جای خود بلند شوید.
-در صورتی که با مشکلات گوارشی و سوءهاضمه مواجه شدید، با مصرف وعده های غذایی سبک و پرهیز از غذاهای پرچرب و ادویه می توانید این عوارض را کاهش دهید.
-در صورت بروز خشکی دهان می توانید از آدامس یا آبنبات های فاقد قند استفاده نمایید.
-در مدت درمان با هالوپریدول برخی از بیماران احساساتی مانند لرزش، بی‌قراری و حرکات غیر ارادی ماهیچه ها را تجربه می نمایند. چنانچه با این علائم مواجه شدید در اسرع وقت به پزشک خود مراجعه نمایید.
-در صورت تغییرات ناگهانی وزن، اختلال خواب، تغییرات رفتاری، گرفتگی بینی، تغییر در میل جنسی، افزایش سایز پستانها و یا ترشحات غیر طبیعی شیر از آنها، اختلالات قاعدگی، تپش قلب مشکل در دفع ادرار و لکه های قرمز پوستی حتماً با پزشک خود صحبت کنید.
-در صورت مشاهده ی علائم مشابه آنفولانزا مانند درد و گرفتگی عضلات، افزایش دمای بدن بیش از حد، گیجی، تپش قلب شدید و تعریق غیر طبیعی، سریعاً به پزشک مراجعه نمایید. زیرا این علائم می تواند ناشی از یک عارضه نادر اما بسیار مهم باشد.
به ویژه اگر مصرف کننده ی داروی لیتیوم همزمان با این دارو می باشید، حتماً به این علائم توجه بیشتری نمایید.
-حرکات غیر ارادی بدن و ماهیچه ها خصوصاً در ابتدای درمان با این دارو ممکن است مشاهده گردد و به تدریج کاهش می یابد. در موارد ادامه دار و شدید پزشک با تغییر دوز مصرف و اضافه نمودن داروهای دیگر به بهبود علائم کمک می نماید.
-علائمی مانند انقباض عضلات گردن و ناتوانی در بی حرکت ماندن و ناتوانی در شروع حرکت ماهیچه، کندی حرکات، لرزش، حرکات نامنظم و جهشی و سفتی عضلات از این دست عوارض می باشند.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف هالوپریدول

هالوپريدول در درمان علائم اختلالات حاد و مزمن سایکوتیک مانند اسكيزوفرني، حالات مانيك‌ و سایکوز ناشي از دارو مصرف مي‌شود. اين داور همچنين براي درمان مشكلات شديد رفتاري در كودكان و درمان سندرم Tourette مصرف شود.

مکانیسم اثر هالوپریدول

هالوپريدول اثر درماني خود را عمدتاً با انسداد گيرنده‌هاي دوپاميني اعمال مي‌نمايد. گيرنده‌هاي آلفا-آدرنرژيك و موسكاريني نيز توسط هالوپريدول تا حدودي مسدود مي‌شوند.

فارماکوکینتیک هالوپریدول

هالوپريدول از راه خوراكي تا حدود 60% جذب مي‌گردد. متابوليسم كبدي وسيعي داشته و حداكثر غلظت خوني آن 6-2 ساعت پس از مصرف خوراكي ايجاد مي‌گردد.نيمه عمر اين دارو از راه خوراكي 27-12، از راه عضلاني 25-17 ساعت و از راه وريدي 19-10 ساعت مي‌باشد. اين دارو به ميزان زيادي از راه كليه و مقداری نيز از راه صفرا دفع مي‌گردد.

منع مصرف هالوپریدول

اين دارو در موارد ضعف شديد و سمي CNS ناشي از مصرف دارو نبايد مصرف شود.

عوارض جانبی هالوپریدول

عوارض شایع (10%<):
سیستم اعصاب مرکزی: واکنش خارج هرمی، پارکینسونیسم
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
سیستم اعصاب مرکزی: دیستونی (انقباض غیرعادی)، هایپرتونی، خواب آلودگی، آکاتیزیا (بی قراری حرکتی)، سردرد
گوارشی: یبوست، درد شکمی، خشکی دهان، ریزش غیر ارادی بزاق (سیالوره)
عصبی، عضلانی و اسکلتی: هایپرکینزی عضلات، لرزش، برادی کینزی (کندی حرکات)، آکینزی
چشمی: بحران اکولوژیریک (انحراف غیرارادی چشم به بالا)
سایر عوارض (درصد نامشخص):
سیستم اعصاب مرکزی: اضطراب، سرخوشی، لتارژی، علایم سایکوتیک (تشدید)، سرگیجه
پوستی: افزایش تعریق
غدد درون ریز و متابولیسم: افزایش قندخون، کاهش سدیم خون، افزایش میل جنسی، اختلالات قاعدگی
گوارشی: بی اشتهایی، اسهال، سوء هاضمه
ادراری تناسلی: احتقان پستان، ضعف جنسی، ترشح شیر
چشمی: آب مروارید، رتینوپاتی، اختلالات بینایی
تنفسی: افزایش عمق تنفس

تداخلات دارویی هالوپریدول

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP1A2
- سوبسترای CYP 2D6
- سوبسترای CYP3A4
- تشدید اثرات آنتی کولینرژیک
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- آنتاگونیست دوپامین
- تشدید اثرات اکستراپیرامیدال
- تشدید هیپرآمونمیا
- اثرات هیپر پرولاکتینمی (قوی)
- تشدید هیپودوپامینرژیک
- تشدید هیپوناترمی
- تشدید اثرات کاهنده فشارخون
- کاهش آستانه تشنج
- افزایش فاصله QT (شناخته‌شده)

تداخلات رده X (پرهیز):
آکلیدینیوم، آزلاستین (نازال)، بروموپرید، بروم پریدول، سیمتروپیوم، کانیواپتان، الوکسادولین، فکسینیدازول، فوزیدیک اسید (سیستمیک)، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، ایدلالیزیب، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، لفامولین، لوسولپیرید، متوکلوپرامید، اورفنادرین، اوکساتومید، اوکسوممازین، پارالدهید، پیموزاید، پیریبدیل، پتاسیم کلراید، پوساکونازول، پتاسیم سیترات، روفناسین، ساکوئیناویر، سولپیرید، تالیدومید، تیوتروپیوم، اومکلیدینیوم

کاهش اثرات داروها توسط هالوپریدول:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، آمفتامین‌ها، داروهای ضد پارکینسون (آگونیست دوپامین)، پروکاینتیک، گوانتیدین، ایتوپراید، لوسولپیرید، نیتروگلیسیرین، پیریبدیل، کیناگولید، سکرتین، داروهای اختلال چرخه اوره

کاهش اثرات هالوپریدول توسط داروها:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، داروهای ضد پارکینسون (آگونیست دوپامین)، کابرگولین، کاربامازپین، القاکننده‌های CYP3A4 (متوسط و قوی)، دابرافنیب، دفراسیروکس، انزالوتامید، اردافتینیب، گلیکوپیرولات (سیستمیک)، لیتیم، میتوتان، پگ اینترفرون آلفا-2b، پیریبدیل، ساریلومب، سیلتوکسیمب، تنباکو (دود کردن)، توسیلیزومب

افزایش اثرات داروها توسط هالوپریدول:
الکل (اتیل)، آمیفاپپریدین، داروهای آنتی کولینرژیک، آزلاستین (نازال)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، سیمتروپیوم، کلوزاپین، تضعیف‌کننده‌های CNS، دمپریدون، الوکسادولین، فلونیترازپام، فکسینیدازول، گلوکاگون، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، آیوهگزول، آیومپرول، آیوپامیدول، مکوئیتازین، متادون، متوتری‌مپرازین، متیل‌فنیدات، متی‌روسین، میرابگرون، آگونیست های اپیوئید، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پنتامیدین (سیستمیک)، پرهگزیلین، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، آنتی‌بیوتیک‌های کینولونی های طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، راموسترون، روفناسین، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، داروهای سروتونرژیک (با خطر بالا)، سولپیرید، سوورکسانت، تالیدومید، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوتروپیوم، توپیرامات، زولپیدم

افزایش اثرات هالوپریدول توسط داروها:
آبیراترون استات، مهارکننده‌های استیل کولین استراز (مرکزی)، آکلیدینیوم، آلیزاپرید، آمیودارون، آمیسولپرید (خوراکی)، اپرپیتانت، آسوناپرویر، فرآورده‌های حاوی سم بوتولینوم، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، بروم پریدول، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرال بتائین، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، کلوبازام، کلوفازیمین، کانیواپتان، مهارکننده‌های CYP2D6 (متوسط و قوی)، مهارکننده‌های CYP3A4 (متوسط و قوی)، داکومیتینیب، دیوتترابنازین، دایمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دوولیزیب، اردافتینیب، اسکتامین، فلوکستین، فلووکسامین، فوس اپرپیتانت، فوس نوتپیتانت، فوزیدیک اسید (سیستمیک)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، هوموکلرسیکلیزین، هیدروکسی‌زین، ایدلالیزیب، ایماتینیب، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، گیاه کاوا، لاروترکتینیب، لفامولین، لمبورکسانت، لیتیم، لوفکسیدین، لومفانترین، منیزیم سولفات، متوتری‌مپرازین، متیل‌فنیدات، متوکلوپرامید، متی‌روسین، میانسرین، میفپریستون، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، نوتپیتانت، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، اندانسترون، اوکساتومید، اوکسوممازین، پالبوسیکلیب، پانوبینوستات، پگ اینترفرون آلفا-2b، پرامپانل، پرهگزیلین، پیموزاید، پوساکونازول، پراملینتید، پرومتازین، داروهای طولانی کننده فاصله QT (با خطر متوسط - پرهیز)، داروهای طولانی کننده فاصله QT (با خطر متوسط - احتیاط)، ضدافسردگی‌های طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، داروهای ضد سایکوز طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، آنتی آریتمی های کلاس IA طولانی کننده QT (با بالاترین خطر)، آنتی آریتمی های کلاس IC طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، آنتی آریتمی های کلاس III طولانی کننده QT (با بالاترین خطر)، مهارکننده‌های کیناز طولانی کننده QT (با خطر متوسط و با بالاترین خطر)، داروهای متفرقه طولانی کننده QT (با خطر متوسط و با بالاترین خطر)، مهارکننده‌های متوسط CYP3A4 طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، روفینامید، ساکوئیناویر، داروهای سروتونرژیک (با خطر بالا)، سیمپرویر، سدیم اکسیبات، استریپنتول، تترابنازین، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول وکانابیدیول، تری‌مپرازین، اومکلیدینیوم

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها هالوپریدول

1. دربيماري‌هاي قلبي-عروقي پاركينسون، صرع، حساسيت به هالوپريدول،‌ و احتباس ادرار بايد با احتياط فراوان مصرف شود.
2. بيماران مبتلا به تيروئيد سمي و نيز كودكان ، به واكنش‌هاي ديستونيك و آكاتزي ناشي از مصرف هالوپريدول حساستر مي‌باشند.

توصیه های دارویی هالوپریدول

1. اين دارو نبايد بيشتر يا كمتر از مقدار توصيه شده مصرف شود.
2. دوره درمان با دارو بايد كامل شود.براي حصول اثرات درماني ، ممكن است چند هفته زمان نياز باشد.
3. در صورت فراموش كردن يك نوبت مصرف دارو، به محض به‌ياد آوردن، آن نوبت بايد مصرف شود. نوبت‌هاي بعدي بايد مطابق رژيم درماني مصرف شوند. از دو برابر كردن مقدرا مصرف بايد خودداري شود.
4. قبل از مصرف دارو، ‌بايد با پزشك مشورت شود. توصيه مي‌شود مصرف دارو به تدريج قطع شود.
5. از مصرف فرآورده‌هاي حاوي الكل و ساير فراورده‌هاي مضعف CNS با اين دارو بايد خودداري گردد.
6. به دليل بروز سرگيجه يا خواب آلودگي ، هنگام رانندگي یا كار با ماشين‌آلاتي كه نياز به هوشياري دارند، بايد احتياط نمود.
7. به دليل بروز شوك حرارتي، هنگام ورزش يا در هواي گرم و هنگام حمام با آب داغ ، بايد احتياط نمود.
8. در صورت نياز به هرگونه عمل جراحي يا درمان اضطراري، پزشك بايد از مصرف دارو مطلع گردد.

گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
00617
09513
01984
00619
00616
00618
00620

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
آمپول هالوپریدول-اکسیر 5میلی گرم/1میلی لیتر
قرص هالوپریدول مرهم دارو 0.5 میلی گرم
قرص هالوپریدول-مینو 0.5 میلی گرم
قرص هالوپریدول-سبحان 5 میلی گرم
قرص هالوپیریدول مرهم دارو 5 میلی گرم
قرص هالوپریدول-پی دی 2 میلی گرم
آمپول هالودیک 5 میلی گرم/1 میلی لیتر
آمپول هالدول دکانواس 50 میلی گرم/میلی لیتر
قطره خوراکی هالوپریدول سبحان 2میلی گرم/میلی لیتر 15 میلی لیتر
قرص هالوپریدول-سبحان 0.5 میلی گرم
آمپول دکالدول 50 میلی گرم/1 میلی لیتر
مژگان (1402/6/24)

سلام.وقت بخیر ببخشید من بیشتر شبا اصلا خواب ندارم.هفته سی بارداری هستم.مشکوک به سنگ کیسه صفرا بودم ولی سونو چیزی نشون نداد اما مشخص نیس دردایی که دارم برای چیه.دکترم بهم کفت برو پیش متخصص داخلی،متخصص داخلی بهم قرص هالوپریدول داد چون بعضی شبا خیلییی کلافه میشم،نه میتونم راه برم نه بسینم،نمیدونم چمه.دوشب که خیلیی کلافه بودم خوردم خیلی راحت خوابیدم.میخوام ببینم عوارض نداره؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1402/6/24)

هالوپریدول در بارداری منع مصرف دارد. بهتر است از روش دیگری برای بهبود خواب استفاده کنید. به نظرم با مشورت پزشک ملاتونین استفاده کنید.

معصومه (1402/2/22)

سلام آقای دکتر من دختر کلاس هفتمم و رفتم دکتر روانپزشک بع من قرص هالو پر یدول و سرا تین دادمن نمیتونم خیلی خواب آورن درس نمیتونم بخونم از بس خواب آورن یک نصفه هالو پر یدول رو میخورم اثر تا صبح نمیره میشه قطع کنم عوارض بدی داره عوارض این قرصا رو بگین دکتر خواهش میکنم بخونین جوابمو بدین من خیلی رنج میکشم مرسی و ممنونم اسم دکترممم دکتر سلیمان پور

دکتر سمانه شبان - داروساز (1402/2/22)

سلام، سرترالین معمولا خواب آلودگی ایجاد نمیکنه. اما هالوپریدول خیلی خواب آوره. به پزشکتون اطلاع بدین تا دارو رو تعویض کنن. سوال دوم: عوارض متعددی از داروها در افراد مختلف دیده میشه و عارضه در هر فرد میتونه متفاوت باشه و شاید کسی هیچ عارضه ای مشاهده نکنه.

باقری (1401/12/7)

سلام من دوقطبی هستم ، دکتر هالوپریدیل ۵ ،بی پریدن و دپاکین ۵۰۰ تجویز کرده، گاهی اوقات با مصرف هالوپریدول دچار انحراف غیر ارادی چشم به سمت بالا می شم ولی به محض مصرف بی پریدین اضافه تر از تجویز دکتر چشمم خوب میشه ، آیا باید به مصرف هالوپریدیل ادامه بدم، آیا این عارضه سلامت چشمم را تهدید می کنه؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/7)

عوارض اکستراپریمیدال نامیده می شود. شاید لازم باشد دوز هالوپریدول را کاهش دهید.

پوریا (1400/11/27)

همسر من به خاطر عصبی شدن کمی بی حال شده بود و درد دست چپ داشت البته اولین بار بود این اتفاق رو تجربه میکرد.به درمانگاه مراجعه کردیم که دکتر آمپول هالوپریدول تجویز کرد.۲۴ ساعت تمام خواب بودن.بعد از اون علائم بسیار ترسناکی داشتن مثل کج شدن گردن،کج شدن پا،کج شدن چشم ها،عدم تمرکز،عدم هوشیاری،اظطراب،تپش قلب بالا،کابوس های شبانه،قدرت تکلم نداشتن،خلاصه که خیلی حالشون بد بود.یهو روی نقطه قفل میشدن و دیگه تموم نمیخوردن.گردنشون کج میشد و چشماشون به سمت دیگه کج میشد.خلاصه که ای کاش دکتر های محترم اینو بفهمن که وقتی یه بیمار با علایم خیلی خفیف پیششون میاد نباید همچین داروی سنگینی بهشون تزریق بشه.۴ روز تمام وقت و پول و انرژی ما تلف دکتر رفتنه هر روز شده و جدای از این ها به قدری استرس کشیدیم که یه چشممون اشک بود و یه چشممون خون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1400/11/28)

این علائم اکستراپیرمیدال نامیده می شود و معمولا برای پیشگیری از این علائم، آمپول بی پریدین همراه با هالوپریدول تزریق می شود

روشنک (1400/2/10)

من سه سال پیش سمت چپ سرم هر چند دقیقه یک بار تیک دردناک میزد متخصص رفتم هالوپریدول نیم تجویز کرد برام.شبی نصف.الان امرور دوباره همونطور شدم.قرص رو گرفتم ولی یادم نمیاد تا چند وقت باید، شبی نصف، این قرص رو بخورم.لطفاراهنمایی کنید.اینم بگم این قرص برای من عالی بود.

مینا ا. (1400/1/21)

سلام... من به دلیل تنگی نفس به دکتر قلب مراجعه کردم پرسید آیا استرس داری گفتم بله برای دروس آنلاین فرزندم که ابتدایی است اذیت میشم... برام قطره هالوپریدول نوشت رفتم داروخانه دارو بگیرم با تعجب پرسید آیا هالوپریدول نوشته؟ و چون شک کرد بهم نداد... از داروخانه ی دیگه تهیه کردم حالا که اینجا خواندم برای چه مشکلاتی است و چه عوارضی هم دارد نگران شدم... فقط 2،3 بار خوردم آیا بخورم یا ادامه ندم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

مینانادری (1400/1/17)

باسلام من پسرم ۶سالشه الان ۶ماهه تکررادرا رداره بدنفس میکشه بردمش دکتر قطره هالوپریدول بهش داده صبح وشب دوقطره بهش میدم ولی هیچ فرقی نیورده به نظرتون چی بهش بدم چیکارش کنم اصلا

رصا نوری (1399/12/8)

من برای درمان ibs استفاده میکنم خیلی خوب بوده

الهام قدسی (1399/12/5)

من امروز پیش دکترم بودم قرص هالوپریدول برام تجویز کرده برای استرس با این تفاصیر میترسم بخورم یعنی این چیزا پیش میاد مثل لرزش دست دهن یا غیره؟؟؟

علی زندگانی (1399/11/24)

این قرص زندگی برادر من رو نابود کرده ، نابود به تمام معنا ! برادرم تیک عصبی داشت ، دکتر این قرص رو بهش پیشنهاد داد ، الان یک ماهه نمیتونه بخوابه ! به طرز عجیبی پاهاش تکون میخوره ! هر شب با کلی قرص و امپول شدید ارامش بخش تو بیمارستان میخوابه ! عضلاتش پاش خیلی عجیب تکون میخوره ! به خدا نمیدونیم دیگه چیکار کنیم !! واقعا گیر کردیم تو رو خدا اقای دکتر جواب بدید ! پیش ۱۰ تا دکتر بردیم الان لطفا نگید با دکتر مشورت کنید ! با کدوم دکتر ؟ زندگی خانوادم بهم ریخته برادرم نه میتونه بشینه و نه بحوابه شدیدا همه جاش تکون میخوره ورزشکار حرفه ای هست 😔

حسن (1399/11/17)

با سلام.لطفا راهنماییم کنید چگونه عوارض قرص هالوپریدول رو برطرف کنم روزی یک عدد قرص هالو پریدول ۵ میخورم وعوارضی مثل لرزش وتکانهای فک برام پیش اومده

مهناز صادقی (1399/11/17)

سلام .چند سال پیش همسرم مشکل بدبینی وپرخاشگری حتی با بچه ها پیداکرد با مراجعه به پزشک هالوپریدول ۵ مصرف میکنه اوایل مصرف دوز کم به مرور افزایش پیداکرد وبعضی وقتها مصرف میکرد وبعضی وقتها هم به خاطر عوارضی مثل لرزش دستها وسر وتکانهای فک وصورت وبیقراری استفاده نمیکرد والان روزی یک عدد استفاده میکنه وهمون عوارض رو داره دکتر برای کنترل عوارض قرص تری هگزی فنیدیل ۲ تجویز کرده آیا عوارض بر طرف میشه؟؟

علی شاهی (1399/11/13)

پسرم13سالشه 5ساله به خاطرتیکش که همراه لکنت وسواسی داره هالوپریدن و بی پریدن مصرف میکنه ولی هیچ بهبودی نیافته پیش چه دکتری ببرم ایااین بیماری خطرناکه.

Nm (1399/11/13)

دختر ۱۴ ساله دارم که مشکل گوارشی وترشع فراوان صفرا داره دکترش براش این قرص رو تجویز کرده من با خوندن مطلب های دوستان واقعا نگران شدم وترجیح میدم قرص رو به دخترم ندم انگار این قرص کلا ضرر داره

بهزاد محرک (1399/11/9)

من تیک دهانی و صوتی دارم.چند بار هالوپریدول مصرف کردم ولی نتیجه نگرفتم.لطفا راهنمایی کنید.ممنونم

صبا کمیزی (1399/9/19)

با سلام من توهم شنیداری دارم. با خوردن قرص هالوپریدول و تری هگزی فنیدین و کوینتیاپین توهمم ۸۰ درصد قطع شده و بهبود حاصل شده. صداهایی که میشنیدم خیلی ضعیف شده و روزی یکی دوبار بیشتر نمیشنوم. منتهی معده من آسیب دیده هر روز حالت تهوع دارم. آندوسکوپی هم انجام دادم معدم مشکلی نداشت. وقتی داروهامو میخورم سر دلم درد میگیره و حالت تهوع میگیرم. داروی پنتوپرازول دکتر گوارشم توصیه کردن. بازم تهوع دارم آیا باید هالوپریدول یا تری هگزی فنیدین را بتدریج قطع کنم؟

مینا رسولی (1399/4/16)

سلام پدر من عمل قلب باز انجام دادن و بخاطر بی قراری زیادی که داشتن داخل ای سیو بهش داروی هالوپریدول میدادن البته نمیدونم قرص بود یا تزریق میکردن الان که منتقل شدن بخش حافظشونو از دست دادن و کسی رو بیاد نمیارن میشه راهنماهی کنید؟؟؟

مهسا عبدی (1399/3/10)

ایا هالوپریدول ممکن است در بیماری هیستری یا تبدیلی موثر باشد ؟ مخصوصا بیماری من پرش مانند شبه تیک است

حامد مهربانی (1399/2/19)

سلام من نزدیک از عید وقتی از خواب بیدار میشدم کف پام و دستم شروع ب سوختن وخواب رفتن میرفت تا چند روز پیش روزی چند بار اینجور نشدم ۵ شب پیش وقتی از سرکار اومدم تنگی نفس گرفتم و کف پا و دستم و سقف و زبانم ب سوختن افتاد جوری ک تا صبح از سوزش پا دست و دهان خواب نبرد و دو طرف کلیه ام هم ب سوختن و درد اومد تا صبح ازمایش کامل دادم آزمایشم هیچ مشکلی نداشت حمله پانیک الان ۵ سال دارم ک قرص الپرزلام استفاده میکنم وقتی نزد پزشک رفتم قرص هالیپریدول و گاباپنتین داد الان ۵ روز میخورم حالت سوزش بدنم خوب شده وقتی مصرف کم خوابی احساس بی حوصلگی بی قراری بهم دست میده و حتی تو کار حالتی بهم دست میده ک انرژی کار کردنم کم میشه یا کمی تنگی نفس میگیرم میخوام بدونم از عوارض کدوم دارو هست ممنون

فاطمه شریعتی (1399/2/12)

من سه ماهه قطره هالوپریدول روزی سی قطره مصرف میکنم خیلی بیقرار شدم برای برطرف شدن بیقراری چه قرصی بخورم؟ممنون

دکتر زهرا روشندل - متخصص اعصاب و روان (1399/2/12)

با سلام ایندرال ۲۰میلی استفاده کنید و جهت کاهش دوز یا قطع مصرف هالوپریدول به روانپزشک مراجعه کنید.

محبوبه غلامی (1399/1/31)

با سلام پدر من دارای فشار خون ،دیابت و مشکلات قلبی بوده و هفته ای 3 بار نیز دیالیز می شوند .به دلیل پارگی دیسک کمر مورد عمل جراحی قرار گرفته و در سی سی یو قلب و فشارشان تحت نظر قرار گرفته و با توجه به استرسی که از محیط سی سی یو گرفتند بی قراری شدید پیدا کرده و دکتر قرص هالوپریدول 5 /0را تجویز کردند.الان بعد از چند روز که مرخص شده اند با مصرف این دارو شرایطشان تشدید شده و مدام در حال بی قراری شدید تغییر صدا و ناتوانی در ادای کلمات و بی خواب و آشفتگی و یاس و ناامیدیو ناتوانی هستند. لطفا راهنمایی نمایی. با تشکر

دکتر براتعلی منصوریان - پزشک عمومی (1399/2/1)

باسلام لرزش دستها وصدا و مشکلات حرکتی وبی قراری میتونه مربوط به عوارض قرص باشه جهت ادامه درمان با پز شک معالج شون تماس ومشورت بگیرید

مویدی (1398/10/8)

سلام ایا قرص هالوپریدول باعث کم شدن انرژی و کابوس شبانه میشود و اینکه این عوارض ب مرور از بین میرود ؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/10/13)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): باعث کم شدن انرژی و کابوس شبانه میشود

امیرمحمدپور (1398/9/1)

سلام دکترمن لکنت زبان داشتم وپیش روان پزشک رفتم واو بمن قرص هالوپریدول داد سه روز که خوردم بی قراری شدید واسترس افت فشار شدم وهنوز هم سخت خوابم میبره یکم بیقرارم می خواستم بدونم عوارض قرص برطرف خواهد شد

Jimil holiday (1398/8/23)

سلام من عصر شهادت امام رضا داشتم ستایش می دیده که از گردن به پایین به حالت سری و مورمور در آمدم رفتیم بیمارستان *** کرج اونجا یک پزشک کم سواد خانم به نام خانم دکتر *** برای من که فشارم ۱۹ بود و قندم ۲۸۰ بود آمل هالوپریدول زد رفتیم منزل تا صبح خوابم نبرد ساعت ده صبح آمبولانس من را برد بیمارستان امام حسین (ع) اونجا از چهارشنبه ساعت دوازده ظهر رفتم کما تا شنبه بعدش ساعت چهار بعد ازظهر تا روز بیست و دوم آبان تازه یک هفته تقریبا مرخص شده ام شما را بخدا از انترن یا دکتر هایی که دانش پزشکی ندارند در اورژانس بیمارستان استفاده نکنند من پوستم کلفت بود نمردم اگر کسی دیگه بود خانم انترن *** کشته بودش جواب خانواده اش را کی می داد ممنونم از مصاحبت با شما.

حیدری (1398/8/14)

سلام.بیمار که الزایمر و بیقراری وتوهم داردقرص هالوپریدول باید بخورد شبی نصف،داروی اگزلون ومانتین هم میخورد،بیقراریش شدید تر شده،و یه پزشک دیگه قرص سیتالوگرام 20براش نوشته شب و صبح نصف قرص؟به نظر شما چه کار کنم که ارام و قرار بگیره؟ممنون

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/8/18)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .اول باید علت بی قراری مشخص شود.به پزشک متخصص اعصاب و روان رجوع کنید و شرح حال کامل ارائه دهید

ناشناس (1398/7/23)

با سلام ببخشید برادر من اعتیاد شدیدی به شیشه دارد وگاهی اوقات توهم میزند ورفتارهای نابهنجار دارد وشکاک میشود می تونین ازقطره هالوپریدول برای بردتش بع کمپ استفاده کینم ممنون از لطف شما ع

Mina (1398/7/21)

سلام خسته نباشيد ؛سه سال پيش من سردرد شديدي گرفتم و فشارم افتاده بود! بيمارستان رفتم و متاسفانه بدليل بي تجربگي كادر بيمارستان بهم هالوپريدول تزريق كردن ،كه توي ١٠دقيقه سرم تموم شد !در ابتداي تزريق من دستم خشك شد و وقتي پرستار رو صدا زدم كه دستم خشك شده بلافاصله سرم تموم شده بود! بعد از اون حدود ٢٤ساعت همش در خواب بودم و وقتي بيدار شدم دچار تشنج و گرفتگي گردن شدم گردنم كلاً چرخيده بود و نميتونستم راستش كنم دهنم كج شده بود و قدرت تكلم نداشتم خيلي سخت بود خيلي اذيت شدم...من هنوزم نميدونم چرا اينطوري شدم تا اونموقع بيسابقه بود...الان سه سال گذشته هنوز از هر تزريقي ميترسم...لطفاً راهنماييم كنيد ممنون ميشم!

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/22)

این حالت در پزشکی به علائم اکسترا پیرمیدال معروف است که عوارض بعضی داروها از جمله هالوپریدول است. به ندرت چنین عارضه ای اتفاق می افتد. برای جلوگیری از چنین عارضه ای معمولا آمپول هالوپریدول را با داروهای دیگر بصورت هم زمان تجویز می کنند. شما باید از تزریق این دارو در دفعات بعدی پرهیز کنید.

دریا (1398/6/1)

سلام چند سال پیش همسرم مشکل پیدا کرد حرفهای دلسرد کننده میزد همیشه مرا دروغگو، فریبکار و حقه باز میخواند. با خانواده ام به دلیل اینکه از من حمایت می‌کردند قطع رابطه کرد با روانپزشکان صحبت کردم تشخیص بدبینی و استفاده از هالوپریدول را دادن خوب شد اما دوباره بعد از پنج سال دوباره برگشت کرده بخدا کمکم کنید

مهرداد خبیری (1398/5/13)

سلام. روز گذشته به علت دعوای خانوادگی مشکل پیدا کردم و به اورژانس منتقل شدم. در آنجا دو تا آمپول به من تزریق کردند. از دیشب خیلی گیجم. نتونستم برم سر کار . همین که از زمین بلند می شود زمین می خورم. علت چیست؟ ممنون از پاسخ شما

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/13)

یکی از عوارض داروی هالوپریدول افت فشار است که ممکن است در بعضی افراد ایجاد شود. به تدریج این عارضه بر طرف خواهد شد. همچنین ممکن است بخشی از این علائم به دلیل داروی دیگری باشد که دریافت نموده اید. با مصرف مایعات عوارض دارو برطرف خواهد شد و جای نگرانی نیست

چنانچه در خصوص "هالوپریدول" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info