آموکسی سیلین

داروهای ضد باکتری

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی


فاراموکس 875 محصول جدید داروسازی فارابی

آموکسی سیلین چیست؟
آموکسی سیلین یک داروی پر مصرف در ایران می باشد که برای درمان عفونت های باکتریال تجویز می شود. بطور دقیق این دارو برای درمان عفونت های قفسه ی سینه و سینوس، عفونت ادراری و برخی عفونت های دندانی تجویز می شود.همچنین ممکن است جهت پیشگیری از برخی عفونت ها تجویز شود.
این دارو که از دسته ی پنی سیلین ها می باشد، با از بین بردن برخی باکتری ها می تواند عفونت های ناشی از آن ها را درمان نماید.
آموکسی سیلین یکی از داروهای رژیم درمانی عفونت ناشی از هلیکوباکتر پیلوری در دستگاه گوارش که بیشتر در افراد با زخم های گوارشی دیده می شود نیز می باشد.
این دارو بصورت کپسول ، سوسپانسیون خوراکی،قرص خوراکی و قرص جویدنی در ایران تولید می گردد.

پیش از مصرف آموکسی سیلین 
- در صورت سابقه ی حساسیت دارویی، خصوصا حساسیت به پنی سیلین ها پزشک خود را مطلع نمایید.
-آنتی بیوتیک ها را دقیقا مطابق دستور پزشک مصرف کنید و دوره ی درمان را حتی اگر احساس بهبودی می کنید و علائمتان برطرف شده است کامل کنید زیرا در این زمان ممکن است هنوز باکتری بصورت کامل ریشه کن نشده باشد و این کار احتمال بروز مقاومت ميكروبی را افزایش می دهد.
مقاومت میکروبی یکی از مشکلات جهانی می باشد که با سرعت زیادی رو به افزایش است ودر صورتی که مصرف بی رویه و نامناسب آنتی بیوتیک ها در دنیا ادامه یابد با مشکلات تهدید کننده ی حیات مواجه خواهیم شد.زماني كه اين داروها بدون تجويزپزشك، با مقدار نامناسب يا طول درمان نامناسب مصرف شوند، نه تنها اثرات مطلوب براي خود فرد ندارند بلكه منجر به عدم ريشه كن شدن باكتري هاي موجود در بدن آن فرد مي شوند و علاوه بر اين،باكتري هايي كه در معرض دارو قرار گرفته اند اما از بين نرفته اند، نسبت به اين دارو مقاومت پيدا مي كنند.اين مسأله منجر به ايجاد نسل جديد و مقاومي از ميكروب ها مي شود كه ديگر به سادگي به داروهاي آنتي بيوتيكي موجود ،پاسخ نمي دهند.
از آنجا كه عموماً عفونت ها مسری می باشند مصرف بي رويه ی آنتی بیوتیک ها نه تنها براي خود فرد بيمار بلكه براي ساير افراد جامعه نیز مشکل آفرین می باشد.
-در صورتی که فرم سوسپانسیون خوراکی برای شما یا کودکتان تجویز شده است، به شرایط نگهداری و مصرف نوشته شده در برشور دارو توجه فرمایید.همچنین مقدار داروی مصرفی در هر نوبت را دقیقا اندازه گیری کنید.(با سرنگ یا پیمانه ی مخصوص)
-این دارو با غذا تداخل خاصی ندارد و می توان آن را قبل یا بعد از غذا مصرف کرد.
-در صورت فراموش کردن یک نوبت مصرف دارو، به محض یادآوری دارو را مصرف نمایید مگر اینکه تا زمان مصرف بعدی کمتر از 4 ساعت باقی مانده باشد.از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت خودداری نمایید.

توصیه ها 
-در صورتی که فرم مایع خوراکی (سوسپانسیون) برای شما یا کودکتان تجویز شده است، ممکن است لکه هایی برروی دندان ها مشاهده شود که با مسواک زدن و رعایت بهداشت دهان مي توان از بروز آن ها پیشگیری کرد.لکه های بوجود آمده نیز به تدریج پس از اتمام دوره ی دارودرمانی ، از بین می روند.
-معمولا دوره ی درمان با این دارو بیشتر از 14 روز نمی باشد لذا در مورد دوره ی درمان حتما از پزشک خود سوال بفرمایید.
-در برخی افراد با مصرف آنتی بیوتیک ها ضایعات قرمز همراه با خارش در دهان یا واژن ایجاد می شود.در صورت بروز این علائم به پزشک خود مراجعه نمایید.
-خانم ها در صورتی که از قرص های جلوگیری از بارداری همزمان با دوره ی درمانی آموکسی سیلین استفاده می کنید، در صورت ابتلا به هر بیماری که همراه با اسهال و استفراغ که بیشتر از 24 ساعت طول بکشد باشد، لازم است از یک روش دیگر پیشگیری از بارداری(مانند کاندوم) جهت احتیاط همراه با قرص ضدبارداری استفاده نمایید.

عوارض شایع آموکسی سیلین 
-احساس خستگی از عوارض شایع این دارو می باشد که می توانید با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذا سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه و مصرف به اندازه آب در شبانه روز این علائم را کاهش دهید.
-اسهال خفیف از شایع ترین عوارض این دارو می باشد.لذا در صورت بروز اسهال، مایعات به مقدار کافی مصرف کنید با این حال اگر اسهال ادامه دار شد و یا حاوی خون بود، حتما به پزشک مراجعه نمایید.
-در صورت بروز لکه های قرمز روی پوست حتما به پزشک مراجعه کنید.

نگهداری آموکسی سیلین
- در صورتی که فرم سوسپانسیون برای شما تجویز شده است، دارو را طبق دستورالعمل موجود در بسته ی دارو، با آب جوشیده ی سرد شده تهیه کنید و دارو را قبل از مصرف خوب تکان دهید و حداکثر تا 14 روز در یخچال نگهداری کنید.

داروهای مرتبط:
مترونیدازول
سرماخوردگی
ایبوپروفن

 

داروهای ضد میکروبی

مصرف درست آنتی بیوتیک و نکات مرتبط با آن

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف آموکسی سیلین

فرم خوراکی:
-عفونت های گوش، بینی و گلو(فارنژیت، تونسیلیت، عفونت گوش میانی)
-درمان هلیکوباکتر پیلوری
-عفونت تنفسی تحتانی(شامل پنومونی) (ناشی از استرپتوکوک بتالاکتاماز منفی، استرپتوکوک پنومونیه، استافیلوکوک یا هموفیلوس آنفولانزا)
-رینوسینوزیت، حاد باکتریایی (ناشی از استرپتوکوک بتالاکتاماز منفی، استرپتوکوک پنومونیه، استافیلوکوک یا هموفیلوس آنفولانزا)
-عفونت پوست و ساختارهای پوستی (ناشی از استرپتوکوک بتالاکتاماز منفی، استافیلوکوک یا اشیرشیا کلای)
-عفونت مجاری ادراری (ناشی از اشیرشیا کولای بتالاکتاماز منفی، پروتئوس میرابیلیس یا انتروکوک فکالیس)

فرم تزریقی(فرآورده موجود در برخی کشورها)
-اندوکاردیت
-موارد مشکوک به عفونت باکتریایی یا عود مجدد (در مواردی همچون برونشیت مزمن، مننژیت باکتریایی، عفونت های شدید گوش، بینی و گلو،‌ پنومونی اکتسابی جامعه، سیستیت حاد و پیلونفریت، آبسه دندانی شدید همراه با سلولیت در حال گسترش، عفونت های مفصل مصنوعی، بیماری لایم، و باکترمی

طیف اثر:وسیع‌الطیف؛ آموکسی سیلین دارای طیف گسترده ای از فعالیت است و در برابر طیف وسیعی از باکتری های گرم مثبت و گرم منفی موثر است. در شرایط آزمایشگاهی، آمپی سیلین تقریبا شبیه آموکسی سیلین عمل می‌کند، اگرچه آموکسیلین فعالیت ذاتی خود را دارد و در بدن به آمپی سیلین تبدیل نمی شود.مثلا آموکسی سیلین در برابر انتروکوکوس انتخاب بهتری‌به نظر می‌رسد، اما در برابر گونه های شیگلا آمپی‌سیلین فعالیت بیشتری دارد.هموفیلوس آنفولانزا نیز به نظر می رسد کمی کمتر به آموکسی سیلین نسبت به آمپی سیلین حساس است.
این داروها در برابر بیشتر باکتری های حساس به پنی سیلین G فعال هستند، اما علاوه بر این، در برابر برخی از باسیل های گرم منفی که به پنی سیلین G مقاوم هستند نیز فعال هستند.

آموکسی سیلین از پرکاربردترین آنتی‌بیوتیک‌ها در دنیا می‌باشد. دسترسی آسان و طیف وسیع فعالیت ضدباکتری، این دارو را به یک انتخاب محبوب جهت درمان بسیاری از عفونت‌های رایج همچون فارنژیت، عفونت های دستگاه تنفسی، عفونت های دستگاه ادراری، عفونت های پوست و بافت نرم و عفونت های دندان و…در بزرگسالان و کودکان تبدیل نموده است.با توجه به ارزش بالای این دارو در کنترل عفونت‌ها، جهت حفظ اثربخشی و محافظت از آن در برابر مقاومت میکروبی، لازم است به تجویز و مصرف منطقی آن اهمیت ویژه‌ای داده‌شود.
همچنین آموکسی‌سیلین جهت پیشگیری از عفونت در برخی موارد همچون تب روماتیسمی قابل استفاده است.

این دارو در فرمول های مختلف از جمله کپسول های خوراکی، قرص ها و سوسپانسیون های کودکان (و حتی در برخی کشورها فرم تزریقی )موجود است. و فعالیتی بسیار شبیه به آمپی سیلین دارد.با این حال در مورد درمان خوراکی، آموکسی سیلین خوراکی معمولاً به دلیل فراهمی زیستی بالاتر و جذب بهتر و عوارض پوستی و گوارشی کمتر بر آمپی سیلین خوراکی ترجیح داده می شود.

از آنجا که آموکسی سیلین به آنزیم های بتالاکتاماز که توسط برخی باکتری ها برای تجزیه آنتی بیوتیک های بتالاکتام تولید می شود حساس است، برای افزایش فعالیت آن، اغلب در ترکیب با یک مهارکننده بتالاکتاماز، مانند سولباکتام یا کلاوولانیک اسید تجویز می شود.

مکانیسم اثر آموکسی سیلین

به یک یا چند پروتئین PBP متصل شده و مرحله ترانس پپتیداسیون نهایی سنتز پپتیدوگلیکان در دیواره سلولی باکتریایی را مهار می کند، در نتیجه از بیوسنتز دیواره سلولی جلوگیری می کند. با توقف چینش دیواره سلولی، باکتری ها به تدریج در اثر فعالیت آنزیم های اتولیتیک دیواره سلولی (اتولیزین ها و مورین هیدرولازها) لیز می شوند.

فارماکوکینتیک آموکسی سیلین

90 -75 درصد از دارو از راه خوراکی جذب می شود و پس از 2-1 ساعت غلظت سرمی دارو به اوج می رسد. نیمه عمر دارو 1/5-1 ساعت است که در صورت عیب کار کلیه ممکن است تا 12 ساعت افزایش یابد. 70-65 در صد دارو به صورت تغییر نیافته از راه کلیه دفع می شود.

منع مصرف آموکسی سیلین

در صورت وجود سابقه آلرژیک به پنی سیلین ها نباید مصرف شود.

عوارض جانبی آموکسی سیلین

عوارض نسبتا شایع (%10-1):
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد
گوارشی: اسهال، تهوع، استفراغ
ادراری تناسلی: عفونت ولوواژینال
سایر عوارض (درصد نامشخص):
قلبی عروقی: التهاب عروق ناشی از ازدیاد حساسیت
سیستم اعصاب مرکزی: آژیتاسیون، اضطراب، تغییرات رفتاری، گیجی، سرگیجه، بی خوابی، بیش فعالی برگشت پذیر، تشنج
پوستی: فوران پوستول (اگزانتوماتوز پوستولی جنرالیزه حاد)، راش اریتماتوز ماکولوپاپولار، اریتم مولتی فرم، درماتیت اکسفولیاتیو، راش پوستی، سندرم استیونس جانسون، نکروز توکسیک اپیدرمال، کهیر
گوارشی: اسهال مرتبط با کلستریدیوم دیفیسل، کولیت ناشی از کلستریدیوم دیفیسل، کولیت خونریزی دهنده، سیاه شدن زبان، کاندیدیاز جلدی مخاطی، رنگ آمیزی دندان
ادراری تناسلی: کریستال‌ در ادرار
هماتولوژی و انکولوژی: آگرانولوسیتوز، آنمی، افزایش سطح ائوزینوفیل، آنمی همولیتیک، لکوپنی، ترومبوسیتوپنی، ترومبوسیتوپنی ایمونولوژیک (ITP)
کبدی: هپاتیت کلستاتیک، یرقان کلستاتیک، هپاتیت (سیتولیتیک حاد)، افزایش سطح سرمی آسپارتات آمینوترانسفراز، افزایش سطح سرمی آلانین آمینوترانسفراز
ازدیاد حساسیت: آنافیلاکسی
ایمونولوژی: واکنش شبه بیماری سرم

تداخلات دارویی آموکسی سیلین

مشخصات کلی تداخلات:
- تحت تاثیر تاخیر در تخلیه ی معده
- تغییر در فلور دستگاه گوارش
- تشدید اثرات ضد انعقاد
- کاهش اثرات باکتریوسیدی وابسته به رشد باکتری
- اختلال در پاسخ ایمنی در برابر عوامل باکتریایی

تداخلات رده X (پرهیز):
ب.ث.ژ (داخل مثانه‌ای)، واکسن وبا

افزایش اثرات داروها توسط سفیکسیم:
آمینوگلیکوزیدها، آنتاگونیست های ویتامین کا

افزایش اثرات سفیکسیم توسط داروها:
پروبنسید

کاهش اثرات داروها توسط سفیکسیم:
آمینوگلیکوزیدها، ب.ث.ژ (داخل مثانه‌ای)، واکسن ب.ث.ژ (ایمنی‌زا)، واکسن وبا، لاکتوباسیلوس و استریول، سدیم پیکوسولفات، واکسن حصبه

کاهش اثرات سفیکسیم توسط داروها:
تداخل قابل توجهی مشخص نشده است.

تداخل با غذا:
غذا جذب سفیکسیم را به تأخیر می‌اندازد.
راهکار: بدون ملاحظات غذایی مصرف شود.

هشدار ها آموکسی سیلین

در بیماران دارای سابقه حساسیت، مبتلا به عیب کار کلیه، در بیماران مبتلا به تب گلاندولار ولوسمی لنفاتیک مزمن و سابقه بیماری های گوارشی به ویژه کولیت وابسته به آنتی بیوتیک باید با احتیاط فراوان تجویز شود.

توصیه های دارویی آموکسی سیلین

در بیماران دارای سابقه حساسیت، مبتلا به عیب کار کلیه، در بیماران مبتلا به تب گلاندولار ولوسمی لنفاتیک مزمن و سابقه بیماری های گوارشی به ویژه کولیت وابسته به آنتی بیوتیک باید با احتیاط فراوان تجویز شود.

دارو های هم گروه آموکسی سیلین

کو-آموکسی کلاو آمپی سیلین آمپی سیلین+سولباکتام
گروه B

قابل استفاده در بارداری: با مطالعات حیوانی شواهدی دال بر خطرناک بودن این دارو مشاهده نشده است. مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
10123
00075
06523
00076
02020
10125
00078
06524
00077
13783
02021

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
کپسول آموکسی سیلین فارابی 250 میلی گرم
قرص جویدنی فاراموکس فارابی 250 میلی گرم
سوسپانسیون آموکسیل 250 میلی گرم
سوسپانسیون آمواکس 250 میلی گرم
سوسپانسیون آموکسی سیلین فارابی 250 میلی گرم
کپسول آموکسی سیلین لقمان 500 میلی گرم
کپسول آموراکس 500 میلی گرم
کپسول ایراموکس 500 میلی گرم
کپسول کوثر-آموکسی سیلین 250 میلی گرم
کپسول آموکسی سیلین فارابی 500 میلی گرم
کپسول اموکسی سیلین-الحاوی 250 میلی گرم
کپسول اموکسی سیلین لقمان 250 میلی گرم
کپسول آموراکس 250 میلی گرم
سوسپانسیون فاراموکس بی دی 400 میلی گرم
کپسول کوثر-آموکسی سیلین 500 میلی گرم - ایراموکس
سوسپانسیون کوثر-آموکسی سیلین 125 میلی گرم - ایراموکس
سوسپانسیون آموکسی سیلین فارابی 125 میلی گرم/5 میلی لیتر
سوسپانسیون کوثر-آموکسی سیلین 250 میلی گرم
سوسپانسیون فاراموکس بی دی 200 میلی گرم/5 میلی لیتر
کپسول آموکسی سیلین-الحاوی 500 میلی گرم
کپسول آموکسیل 500 میلی گرم
قرص فاراموکس 500 میلی گرم
کپسول آموکسی سیلین تولید دارو 250میلی گرم
سوسپانسیون آفاموکس 400میلی گرم/5 میلی لیتر
سوسپانسیون آموکسی سیلین لقمان 125میلی گرم/5میلی لیتر 100میلی لیتر
کپسول آموکسی سیلین تولید دارو 500میلی گرم
سوسپانسیون آموکسی سیلین لقمان 250میلی گرم/5 میلی لیتر
سوسپانسیون آموراکس 125MG/5ML
سوسپانسیون آموراکس 200میلی گرم/5میلی لیتر
سوسپانسیون آموراکس 400میلی گرم/5میلی لیتر
کپسول آموکسی سیلین آفا شیمی 250 میلی گرم
سوسپانسیون آفاموکس 200میلی گرم/5 میلی لیتر
سوسپانسیون آموکسی سیلین آفا شیمی 125میلی گرم/5میلی لیتر
سوسپانسیون آفاموکس 250میلی گرم/5 میلی لیتر
سوسپانسیون آموکسی سیلین-تی دی 125میلی گرم/5 میلی لیتر 100 میلی لیتر
کپسول آموکسی سیلین آفا شیمی 500 میلی گرم-آفاموکس
سوسپانسیون آموکسی سیلین-تی دی 250 میلی گرم/5 میلی لیتر 100 میلی لیتر
سوسپانسیون ایراموکس بی دی 400 میلی گرم/5 میلی لیتر 70 میلی لیتر
کپسول آموکسی سیلین-تی سی 500 میلی گرم
سوسپانسیون آموکسی سیلین تهران شیمی 125 میلی گرم
کپسول اموکسی سیلین-تی سی 250 میلی گرم
سوسپانسیون آموکسی سیلین تهران شیمی 250 میلی گرم
قرص فاراموکس 875 میلی گرم
محمد علی آزاد (1400/12/8)

باسلام برای عفونت دندانم 5روز آموکسی 500استفاده کردم پس از بهبودی قند خونم طی 3 روز متوالی ناشتا بین 145 تا 165 رسیده بعد ازظهر بین 270 تا 320 رسیده در صورتی سابقه دیابت نداشتم آیا علت ا مصرف آموکسی ممکن است یا خیر باتشکر از برنامه خوبتان 6466

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1400/12/10)

نیاز به بررسی بیشتر دارد. چنین عارضه ای برای آموکسی سیلین گزارش نشده

حسن (1400/10/23)

سلام من دندانم رو کشیدم بعد چهار روز افونت کرده و الان یک هفتس اموکسی سیلین میخورم ولی خوب نشده تا چند روز دیگر باید ادامه دهم

دکتر فاطمه یاری - دکترای داروسازی (1400/10/23)

سلام دوره درمان شامل یک هفته مصرف اموکسی سیلین، مترونیدازول، و محلول کلرهگزیدین روزانه سه مرتبه هست. درکنار مصرف انتی بیوتیک ها برای کاهش التهاب و درد(چنانچه نارسایی کلیوی ندارید) از کپسول ژلوفن یا نوافن استفاده کنید

‌... (1400/2/21)

سلام .ایا مصرف اموکسی سیلین به علت ترمیم دندان با ریواروکسابان تداخل دارد؟

ندا (1400/2/2)

با سلام.من برای عفونت دندانم که سالها قبل عصب کشی شده اموکسی سیلین 500 خوردم هر هشت ساعت یکی و به مدت چهار روز.ولی عفونت دندونم از بین نرفته و فرقی نکرده.به خاطر کرونا نمیخوام فعلا برم دندونپزشکی.چه دارویی برای عفونت ریشه دندون توصیه میکنید؟؟

فاطیما (1400/1/18)

سلام و عرض احترام و خسته نباشید من ۱۸ سالمه چند روزی هست که متوجه شدم دندان آساب فک بالام با کشیدن نخ دندان بو میدهد ایا مصرف قرص آموکسیسیلین موجب بهبودی می‌شود چون که به خاطر اوضاع وخیم کرونایی نمیتوانم به دندان پزشک مراجعه کم ممنون میشم پاسخ دهید

محمد (1400/1/13)

سلام و عرض احترام من دخترم ۹ سالشه دندون درد داره بخاطر کرونا نمی تونیم بریم درمانگاه آیا مصرف شربت اموکسی سیلین ۲۵۰ مناسب است ؟

سولماز قریشی (1399/12/28)

سلام من باردار هستم و دندونم به شدت درد میکنه و عفونت کرده میتونم اموکسی سیلین مصرف کنم البته سابقه سقط هم دارم

arash (1399/12/22)

سلام برای عفونت و درد گوش از آموکسیسیلن ۵۰۰ استفاده کنم موثره یا خیر؟اگر موثره هر چند ساعت یکبار استفاده کنم؟

زهرا خانی (1399/12/15)

سلام خواهرم ۹ سالشه دندانش عفونت کرده شربت اموکسی سیلین چند ساعت یک بار و چه مقدار بخورد ؟

م.ج (1399/12/2)

سه روز پیش قسمت پایینی فکم پایین کوش درد کرفت من ۳نوبت آزیترو هر نوبت۲عدد خوردم و۲عدد آموکسی سیلین ولی چون معده م درد گرفت آموکسیسیلین رو قطع کرم درد فکم کمتر شده ولی امروز دیدن محل دندان عقلم سفید شده و انگار چرک داره آیا محددا آموکسی سیلین رو شروع کنم؟ خواهش میکنم جواب بدید که تو این اوضاع کرونا محبور نشم برم دندانپزشکی

نگین (1399/11/27)

سلام من قبل و بعدرابطه جنسی میرم دستشویی ولی حین رابطه ادرار میکنم سوزش خارش ندارم باردار نیستم سه بار هر روز یدونه اموکسی سیلین مصرف کردم ایا عوارض اموکسی سیلین هست؟چیکار کنم؟

ashrafkhosravi12@gmail.com (1399/11/14)

سلام‌من‌ابریزش‌بینی‌دارم‌وسرفه‌هم‌میکنم‌هر‌از‌گاهی‌ایا‌لازمه‌اووکسی‌سیلین‌مصرف‌کنم‌‌که‌برای‌جلوگیری‌از‌شکل‌گیری‌عفونت‌ریه‌ها‌وکبد‌وکلیه؟

رعنا پیری (1399/11/14)

سلام ،من 27سالمه اختلالات گوارشی دارم که دو روزه دهنم تلخ شده قبلاً هم اینطوری شدم احتمالا از ریفلاکس معده اس ،اگه هر 12ساعت آموکسی سیلین 500مصرف کنم اشکالی نداره؟تازگیا از حلقم هم عفونت میاد.

فرامرز بسطامی (1399/11/8)

سلام.بنده 40 سالمه و از دو روز پیش دانپزشک بعد از عصب کشی و ترمیم دندان آموکسی سیلین و مترونیدازول250 تجویز کرده.با مصرف داروها اجابت مزاجم کمتر و تا حدودی دچار یبوست شدم،البته همزمان جوشهای سر و صورتم کاملا بهبود پیدا کردن.آیا این دو مورد اثر کپسول آموکسی سیلین هست؟

محمدی (1399/11/2)

سلام خسته نباشید من قبلا به پنی سیلین حساسیت نداشتم ولی یکبار سه سال پیش که زدم گوشهایم سوت میزدند وحالم نرمال نبود البته اینو بگم معده اگ خالی واز چند روز قبلش از لحاظ روحی به شدت به هم ریخته بودم وامپول را کهزدم بدتر شدم وبامبولانس به بیمارستان رفتم وبهترشدم ازان روز ترس شدید از امپول دارم واینکه دندون درد سدید دارم نمیدونم اموکسی سیلین بخورم یانه تورو خدا منو راهنمایی کنید

حسین (1399/10/18)

سلام مادرم دریچه قلبش گشاد شده و دارو استفاده نکنه آیامیتونه آموکسی مصرف کنه ممنون

رضا رضایی (1399/10/14)

من سینوزیت دارم آموکسی سیلین بخورم خوبه؟

امیرعلی (1399/10/11)

سلام من دندون درد دارم...همزمان قرص آموکسی سیلین رو با آلفن ایکس مصرف میکنم...الان تعداد دفعاتی که دستشویی باید برم زیاد شده علت چیه....باتشکر

🌷🌷🌷🌷 (1399/9/18)

سلام دخترم ۱۲ سال دارد میتواند برای عفونت دندان قرص آموکسی سیلین ۵۰۰ بخورد

حسین (1399/8/18)

سلام من سرفه شدید دارم همراه با خلط چرکی بنظرتون باید آموکسی سیلین استفاده کنم یا داروی دیگه ای ؟ میخوام عفونت سینه و گلوم خوب بشه در ضمن اینم بگم که چند نقطه از بدنم زیر پوستم غده چربی بزرگ در اومده درمان اون چیه؟

علی (1399/7/16)

سلام,آیا مصرف دو هفته ی آموکسی سیلین دندانها را زرد میکند؟

کشاورز (1399/6/30)

سلام من باردارم و بخاطر عفونت دندان شدیدو آبسه کردن و ورم صورتم، آموکسی سیلین ۵۰۰و مترونیدازول میخورم ممنون میشم راهنمایی کنید تایمشون چن ساعتی هست و تا چن تا بسته باید بخورم

امیر دمایی (1399/5/18)

سلام وقتتون بخیر، من معمولا قبل از خوردن قرص، شیر و خرما میخورم تا معدم آماده بشه و خالی نمونه. اخیرا که دندانپزشک برام آموکسی سیلین و مترونیدازول تجویز کرده، طبق عادت شیر مصرف میکنم، منتها تازگی از چند نفر شنیدم که نباید آنتی بیوتیک با لبنیات مصرف شه و جذبشو کم میکنه. تو اینترنت جستجو کردم ولی مطالب بعضا متناقض بودن، اینکه خواستم از سایت خوبتون بپرسم. مرسی

حسن (1399/5/9)

من دندون درددارم الاده روزه اموکسی سلین مصرف می کنم صورتم ورم کرده تا کی باید مصرف کنم

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/5/11)

سلام بهتره معاینه بشید اگر به خاطر عفونت دندان باشد ممکن است نیازز به انتی بیوتیک تزریقی باشد

م ج (1399/5/2)

سلام دندانم را ایمپلنت کرده ام الان عفونت کرده اگر به جای اموکسی سیلین از سیفکسیم ۴۰۰ روزی یک دونه استفاده کنم ایا مشکلی دارد ؟

موسوی (1399/4/24)

هفته سوم کرونا هستم با قرنطینه خانگی. در۴ روز نخست بیشتر علایم گوارشی داشتم. چون سینوسهام درگیر شده بود و درد پشت چشم و ترشحات پشت گلو داشتم دکتر بهم آزیترومایسین داد. الان بعد از مصرف دودوره ۶ روزه هنوز ترشحات پشت حلقم کامل برطرف نشده که بیشتر از ناحیه سینوسهای بالای دتدانم هست. میتونم ی دوره اموکسی همراه با مترودینازول بخورم یا فایده نداره. در ضمن کواموکسی بهم نمیسازه. ممنون

رویا (1399/4/12)

سلام وقت بخیرمن سابقه سینوزیت والان ترشح پشت حلقی دارم وکمی گوشم دردداره واگرغذای چرب بخورم سرفه باترشح عفونی دارم میتونم آموکسی سیلین بخورم کافیه؟چندساعته بخورم؟ممنون

رضا جهانپور (1399/3/25)

سلام ببخشید آیا آموکسی سیلین 500 برای عفونت ریه خوب است مصرف کنیم

محمد (1399/3/14)

سلام برای عفونت بعدازکشیدن دندان آموکسی سیلین خوب هست؟

سارا (1399/3/11)

سلام من مصرف داروم ۳ ساعت ب تاخیر افتاد..بمحض یاداوری خوردم حالا نوبت بعدی رو طبق روال قبل مصرف کنم یا روال جدید؟

سامان (1399/3/6)

سلام دندونم( ریشه دندون) عفونت کرده وآبسه داره دو روزه دارم آموکسی سیلین و میترونیدازول مصرف میکنم ولی فقط کنترل شده و کم نشده است دوره مصرفش چند روزه و آیا داروی بهتری هست مصرف کنم؟

مدرس (1399/3/4)

با سلام من حساسیت به مصرف انتی بیوتیک دارم الانم عفونت دندان گرفتم و دکترم اموکسی تجویز کردن و بدنم واکنش نشون داده با سوزش مجاری ادرار و خارش نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید؟

بهرام گودرزی (1399/2/23)

سلام خسته نباشید من دندونم عفونت کرده با توجه به شرایط قرنطینه قرص کو اموکسی کلاو دارم به نظر شما مصرف کنم؟

محمدی (1399/2/19)

سلام من پیوندکلیه شدم معده ام عفونت دارد آموکسی سیسلین وتاوانکس وتینیدازول تجویز کرده واسه کلیه پیوندیم مشکلی ایجاد کند

مهدی (1399/2/14)

سلام، آیا سرترالین با مترونیدازول و آموکسی سیلین و امپرازول تداخل دارد؟

رضا (1399/2/1)

من به دستور پزشک آموکسی سیلین مصرف می‌کنم اسهال می‌گیرم. آیا مشکلیه و قطعش کنم؟ نمی‌تونم دوباره برم دکتر

محمدرضا (1399/1/30)

ببخشید من پیام دادم واسه مصرف همزمان ۲ کپسول آموکسی سیلین که دکتر برای ترشح پشت حلق تجویز کرده. ولی چون جدای از اون و از قبل مشکل گوارشی دارم می‌خواستم ببینم برای معده ضرر نداره مصرف همزمان؟

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/30)

سلام ، خیر مشکلی از این بابت ندارد. دارو را مطابق دستور پزشک میل کنید سعی کنید دارو را با ۱ لیوان آب کامل و با معده پر بعد از غذا میل کنید.

محمدرضا (1399/1/30)

ببخشید دکتر برای من آموکسی سیلین تجویز کرده و گفته که هر ۱۲ ساعت ۲ کپسول باهم بخورم. با توجه به اینکه مشکل گوارشی دارم آیا باعث مشکل میشه؟ میتونم هر ۸ ساعت یه عدد بخورم؟

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/30)

سلام ، برای درمان عفونت های گوارشی دستور آن همان هر 12 ساعت 2 عدد است و آن را تغییر ندهید .دارو را با معده پر و با 1لیوان آب کامل میل کنید.

لاله (1399/1/28)

سلام و وقت بخیر حضور شما. آیا مصرف مترونیدازول ۲۵۰ هر ۸ ساعت برای عفونت لثه کافی است یا اینکه باید همراه با آموکسی سیلین ۵۰۰ مصرف شود تا اثرگذار باشد؟ با تشکر

زاده محمد (1399/1/27)

آیا میشود برای آبسه دندان برای کودک ۹ ساله از کپسول ۵۰۰ استفاده کرد یا اینکه کپسول رو باز کنیم و نصف آن را استفاده کنیم

دکتر آرش علیجان زاده - دکتری عمومی داروسازی (1399/1/27)

باسلام و روز بخیر. اولاً هیچ وقت آنتی بیوتیک بدون نسخه استفاده نکنید. کپسول نباید باز شود چون فرمولاسیون آن به هم میخورد. در کیس شما توصیه میکنم از شربت کوآموکسی کلاو 457 استفاده کنید. 5 سی سی هر 12 ساعت برای هفت روز.

نازنین (1399/1/27)

ایا برای عفونت ادراری میشه از آموکس سیلین استفاده کرد .روش مصرف وچن روز استفاده شود

دکتر براتعلی منصوریان - پزشک عمومی (1399/1/27)

باسلام استفاده از انتی بیوتیک براساس انتی بیوگرام توصیه میشود.در درمان تجربی عفونت ادراری اموکسی سیلین خیلی موثر نبو ده،انتخاب های بهتری داریم مثل سیپرو فلوکساسین

ترانه (1398/12/26)

با سلام، آیا آموراکس 500برای برطرف ورم لوزه مؤثر ست؟؟

دکتر فروغ ریاضی - پزشک خانواده (1398/12/27)

سلام.درصورتیکه ورم لوزه بعلت میکروبهای حساس به این آنتی بیوتیک باشد بله

محمود (1398/12/23)

سلام..آیا مصرف آموکسی سیلین برای برطرف کردن عفونت ریه هم موثر هست؟؟و اگر هست تایم زمانی آن چند ساعت است؟؟سپاس

مدیر سامانه

این دارو فقط با تجویز پزشک باید مصرف شود.

فاطمه آخوندزاده (1398/12/6)

من حدو د چهارده روزه اموکسی سلین واموکسی کلاو برای ابسه دندونم استفاده میکنم فعلا عفونت دندونم کاملا از بین نرفته ولی خوب شده ایا می توانم پنج روز هم ادامه دهم هر شش ساعت یک عدد میخورم متشکرم

علی محمدی (1398/11/10)

سلا م من آموکسی سیلین مصرف کردم بعدازچند روز کشاله رانم کبود شد نمی دانم عوارض داروه یا نه

ناشناس (1398/9/17)

سلام پسرم 17 ماهشه فاراموکس 400 استفاده میزنه. زبانش بنفش رنگ شده آیا از عوارض دارو هست؟

ناشناس (1398/8/21)

سلام بسیار ممنون از متن مفیدتان

چنانچه در خصوص "آموکسی سیلین" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info