تیوسولفات سدیم

داروهای ضد قارچ

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف تیوسولفات سدیم

این دارو به عنوان داروی کمکی در درمان مسمومیت با سیانید، همراه با نیتریت سدیم و برای جلو گیری از سمیت کلیوی ناشی از سیس پلاتین استفاده می شود.

مکانیسم اثر تیوسولفات سدیم

این دارو معمولاً همراه سدیم نیتریت در مسمومیت با سیانید استفاده می شود.بدین ترتیب که یون سیانید تبدیل شده به سیانومتهموگلوبین را به تیوسانات تبدیل می کند.همچنین احتمالا با ایجاد کمپلکس غیر سمی یا سیس پلاتین (سیس پلاتین تیوسولفات )از رسیدن مقادیر زیاد سیس پلاتین به کلیه ها جلو گیری به عمل می اورد.

فارماکوکینتیک تیوسولفات سدیم

پس از تزریق به سرعت در بافتها توزیع می گردد. نیمه عمر ان 15-20 دقیقه است ولی وقتی به صورت تیوسیانات در آید به حدود 3-7 روز افزایش می یابد . دارو از راه کلیه ها دفع می شود .

عوارض جانبی تیوسولفات سدیم

غیر از اختلالات اسمزی ناشی از مصرف تیو سولفات سدیم ، این دارو نسبتاً غیر سمی است.

هشدار ها تیوسولفات سدیم

به دلیل حضور یون سد یم، در سیروزکبدی، نارسایی احتقانی قلب، توکسمی ناشی از حاملگی و نارسایی کلیوی و فشار خون بااحتیاط مصرف شود.

توصیه های دارویی تیوسولفات سدیم

در صورت بروز تحریک یا حساسیت مصرف آن باید قطع گردد

دارو های هم گروه تیوسولفات سدیم

کلوتریمازول+بتامتازون کلوتریمازول+هیدروکورتیزون
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
01158
02577
01157
13989

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

چنانچه در خصوص "تیوسولفات سدیم" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info