دیفنوکسیلات

داروهای گوارشی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

درمان اسهال
اسهال یک مکانیسم طبیعی بدن است برای دفع مواد سمی از دستگاه گوارش و در اثر شرایط مختلفی اسهال ایجاد شود. عوامل میکروبی – ویروسی ٬ تک یاخته ای٬ عوارض دارویی و غذایی و حتی استرس ممکن است باعث بروز اسهال شود.کاهش حرکات گوارشی می تواند بالقوه خطرناک باشد چون ممکن است بدن نتواند سموم خطرناک را دفع کند و با حبس عامل ایجاد کننده اسهال در واقع مواد سمی وارد جریان خون شود. بنابر این تشخیص علت اسهال موضوع بسیار مهمی است که نیاز به معاینه دقیق توسط پزشک دارد و تجویز داروی ضد باکتری – ضد ویروس و یا ضد آمیب بر عهده پزشک است. مصرف دیفنوکسیلات بدون بر طرف کردن علت بیماری فقط با کاهش حرکات دستگاه گوارش دفع مایعات بدن را کاهش می دهد.
در صورت وجود اسهال خونی و یا اسهال همراه با تب نباید دیفنوکسیلات استفاده شود. اگر اسهال ۴۸ ساعت پس از مصرف دیفنوکسیلات برطرف نشده باشد باید به پزشک اطلاع دهید.

دیفنوکسیلات چیست؟
‎دیفنوکسیلات یک داروی ضد اسهال می باشد که با کاهش حرکات گوارشی و کنترل حرکات دفعی ، به کنترل اسهال کمک می کند .
‎از آن جا که این دارو از مشتقات داروهای اپیوئیدی ( مانند ترياك) می باشد ، جهت جلوگیری از سو ٔ مصرف آن ، در فرم خوراکی ساخته شده از این دارو ، از داروي آتروپین با مقدار كم نیز استفاده شده است . آتروپین موجود در قرص ، در صورت مصرف بیش از حد این دارو ، منجر به عوارضی همچون تپش قلب و بی قراری می شود که احتمال بروز این عوارض در صورت مقدار مصرف مجاز جهت درمان اسهال بسیار کم می باشد .

‎پیش از مصرف دیفنوکسیلات
-در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت به داروی ضد اسهال ، آتروپین ، داروهای آرامبخش و هرگونه داروی دیگر به پزشک اطلاع دهید .
‎-در صورتی که اسهال همراه با تهوع ، استفراغ ، تب و بی حالی بود به علت این که ممکن است عامل بیماری شما عفونت باشد ، مصرف داروی ضد اسهال ممکن است موجب گسترش عفونت در بدن شود لذا پیش از مصرف دارو ، به پزشک مراجعه نمایید .
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و مسائل خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
‎-در صورتی که اسهال طولانی مدت و بیشتر از ۴۸ ساعت ادامه پیدا کرد به پزشک مراجعه نمایید .
‎-در صورتی که سابقه ی مشکلات کبدی و زردی پوست یا چشم ، به پزشک خود اطلاع دهید .
‎-در صورتی که در ۲ یا ۳ هفته ی اخیر ، از داروی آنتی بیوتیک استفاده نموده اید به پزشک خود اطلاع دهيد.
‎-در صورت سابقه ی مشکلات کلیوی ، گوارشی ( مانند زخم معده ، کرون و سایر بیماری های التهابی روده ، مشکلات چشمی مانند گلوکوم ( آب سیاه) ، تپش قلب ومشکلات قلبی ، اختلالات تیروئید ، مشكلات پروستات و و بیماری های تنفسی به پزشک خود اطلاع دهید .
-در صورت بارداری یا اقدام به بارداری و شیردهی پزشک خود را مطلع نمایید.

‎نحوه ی مصرف دیفنوکسیلات
‎-مصرف این دارو در کودکان کمتر از ۲سال مجاز نمی باشد .
‎-دارو را دقیقاً طبق دستور پزشک خود مصرف نمایید و از افزایش مقدار مصرف دارو بدون نظر پزشک جداً خودداری نمایید .
‎-در صورت مصرف دارو برای اطفال ، به دقت مقدار مصرف را اندازه گیری نمایید و در صورت مصرف ناخواسته ی بیش از حد دارو ، سریعا با مرکز کنترل مسمومیت یا اورژانس تماس بگیرید. مسمومیت با این دارو ممکن است موجب مشکلات تنفسی و مغزی شود .
‎-دارو را همراه با یک لیوان کامل آب میل کنید به علت اینکه با ابتلا به اسهال بدن شما آب و املاح زیادی از دست می دهد ، علاوه بر مصرف این دارو از آب و مایعات به مقدار کافی استفاده نمایید و در صورت لزوم از محلول های تقویتی ( مانند اُ آر اِس ) جهت جایگزینی املاح از دست رفته استفاده نمایید .
‎-در صورتی که در ۴۸ ساعت نخست درمان با این دارو ، علائم شما بهبود نیافت یا وخیم تر شد ، به پزشک خود اطلاع دهید .
-در صورت فراموش كردن مصرف يك نوبت دارو بلافاصله پس از يادآوري آن را مصرف كنيد مگر آنكه زمان ياد آوري به نوبت مصرف بعدي دارو نزديك باشد.در اين شرايط نوبت فراموش شده را مصرف نكنيد و نوبت بعدي را در زمان خودش مصرف كنيد اما به هيچ وجه مقدار مصرف دارو را دوبرابر نكنيد.

‎توصیه های دیفنوکسیلات
‎-در صورت مصرف ناخواسته ی بیش از حد دارو خصوصاً در کودکان ، ممکن است فرد دچار مشکلات تنفسی و حتی آسیب مغزی تهدید کننده ی حیات گردد. لذا در صورت شک به مصرف ناخواسته ی این دارو سریعاً به مرکز کنترل مسمومیت یا اورژانس اطلاع دهید .
‎-مصرف الکل و فرآورده های الکلی ، احتمال بروز عوارض این دارو را افزایش می دهد .
‎-مصرف داروی سرماخوردگی ، ضد حساسیت ، خواب آور ، آرامبخش ، شل کننده ی عضلانی ، ضد تشنج ، ضد افسردگی یا اضطراب موجب تقویت اثر خواب آوری این دارو می شود لذا در مورد مصرف همزمان این دارو با داروهای نام برده ، حتماً با پزشک خود مشورت نمایید .
‎-در صورت درمان با این دارو از فعالیت زیاد در هوای گرم و فعالیت هایی که منجر به از دست دادن آب بدن می شوند ، خودداری نمایید و مایعات به مقدار کافی مصرف کنید .

‎عوارض شایع دیفنوکسیلات
_ در صورت مشکلات تنفسی،و هرگونه علائم حساسیت دارویی (مانند ورم صورت و دهان) به پزشک خود مراجعه نمایید.
‎-در صورت بروز علائمی مانند معده درد شدید و شدید تر شدن اسهال، اسهال خونی یا آبکی، بی حسی دست و پا ها ، تغییر در خلق و خو، گیجی و افکار غیر معمول، ضربان قلب نامنظم و کاهش حجم ادرار یا عدم دفع ادرار، این دارو را قطع و به پزشک خود مراجعه نمایید .
-خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه و مشکلات بینایی مانند تاری دید از عوارض این دارو می باشد لذا تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته از رانندگی و کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری نمایید .
‎-احساس خستگی از عوارض مصرف این دارو می باشد.
_در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ،مصرف غذاهای سبک و ساده و پرهیز از غذاهای پرچرب و پر ادویه این مشکل را برطرف می سازد.

 ***مشاهده و خرید داروهای گیاهی موثر در ناراحتی های گوارشی از داروخانه اینترنتی دارویاب (کلیک کنید): 
زخم معده-رفلاکس  
یبوست 
اسهال 
دل پیچه-نفخ
روده تحریک پذیر

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف دیفنوکسیلات

تركيب ديفنوكسيلات و آتروپين به صورت كمكي در درمان علامتي اسهال هاي مزمن و حاد و همچنين كوليت اولسرز خفيف و مزمن مصرف مي شود.

مکانیسم اثر دیفنوکسیلات

ديفنوكسيلات احتمالاً به صورت موضعي و مركزي باعث مهار حركات دودي روده مي شود. آتروپين كه عمدتاً به دليل جلوگيري از سوءاستفاده دارويي به اين فرآورده اضافه مي گردد، داراي خاصيت ضد موسكاريني مي باشد.

فارماکوکینتیک دیفنوکسیلات

متابوليسم ديفنوكسيلات كبدي است و متابوليت اصلي دارو نيز اثري مشابه خود دارو دارد. نيمه عمر ديفنوكسيلات 5/2 ساعت و نيمه عمر متابوليت آن در حدود 12 ساعت است. زمان لازم براي شروع اثر يك ساعت و مدت اثر آن 4-3 ساعت مي باشد. دفع دارو از طريق مدفوع و كليه است.

منع مصرف دیفنوکسیلات

در اسهال شديد ناشي از كوليت اولسراتيو يا ناشي از كوليت پسودو ممبران نبايد مصرف شود.

عوارض جانبی دیفنوکسیلات

*عوارض با درصد نامشخص:
قلبی عروقی: گرگرفتگی، تاکی کاردی
سیستم اعصاب مرکزی: گیجی، افسردگی، سرگیجه، خواب آلودگی، سرخوشی، توهم، سردرد، هایپرترمی، لتارژی، کسالت، کرختی، بی قراری، سدیشن
پوستی: خارش، کهیر، خشکی پوست
گوارشی: درد شکمی، بی اشتهایی، تورم لثه، تهوع، پانکراس، فلج ایلئوم، مگاکولون توکسیک، استفراغ، خشکی دهان
ادراری تناسلی: احتباس ادرار
ازدیاد حساسیت: آنافیلاکسی، آنژیوادم

تداخلات دارویی دیفنوکسیلات

*مشخصات کلی تداخلات:
• جزء دیفنوکسلات:
-تشدید اثرات آنتی کولینرژیک به دلیل داشتن اثرات شبه آنتی کولینرژیک
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده‌ CNS
• جزء آتروپین:
-تشدید اثرات آنتی کولینرژیک
- اثر بر نتایج تست تشخیصی هورمون رشد

تداخلات رده X (پرهیز):
آکلیدینیوم، آزلاستین (بینی)، برومپریدول، سیمتروپیوم، دی سولفیرام، الوکسادولین، گلیکوپیرولات (استنشاقی)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، ایپراتروپیوم (استنشاقی)، لووسولپرید، ماسیمورلین، متوتری‌مپرازین، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز، اورفنادرین، اوگزاتومید، اوکسوممازین، پارالدهید، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، پراملینتید، روفناسین، تالیدومید، تیوتروپیوم، اومکلیدینیوم

کاهش اثرات داروها توسط دیفنوکسیلات:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، عوامل معده روده ای (پروکینتیک)، ایتوپراید، لووسولپرید، ماسیمورلین، نیتروگلیسیرین، سکرتین، سینکالید

کاهش اثرات دیفنوکسیلات توسط داروها:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز

افزایش اثرات داروها توسط دیفنوکسیلات:
اتانول، آمزینیوم، عوامل آنتی کولینرژیک، آزلاستین (بینی)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، سیمتروپیوم، کلوزاپین، داروهای تضعیف‌کننده‌ CNS، الوکسادولین، افدرین (سیستمیک)، فلونیترازپام، گلوکاگون، گلیکوپیرولات (استنشاقی)، متوتری‌مپرازین، متی‌روسین، میرابگرون، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز، آگونیست های اپیوئیدی، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پیریبدیل، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، پرامی‌پکسول، راموسترون، روفناسین، ریتودرین، روپینیرول، روتیگوتین، سوورکسانت، تالیدومید، دیورتیک های تیازیدی و مشابه تیازیدی، تیوتروپیوم، توپیرامات، زولپیدم

افزایش اثرات دیفنوکسیلات توسط داروها:
آکلیدینیوم، آلیزاپرید، آمانتادین، محصولات حاوی سم بوتولونیوم، بریمونیدین (سطحی)، بروموپرید، برومپریدول، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرال بتائین، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، دایمتیندن (موضعی)، دی سولفیرام، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، اس کتامین، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، هیدروکسی‌زین، ایپراتروپیوم (استنشاقی)، گیاه کاوا، لمبورکسانت، لیسورید، لوفکسیدین، منیزیم سولفات، متوکلوپرامید، میانسرین، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوگزاتومید، اوکسوممازین، پرامپانل، پراملینتید، روفینامید، سدیم اکسیبات، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول و کانابیدیول، تری‌مپرازین، اومکلیدینیوم

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها دیفنوکسیلات

1. كودكان و بيماران سالخورده، به ضعف تنفسي ناشي از ديفنوكسيلات حساستر هستند.
2. در افراد مبتلا به دهيدراتاسيون و مبتلا به اسهال ناشي از ميكروارگانيسم ها با احتياط فراوان مصرف گردد.

توصیه های دارویی دیفنوکسیلات

1. در صورت بروز تحريك معده همراه غذا مصرف شود.
2. در صورت مصرف طولاني مدت، احتمال وابستگي به دارو وجود دارد. مصرف طولاني مدت اين دارو، فقط در صورت بهبود علايم باليني بيماري و زير نظر پزشك بايد صورت گيرد.
3. به دليل بروز خواب آلودگي يا سرگيجه از انجام كارهايي كه نيازمند دقت هستند از جمله رانندگي، خودداري گردد.

دارو های هم گروه دیفنوکسیلات

آلومینیوم هیدروکساید بیسموت سیترات لوپرامید
ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 7 ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 2 ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 3
ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 5 ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 4 ترکیب گونه های مختلف لاکتوباسیل 8
گونه های مختلف لاکتوباسیل 6 گونه های مختلف لاکتوباسیلوس 1 مخمر ساکارومایسس بولاردی
لاکتوباسیلوس گاسری+لاکتوباسیلوس رامنوسوس لاکتوباسیلوس کازئی +رامنسوس بیفیدوباکتریوم بیفیدوم+لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس+بیفیدوباکتریوم لونگوم
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
00457

میلاد قاسمی (1401/10/23)

سلام خسته نباشید. من ۸ سال هست درگیر بیماری کولیت اولسراتیو هستم و خیلی مرتب تو این ۸ سال داروهامو مصرف میکنم، ۵ عدد مزالاویر ۵۰۰ . فولیک اسید ۱ عدد، و آمپول سینورا هر دوهفته یک عدد میزنم، ولی تقریبا یکسال هست که قرص دیفنوکسیلات را روزی ۴ الی ۶ عدد صبح با هم مصرف میکنم و تقریبا تا فردا صبحش دیگه مشکلی ندارم، مصرفم فقط به خاطر اینه که تو شرایط کاری و خارج از منزل با خیال راحت به کار هام برسم استرس باعث کار کردن شکمم نشه و واقعا زندگیم خیلی راحت تر شده. عوارض خاصی ندارم فقط چند وقته وقتی نفس عمیق میکشم کمی وسط قفسه سینه ام درد میکنه. میخواستم بدونم بهتره قطعش کنم یا نه اگه همینطوری روزی ۴ الی ۶ بخورم طی سالهای پیش رو مشکلی پیش نمیاد !؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/10/25)

اگر این درمان برای شما مناسب بوده و مشکلات خشکی دهان و یبوست ندارید مصرف کنید

مائده (1401/5/6)

سلام دختر ۹ ساله ای دارم که از هفته ی گذشته اسهال و استفراغ گرفته بردم دکتر سرم و قرص و امپول دادن ولی هنوز خوب نشده و اسهال داره میتونم قرص دیفنوکسیلات بهش بدم هر چند ساعت و چه مقدار؟ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/5/7)

اگر اسهال میکروبی یا ویروسی باشد با مصرف دیفنوکسیلات میکروب در روده حبس می شود. داروی مناسبی برای دختر شما نیست

مهری کیانی (1400/2/25)

سلام خسته نباشید پسر بچه ۳ساله دارم ازدیشب تب کرده امروز صبح تا حالا هم اسهال ودلپیچه داره خواستم ببینم خوردن قرص دیفنوکسیلات مشکلی یا عوارضی نداره ودوزش چقدر باشه در روز ممنون میشم پاسخگو باشید

سهیلا (1400/2/14)

سلام دوقلوهای اسهال شدن از این قرص نفری یه دونه بهشون دادم متاسفانه بعد از چند ساعت با بی حالی خوابیدن و توی خواب دچار تب شدن و کلا منگ و بیحالن، لبنیات هم خوردن ماست و کشک،لطفا راهنمایی کنید بنده چیکار کنم

ازادی (1400/1/11)

س من هفده ساله دیفنوکسیلات روزی ده ورق مرتب مصرف میکنم مدت دو سه ماهی هست سر درد جشم درد وزیر زبانم هم تاول زده عفونت کرده هر کار میکنم خوب نمیشه در ضمن بیست روزه با کمک متادون کنار گذاشتم ایا عوارض این داروست یا مشکل دیگه ای دارم لطفا لطفا راهنمای کنید بسیار سپاسگذارم

امین (1400/1/11)

با سلام امیدوارم جواب بدید لطفا من هفده ساله دیفنوکسیلات مصرف میکنم روزی ده بسته صد عدد الان مدتی هست زیر زبانم تاول زده چشمام عفونت میکنه سرم هم درد میکنه بیست روزه گذاشتم کنار با متادون خوب نمیشم ایا عوارض این داروست یا مشکل دیگه ای دارم راهنمای کنید ممنونم

حمید محمدی (1400/1/8)

سلام و تشکر هر قرصی ک متابولیسمش کبدیه ایا برای کبد سمی ایست؟ میشه روزی یکی دو تا خورد؟ اخه من دو هفتهه ترک کردم با کاهش دز و هیچ مشکلی ندارم بجز دلدرد و اسهال ک اونم بخاطر سندرمibsهست

امیر (1400/1/5)

سلام اگر پاسخ بدید ممنون میشم چون دکترهای داروخانه ها نمیدونند منم کلی سایت رو گشتم وچیزی پیدا نشد عطاری ها میگویند قرص دیفن اکسیلات هیچ اثری برای نعشگی ندارد و انها قرصی خارجی در قوطی های نیم کیلویی به نام دیفن به قیمت یک ملیون و دیویست تا یک ملیون هشت صد در کپسول‌های دست ساز استفاده میکنن واقعا قرصی با این نام وجود دارد دیفن خالی بدون اتروپین با قدرت بالا در ضمن ایا دیازپام اثر اتروپین روکاهش میدهد من داروهای دیگری هم دیدم ولی عوارض زیادی دارد من تاتوره دم کشیده با چای را میخورم ان هم دارای اتروپین هست کدیین رو هم بلدم استخراج کنم ولی ترامادل استفاده نمیکنم چون اعتیاد شدید دارد اگر روش از بین بردن اتروپین را بدونم فقط دیفن اکسیلات همراه با قرص تشدید کننده اثرش استفاده میکنم من الکلی بودم خودم فکر میکردم تفریحی بیست سال میخورم با کپسول دو سال پیش که موادش اصل بود ترک کردم احساس نفرت به الکل پیدا کردم دکتذها و دکترهای روانشناس ترک الکل هم نمیدونند ولی کاره خاصی نکردم اعتیادم رو تععیر دادم جونا فکر میکنند الکل بد نیست ولی من میدونم چیه از زمانی که بارها ترک کردم و دوباره خوردم تازه فهمیده بودم با کشیدن هرویین فرق نداره روزی یک لیتر الکل هفتاد درصد یا شیشصد سی سی الکل 99 درصد مثل اب میخوردم درد نداشته باشم

م م م (1399/12/24)

سلام.اگر کسی میگه اسهال داره و روزی یدونه یا دوتا دیفنوکسیلات میخوره یعنی معتاده؟

سعید (1399/12/15)

سلام یه فرد سن بالا این دارو رو مصرف کرده حالا خیلی گیج هس و اصلا از خواب بیدار نمیشه نظرتون چیه؟

حسینی ط (1399/11/13)

سلام ناصرم دوسه روزه روزانه یکعدد از قرص x ate استفاده کردم ودچار اسهال ابکی همراه باکمی دلپیچه شدم ونمیدانم باخوردن قرص مذکور دچار اسهال شدم یا دلیل دیگری داردوبعداز۳روزشروع باستفاده ازقرص دیفنوکسیلات شدم بعلت وجودکرونابدکترهم مراجعه نکردم.لطف فرموده بنده رو راهنمایی بفرمایید.ممتون

صانعی (1399/11/12)

سلام خسته نباشید پسرم 10 سالشه اسهال شده و میگه تو مدفوعش خون هست. مدفوعش سبز رنگه. میشه بگید نیاز ب آزمایش هست یا ن.؟

امیر باشتین (1399/11/4)

سلام. دو سال هست کپسول نارنجی میخورم گاهی پنجتا گاهی ده تا خیلی ادیتم کرده بخاطر مواده دیگه به جز دیفن مثل تاتوره و فلفل و ترامادول و اسپند و عیره لطفا میشه بگید میتونم فقط دیفن ایرانی رو جایگزین کنم و چه تعداد باید بخورم تا همون جالت ارامش و سرخوشی را پیدا کنم واقعا ادیت شدم کمک میکنید بگید البته ایرانیش رو من یکبار 6 تا خوردم هیچی نشد

امیر باشتین (1399/11/4)

سلام یکسال با کپسول نارنجی ترک کردم اگر میشه بگید چند عدد دیفن اکسیلات ایرانی میتونه انازه ده تا کپسول عمل کنه واقعا نیاز به کمک دارم

Milad m (1399/9/23)

باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت مشاورمحترم؛دکترجان میخواستم بدونم برای برطرف کردن عوارضات بیش ازحدقرص دیفنوکسیلات که شایعترینشون سردرد،سرگیجه شدید،بی حسی کامل بدن یاهمون کسالت شدیدوتپش قلب و...بوده بایدچکاربکنم که ازبین برن وبتونم به حالت عادی خودم برگردم،البته به نوعی یه چندماهی هست که هر۲روز۱بارحدود۳تا۴عددمصرف میکردم ومشکل خاصی نداشتم امادیروزیباری۸دونشوباهم استفاده کردم که بعددوسه ساعتی همه این عوارض باهم پیداشون شده وبدجوریم اذیت میشم توروبقرآن قسمتون میدم کمک کنین تاازشرش خلاص بشم،بخدادعاتون میکنم حتما.بازم ممنون.

ARAD (1399/9/23)

سلام..پدرم قرص متادون مصرف میکنه.. قبلا ندونسته یکی دوبار بخاطر حالت تهوع قرص متوکلوپرامید خورد که نمیدونست با متادون تداخل داره و باعث پایین اومدن اثر متادون و باعث ایجاد سندرم ترک میشه و خیلی حالش بد و ناجور شد..الان دوروزی میشه اسهال داره..میخواد قرص لوپرامید بخوره..میگه اسمش شبیه متوکلوپرامید هستش شاید این قرصم با متادون تداخل داشته باشه..میشه بفرمایید قرص دیفنوکسیلات یا لوپرامید با متادون تداخل دارن و باعث پایین اومدن اثر متادون و ایجاد سندرم ترک میشه یا نه؟؟ ممنون میشم زودتر جوابمو بدین..

علی آرین . (1399/8/5)

سلام خسته نباشید ..یه سوال ؟دیفنوکسیلات در آزمایش اعتیاد مثبت میشود ؟؟در همه ی آزمایش ها (خون.ادرار .کیت دهگانه و.. لطفا جواب بنده رو بدین ..مرسی

اکرم قنبری (1399/6/7)

سلام و سپاس از پاسخ شما خانمی هستم ٦٥ساله بدون هیچ بیماری فقط روده تحریک پذیر دارم روزانه ١٠بار بیشتر دستشویی میرم خیلی خسته شدم کلا به لبنیات و گوشت گوساله حساسیت دارم و١٥ساله ک استفاده نکردم چندین پزشک مراجعه کردم داروها جالب نبودن بهبودی حاطب نشد میتونم از قرص دیفنوکسیلات استفاده کنم4089

بهار (1399/4/26)

سلام این دارو باعث عقب افتادگی پریودی میشه؟

ف یوسفی (1399/4/20)

سلام ممنون از توضیحات خوبتون الان به مدت یک هفته اسهال دارم بدون تب و استفراغ و دل درد 4 بار رفتم دکتر هیچ کدوم قرص دیفنوکسلات و ندادن آزمایش خون و مدفوع هم دادم هیچ مشکلی دیده نشده واقعا خسته شدم دکتر برام لانزو پرازول و‌مترونیدازول تجویز کردن سه روز مصرف میکنم ولی تاثیری نداشته امروز قرص دیفنوکسلات و خریدم تداخل این قرص با داروهای تجویزی مشکلی بوجود میاره ممنون میشم راهنماییم کنید

ماریانا راد (1399/4/16)

سلام.من برای اسهالم که چند روز رود قطع نمیشد به پزشک مراجعه کردم قرص دیفنوکسیلات مینو دو ونیم برام تجویز کردن با مترونیندازول.بعد از دوبار مصرف بشدت حالم بد شد دست و پاهام بی حس بودن وحالتایی شبیه افت فشار خون مثل سرگیجه وتهوع داشتم ولی فشارم پایین نبود باید چیکار کنم؟قرص رو دیگه نخوردم ولی اسهالم قطع نشده

ماریا (1399/3/15)

سلام وقتتون بخیر متاسفانه من از دیشب بعداز شام که خوردنوقت خواب احساس کردن معدم ورم کرده ،البته ظهر غرمه سبزی خوردم و شب هم باز غرمه سبزی با نون سنگک و صبح بیدار شدم تا درد روده وحالت تهوع و شکمم کلا بهم ریخته بود و کلا ابکی از صبح فقط یه قرص معده خوردم و اب سرد با نشاسته دیگه هیچی نخوردم تا بعداز ظهر بخاطر تعطیلا همه جا تعطیل بود مجبور شدم دوتا قرص بخرم یکی دیفنوکسیلات و دی سیکلومین ،فقط نگران اشتباه خرید کرده باشم و عوارض داشته باشه فردا هم جمعسو همه جا تعطیل می باشد ،ممنون میشم راهنمایی کنید

رضا (1399/2/24)

من۳روزه شدیدا اسهال دارم....آیا این قرص برام خوبه یا نه....درضمن آروغ بد بو هم میزنم

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/2/24)

سلام واحترام.باید توسط یک پزشک، معاینه بالینی و بررسی شویدتا مشخص شود دلیل اسهالِ سه روزه ی شدید شما چیست.بنابراین،در حال حاضر وبدونِ تشخیص،مصرف هیو دارویی را توصیه نمیکنم.

احمد شماع (1399/1/27)

باعرض سلام وخسته نباشید امیدوارم سوألم جواب بدهید چون من در بدترین روزهای زندگیم سر میبرم من تحت نظر بهزیستی درحال درمان با متادون بودم که کرونا امد ومن در عراق زندگی میکنم بخاطر کار وهمیشه داروی خود را باخود بعراق میبردم ایجا هیچ چیزی درباره متادون نمیدونند ومن تمام کردم والان ۵روزه نمیتوانم راه بروم ایا دیفنوکسیلات برایم کاری میکند تا مرز باز شود وامیدوارم درکم بکنید منم دعاگوی شما در کربلا هستم

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/30)

سلام دیفنوکسیلات اثراتی مانند مورفین دارد.نیز میتوانید از دوز معادل بوپرنورفین یا شربت اپیوم یا مورفین یا حتی استامینوفن کدئین دار استفاده نمایید.

منصور (1399/1/17)

سلام علیکم شرمنده بنده حدود سه سال هستش که مشکل اسهال دارم و عامل اصلی اون هم استرس هستش الان دو ماه که روزی یک قرص دیفنوکسلات میخورم و شاید بعضی روزها تا دو تا هم بخورم و شکر خدا تا این قرص دیفنوکسلات رو دادم میخورم وضعیت جسمانی ام خوبه ولی از اونجا که این قرص اعتیاد آور هستش خیلی میترسم که مشکلاتی دیکه برام پیش بیاره ،،، خواستم در این مورد منو راهنمایی کنید

سهیل حبیبی (1399/1/11)

سلام حدود 20 روزی هست استرس زیادی دارم و شکمم بد کار میکنه و شل شده ولی نه به صورت خیلی آبکی و روزی 2 بار دفع دارم . سرکه سیب قبل از غذا و موز هم بعد از غذا و البته برنج سفید و ماست هم استفاده کردم اما اثرشون کم بود خواستم ببینم بنظرتون از چه دارویی استفاده کنم ؟ البته نه خونی هست و نه عفونتی به هنگام دفع . فقط حرکات روده هامو احساس میکنم طی روز معمولا

دکتر نسترن احمدی - داروساز (1399/1/11)

سلام آیا در حال استفاده از دارو یا گیاه دارویی خاصی هستید؟

سجاد قاسمی (1399/1/10)

سلام و عرض ادب من س روز پیش دچار اسهال و دلدرد شدید شدم رفتم دکتر دیفنوکسیلات بم داد و پنتوپرازول و سرمی ک توش هیوسین زد از دیروز تا ب امروز احساس میکنم ی چیزی سر دل مونده هر غذایی میخورم اذیتم میکنه انگاری گیر کرده سر دلم اگه اطلاع کافی راجب این مشکل دارید لطفا راهنماییم کنید ... ممنون

ناشناس (1399/1/8)

آیا دیفنوکسیدات برای بارداری ضرر دارد

احسان رضایی (1399/1/8)

سلام مدت یک هفته دل پیچه واسهال هستم .دکتر3باررفتم.سرم زدم امپول زدم .قرص دیفنوکلاسیت.هیوسین.لوپرامید و....خوردم ولی هنوز سردل هستم .چه کارکنم

فاطمه خلیلی (1399/1/7)

سلام خسته نباشید شوهرم اعتیاد به تریاک داشته به مدت 4سال .و از دیروز قصد ترک کردند داره و یه کپسول های ک یه شخص معرفی کرده برای ترک هستن ک هر عصر باید یکی خورده شود و دوره درمانش28 روزه .بعد امروز دو ساعتی میشه ک اسهال گرفته ولی خیلی اذیت میشه .سوال من اینه میشه قرص دیفنوکسیلات بهش بدم .؟؟؟

محمد۹۸/۱۲/۲۹ (1398/12/29)

سلام چند روزی هست که بعلت سرماخوردگی خفیف براز دولین بار ایتریمایسون ۵۰۰ استفاده کردم. ولی بعد از آن در کارکرد شکم خلل ایجاد شده. در حال حاضر روزی سه بار کارکرد دارد.مرحله اول خوبه ولی مراحل بعدی شل کار میکنه. همراه غذا سیر هم استفاده میکنم .قرص دیفنوکسیلات رو هم روزی یکبار مصرف میکنم. آیا در طریقه مصرف باید تجدید نظر کنم یا از داروهای دیگه ای استفاده کنم ؟ ضمن اینکه فرد پر استرسی هم هستم. ببخشید. متشکرم

دکتر زهرا امامی - متخصص طب اورژانس (1398/12/29)

توصیه میکنم ازیتومایسین رو قطع بفرمایید.

ناشناس (1398/12/21)

سلام،میخواستم بدونم این قرص یعنی دیفنوکسیلات برای بچه ی یکسال و نیم تجویز میشود یا نه؟

بیژن (1398/9/6)

سلام ،من قبل مسافرت ازترس اینکه شکمم کار کنه ، دوروز پشت سرهم از این دارو استفاده کردم ولی اصلا مشکل اسهال نداشتم ، الان سه روزه که شکمم اصلا کار نمیکنه ، وهمش آروغ میزنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/6)

لازم است از ملین های های طبیعی و گیاهی برای درمان یبوست استفاده کنید. از این به بعد دیفنوکسیلات استفاده نکنید.

Mimi (1398/8/15)

سلام؛ دیفنوکسیلات اعتیاد میاره؟؟ اگر اعتیاد میاره چطور میشه ترکش کرد،؟؟

مرصاد سروری (1398/8/14)

سلام؛ بنده 21 سالمه و حدود 8 ماهی میشه به کپسول ترک اعتیاد عطاری ها ک با اسم (دِتا) شناخته میشه اعتیاد پیدا کردم؛ از اونجایی ک با تحقیقاتی متوجه شدم بخش عمده ای از ترکیبات داخل کپسول رو دیفنوکسیلات تشکیل میده،با روش کم کردنِ دُزه مصرفی میتونم اقدام ب ترکش کنم؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/14)

کپسول های دست ساز ترک اعتیاد به هیچ عنوان مورد تائید نمی باشد. یکی از موارد منشور بیماران این است که بیمار باید بداند از چه دارویی استفاده می کند، اثرات درمانی و عوارض جانبی دارو چیست. در حالیکه با مصرف کپسول دست ساز شما نمی دانید محتویات کپسول چیست. بنابر این هیچ گونه اظهار نظری در این خصوص امکان پذیر نیست.

Vahid radi (1398/7/27)

ضمن تشکروسپاس عارضم بحضورمحترمتون که ،بنده درگذشته ده سالی بمصرف تریاک اعتیادداشتم وتقریبأ9سال پیش موفق به ترک شدم منتهامتأسفانه از6 _5 ماه پیش بتوصیه وتحریک آشنائی بخوردن قرصهای دیفنوکسیلات اقدام کرده و درگیرشدم ودراین مدت روزانه مصرفم ببیش از40 قرص رسیده وازاونجائیکه افشاشدنش باعث ضرباتی خیلی سنگین وشایدغیرقابل جبران بزندگیم باشه تقاضا دارم لطف کنیدو راهکاری پیشنهادکنیدتابتونم بدون آبروریزی ومطلع شدن دیگران توخونه خودموازشر این عادت خلاص ونجات بدم شایدلازم باشه بدونیدکه بیشترازلحاظ روحی روانی برام ایجادمشکل شده که إحساس نیازبمصرف میکنم قبلأسپاسگذر راهنمائی والطاف شمام، بادرود

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/28)

تولید کنندگان دیفنوکسیلات ملزم به اضافه کردن آتروپین به محتویات قرص دیفنوکسیلات هستند تا از مصرف این دارو به عنوان ترک اعتیاد جلوگیری شود و مصرف ۴۰ قرص دیفنوکسیلات در روز قطعا همراه با عوارض ناخواسته خواهد بود. مراجعه به مراکز MMT دقیقا به همین منظور تشکیل شده است. هر نوع وابستگی در این مراکز تحت نظر پزشک بصورت محرمانه درمان می شود.

دانیال پایان (1398/5/13)

سلام میخاستم بدونم این دارو هر چند ساعت یکبار بخورم

مینا محمدی (1398/5/2)

سلام مبخاستم بدونم تا چندساعت اثراین دارو در بدن میمونه؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/3)

مدت اثر این دارو در بدن ۳ تا ۴ ساعت است.

چنانچه در خصوص "دیفنوکسیلات" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info