کتوتیفن

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

اطلاعات عمومی کتوتیفن
کتوتیفن چه کاربردی دارد؟
کتوتیفن چطور عمل می‌کند؟
دوز توصیه شده برای مصرف کتوتیفن چقدر است؟
چه کسانی باید در مصرف کتوتیفن احتیاط کنند؟
نحوه صحیح مصرف کتوتیفن
کتیوتیفن در آسم چه استفاده ای دارد؟
کتوتیفن در حساسیت غذایی
کتوتیفن در درمان کهیر موثر است؟
مصرف کتوتیفن در کودکان چگونه است؟
چقدر زمان می برد تا کتوتیفن اثر کند؟
عوارض مهم کتوتیفن چیست؟
کتوتیفن با چه داروهایی تداخل دارد؟
می‌توان کتوتیفن را همراه با غذا مصرف کرد؟
مصرف کتوتیفن در بارداری و شیردهی مجاز است؟
کتوتیفن نیاز به نسخه دارد؟
آیا مصرف کتوتیفن در حساسیت به حیوانات خانگی موثر است؟
مصرف کتوتیفن باعث افزایش وزن می‌شود؟
در صورت فراموشی یک دوز مصرف کتوتیفن چه کار کنم؟
مصرف طولانی مدت کتوتیفن بی خطر است؟

 


کتوتیفن چه کاربردی دارد؟
کتوتیفن یک داروی ضدحساسیت کاربردی می‌باشد که  در درجه اول برای درمان شرایط آلرژیک، از جمله پیشگیری از ورم ملتحمه چشم، آبریزش بینی آلرژیک، سرفه‌های حساسیتی شبانه و مواردی از آسم استفاده می شود.

 

کتوتیفن چطور عمل می‌کند؟
کتوتیفن یک داروی آنتی هیستامین است که با جلوگیری از انتشار برخی مواد در بدن که به ایجاد واکنش های آلرژیک کمک می کنند، علائم حساسیت را در بدن کاهش می دهد.

مواجهه با برخی مواد مانند پشم یا موی حیوانات ،گرده گیاهان، گرد و خاک و مصرف بعضی مواد غذایی مختلف می تواند منجر به بروز علائم حساسیت یا آلرژی شود. این علائم ناشی از آزادسازی ماده ای به نام هیستامین در بدن می باشند. آزادسازی این ماده از سلولهای بدن منجر به بروز علائمی مانند آبریزش بینی، عطسه، خارش، آبریزش چشم، التهاب پوستی و در مواردی تنگی نفس و سایر علائم التهابی می‌شود. کتوتیفن به عنوان یک داروی ضد حساسیت یا آنتی هیستامین با مهار اثرات هیستامین می تواند علائم حساسیت را تسکین دهد و از تشدید شدن آنها جلوگیری نماید.

 

فرم‌های دارویی موجود کتوتیفن
این دارو با فرم‌های متنوعی در دسترس می‌باشد:

قرص خوراکی کتوتیفن

شربت کتوتیفن برای کودکان

قطره چشمی کتوتیفن

 

اسامی تجاری مهم کتوتیفن:
کتیفن، زادیتن(Zaditen)، کتوف(Ketof)، زادک(Zadec)، دنرل، آسمافورت ، آمتین، کترام، کتوفتالمیک، کتوبایوفن 

 

دوز توصیه شده برای مصرف کتوتیفن چقدر است؟
دوز معمول برای کتوتیفن خوراکی بسته به شرایط و هدف درمان متفاوت است. برای ورم ملتحمه چشم آلرژیک(قرمزی و التهاب چشم ناشی از حساسیت) یا آبریزش بینی، اغلب به صورت یک قرص (یک میلی گرم) دو بار در روز تجویز می شود.

 

چه کسانی باید در مصرف کتوتیفن احتیاط کنند؟
- در صورت بارداری ،شیردهی یا اقدام به بارداری به پزشک خود اطلاع دهید.
- در صورت ابتلا به هرگونه اختلال کبدی یا کلیوی پزشک خود را مطلع نمایید.
- در صورت سابقه یا ابتلا به بیماری‌های چشمی نظیر گلوکوم (آب سیاه )،اختلالات پروستات یا هر گونه مشکل در دفع ادرار ،مشکلات گوارشی نظیر سابقه انسداد روده ،صرع و بیماری‌ خونی ارثی پورفیری حتماً پزشک خود را آگاه نمایید.
-در صورت سابقه حساسیت به این دارو یا سایر داروهای آنتی‌هیستامین پزشک خود را مطلع نمایید.
-در صورتی که قرار است عمل جراحی یا آزمایش خاصی انجام دهید (خصوصاً تست آلرژی) حتماً درمانگر خود را در جریان مصرف کتوتیفن قرار دهید تا در صورت نیاز مصرف این دارو در زمان مناسب قطع گردد.

 

نحوه صحیح مصرف کتوتیفن
-دارو را دقیقا طبق توصیه پزشک مصرف نماییدبا این حال به طور معمول در بزرگسالان یک قرص یک میلی گرم دو بار در روز و در کودکان بالای سه سال یک پیمانه شربت (معادل ۵ میلی لیتر )دو بار در روز توصیه می شود.
-می توانید کتوتیفن را همراه با یک وعده غذایی سبک یا میان وعده میل کنید.در صورت مشکل بلع می‌توانید یک لیوان آب همراه با دارو مصرف نمایید.

 

کتیوتیفن در آسم چه استفاده ای دارد؟
کتوتیفن گاهی اوقات به عنوان یک درمان کمکی و پیشکیری کننده برای انواعی از آسم تجویز می شود، به خصوص در مواردی که داروهای معمول آسم به طور کامل در کنترل علائم مؤثر نباشند یا بیمار همزمان با آسم، مبتلا به آلرژی نیز باشد.

 

کتوتیفن در حساسیت غذایی
در حالی که کتوتیفن خوراکی در درجه اول برای آلرژی های تنفسی و چشمی تجویز می شود، ممکن است در مدیریت علائم مرتبط با آلرژی غذایی نیز موثر باشد. با این حال، استفاده از آن برای این منظور باید با مشورت پزشک باشد.

 

کتوتیفن در درمان کهیر موثر است؟
کتوتیفن به طور معمول اولین  درمان پیشنهادی برای کهیر نیست، اما در برخی موارد، ممکن است برای کمک به کنترل علائم مرتبط با کهیر مزمن بدون علت مشخص نیز تجویز شود.

 

مصرف کتوتیفن در کودکان چگونه است؟
مصرف کتوتیفن خوراکی برای کنترل شرایط آلرژیک و مواردی از آسم در کودکان بالای ۶ماه تجویز می شود. دوز کتوتیفن معمولاً بر اساس سن و وزن کودک تنظیم می گردد.

 

چقدر زمان می برد تا کتوتیفن اثر کند؟
شروع اثر کتوتیفن ممکن است در بدن های مختلف متفاوت باشد. علائم آلرژی ظرف چند ساعت تا چند روز پس از شروع درمان خوراکی با کتوتیفن، کاهش می‌یابد.

 

عوارض مهم کتوتیفن چیست؟
-از عوارض جانبی رایج کتوتیفن می‌توان به خواب آلودگی، افزایش اشتها، افزایش وزن یا خشکی دهان اشاره کرد. اگر این عوارض ادامه یافت یا بدتر شد، با پزشک و داروساز خود مشورت کنید.

-عوارض این دارو محدود و خفیف می باشد با این حال در صورت اختلال در خواب ،تغییر درخلق و خو ، زودرنجی و عصبی شدن با پزشک خود صحبت کنید.
-در صورت بروز خشکی دهان می‌توانید از آب نبات یا آدامس های فاقد شکر استفاده نمایید.

-مصرف کتوتیفن میتواند با ایجاد خواب آلودگی یا گیجی همراه باشد لذا در مدت اثر دارو از رانندگی و کار با ابزار هایی که نیاز به احتیاط بیشتری دارند خودداری نمایید. مصرف الکل همزمان با این دارو اثر خواب آوری این دارو را تشدید می نماید به همین دلیل بهتر است از مصرف همزمان این دو فرآورده با هم خودداری کنید.

-مصرف کتوتیفن در برخی افراد موجب افزایش حساسیت پوست به نور خورشید می شود به همین خاطر در مدت درمان با این دارو از ضد آفتاب مناسب پوست خود استفاده نمایید و و از گرفتن حمام آفتاب بپرهیزید.

 

کتوتیفن با چه داروهایی تداخل دارد؟
-لیستی از کلیه داروها و فرآورده های مکمل و گیاهی مصرفی خود در اختیار پزشکتان قرار دهید تا در صورت وجود تداخل اقدامات لازم صورت بگیرد.

-پیش از خرید هرگونه دارو از داروخانه داروساز خود را در جریان مصرف داروهای آنتی هیستامین قرار دهید زیرا بسیاری از داروها از جمله داروهای خواب آور و آرامبخش می توانند عوارض جانبی آنتی‌هیستامین‌ها را تشدید نمایند.


-در صورت مصرف این داروها قبل از خرید کتوتیفن حتما داروساز و پزشک را در جریان قرار دهید:
-داروهای سرکوب کننده سیستم عصبی مرکزی ،الکل و آرامبخش‌ها

-داروهای ضدافسردگی مانند مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAOI) ، مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRIs) و مهارکننده های بازجذب سروتونین- نوراپی نفرین (SNRIs)

-سایر آنتی هیستامین ها

-داروهای ضددیابت

-داروهای ضد آریتمی خاص یا داروهای ضد سایکوز

 

می‌توان کتوتیفن را همراه با غذا مصرف کرد؟
کتوتیفن را می توان همراه یا بدون غذا مصرف کرد. با این حال، اگر باعث ناراحتی معده شود، مصرف آن با غذا می‌تواند به کاهش این عارضه کمک کند.

 

مصرف کتوتیفن در بارداری و شیردهی مجاز است؟

-به دلیل بروز عوارض دارویی در برخی مطالعات جانوری مصرف در بارداری توصیه نمی‌شود. به دلیل محدودیت مطالعات، حتماً با پزشک مشورت شود.

-شیردهی در مدت مصرف کتوتیفن توصیه نمی‌شود.

 

کتوتیفن نیاز به نسخه دارد؟
در برخی از مناطق، خرید کتوتیفن خوراکی نیاز به نسخه دارد. اما به صورت رایج بدون نسخه نیز از داروخانه، پس از مشورت با داروساز  قابل دریافت می‌باشد.

 

آیا مصرف کتوتیفن در حساسیت به حیوانات خانگی موثر است؟
کتوتیفن ممکن است در مدیریت علائم آلرژی به حیوانات خانگی موثر باشد، اما جایگزین اجتناب از آلرژن ها یا عامل حساسیت نیست. برای بررسی گزینه های مناسب برای بهبود آلرژی به حیوانات خانگی، با پزشک وداروساز خود مشورت کنید.

 

مصرف کتوتیفن باعث افزایش وزن می‌شود؟
افزایش وزن یک عارضه جانبی بالقوه کتوتیفن است اما در همه افراد ایجاد نمی‌شود. اگر متوجه تغییرات قابل توجهی در وزن شدید، این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.

 

در صورت فراموشی یک دوز مصرف کتوتیفن چه کار کنم؟
در صورت فراموشی یک نوبت مصرف دارو نیاز به مصرف نوبت فراموش شده نمیباشد کافیست نوبت بعدی را طبق روال سابق مصرف کنید و از دو برابر نمودن مقدار دارو در یک نوبت خودداری نمایید.

 

مصرف طولانی مدت کتوتیفن بی خطر است؟
اکثر افراد نیاز به استفاده طولانی مدت از آنتی هیستامین ها ندارند و به محض اینکه علائم حساسیت برطرف شد می توانید مصرف این دارو را قطع نمایید.

کتوتیفن به طور کلی برای استفاده طولانی مدت، به ویژه در شرایطی مانند حساسبت‌های چشمی، ایمن در نظر گرفته می شود. با این حال، مدت زمان استفاده باید توسط پزشک و بر اساس نیازهای فردی تعیین شود.

همچنین خواب آلودگی یک عارضه جانبی رایج کتوتیفن است به همین دلیل توصیه می شود در انجام فعالیت هایی که نیاز به هوشیاری دارند، احتیاط لازم انجام شود. 

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف کتوتیفن

-آسم آتوپیک؛ درمان کمکی در موارد مزمن و خفیف آسم آتوپیک اطفال
-پیشگیری از رینیت و کونژکتیویت آلرژیک
*این دارو در آمریکا تاییدیه ندارد

کتوتیفن یک آنتی هیستامین و تثبیت کننده ماست سل است که عمدتاً برای مدیریت شرایط آلرژیک استفاده می شود. این دارو با مهار اثرات هیستامین و تثبیت ماست سل ها، علائمی مانند خارش، قرمزی و تورم را کاهش می دهد.
از موارد پرکاربرد کتوتیفن، تجویز آن در پیشگیری از علائم آسم آتوپیک و سرفه‌های آلرژیک شبانه در کودکان می‌باشد.
این دارو با اسامی تجاری مختلف از جمله زادیتن، کتوف و کتیفن و به صورت قرص خوراکی ۱ میلی‌گرم و شربت خوراکی ۱میلی‌گرم در ۵میلی‌لیتر (۰/۲میلی‌گرم در یک میلی‌لیتر) عرضه می‌شود.

مکانیسم اثر کتوتیفن

کتوتیفن اثرات آنتاگونیستی غیررقابتی گیرنده H1 و تثبیت کننده ماست سل را از خود نشان می دهد.
اثربخشی کتوتیفن در آسم احتمالاً ناشی از ترکیبی از واکنش‌های ضد التهابی و آنتی هیستامینرژیک از جمله تداخل با مهاجرت ائوزینوفیل‌ها به داخل راه‌های هوایی ملتهب ناشی از سایتوکاین، مهار واکنش‌پذیری بیش از حد راه هوایی به دلیل فاکتور فعال‌کننده پلاکت (PAF) و اثر آنتاگونیستی ناشی از لکوترین در انقباض برونش‌ها می‌باشد.

فارماکوکینتیک کتوتیفن

متابولیسم: کبدی توسط ان-گلوکورانیداسیون به متابولیت غیرفعال ketotifen-N-glucoronide؛ ان-دمتیلاسیون به متابولیت فعال nor-ketotifen؛ و keto-reduction به مشتقات هیدروکسیل
جذب: سریع، بیش از ۶۰درصد
اتصال به پروتئین ۷۵درصد
مدت اثر:۸تا۱۲ساعت
نیمه عمر حذف: دوفتزی: توزیع ۳تا۵ساعت؛ حذف:۲۱ساعت
مدت زمان پیک پلاسمایی: ۲تا۴ساعت
دفع: ادرار(بیش از ۶۰درصد متابولیت‌ها، ۱درصد تغییرنیافته)

منع مصرف کتوتیفن

-سابقه حساسیت به کتوتیفن، بنزوات(شربت) یا سایر داروهای مشابه
-حملات حاد آسم

موارد احتیاط:
-سابقه صرع و اختلالات تشنجی
-دیابت

عوارض جانبی کتوتیفن

عوارض شایع:
خواب‌آلودگی، اختلال در خواب، سردرد، راش پوستی، کهیر، افزایش وزن، درد شکمی، افزایش اشتها، آنفولانزا، ورم پلک، خونریزی بینی، عفونت مجاری تنفسی، خشکی دهان

عوارض جدی:
سیستیت، سرگیجه، اریتم مولتی فرم، تغییر خلق و خو، هپاتیت، افزایش ترانس آمینازهای سرم، بی خوابی، تحریک پذیری، عصبی بودن، سندرم استیونز-جانسون، ترومبوسیتوپنی

تداخلات دارویی کتوتیفن

مشخصات کلی تداخلات: 
اطلاعاتی گزارش نشده است. 

تداخلات رده X (پرهیز): 
آکلیندینیوم، آزلاستین (نازال)، بروم پریدول، سیمتروپیوم، الوکسادولین، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، لوسولپیرید، اورفنادرین، اوکساتومید، اوکسوممازین، پارالدهید، پیتولیسانت، پتاسیم کلرید، پتاسیم سیترات، روفناسین، تالیدومید، تیوتروپیوم، اومکلیدینیوم 

کاهش اثرات داروها توسط کتوتیفن: 
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، بنزیل پنی‌سیلوئیل پلی لیزین، بتاهیستین، پروکاینتیک، هیالورونیداز، ایتوپرید، لوسولپیرید، نیتروگلیسیرین، پیتولیسانت، سکرتین 

کاهش اثرات کتوتیفن توسط داروها: 
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، آمفتامین‌ها 

افزایش اثرات داروها توسط کتوتیفن: 
الکل (اتیل)، آمزینیوم، داروهای آنتی کولینرژیک، آزلاستین (نازال)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، سیمتروپیوم، کلوزاپین، تضعیف‌کننده‌های CNS، الوکسادولین، فلونیترازپام، گلوکاگون، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، متوتری‌مپرازین، متی‌روسین، میرابگرون، آگونیست های اپیوئید، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پیریبدیل، پتاسیم کلرید، پتاسیم سیترات، پرامی‌پکسول، راموسترون، روفناسین، روپینیرول، روتیگوتین، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سوورکسانت، تالیدومید، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوتروپیوم، توپیرامات، زولپیدم 

افزایش اثرات کتوتیفن توسط داروها: 
آکلیندینیوم، آلیزاپرید، آمانتادین، فرآورده‌های سم بوتولینوم، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، بروم پریدول، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرال بتائین، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، دایمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، اسکتامین، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، هیدروکسی‌زین، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، گیاه کاوا، لمبورکسانت، لیزورید، لوفکسیدین، منیزیم سولفات، متوتری‌مپرازین، میانسرین، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوکساتومید، اوکسوممازین، پرامپانل، پراملینتید، روفینامید، سدیم اکسیبات، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول وکانابیدیول، تری‌مپرازین، اومکلیدینیوم 

تداخل با غذا: 
ذکر نشده است.

هشدار ها کتوتیفن

-موارد نادری از ترومبوسیتوپنی در بیمارانی که به طور همزمان از کتوتیفن خوراکی و داروهای ضد دیابت خوراکی استفاده می کنند گزارش شده است. کارخانه سازنده توصیه می کند که تعداد پلاکت ها در این بیماران، کنترل شود.

توصیه های دارویی کتوتیفن

-در موارد آسم، در صورتی که بیمار تحت درمان با داروی آنتی‌هیستامین دیگریست، پس از شروع کتوتیفن تا دوهفته مصرف آنتی هیستامین قبلی، ادامه يابد.
-خواب آلودگي ناشي از مصرف اين دارو ممكن است مهارتهای فردی از قبيل توانايی رانندگي را تحت تاثير قرار دهد.
-براي كاهش تحريك گوارشی، می‌توان دارو را با غذا مصرف کرد.
-برای پیشگیری در موارد آسم تجویز شود. کتوتیفن در پیشگیری یا درمان حملات حاد آسم موثر نیست. درمان با داروهایی که برای پیشگیری یا تسکین علائم مرتبط با آسم استفاده می‌شوند (مثلاً کورتیکواستروئیدها، آگونیست‌های بتا2، مشتقات گزانتین) باید حداقل به مدت ۶ تا ۱۲ هفته ادامه یابد و سپس به‌تدریج طبق علائم بالینی کاهش یابد.
-اثرات درمانی ممکن است از نظر بالینی تا چند هفته پس از شروع درمان مشهود نباشد. حداکثر اثربخشی در آسم معمولاً با طول مدت درمان بیشتر از ۱۰ هفته ظاهر می‌شود. برای تعیین اثربخشی، درمان باید حداقل 2 تا 3 ماه ادامه یابد. اگر درمان نیاز به قطع داشت، به تدریج طی ۲ تا ۴ هفته دوز دارو کاهش داده شود.

دارو های هم گروه کتوتیفن

ستیریزین دسلوراتادین فکسوفنادین
لووستریزین لوراتادین ستریزین+پزدوافدرین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
12430
05975
08838
00727
00728
18354

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
شربت کتوتیفن پورسینا 1میلی گرم/5میلی لیتر 120 میلی لیتر
قرص کتوتیفن-عبیدی 1 میلی گرم
قرص کتوتیفن امین 1 میلی گرم
شربت کتوتیفن-عبیدی 1میلی گرم/5میلی لیتر
قطره کتوفتالمیک 0.25 میلی گرم/میلی لیتر 5 میلی لیتر
قرص کتوتیفن رها 1 میلی گرم
قرص کتوتیفن مداوا 1 میلی گرم
شربت کترام 1 میلی گرم/5 میلی لیتر
شربت کتوتیفن-حکیم 1میلی گرم/5میلی لیتر 120 میلی لیتر
قطره چشمی کتوتیفن دی.پی 0.25% 5میلی لیتر
قرص کتوتیفن سها 1 میلی گرم
قرص کتوتیفن فاخر 1 میلی گرم
شربت آمتین 60 میلی لیتر
قطره کتوبایوفن 0.025% 5میلی لیتر
قرص کتوتیفن پورسینا 1 میلی گرم
قرص کترام 1 میلی گرم
قرص کتوتیفن-الحاوی 1 میلی گرم
شربت کتوتیفن-سها 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 120 میلی لیتر-برونتیف
قطره خوراکی کتوتیفن-بهسا 1میلی گرم/میلی لیتر
قطره خوراکی کتوتیفن امین 1میلی گرم/میلی لیتر 30 میلی لیتر
قرص کتوتیفن لقمان 1 میلی گرم
شربت کتوف 1میلی گرم/5میلی لیتر 100 میلی لیتر
قرص زادیتن 1میلی گرم
قطره چشمی زادیتن 0.25میلی گرم/میلی لیتر
شربت زادیتن 1میلی گرم/5میلی لیتر
قرص دنرل 1میلی گرم
قرص کتوتیفن 1 میلی گرم
شربت زادیکس 1میلی گرم/5میلی لیتر 100 میلی لیتر
قرص آسمافورت 1 میلی گرم
قطره چشمی اطفال آلاوی 0.25میلی گرم/میلی لیتر
شربت کتوتیفن-الحاوی 1میلی گرم/5میلی لیتر 120 میلی لیتر-زادی کید
شربت کتوتیفن فومارات خوارزمی 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 60 میلی لیتر
قرص کتوتیفن زهراوی 1 میلی گرم
قرص کتوتیفن پارس دارو 1 میلی گرم
شربت کتوتی سنس 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 120 میلی لیتر
شربت کتوتیفن آسا دارو 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 120 میلی لیتر
شربت پریتیفن لیتو 1 میلی گرم/5 میلی لیتر 120 میلی لیتر
مائده عراقی (1400/3/3)

سلام من شش ماه و نیمه که باردارم ،متاسفانه داروخانه بجای قرص زادوفین ،قرص کتوتیفن رو بهم داده ،منم الان ۲ ماهه که دارم شبی یدونه مصرف میکنم ،برای جنینم مشکلی پیش میاد ؟ خواهش میکنم جواب بدید خیلی نگران هستم

ناشناس (1400/2/23)

با سلام و خسته نباشین بنده پند روززیه که قرص کتوتفین مصرف میکنم از دیروز احساس درد خفیف در ناحیه مقعد دارم سابقه شقاق یا رواسیر ندارم میخواستم ببینم میتونه این درد از مصرف کتوتفین باشه.سپاسگزارم ۳۵ ساله از تهران

محمد می (1400/2/17)

سلام من تریاک میکشم چند وقتی گلوم خار خارمیکنه به دود حساسیت داره دکتر کتوتیفن داده صبح چرک مثل ژله از گلو میاد بیرون لطفا راهنمایی کنید باتشکر

سعیده ۶ (1400/1/10)

سلام خدمت شما پسر من فابیسم ی هستش آیا شربت کتوتیفن براش مشکل ساز نیست

محمد علی علامه (1399/12/21)

من به هوای آلوده وفضای بسته بدون تهویه وغلظت آلاینده ها ولوکم حساسیت شدید داشتم قلبم کمی بزرگ شده فشارخون بالا دارم داروی متورال ولوزار مصرف می کنم کم خواب بودم دکترم کتوتیفن ۱ شبی یکبارتجویز کرده خوابم بهبود یافته اماحساسیتم به آلاینده ها بسیار بسیار شدیدشده طوری که درخیابان ها کمی شلوغ باشد یاکمی ازدحام وترافیک باشد یا اتاقی بدون هواکش وآشپز خانه بدون هودتوقف کنم حالم به هم می خورد. نمی دانم چه کارکنم واقعا دچار مشکل جدی هستم. لطفاراهنمایی بفرمایید متشکرم.

فاطمه جعفرزاده (1399/12/16)

سلام وقت بخیر. من آلرژی دارم و دکتر برام قرص کتوتیفن رو تجویز کرده و گفته قطعش نکنم . فکر کنم حدود ا دو ماهی باشه که روزی یک عدد دارم مصرف میکنم . آیا باعث نمیشه که خوردنش خطرناک باشه ‌ ؟ پ ن : چند مدتیه که شب ها دیر خوابم میبره و صبح ها دیر از خواب بیدار میشم. آیا میتونه به خاطر مصرف این دارو باشه ؟؟ لطفا بهم بگید .

آرزو (1399/11/19)

سلام وقت بخیر . یه هفته ای هست که لکه هایی قرمز رنگ بدون خارش ، ناگهانی روی ساق دستام ، کشاله رانم و شکم و بالاتنم ظاهر شده و همین موقع هم چند روزی چشمام خارش گرفت بخصوص صبح که از خواب بیدار میشدم احتمال میدم که حساسیت باشه چون چند هفته ای شبها از ماسک تقویتی مخصوص مو برای نرم کردن دستام استفاده میکردم که دستام هم خوب نرم و هم سفید میکرد. خیلی ممنون میشم بفرمایید این قرص رو چطور چند بار تو روز مصرف کنم ببینم لکه ها برطرف میشه( بیماری خاصی ندارم و دارویی هم مصرف نمیکنم) . به خاطر کرونا سعی دارم دکتر نرم با تشکر

پواحمدی (1399/11/17)

یک ساله که قبل از کرونا صدام دیگه توان خوندن و اوج رو نداره منوال تراپی رفتم اثر نداشته میگن اسپاسم عضلات داری ولی باین حال خوب نشده چکار کنم ۶۰ سال سن دارم

علی (1399/11/16)

سلام من ۳۹ ساله هستم و ضایع نخای .ب مدت ۶ روز هست یهوی سزفه خشک میکنم. ۲ روزه شربت کتوتیفن استفاده میکنم . آیا مصرف کنم یا نه . یا چه شربتی فراحم کنم فقط سرفه دارم سرفه خشک ، بی حالی. ممنون میشم کمکم کنید

زهرا (1399/11/16)

این کتوفین واسه چیه من دکتر نمیدونم بخاطر جدش صورتم داده یا سیاهی زیر چشام یا درد دستم

فاطمه (1399/11/16)

من ناخواسته باردارشدم و الان هفته ۵بارداریم و در دورانی که نمیدانستم باردارم کتوتیفن خوردم ممکنه بچم دچار نقص جنینی بشه؟

فاطمه (1399/6/10)

باسلام مدته سه هفته است که شب ها بینی کیپ میشود وصبح ها آبریزش بینی ،عطسه زیاد ،خارش چشم دارم آیا میتوانم از کتوتفین استفاده کنم

رمضان داودی (1399/4/13)

من دیابت دارم و انسولین میزنم مصرف این قرص کتوتیفن ۱باعث خواب آلودگی و گیجی شدید میشود آیا خطری ندارد و مصرف آن را ادامه بدهم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/4/13)

سلام، خیر چنین مشکلاتی ایجاد نمیکنه و با انسولین هم تداخلی نداره میتونین مصرف کنین.

محمد (1399/3/10)

سلام ایا این دارو با پروپرانول و شربت دکسترومتروفان تداخل داره؟چون من باید هرشب اینارو مصرف کنم

فرزانه (1399/1/16)

سلام من ۳۶ سالمه و الان ۱۲ روزه سرفه خفیف دارم، هیچ علایم دیگه ای هم ندارم احساس خارش تو گلوم می کنم، قبلا چند سال پیش اینجوری شده بودم مونته لوکاست و اسپری فلازون داده بود دکتر خوب شدم الان هم مصرف می کنم شربت هم خوردم اما زیاد فرقی نکرده، ممکنه راهنمایی کنید چه دارویی مصرف کنم؟ می ترسم کرونا گرفته باشم خیلی می ترسم.

دکتر فروغ ریاضی - پزشک خانواده (1399/1/16)

سلام.چون مدت زمان سرفه طولانی شده بهترتوسط پزشک ابتدامعاینه بشید.

مهدی‌نصیری (1399/1/13)

یک ‌هفته‌ بیمارستان ‌بخاطر کرونا ضعیف ‌بستری‌ بودم‌ مشکل ‌معده‌ هم‌ دارم‌ الان‌ یک ‌ماه‌ است‌ درگیر این ‌بیماری ‌هستم‌. سه‌تا سی‌دی‌ گرفتم‌ میگن‌ سالم‌ است‌ فقط‌ تب‌ و سرفه ‌خشک ‌است ‌قبل ‌از بستری ‌بشم‌ بهتر بودم‌ البته ‌سی‌دی‌ قبل‌ از بستری ‌بوده‌ دیگه‌ نگرفتم

دکتر فروغ ریاضی - پزشک خانواده (1399/1/13)

بهتره برای انجام تست کرونامراجعه کنید.

محسنی راد (1399/1/12)

من الان ی هفته است گلوم درد میکنه.بعضی وقتا هم تب دارم .رفتم دکتر بهم چندتا قرص داده هرچی میخورم ی ذره احساس خوب شدن نمیبینم.قرصام کتوتیفن۱.لوراتادین۱۰. ازیترومایسین۵۰۰

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/1/12)

باسلام واحترام.نمیدانم چندساله اید یا بیماری زمینه ای دارید یاخیر..گلودرد همراه باتب،ممکن است درزمینه ی هرنوع عفونتِ دستگاه تنفسی،از جمله،کرونا،ایجاد شده باشد..لذا،ممکن است کتوتیفن ولوراتادین،شمارابهترنکنند..آزیترومایسین،داروی خوبی است..از استامینوفن ۵۰۰،هرهشت ساعت،و نیز شربت دیفن هیدرامین،هر هشت ساعت پنج سی سی،به جای کتوتیفن ولوراتادین،استفاده کنید.مایعات بیشتر بخورید.خصوصا مایعات ولرم. غذاهای آبکی و سبُک مثل سوپ، میل کنید.ادویه وسرخ کردنی،ممنوع..ازانواع دود(سیگار،قلیان،اسفند،عنبرنسار) پرهیز کنید..اگربهتر نشدید،حتما مجددا به یک مرکز درمانی مراجعه کرده تامورد بررسی دقیق قرار گیرید. از اعضای خانواده حداقل دومتر،فاصله داشته باشید.

علی اکبر ذوالفقارزاده (1399/1/8)

سلام . چندین سال آبریزش بینی دارم .‌هر روز صبح از خواب که بیدار میشم حدود ۴.۵ تا عطسه میکنم و آبریزش بینی شروع میشه و تا شب کلی دستمال کاغذی برای آبریزش بینی مصرف میکنم . خیلی عذاب آوره . دیگه خستم کرده . کمکم کنید لطفا. ممنون . ۳۹ ساله از تهران

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/8)

سلام ، به نظر شما یک فرد آتوپی هستید که نسبت به مواد حساسیت زا واکنش حساسیتی به شکل عطسه و آبریزش بینی دارید. توصیه می کنم حتماً به یک متخصص ایمونولوژی بالینی و آلرژی رجوع کنید تا اقذامات لازم برای شما انجام گیرد. اقدامات برای درمان آلرژی گسترده است که از تست آلرژی ، انجام آزمایش ، در صورت نیاز ct scan ، تجویز دارو و ... متنوع است و نیاز است فرد به پزشک متخصص رجوع کند. ولی به عنوان یکسری اقدامات پیشنهاد می کنم از داروی ضد حساسیت مثل تلفست و یا لتیزن به مقدار محدود تا زمان مراجعه به پزشک متخصص استفاده کنید. از مواد حساسیت زا مثل گرده گل ، عطر ، ادویه جات تا آنجا که مقدور است دوری کنید. پتو و ملحفه و روبالشی خود را در جهت از بین بردن احتمالی مایت های موجود در آن با آب گرم به خوبی شستشو داده و سپس در معرض آفتاب قرار داده و اتو نمایید. بهتر است بینی خود را هر روز با سرم شستشو روزی 2-3 بار بشورید و یا در صورتی که استفاده از سرم شستشو برایتان مشکل است از دستگاه اسگالش استفاده کنید. اسپری های بینی گلوکوکورتیکوئیدها نیز موثر هستند که می بایست با تجویز پزشک مصرف شوند.

کریمی کیان (1398/12/25)

با سلام بنده با توجه به پایین بودن تعداد اسپرم ها به دکتر مراجعه کردم این دارو رو با تاموکسیفن 10 و پنتوکسی فیلین 400 بهم داد آیا کارایی دارد؟ الان چند روزه بعد از خوردن دارو از زیر چشمام احساس درد میکنم و میزنه به پیشانیم چکار کنم ؟ کلافم کرده

ناشناس (1398/12/11)

کتوتیفن باداروهای سرترالین ودپاکین تداخل داره

علیزاده (1398/10/5)

سلام.دختر۲۷ ماهه ی من سه روزه تب با سرفه ی خفیف داشت دکتردیفن هیدرامین با سرماخوردگی واستامینوفن داده ولی سه روزه میدم بهش اصلا فرقی نکرده هیچ ازدیروزم خروسک گرفته میخواستم بدونم کتوتیفن با یدونه آنتی بیوتیک بدم بهش اشکال داره؟

محمدی (1398/9/5)

سلام پسر ۲۲ماهه من هم اسهال و استفراغ داره وهم تب داره دکتر بردمش بهش شربت کتوتیفن با ازیترومایسین داده اگه بهش بدم به مشکل برنمیخوره؟

رحیمی (1398/8/22)

پسرم سرماخوردگی با دل درد داره.چندروزبهش دیفن هیدرامین کامپاند دادم بااستامنوفن.بهترنشد یعنی سرفه هاش زیاد شد ازدیروز دارم بهش کیتوتیفن میدم گاهی هم تب میکنه شکمش گاهی درد میگیره به نظرتون بازم ادامه بدم.

ناشناس (1398/8/9)

سلام من متاسفانه هم شربت متادون وهم قرص نقص سیستم ایمنی(وناویر)داروی کنترل (ایدز)میخورم الان چندروزهست ریه هام وحتی سینوسهای من به شدت عفونی گردیده؟وبدنم خیلی ضعیف شده آیامصرف کتوتیفن تداخل دارویی نخواهدداشت؟؟؟متشکرم اگرجواب بدهید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/10)

در صورت عفونی شدن ریه لازم است آنتی بیوتیک مناسب دریافت کنید. کتوتیفن کاربردی برای شما ندارد. بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

یلدا (1398/6/29)

من این دارو رو 9شب خوردم الان ساعت 1 بعد از ظهره و من هنوز خوابم می یاد و گیجم. اثر خواب آورش بیشتر از اثر درمانیش برای حساسیتش بود. چرا اینجورین این قرصا؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/30)

قرص های آنتی هیستامین اصولا به دلیل اثرات سداتیو مستقیما روی سلول های مغز اثر می گذارند و خواب آلودگی از عوارض شایع این داروهاست البته در افراد مختلف اثرات متفاوتی ایجاد می کند. ممکن است بعضی از مصرف کنندگان این دارو اثر خواب آلودگی چندانی احساس نکنند.

چنانچه در خصوص "کتوتیفن " سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info