فکسوفنادین

آنتی هیستامین ها

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

فکسوفنادین

قرص فستوور محصول شرکت اکتوورکو

‎همه چیز در مورد فکسوفنادین
فکسوفنادین چیست؟
آیا فکسوفنادین یک آنتی هیستامین قوی است؟
بهترین انواع آنتی هیستامین کدامند؟
مقایسه فکسوفنادین با سیتریزین
مقایسه فکسوفنادین با کلرفنیرامین
آنتی هیستامین های نسل اول و دوم کدامند؟
گیرنده های H1 و H2 چه تفاوتی با هم دارند؟
پیش از مصرف فکسوفنادین
نحوه مصرف فکسوفنادین
توصیه های دارویی فکسوفنادین
عوارض شایع فکسوفنادین

 

فکسوفنادین چیست؟
‎تماس با گرده ی گیاهان می تواند منجر به بروز علائم حساسیت در بدن شود که به زکام بهاره معروف است. سلول های دیواره ی بینی و سلول های چشمی در این شرایط ماده ای به نام هیستامین ترشح می کنند هیستامین منجر به التهاب و آبریزش بینی ، عطسه ، قرمزی، خارش و اشک چشم می شود .
‎فکسوفنادین دارویی در دسته ی آنتی هیستامین ها می باشد که اثرات هیستامین را مهار می کند و علائم حساسیت را از بین می برد.
‎کهیر، عارضه ای پوستی است که همراه با خارش و قرمزی می باشد . این ضایعات می توانند در اثر حساسیت یا علل دیگری ظاهر شوند . در صورتی که ضایعات کهیر مانند بیش از ۶ هفته بر روی بدن باشند تبدیل به کهیر مزمن می شوند . فکسوفنادین جهت تسکین کهیر های مزمن نیز بسیار کارآمد می باشد .
‎این دارو به صورت قرص ۳۰ ، ۶۰ ، ۱۲۰ ، ۱۸۰ میلی گرمی موجود می باشد . همچنین نوع خارجی آن با نام تجاری تلفست نیز در ایران موجود می باشد .
‎دوزهای پایین تر این قرص (۳۰ ، ۶۰ میلی گرمی ) جهت درمان حساسیت فصلی و زکام بهاره در کودکان ۶ تا ۱۲ سال و دوز ۱۲۰ میلی گرمی برای درمان بزرگسالان استفاده می شود .
‎دوز ۱۸۰ این دارو برای درمان کهیر مزمن تجویز می شود .

 

آیا فکسوفنادین یک آنتی هیستامین قوی است؟
فکسوفنادین یک آنتی هیستامین موثر در مراحل اولیه واکنش های آلرژیک محسوب می شود. تقریبا سریع اثر می کند(در طول یک الی دو ساعت) و اثرات خواب آور کمتری نسبت به آنتی هیستامین های نسل اول دارد. بنابراین جزء آنتی هیستامین های خوب طبقه بندی می شود.

 

بهترین انواع آنتی هیستامین کدامند؟
بامقایسه  اثرات درمانی و عوارض جانبی انواع مختلف آنتی هیستامین ها، به توصیه اغلب متخصصین آلرژی سیتریزین و فکسوفنادین محبوبیت بیشتری دارند


مقایسه فکسوفنادین با سیتریزین
از نظر اثرات ضد حساسیتی تقریبا شبیه هم هستند (شاید سیتریزین کمی قوی تر باشد) با این تفاوت که اثرات خواب آور سیتریزین بیشتر است، خشکی دهان و ناراحتی گوارشی با مصرف سیتریزین بیشتر گزارش شده در مقابل عوارض سرگیجه، سردرد، سرفه و بدن درد با مصرف فکسوفنادین محتمل تر است و در عین حال خواب الودگی کمتری نسبت به سیتریزین دارد

 

مقایسه فکسوفنادین با کلرفنیرامین
از نظر اثر درمانی تفاوت چندانی با هم ندارند ولی کلرفنیرامین به شدت خواب آور است اگر شرایط بیمار به قسمی باشد که نیاز به خواب بیشتری داشته باشد ترجیحا کلرفنیرامین بهتر است به همین دلیل در قرص های سرماخوردگی کلرفنیرامین اضافه می شود تا بیمار علاوه بر کاهش علائم آلرژی، استراحت کافی داشته باشد.

 

آنتی هیستامین های نسل اول و دوم کدامند؟
نسل اول شامل: کلماستین، کلرفنیرامین، سیپروهپتادین، دیفن هیدرامین و پرومتازین
نسل دوم شامل: فکسوفنادین، لوراتادین، دسلوراتادین، سیتریزین، لووسیتریزین و کتوتیفن هستند.

 

گیرنده های H1 و H2 چه تفاوتی با هم دارند؟
گیرنده های H1 در مسیر هوایی مخاط بینی، حلق، گلو و برونش قرار دارند و تحریک این گیرنده ها باعث آزاد سازی هیستامین و بروز علائم حساسیت می شود در حالیکه گیرنده های H2 در دستگاه گوارش قرار دارند و تحریک این گیرنده ها باعث آزاد سازی اسید معده می شود. داروهای آنتی هیستامین در واقع گیرنده های H1 را مهار می کنند و مانع از آزاد سازی هیستامین و بروز علائم آلرژیک می شوند. داروهایی مانند فاموتیدین و رانیتیدین(به دلیل عوارض سرطان زایی از لیست داروهای دنیا حذف شده است) با مهار گیرنده های H2 ترشح اسید در معده را کاهش می دهند.


‎پیش از مصرف فکسوفنادین 
- در صورت بارداری یا شیردهی به پزشک اطلاع دهید .
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
- در صورت سابقه ی حساسیت دارویی خصوصاً به سایر آنتی هیستامین ها ،به پزشک خود اطلاع دهید .

‎نحوه ی مصرف فکسوفنادین
- معمولاً مصرف این دارو برای بزرگسالان به صورت یک مرتبه در روز می باشد . در کودکان جهت درمان حساسیت فصلی و آبریزش بینی قرص ۳۰ میلی گرم صبح و عصر قابل مصرف می باشد .
- بهتر است دارو را قبل از غذا مصرف نمایید . همچنین بین مصرف دارو با مصرف میوه ها، ۲ساعت فاصله قرار دهید .
- شربت های ضد اسید معده می توانند موجب کاهش اثر فکسوفنادین شوند. به همین دلیل مصرف شربت های ضد اسید معده و سایر داروهای موثر جهت درمان سو هاضمه را حداقل ۲ساعت با مصرف این دارو فاصله دهید .

‎توصیه های دارویی فکسوفنادین
- می‌توانید دارو را تا زمان برطرف شدن علائم مصرف نمایید و پس از بهبودی کامل آن را قطع نمایید .
- با وجود این که فکسوفنادین نسبت به بقیه داروهای آنتی هیستامین اثر خواب آوری کمتری دارد اما در صورت ایجاد این عارضه ، از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند ، خودداری نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-در صورتی که قصد انجام عمل جراحی، درمان یا آزمایشات بالینی خاصی (مانند تست آلرژی) را دارید، درمانگر خود را از مصرف این دارو مطلع نمایید زیرا لازم است برای مدتی پیش از انجام این پروسه ها مصرف داروهای ضدحساسیت را قطع نمایید.
- لیست سایر داروهای مصرفی خود را به داروساز یا پزشک خود ارائه دهید تا از تداخلات ممکن با آنتی هیستامین ها جلوگیری شود .
- مصرف این دارو در کودکان زیر ۶ سال توصیه نمی شود .

‎عوارض شایع فکسوفنادین
_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید اما در صورت ادامه دار و شدید شدن سردرد به پزشک خودمراجعه نمایید.
- احساس خستگی و سرگیجه از عوارض شایع این دارو می باشد که در صورت بروز آن باید از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند تا زمانی که اثر دارو از بین نرفته است خودداری نمایید.
- در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو ، مصرف وعده های غذایی سبک و پرهیز از غذاهای چرب و پر ادویه به کاهش این عارضه کمک می نماید.
- در صورت معده درد و ناراحتی های گوارشی فکسوفنادین را همراه با غذا مصرف نمایید.

 

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف فکسوفنادین

آنتی هیستامین غیر سداتیو (آنتاگونیست رسپتورهای H1).

فکسوفنادین که یک متابولیت فعال ترفنادین و یک آنتی هیستامین غیر آرام بخش می باشد فعالیت شدید آنتی موسکارینی یا آرام بخشی ندارد. این دارو به صورت هیدروکلرید در درمان علامتی حالات آلرژیک مثل رینیت آلرژیک فصلی و کهیر مزمن تجویز می گردد. این دارو به صورت خوراکی و با دوز mg 120 در روز به صورت دوز منفرد یا در دو دوز تقسیم شده تجویز می گردد. به کودکان 6 تا 11 سال دوزهای 30 میلی گرمی، 2 بار در روز در درمان رینیت آلرژیک فصلی داده می شود.

مکانیسم اثر فکسوفنادین

متابولیت فعال ترفنادین
- رقابت با هیستامین برای قرار گرفتن بر گیرنده در سلول های دستگاه گوارش، رگ های خونی و مجاری تنفسی
- غیرقابل عبور از سد خونی مغزی؛ در نتیجه کاهش اثرات خواب آلودگی

فارماکوکینتیک فکسوفنادین

جذب: سریع
شروع اثر: 2 ساعت
طول اثر: 24 ساعت
فراهمی زیستی: 33%
پیک سرمی:
قرص: 2.6 ساعت
قرص بازشونده در دهان (ODT): 2 ساعت
سوسپانسیون: 1 ساعت
اتصال به پروتئین: 70-60%
متابولیسم: کبدی جزئی (حدود 5 درصد)
نیمه عمر: 14.4 ساعت (در نارسایی کلیوی، میزان نیمه عمر 72-59% افزایش می یابد.)
دفع: مدفوع (80%)، ادرار (12%)

عوارض جانبی فکسوفنادین

عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد
گوارشی: استفراغ
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
سیستم اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، خستگی، سرگیجه، درد
گوارشی: اسهال، تهوع، سوء هاضمه
ادراری تناسلی: قاعدگی دردناک
عفونی: عفونت ویروسی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: درد عضلانی، کمردرد، درد دست و پا
گوشی: عفونت گوش میانی
تنفسی: عفونت مجاری تنفس فوقانی، سرفه، آبریزش بینی
متفرقه: تب

تداخلات دارویی فکسوفنادین

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای OATP1A2
- سوبسترای P-gp
- اتصال به کاتیون های چند ظرفیتی

تداخلات رده X (پرهیز):
آکلیدینیوم، آزلاستین (بینی)، برومپریدول، سیمتروپیوم، الوکسادولین، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، لاسمیدیتان، لووسولپیراید، ارفنادرین، اوکساتومید، اوکسوممازین، پارالدهید، پیتولیسانت، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، روفناسین، تالیدومید، تیوتروپیوم، اومکلیدینیوم

کاهش اثرات داروها توسط فکسوفنادین:
مهار کننده های استیل کولین استراز، بنزیل پنیسیلوئیل پلی لیزین، بتاهیستین، عوامل معده روده ای (پروکینتیک ها)، هیالورونیداز، ایتوپرید، لووسولپیرید، نیتروگلیسرین، پیتولیسانت، سکرتین


کاهش اثرات فکسوفنادین توسط داروها:
مهار کننده های استیل کولین استراز، آمفتامین ها، آنتی اسید ها، آپالوتامید، آب گریپ فروت، لوماکافتور و ایواکافتور، القا کننده های P-gp/ABCB1، ریفامپین

افزایش اثرات داروها توسط فکسوفنادین:
اتانول، آمزینیوم، داروهای آنتی کولینرژیک، آزلاستین (بینی)، بلونانسرین، برکسانولون، بوپرنورفین، سیمتروپیوم، کلوزاپین، سرکوب کننده های CNS، الوکسادولین، فلونیترازپام، گلوکاگون، گلیکوپیرولات (استنشاق دهانی)، متوتریمپرازین، متیروزین، میرابگرون، اگونیست های اپیوئیدی، ارفنادرین، اوکسی کدون، پارالدهید، پیریبدیل، پتاسیم کلراید، پتاسیم سیترات، پرامی پکسول، راموسترون، روفناسین، روپی نیرول، روتیگوتین، SSRIها، سوورکسانت، تالیدومید، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوتروپیوم، توپیرامات، زولپیدم

افزایش اثرات فکسوفنادین توسط داروها:
آکلیدینیوم، آلیزاپرید، آمانتادین، فراورده های حاوی توکسین بوتولینیوم، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، برومپریدول، کانابیدیول، کانابیس، کلرال بتائین، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، دیمتیندن (موضعی)، دوکسیلامین، درونابینول، دروپریدول، الترومبوپگ، اردافیتینیب، اریترومایسین(سیستمیک)، اسکتامین، جمفیبروزیل، گلیکوپیرونیوم (موضعی)، هیدروکسی زین، ایپراتروپیوم (استنشاق دهانی)، ایتراکونازول، کاوا کاوا، کتوکونازول (سیستمیک)، لاسمیدیتان، لمبورکسانت، لوفکسیدین، لوماکافتور و ایواکافتور، منیزیم سولفات، متوتریمپرازین، متوکلوپرامید، میانسرین، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوکساتومید، اوکسوممازین، پرامپانل، مهار کننده های P-gp/ABCB1، پراملینتید، رانولازین، ریفامپین، روفینامید، سدیم اکسیبات، تری فلونامید، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول و کانابیدیول، تولواپتان، تریمپرازین، اومکلیدینیوم، وراپامیل

تداخل با غذا:
مصرف همراه با غذای پرچرب، فراهمی زیستی دارو را حدود 50% کاهش می دهد. هم چنین آب میوه ها (سیب، گریپ فروت و پرتقال) نیز فراهمی زیستی دارو را حدود 36% کاهش می دهند.
راهکار: قرار دادن فاصله 4 ساعته بین مصرف فکسوفنادین و آب میوه، تداخل غذایی را کاهش می دهد.

هشدار ها فکسوفنادین

1- عملکرد کلیوی سایر بیماران (مانند سطح کراتینین) در ابتدای درمان و سپس در سالمندان به صورت دوره ای پایش گردد و در صورت نیاز تنظیم دوز صورت گیرد.
2- تسکین علایم بیمار ارزیابی شود.

دارو های هم گروه فکسوفنادین

کتوتیفن ستیریزین دسلوراتادین
لووستریزین لوراتادین ستریزین+پزدوافدرین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
06751
06750
08028
07251

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص فکسوفنادین کیمیدارو 60 میلی گرم
قرص سافکسوفست 120 میلی گرم
قرص آلگزافن 120 میلی گرم
قرص فکسوتد 180 میلی گرم
قرص فکسامین 120 میلی گرم
قرص سد-اف 180 میلی گرم - سدآف
قرص فکسوفنادین-سها چهارباغ 60 میلی گرم
قرص فکسامین 60 میلی گرم
قرص فکسوفنادین کیمیدارو 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین جالینوس 60 میلی گرم
قرص رینوفکس 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین-سها چهارباغ 180 میلی گرم
قرص فکسوفنادین کیمیدارو 180 میلی گرم
قرص فکسوفنادین-حکیم 60 میلی گرم
قرص فکسوفنادین جالینوس 180 میلی گرم
قرص رینوفکس 180 میلی گرم
قرص سد-آف 60 میلی گرم-سدآف
قرص تلفست 180 میلی گرم
قرص فیکسیگرا 180 میلی گرم
قرص فیکسیگرا 120 میلی گرم
قرص فکسوتد 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین-سها چهارباغ 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین جالینوس 120 میلی گرم
قرص رینوفکس 60 میلی گرم
قرص فکسوفنادین-عبیدی 60 میلی گرم
قرص آلگزافن 180 میلی گرم
قرص فکسوتد 60 میلی گرم
قرص سافکسوفست 60 میلی گرم
قرص آلگزافن 60 میلی گرم
قرص فکسوفنادین-حکیم 120 میلی گرم
قرص سافکسوفست 180 میلی گرم
قرص فنوفکسین 180 میلی گرم
قرص رافکسودین 180 میلی گرم
قرص فکسوفن 180 میلی گرم
قرص فکسوفن 120 میلی گرم
قرص تلفست 30 میلی گرم
قرص فکسوفنادین ثنامد 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین ثنامد 180 میلی گرم
قرص فکسوفنادین ثنامد 60 میلی گرم
قرص فکسوفنادین داروپخش 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین کوشان فارمد 120 میلی گرم
قرص فکسوفنادین کوشان فارمد 180 میلی گرم
قرص نیل فست 120 میلی گرم
قرص نیل فست 180 میلی گرم
سوسپانسیون خوراکی آلگراکس 30 میلی گرم/5 میلی لیتر 100 میلی لیتر
قرص تلفنادین 120 میلی گرم
سوسپانسیون کیدوفست 30میلی گرم/5 میلی لیتر
قرص فنوفکسین 120 میلی گرم
قرص رافکسودین 120 میلی گرم
قرص فنوفکسین 60 میلی گرم
قرص فکسارلا 180 میلی گرم
قرص فکسارلا 120 میلی گرم
سوسپانسیون خوراکی فکسوفنادین خوارزمی 30 میلی گرم/5میلی لیتر 120 میلی لیتر
قرص سدآف 120 میلی گرم
سوسپانسیون خوراکی آلربند 30 میلی گرم/5میلی لیتر 120 میلی لیتر
قرص هیسومین 60 میلی گرم
قرص تلفست 120 میلی گرم
قرص هیسومین 180 میلی گرم
قرص روکشدار فستوور 60 میلی گرم
قرص هیسومین 120 میلی گرم
قرص روکشدار فستوور 120 میلی گرم
قرص روکشدار فستوور 30 میلی گرم
قرص روکشدار فستوور 180 میلی گرم
ناشناس (1400/4/27)

باسلام من رفتم دکتربهم گفت که میکروب معده داری قرص دمپریدون کلاریسین امپرازول مترونیدازول وهمچنین قرص فکسوفنادین۱۸۰مصرف کردم که باتوجه به اینکه خوندم فکسوفنادین برای حساسیت کاربردداره نمیدونم چرا برای میکروب معده هم تجویزشده؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1400/4/28)

فکسوفنادین داروی اصلی برای درمان میکروب هلیکوباکتر نیست

بالازاده (1400/2/21)

آبریزش بینی دارم،سیتریزین و فکسوفنادین تاثیری نداره.شما چه دارویی تجویز می کنید؟

علی خالقی (1400/2/13)

سلام ببخشید من الان ۱ هفته هست که گرفتگی بینی و ابریزش بینی و سردرد دارم الرژی فصل بهار دارم قبلا انتی هیستامین مصرف میکردم ۳یا۴ روزه حل میشد ولی الان شدیدتره این قرص کمک میکنه بهتر شم ۱۲۰ میلی ایش ؟؟

کاظمی (1400/1/31)

سلام و ممنون بابت اطلاعات من تب یونجه دارم و چند ساله شدید هست. از بین آنتی هیستامین دکونژستانت، سیتیریزین، فکسوفنادین و هیدروکسیزین، از همه موثرتر هیدروکسیزین بوده. لطفا در صورت وجود داروی موثرتر راهنمایی بفرمایید. یه نفر میگفت که هر شش ماه یک بار آمپول بتامتازون ال.آ و متیل پردنیزولون تزریق میکنه و تا چند ماه راحته. خواستم بدونم موثرتر از قرصهای گفته شده هست یا نه. با سپاس مجدد

زهرا رضایی (1400/1/25)

سلام دخترم ۱۰ ساله سه ماهه بدلیل.کهیر مزمن فکسوفنادین۱۲۰ روزی دو تا میخوره الان بهتره میتونم بهش دوز کمتری بدم روزی ۲ تا بشه لطفا راهنمایی کنید

سجاد کنعانی (1400/1/14)

با سلام خدمت شما لطفا پاسخ دهید با تشکر بنده وزوزه گوش دارم حدودا دو سال که اخیرا افزایش پیدا کرده و همچنین احتقاق بینی وشیپور استاش دارم که با مصرف این قرص خوب میشم اما پس از دوروز افزایش عفونت و سردرد خیلی شدید در یک سمت سرم دارم.ممنونم از شما

فرزانه اعتصامی (1400/1/11)

با سلام. آیا این قرص روی فشار خون هم تاثیر میگذارد. مادر من همزمان با مصرف این قرص فشارش متغیر و بیشتر دچار افت فشار شدیده آیا تاثیر این قرص است؟ ممنون

Mehr (1400/1/4)

سلام. من برای سرما خوردگی و سرفه و اینکه احتمالادادم که کرونا دارم پیش دکتر رفتم سی تی ریه گرفتم گفت مشکلی نداری . قرص رینوفکس180که فقط یه دونه خوردم با اوی لوکاست 10دو عدد خوردم که کمردرد و پادرد شدید گرفتم ایا اینا عوارض این قرصها میتونه باشه؟

صیادصیادی (1400/1/3)

من یک عددقرص ۱۸۰ به تجویز پزشک خوردم والان دچارسرگیجه شدید احساس میکنم ساختمان دورسرم میچرخه ومیگم الان خون دماغ میشم چکارباید کنم ممنونم

غلام (1399/12/3)

با سلام یه بار سرما بشدت به سرم وگوشام اثر کردووقتی به خونه برگشتم سرگیجه وافت فشار در حد بسیار زیاد گرفتم یه دوره داروهایی مصرف کردم خیلی تاثیر نداشت الان قرصهای بتاهیستین وفکسوفنادین خوراکی وقطره گوش پلی میکسین ان اچ مصرف میکنم از سوراخ بالای سقف گلوم مرتب ترشحات به درون گلوم دارم وسرگیجه .کمی بهتر شدم ولیبنظرتون پیش متخصص برم یا داروهای مذکور رو مصرف کنم ببخشید طولانی شد

م.م (1399/12/1)

آیا این قرص کورتن داره؟ قند رو بالا میبره؟

صدیقه پورملکی (1399/12/1)

به کودکم به جای ۲و نیم سیسی ۵ سیسی دادم خطرناک است؟۸۷۵۶

خ فلاح (1399/11/27)

سلام خسته نباشید من کمی تنگ نفس دارم و پیش دکتر گوش حلق بینی رفتم این دارو رو برام تجویز کرد .البته من عمل بینی انجام دادم . دکتر گفت شما الرژی دارید و این دارو رو برام نوشت . حالا چه کار کنم استفاده کنم یا نه . عوارضی بدی برام نداشته باشه . ممنون میشم پاسخگو باشید

حسن منصوری (1399/11/5)

سلام من به خاطر انرژی که دارم مجبور شدم از قرص فکسوفنادین زیر نظر پزشک مصرف کنم می خواستم بپرسم در تست عدم اعتیاد تاثیر دارد وجواب تست مثبت بشه

محمدرضا محمدیان (1399/11/3)

باسلام من چند سالی میشه سرفه خشک دارم وخیلی اذیت میشم حی نصفه های شب چکار کنم یا چه دارویی استفاده کنم داروخانه یک بسته قرص فکسو فنادین داد که استفاده کنم بهتر بشم لطفاً راهنمایی کنین ممنون میشم

فاطمه سنگ سفیدی (1399/10/30)

من سه روز دچار کهیرسدم بدون دلیل دحدی که لباب وچشم وکل بدنم گرفتم برای اولین بار ۳۳سالمه شب اورژانس امپول زدش وقرص داد با امپول رفت عوارض بامصرف قرص فکسوفنادین خارشم کم میشه اما قرص پردنیزولون ۵۰کهیرم زیادمیشه وکل بدنم وخارش شدید ولبام وسروصورتم.وقرص فاموتیدین عوارض کهیرم زیادمیکنه.ایاقطع کنم مصزف این دوقرص رو وپومادزینک اکسایدبزنم

فرزین دهقانی (1399/7/17)

سلام خستبه نباشید قبل قرص تلفست میخوردم هیچ مشکلی نداشتم به خاطر این که قرصش تو بازار نیست بجاش قرص فکسوکیم ٦٠ نصفشو میخورم سردرد میگیرم به خاطر چی هست میشه توضیح بدین

محسن خدادادی (1399/4/8)

با سلام و خسته نباشید بنده الان مدت 8 سال هست که کهیر مزمن دارم و از روزی یک کتوتیفن به دلیل تشدید بیماری کهیر و محیط کاری پر استرسم الان دارم روزی 4 تا قرص فکسوفنادین 180 و روزی 2-3 تا رانیتیدین مصرف میکنم که مدت یک ماه است بجای رانیتیدین از روزی 2 تا فاموتیدین 40 استفاده میکنم. خیلی از عوارضی که ممکنه برام در بلند مدت ممکنه برام پیش بیاد میترسم. به دلیل استرس و اضطراب و کم خوابی هم روزی یک کوئتیاپین(کوئپین 25) و کلرودیازپوکساید 5 هم استفاده میکنم. مصرف همزمان اینها مشکلی نداره. لطفا در صورت عوارض احتمالی راهنمایی بفرمائید.ممنون

محسن خدادادی (1399/4/8)

با سلام و خسته نباشید بنده الان مدت 8 سال هست که کهیر مزمن دارم و از روزی یک کتوتیفن به دلیل تشدید بیماری کهیر و محیط کاری پر استرسم الان دارم روزی 4 تا قرص فکسوفنادین 180 و روزی 2-3 تا رانیتیدین مصرف میکنم که مدت یک ماه است بجای رانیتیدین از روزی 2 تا فاموتیدین 40 استفاده میکنم. خیلی از عوارضی که ممکنه برام در بلند مدت ممکنه برام پیش بیاد میترسم. به دلیل استرس و اضطراب و کم خوابی هم روزی یک کوئتیاپین(کوئپین 25) و کلرودیازپوکساید 5 هم استفاده میکنم. مصرف همزمان اینها مشکلی نداره. لطفا در صورت عوارض احتمالی راهنمایی بفرمائید.ممنون

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/4/8)

سلام خیر فقط مصرف همزمان کلردیازپوکساید و کویتیاپین احتمال خواب الودگی را زیاد میکنه

امیر نوحه خوان (1399/4/6)

وقت بخیر , من همیشه تلفست 180 می گرفتم وخیلی خوب جواب می داد برای من, به علت نایاب شدنش در بازار , نمی دونم فکسوفنادین 180 چه شرکتی رو بگیرم ؟ واقعا هیچ تفاوتی با هم ندارن ؟ ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/4/6)

سلام، خیر بین شرکت های تولیدی از نظر اثربخشی دارو تفاوتی نیست ولی مشاهده شده که بعضی افراد به محصولات یک شرکت پاسخدهی بهتری دارند. می توانید از فستوور ۱۸۰ استفاده نمایید.

راحیل خانجانی (1399/4/4)

سلام وعرض ادب:ببخشیدسوال اول:آیارافکسودین نام تجاری فکسوفنادین هست؟سوال دوم:بنده صبح هاپروپرانول۲۰وظهرسیتالوپرام۲۰وشبهاآلپازولام۵/.استفاده میکنم ایابامصرف فکسوفنادین به هنگام صبح تداخل دارویی خواهدداشت؟باتشکرفراوان

امین (1399/3/20)

سلام.خسته نباشید.ببخشید من حساسیت شدیدی دارم و به من تلفست۱۸۰رو پیشنهاد دادن و می تونم بگم‌تاثیرش عالی بود.ولی متاسفانه الان دیگه در داروخانه ها پیدا نمیشه و میگن نمیاد اصلا.خواستم بدونم تاثیر فکسوفنادین۱۸۰هم مثل تلفست۱۸۰خواهدبود؟

دکتر فاطمه کرمی - داروساز (1399/3/21)

سلام هردو ماده موثره یکسان دارند

مجتبی امزنی (1399/3/16)

سلام من جدیدا الرژی پیدا کردم شبها موقع خواب بینی کبپ میشه نمی تونم بخوابم صبح هم که از خواب بیدار میشم خیلی عطسه میکنم واران این قرص بهم پیشهاد دادن خوبه منم تستفاده کنم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/3/16)

سلام بله میتونین استفاده کنین. دستور مصرف فکسوفنادین 30 یا 60 میلی گرم هر 12 ساعته, و فکسوفنادین 120 یا 180 هر 24 ساعت.

شیدا (1399/3/11)

با سلام وخسته نباشیدچندماهیه سرفه میکنم پزشک بهم قرص فکسوفنادین۱۸۰ تجویزکرد خواستم بدونم من که شلی دریچه میترال دارم اشکال نداره این قرص بخورم

سیامک کمری (1399/3/9)

سلام آیا مصرف این دارو با داروی آزیترومایسین۵۰۰ مشکلی ایجلد نمیکنه؟. ممنون میشم پاسخ بدید

محمد زارع (1399/3/9)

سلام من چند روزه خیلی احتقان بینی دارم که تنگی نفس میده ولی آبریزش نداره فقط کیپ کلا و گاهی عسطه و داغی صورت و گرفتگی صدا، خارش و گلومم گاهی درد می کنه بی حالم هستم و بدنم گزگز می کنه و ضعف و کمبود انرژی دارم، چشمام سرخ میشه و درد بعضی وقتا ۱ ماه و خورده ای سرترالین میخوردم و بعدش نساختم دکتر عوضش کرد دو هفته که اس سیتالوپرام و بوسپیرون میخورم به خاطر اختلال پنیک که پیش اومده، این علائم آلرژیکه یا عوارض داروهای خودمه بروز میده،البته آلرژی خیلی از سال دارم ولی نمیدونم الان محدودیت هست برای خوردن این قرص؟ چه دوزی؟ اصلا موثر هست روی حالاتم؟ توی سال مثلا ۷ ۸ ماه تک سرفه های خشک الکی دارم الان ۱۰ سالیه که حقیقتش مراجعه نکردم بابتش، الان ندارم بهمن داشتم تا فروردین مثلا به شدت که از وقتی دارو اعصاب میخورم فعلا قطع شده دکتر گفت ممکنه کلا سرفه هات سال هاست عصبی باشه چون انسان مضطربی هستی و وسواس از قدیم، تمام چکاب های خون و ویتامین و ادرار و قلبی هم دادم و مشکلی نداشتم دو بار هم توی دو ماه گذشته گرافی قفسه سینه دادم طبیعی بوده همه چیش طبق گزارش ، الان گاهی حالت تنگی نفس دارم

محمدمهدی ترکیان (1399/3/3)

با سلام من این دارو رامصرف می کنم بعلت بیخوابی نمی سایت دیفن هیدرامین هم بعداز 3ساعت خوردن مشکلی نداره ممنونم

اشکان م (1399/3/1)

سلام ببخشید دکتر قرص فکسوفنادین ایا تاثیری روی سیستم‌ایمنی بدن میگذاره. تضعیفش نمیکنه. لا توجه به شیوع کرونا و حتا اگر در بدن مون ویروس کرونا باشه، ایا فکسوفنادین خطرناک نیس؟

مرضیه رمضانی (1399/2/18)

برای خارش پوست صورت دکتر فکسوفنادین ۶۰ داده هر ۱۲ساعت.میشه دوتا شو با هم بخورم؟

بارانا فیروزیان (1399/2/17)

سلام ببخشید خواهرم بشدت ترشحات سفید رنگ بصورت مداوم داره ک چرک خشک کن .سفیکسیم .امپول پنلی تزریق شد بهش ولی بهتر نشد و الان دکتر بهش قرص فکسوفنادین تجویز کرده ایا تاثیری داره ؟چون اغلب برای کهیر تجویز میشه ؟ ایا تاثیری در قطع خلط داره ؟

علی (1399/2/9)

سلام ،دکتر برای سوت کشیدن گوشم فکسوفنادین هر 12 ساعت دادهبه همراه قرص بتاهیستین و ناپروکسن ، آیا تاثیری دارد؟ ایا تداخلی بین این داروها نیست ؟

M.A.H (1399/2/5)

با سلام. بنده به علت آسم الرژیک هر روز قرص فکسوفنادین ۱۲۰ مصرف میکنم. ایا این دارو با داروهای پرفنازین ۴، کلردیاپوکساید ۵ و ونلافکسین ۳۷/۵ تداخلی ندارند؟ و اینکه اگر قصد بارداری داشته باشم ایا مصرف این داروها مشکلی ایجاد نمی کند؟

حمید زارع (1399/1/29)

مقدار مصرف فکسو فنادین ۱۲۰ چقدر است

Reihani (1399/1/18)

سلام من مدت حدودا سه سال از این دارو یا داروهای مناسب حساسیت مثل سیتریزین ولیتیزین استفاده مکنم میخواستم بدونم استفاده اینها تو این مدت یا بیشتر بعداها عوارضی برای من ایجاد نمیکنه؟ البته با تجویز پزشک بوده ممنون میشم جواب بدید

دکتر مهناز السادات حسینی - دانشجوی داروسازی (1399/1/18)

سلام چون با تجویز پزشک بوده باید مصرف کنید. پزشک صلاحیت این را دیده که این داروها ا مصرف کنید...

ازاد (1399/1/17)

سلام من این دارو رو بهم دادن چون پوستم موقع ورزش دومیدانی و کوهنوردی که دمای بدنم میره بالا کهیر میزنه بعضی وقتا چطور مصرف کنم

دکتر ساسان دوگوهر - متخصص پوست (1399/1/17)

با سلام . میتونید یک ساعت قبل از ورزش مصرف کنید

جواد اقامحمدی (1399/1/11)

سلام خسته نباشید اینجانب کرونا داشتم چند روزی هست مرخص شدم امروز رفتم دکتر داروی فکسوفنادین 180 داده آیا مصرف کنم یانه

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/11)

سلام! بله طبق فرمایش پزشکتون عمل کنین حتما.

ناشناس (1399/1/9)

سلام همسر من با داشتن چند علامت مثل تنگی نفس و ضعیف شدن حس بویایی، کم بودن گلبولهای سفید و غیره مشکوک به کرونا شد و دکتر بیمارستان پاکدشت براش آلگزافین نوشت، آیا با وجود کرونا اینکار اصلا درسته؟

دکتر زهرا امامی - متخصص طب اورژانس (1399/1/9)

سلام، به علت تنگی نفس باید حتما سی تی اسکن ریه انجام بشه و بخاطر سایر علایم باید درمان دو یا سه دارویی کرونا براشون شروع بشه به همراه قرنطینه خانگی

حسن.افضل (1399/1/8)

سلام.من از داروهاي پاروكسيتين و گاپاپنتين و كلونازپام براي اظطراب و استرس استفاده ميكنم.چند روزيه كه دچار گرفتگي صدا شدم و احساس خس خس تو سينم دارم.به دكتر مراجعه كردم و قرص فكسوفنادين ١٢٠ رو برام تحويز كردن.آيا تداخل دارويي ندارم.وبراي مشكل بوجود اومدم مناسبه؟ ممنون

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/8)

سلام ، خیر تداخلی ندارد می توانید استفاده کنید.

حسام (1399/1/4)

با سلام من هر سال تلفست و مونته لوکاست رو به خاطر آلرژی فصلی مصرف میکنم.آیا امسال با توجه به شیوع کرونا جایز هست که مصرف کنم.اگر مشکلی نداره چطور مصرف کنم.طبق روال قبل؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/4)

سلام! مشکلی نداره میتونین مصرف کنین. مونته لوکاست رو هر غروب یک عدد مصرف کنین. تلفست هم بستگی به دوز دارو داره! تلفست 30 هر 12 ساعت مصرف میشه, تلفست 120 یا 180, هر 24 ساعت. با توجه به دوز دارو طبق دستوری که خدمتتون عرض کردم عمل کنین.

ناشناس (1399/1/3)

جناب دکتر باسلام من 55 سالمه وبرا کهیر دارم ازاین قرص استفاده میکنم لطفا بفرمایید با توجه به شیوع ویروس کرونا آیا مصرف این دارو زمینه عفونت ویروس کرونا دربدن رو فراهم نمیکنه به غیر این قرص داروی دیگری که عوارضش کمتر باشه به نظر شما چی میتونه باشه باتشکر

ادریس مولودی (1399/1/1)

سلام... آیا مونته لوکاست 10هم همون اثرات فکسو فنادین را دارد؟ منظورم اینە کە آن هم برای حساسیت است؟

دکتر مهدی قمی - پزشک عمومی (1399/1/1)

سلام دوست عزیز هر دو دارو انتی هیستامینه ولی مونته لوکاست بیشتر برای بیماران اسمی ویا آلرژیک ک مشکل تنفسی دارند تجویز میشه ولی فکسوفنادین انتی هیستامینی است ک بیشتر برای حساسیتهای معمول تجویز میشه وچون اثر خواب آوری کمتری دارد مصرف آن در روز هم مانعی ندارد

ناشناس (1399/1/1)

سلام من الان دوسال دارم قرص فکسوفنادین مصرف میکنم به خاطر کهیرم میخواستم بدونم تو این شرایط کرونامصرف نکنم سیستم ایمنی بدنمو پایین میاره،

دکتر ناصر عمادی - داروساز (1399/1/1)

داروی فوق، سیستم ایمنی را پایین نمی‌آورد ولی مصرف آن محدودیت دارد بهتر است جهت درمان کهیر روش های دیگر را جهت بهبودی کامل انجام دهید

گلستانی (1398/12/29)

سلام وقت بخیر من به تازگی دارم این دارو رو مصرف میکنم به خاطر آلرژی ولی توی عوارض نوشته عفونت ویروسی.این دارو کورتن داره که ضعیف میکنه سیستم دفاعی بدن رو؟؟تو این شرایط استفاده از دارو درسته یا خیر؟؟

دکتر ساسان دوگوهر - متخصص پوست (1398/12/29)

با سلام . این دارو در واقع از خانواده ی آنتی هیستامین هاست (نسل دوم) . به این ترتیب باعث کاهش فعالیت نابجای سیستم ایمنی بدن از طریق مهار فرآیندهای حساسیت زا میشه .. گاهی ممکنه باعث افزایش عفونت های تنفسی بشه به خاطر اینکه باعث کاهش عطسه و سرفه و آبریزش (که خودشون بالقوه از مکانیسم های دفاعی هستند) میشه . بنابراین مهمه که به جا مصرف بشه تا شانس عفونت احتمالی متعاقب مصرفش کم بشه .

فرهاد آقاخانی (1398/12/14)

من برای ناراحتی احساس کرم زیرپوستی که مثل کرم های نواری وقلابدار درتمام سطح بدنم زیرپوست سرم تا تمام جاهی که رگ وجود دارد این کرم رخنه کرده وقابل لمس میباشد ولی من پیش هردکتری رفتم چه دکترپوست یا عفونی ویا داخلی وحتی چشم هیچ کس متوجه نشدچی میگویم یکی داروی ضدتوهم زا داد یکی سرماخردگی داد یکی قطره داد واین آخری فکسوفنادین داده دو روز مصرف میکنم وفقط باعث تحریک شدیدتر کرم ها شده نمیدونم آیا واقعا تاثیرگذاره یا نه درضمن من با مادرم زندگی میکنم که نود ساله است واوهم دچار همین بیماری هستش وبسیاررنج میکشدوبه هربیمارستانی زجوع میکنم سردرنمیآورند فقط من را پس میزنند خواهشن من را راهنمای بفرمایید چه کنم بینهایت سپاسگذار میشم

مهدی رعیا (1398/12/8)

سلام منظور از عفونت ویزوسی این قرص چیه؟ الان با این حساسیت ریوی که دارم توی این شرایط ویروس کرونا نباید مصرف کنم؟

قنبری (1398/12/2)

این قرص برای گرفتگی صدا در اثر سرماخوردگی واسم خوبه

سیروس (1398/9/28)

باسلام ایااین دارو خواب اورش هم هست چون من بیخوابی مزمن دارم و امی تریپتیلین ۲۵ استفاده میکنم ضمنا کولیت عصبی روده هم دارم سنم ۵۲سال هستش مرسی

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/28)

ضد حساسیت های نسل اول اثرات خواب آور بیشتری دارند مانند کلرفنیرامین

ناشناس (1398/9/25)

سلام حدودسه سال این دارورامصرف میکنم اثرخوبی داره ولی پریودم رونامنظم میکنه یعنی حدودیک هفته جلومیندازه وخونریزی زیاد این توعوارض ای داروننوشته من چهارماه داروم وعوض کردم پریودم منظم شد

ناشناس (1398/8/4)

سلام خسته نباشد قرص خیلی خوبی است ومطالب جذاب وخوبی نوشته اید حدود 20سال از الژی رنج میبرم بعد از تجویز قرص توسط پزشک راضی هستم خداراشکر

ناشناس (1398/7/22)

بسیارعالی مفید و کوتاه و قابل فهم بود ممنونم

ناشناس (1398/5/21)

عالی وکامل بود،سپاس

چنانچه در خصوص "فکسوفنادین " سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info