زولپیدم

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی



زولپیدم چیست؟
بی خوابی یا کم خوابی مشکلی رایج می باشد که معمولا مقطعی و موقت رخ می دهد.
به صورت عمومی، اختلالات خواب می تواند ناشی از اشکال در به خواب رفتن یا کاهش مدت خواب عمیق و طولانی در شب باشد.
اولین گام در جهت رفع بی خوابی، تغییر سبک زندگی و رعایت بهداشت خواب ( به موقع به رختخواب رفتن، عدم استفاده از وسایلی که نمایشگر نوری دارند مانند موبایل تلویزیون و...) می باشد.
مصرف قرص های خواب آور مانند زولپیدم در مراحل آخر و در صورت عدم رفع مشکل توصیه می گردند و همچنین این داروها معمولا برای مدتی کوتاه جهت تنظیم خواب تجویز می شوند.
زولپیدم متعلق به دسته داروهایی به نام داروهای گروه z می باشد. این دارو با تسریع القای پیام خواب به مغز ، به خواب رفتن فرد را تسهیل می نماید.
زولپیدم با کاهش زمان به خواب رفتن و افزایش زمان خواب شبانه، می‌تواند کیفیت خواب شبانه را بهبود بخشد. این دارو به صورت معمول بیشتر از ۲ تا ۴ هفته تجویز نمی‌شود زیرا در صورت مصرف طولانی مدت در بدن فرد، ایجاد وابستگی می نماید و ممکن است در طولانی مدت اثرات مطلوب دارو بر روی خواب نیز کاهش یابد.


پیش از شروع مصرف زولپیدم
-در صورت بارداری، اقدام به بارداری یا شیردهی پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-در صورتی که سابقه هرگونه مشکل تنفسی و یا  قطع تنفس در خواب دارید، حتماً پزشکتان را مطلع نمایید.
-در صورتی که مبتلا به اختلال عضلانی میاستنی گراویس و یا هرگونه ضعف عضلانی خصوصاً ضعف ماهیچه های تنفسی میباشید، پزشک را در جریان قرار دهید.
-در صورت وابستگی به هر نوع دارو یا الکل پزشک را مطلع نمایید.
-در صورت ابتلا به افسردگی یا سابقه ی اختلالات خلقی،مشکلات کلیوی و کبدی حتماً پزشک را در جریان قرار دهید.
-چنانچه به زولپیدم یا سایر داروهای مشابه آن حساسیت دارید، پزشک را مطلع نمایید.
-لیست کلیه ی داروهای مصرفی خود را در اختیار پزشک داروساز قرار دهید تا در صورت وجود تداخلات دارویی معنی‌دار، اقدامات لازم صورت گیرد.


نحوه صحیح مصرف زولپیدم
-به طور معمول یک قرص (۱۰ میلی گرم یا ۵ میلی گرم )پیش از رفتن به رختخواب تجویز می‌گردد. از مصرف بیشتر از یک نوبت در یک شب خودداری نمایید. در صورتی که سن شما بالای ۶۵ سال می باشد، احتمالاً پزشک مقدار کمتر (قرص ۵ میلی گرم) را برای شما تجویز می نماید.
-زولپیدم را دقیقاً طبق دستور پزشک مصرف نمایید. ممکن است این دارو تنها برای ۲ تا ۳ شب در هفته و یا هر شب برای شما تجویز شده باشد. لذا دستور و دوره ی مصرف را دقیق از پزشک یا داروساز خود سوال فرمایید.


توصیه ها
-از مصرف این دارو طولانی‌تر از زمانی که پزشک به شما توصیه نموده است، خودداری نمایید. مصرف طولانی تر از چهار هفته توصیه نمی شود. (مگر با صلاحدید پزشک)
زیرا پس از این مدت بدن شما به دارو عادت می نماید و  اثرگذاری آن نیز کاهش می یابد.
-مصرف این دارو طبیعتاً شما را دچار خواب‌آلودگی و گیجی می نماید که در بعضی موارد ممکن است تا روز بعد از مصرف نیز ادامه داشته باشد. به همین خاطر تا زمانی که اثر دارو به صورت کامل برطرف نگردیده، از رانندگی و کار با ابزاری که نیاز به احتیاط دارند، خودداری نمایید.
همچنین حداقل تا ۸ ساعت پس از مصرف زولپیدم از رانندگی،اکیدا خودداری نمایید.
-از مصرف همزمان این دارو با الکل و فراورده های الکلی بپرهیزید. زیرا این کار احتمال بروز و تشدید عوارض جانبی دارو(مانند خوابگردی،توهم و...)را افزایش میدهد.


عوارض ناخواسته دارویی زولپیدم
-احساس خواب آلودگی،گیجی و خستگی در مصرف این دارو ایجاد می گردد. در صورتی که صبح روز بعد دچار این علائم بودید، از رانندگی و کار با ابزاری که نیاز به تمرکز و دقت دارد تا زمانی که اثر دارو با قیست خودداری کنید.
-در صورت احساس سردرد، آب به مقدار کافی مصرف نمایید و با داروساز خود جهت معرفی داروی ضد درد مناسب مشورت کنید. چنانچه سردرد ادامه دار و شدید شد به پزشک مراجعه نمایید.
-در صورت بروز مشکلات گوارشی مانند اسهال، تهوع یا درد شکمی مصرف غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای پرچرب و پر ادویه، به کاهش این علائم کمک می نماید.
-احساس توهم، حساسیت پذیری بالا  و زودرنجی، کابوس شبانه، فراموشی کوتاه مدت، گلو درد و عفونت ریه علائمی است که در صورت بروز آنها، حتماً باید پزشک را در جریان قرار دهید.
-در برخی موارد نادر افراد مصرف کننده ی این دارو در طی شب، حرکاتی نظیر خوابگردی، رانندگی در شب و رفتارهای پرخطر جنسی را گزارش نموده اند که صبح آنها را به خاطر نمی آورند در صورتی که این اتفاق برای شما افتاد، حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

 

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف زولپیدم

این دارو شروع اثر سریع و طول مدت اثر کوتاهی دارد و بعنوان هیپنوتیک در درمان کوتاه مدت بیخوابی بکار می رود.

مکانیسم اثر زولپیدم

زولپیدم از نظر عملکرد شبیه بنزودیازپین ها می باشد و بر روی گیرنده های GABA تاثیر می گذارد. این گیرنده ها در مغز بطور گسترده ای پراکنده هستند. اتصال به جایگاه گیرنده های گابا باعث افزایش اثرات انتقال عصب این واسطه شیمیایی می شود. این اتصال باعث باز شدن کانال کلراید بر روی رسپتور می شود و باعث افزایش پلاریزاسیون نرون می گردد.
به نظر می رسد بنزودیازپین ها اثر مهار کننده گابا را تقویت می کنند و از این راه میزان تحریک نورون ها را در بسیاری از مناطق مغز کاهش می دهند

فارماکوکینتیک زولپیدم

زولپیدم بسرعت بعد از تجویز خوراکی از طریق دستگاه گوارش جذب شده و در عرض 3 ساعت به حداکثر سطح پلاسمائی خود می رسد. این دارو متحمل متابولیسم عبور اولیه کبدی می شود و فراهمی زیستی مطلق آن حدود 70% است. نیمه عمر حذفی آن حدود 5/2 ساعت بوده و تقریباً 92% باند پروتئینی دارد. این دارو بطور اولیه توسط ایزوآنزیم سیتوکروم P450 نوع CYP3A4 متابولیز می شود. متابولیتهای غیر فعال این دارو از طریق ادرار و مدفوع، دفع می شوند. این دارو در شیر مادر وارد می شود.

عوارض جانبی زولپیدم

*
عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد، خواب آلودگی، سرگیجه
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: تپش قلب، درد قفسه سینه، ناراحتی قفسه سینه، افزایش فشارخون، ادم، افزایش فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، سنکوپ، تاکی کاردی
سیستم اعصاب مرکزی: اضطراب، توهم، دیس اورینتیشن (اختلال در تشخیص موقعیت)، خستگی، احساسات دیوانه وار، لتارژی، اختلال حافظه، اختلال تعادل، افسردگی، اختلال توجه، هیپوستزی (اختلال حس لامسه)، کندی سایکوموتور، سرگیجه، گیجی، سرخوشی، بی خوابی، خواب آشفته، فراموشی، آتاکسی، زوال شخصیت، مهار گسیختگی، اختلال خوردن (پرخوری)، افزایش دمای بدن، خواب رفتگی اندام، اختلال خواب، استرس، آژیتاسیون، بیماری عروق مغزی، اختلال شناختی، دیس آرتری (گفتار فلجی)، احساسات ناپایدار، زمین افتادن، وهم و خیال، کسالت، میگرن، عصبانیت، اختلال تکلم، کند ذهنی
پوستی: راش پوستی، افزایش تعریق، رنگ پریدگی، خارش، کهیر، چروک شدن پوست
غدد درون ریز و متابولیسم: خونریزی شدید قاعدگی، افزایش قندخون، عطش، اختلال قاعدگی
گوارشی: تهوع، خشکی دهان، اسهال، یبوست، سوء هاضمه، سکسکه، درد شکمی، حساسیت شکم به لمس یا فشار، تغییر در اشتها، حرکات متناوب روده، گاستروانتریت، رفلاکس، استفراغ، بی اشتهایی، اختلال چشایی، اختلال در بلع، نفخ
ادراری تناسلی: عفونت مجاری ادراری، التهاب مثانه، بی اختیاری ادرار، واژینیت
هماتولوژی و انکولوژی: کبودی
کبدی: اختلال عملکرد کبدی، افزایش سطح سرمی آلانین آمینوترانسفراز
ازدیاد حساسیت: واکنش ازدیاد حساسیت
عفونی: آنفلونزا، عفونت
عصبی، عضلانی و اسکلتی: درد عضلانی، کمردرد، درد مفاصل، سستی، گردن درد، التهاب مفاصل، گرفتگی ساق پا، لرزش
چشمی: اختلال بینایی (شامل تغییر در ادراک عمق)، تاری دید، قرمزی چشم، دوبینی، خستگی چشم، تحریک چشم، درد چشم، اسکلریت (التهاب صلبیه)
گوشی: التهاب گوش داخلی، وزوز گوش
تنفسی: سینوزیت، فارنژیت، علائم شبه آنفلونزا، عفونت مجاری تنفسی تحتانی، عفونت مجاری نفسی فوقانی، ناراحتی گلو، برونشیت، سرفه، تنگی نفس، رینیت
متفرقه: تب، تروما

تداخلات دارویی زولپیدم

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP1A2
- سوبسترای CYP3A4
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS

تداخلات رده X (پرهیز):
آزلاستین (نازال)، برومپریدول، اورفنادرین، اوکسوممازین، پارالدهید، ریفامپین، سدیم اکسیبات، علف چای، تالیدومید

کاهش اثرات داروها توسط زولپیدم:
تداخل قابل توجهی ذکر نشده است.

کاهش اثرات زولپیدم توسط داروها:
کاربامازپین، القاکننده‌های متوسط و قوی CYP3A4، دابرافنیب، دفراسیروکس، انزالوتامید، اردافیتینب، ایووسیدنیب، میتوتان، ریفامپین، ساریلومب، سیلتوکسیمب، علف چای، توسیلیزومب

افزایش اثرات داروها توسط زولپیدم:
آزلاستین (نازال)، بلونانسرین، بوپرنورفین، کاربامازپین، فلونیترازپام، متوتری‌مپرازین، متی‌روسین، اورفنادرین، اکسی کدون، پارالدهید، پیریبدیل، پرامی‌پکسول، روپینیرول، روتیگوتین، سدیم اکسیبات، سوورکسانت، تالیدومید

افزایش اثرات زولپیدم توسط داروها:
آلیزاپرید، بریمونیدین (موضعی)، بروموپرید، برومپریدول، کانابیدیول، ماری‌جوانا (شاهدانه)، کلرمتیازول، کلرفنسین کاربامات، سیپروفلوکساسین (سیستمیک)، تضعیف‌کننده‌های CNS، مهارکننده‌های قوی CYP3A4، دایمتیندن (موضعی)، درونابینول، دروپریدول، فلووکسامین، ایتراکونازول، گیاه کاوا، کتوکونازول (سیستمیک)، لمبورکسانت، لیزورید، لوفکسیدین، منیزیم سولفات، ملاتونین، متوتری‌مپرازین، متوکلوپرامید، مینوسیکلین (سیستمیک)، نابیلون، اوکسوممازین، پرامپانل، ریتوناویر، روفینامید، تتراهیدروکانابینول، تتراهیدروکانابینول وکانابیدیول

تداخلات با غذا:
در صورت مصرف دارو با غذا، بیشینه غلظت پلاسمایی و فراهمی زیستی کاهش می‌یابد؛ زمان رسیدن به پیک غلظت پلاسمایی افزایش می‌یابد؛ نیمه‌عمر تغییر نمی‌کند.
راهکار: دارو همراه با غذا یا بلافاصله پس از غذا مصرف نگردد.

هشدار ها زولپیدم

موارد منع مصرف:
-حساسیت به دارو
-احتیاط مصرف در بیمارانی با شرایط زیر:
-سالمندان، نارسایی کبدی، سابقه ی اعتیاد به دارو یا مواد مخدر ، علاءم شوک آنافیلاکسی،تغییرات خلق و خو، افکار غیر طبیعی ،رفتار پیچیده، افسردگی.
-قطع مصرف دارو باید تدریجی باشد تا از بروز سندرو قطع مصرف پیشگیری شود.
-از فعالیت هایی که به تمرکز نیاز دارند از جمله رانندگی پرهیز کنید.
-از مصرف همزمان با الکلی بپرهیزید.

توصیه های دارویی زولپیدم

-دارو را دقیقا به مقدار تجویز شده توسط پزشک شب ها قبل از خواب مصرف کرده و هرچه سریع تر به رختخواب بروید.
-از مصرف دارو با غذاهای چرب خودداری کنید.
-در سالمندان با احتیاط بیشتری مصرف شود.
-در زمان خواب آلودگی از انجام فعالیت هایی که نیاز به احتیاط دارد خودداری کنید.
-مصرف مداوم این دارو بیشتر از 7تا 10 روز توصیه نمی شود.
-تا 4 ساعت پس از مصرف دارو از رانندگی و سایر فعالیتهایی که به تمرکز و هوشیاری کامل نیاز دارند خودداری کنید.
-این دارو با مصرف الکل تداخل دارویی دارد.
-در مدت درمان با این دارو ممکن است با تغییر وضعیت سریع از حالت نشسته به ایستاده سرگیجه مختصری ایجاد شود که به مرور برطرف می شود. این حالت طبیعی است. هنگام برخواستن ، به ارامی بلند شويد.
-تا جای ممکن سعی کنید تنها در صورت نیاز از دارو استفاده کنید و از مصرف مداوم آن برای خواب شبانه جهت جلوگیری از ایجاد مقاومت نسبت به دارو خودداری نمایید.در صورت استفاده ی مداوم بیشتر از یک هفته پزشک خود را در جریان بگذارید.
- در صورت مصرف طولانی مدت به منظور كاهش احتمال بروز علائم قطع مصرف دارو و عدم بازگشت علائم بيماری، باید قطع مصرف این دارو تحت نظر پزشک و تدریجی باشد.
-مصرف این دارو در کودکان مجاز نمی باشد.

دارو های هم گروه زولپیدم

مپروبامات زالپلون هیدروکسی زین
بوسپیرون کلرال هیدراته دکس مدتومیدین
دروپریدول اس زوپیکلون راملتون
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
06028
07253

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص دریمکس 5 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم زهراوی
قرص زولپی رست 5 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم درسا دارو
قرص زولبیوم 5 میلی گرم
قرص دریمکس 10 میلی گرم
قرص زولپیدم 5 میلی گرم درسادارو
قرص زولپیدم 5 میلی گرم کیش مدیفارم
قرص زولیناکس 10 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم کیش مدیفارم
قرص رپیدم 5 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم امین
قرص زولپی رست 10 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم سبحان دارو
قرص رپیدم 10 میلی گرم
قرص زولبیوم 10 میلی گرم
قرص زولپیدم 5 میلی گرم امین
قرص زولپیدم 5 میلی گرم کیمیدارو
قرص زولپیدم 5 میلی گرم سبحان
قرص زولپیدم 10 میلی گرم کیمیدارو
قرص زولیناکس 5 میلی گرم
قرص زولپیدم 10 میلی گرم پارس دارو
قرص زولدم 10 میلی گرم
قرص زولپیدم-حکیم 10 میلی گرم
قرص زولپیدم تهران شیمی 5 میلی گرم
قرص زولپیدم تهران شیمی 10 میلی گرم
قرص زولپرا 10 میلی گرم
قرص استیل نوکس 10 میلی گرم
قرص زولپیدم ام اچ دی 5 میلی گرم
قرص زوسلیپ 10 میلی گرم
قرص زولپیدم زهراوی 5 میلی گرم
قرص زولپیدم آفا شیمی 10 میلی گرم
قرص زوسلیپ 5 میلی گرم
قرص زولپرا 5 میلی گرم
قرص زولپیدم ام اچ دی 10 میلی گرم
قرص زولپیدم-حکیم 5 میلی گرم
قرص زولپیدم آفا شیمی 5 میلی گرم
قرص زولیور 10 میلی گرم
قرص زولیور 5 میلی گرم
پوریا (1402/5/20)

وقتی به این دارو نیاز داریم و در وضعیتی نیستیم که بتونیم راحت ترکش کنیم،این چطوری به دارخونه یا پزشکمون تفهیم کنیم؟وقتی میری زولپیدم بگیری جوری برخورد میکنند که انگار جانی و تروریسم هستیم!چرا شما پزشک اینطوری برخورد میکنید؟چرا درک و همدلی تون رو بالا نیست؟در شهرستان بهشهر زندگی میکنم داروخونه هاش جوری برخورد میکنند که انگار طلب کارند!یا نباید یک دارو رو عرضه کنید یا اگر عرضه میکنید باید به فکر این هم باشید بعضی ها بهش وابسته میشن و بهش نیاز دارند!و چون این روی اعصاب و روان انسان اثر میزاره هرکسی نمیتونه یک دفعه قطعش کنه،وقتی این مسئله رو نه روانپزشک میفهمه نه دکتر داروخونه پس مردم چیکار کنند؟قطع یکباره این دارو باعث حملات شدید افسردگی و اضطراب میشه!لطفا اینو درک کنید،کامنتم رو بزارید که همه ببینید بخصوص پزشکان عزیز تا این وضعیت رو درک کنند!

دکتر گل بشیر زاده نفیسه - داروساز، مؤسس / مسئول فنی داروخانه (1402/5/21)

درود بر شما- در این گونه موارد علاوه بر نسخه الکترونیکی همیشه یک نسخه کاغذی هم درخواست کنید.

پریسآ (1402/5/9)

اشغال ترین قرصیه که به چشم دیدم تا میتونید استفاده نکنید بیدار بمونید بهتر از اینه که این حال بد بعدش بهتون دست بده

دکتر گل بشیر زاده نفیسه - داروساز، مؤسس / مسئول فنی داروخانه (1402/5/9)

این گونه دارو های آرام بخش رو به هیچ وجه سرخود و بدون تجویز پزشک مصرف نفرمایید . این که روی شما جواب نداده علل زیادی ممکنه داشته باشه.

zarhra (1400/2/22)

من میترسم احساس میکنم دارم می رم دیگه کم گم دارم همه چیز زندگیمو از باد میبرم انگا خاطرات قلابی جایگزین اصلی ها که پاک شه اینجاس

یوسف مصری (1400/1/10)

سلام خیلی جامع وعالی بود من چهار الی ۵ ساله دارم مصرف میکنم چون هم افسردگی دارم وهم اعتیاد داشتم که تو این چند سال همراه با ترک یا شروع دوباره مواد بوده که نتونستم کنار بزارم تمام عوارضی که فرمودین رو من یکجا دارم ولی نمیتونم بزارم کنار چون خیلی افسرده ام قرصهایه دیگه برایه خواب استفاده کردم من رو خیلی میخابونه ولی اینه نه با این قرص صبح ۶یا۷یاشایدهم زودتر میتونم بیدار بشم ولی عوارض شبگردی زیاد میاد سراغم ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی داغون شدم از نظر روحی و جسمی لطفا کمکم کنید خواهش میکنم با تشکر ازشما دکترین موفق سپاس

نرگس انصاری (1400/1/6)

من برای تسکین درد سنگ لوزه ام دکتر برام قرص زولیور تجویز کرده، و یه شب مادرم اشتباهی دوتا قرص به من داد.قرص زولیور ۱۰میلی گرمی بودن،خواستم بدونم مصرف دوتا قرص زولیور با هم کشندست؟

راضیه انصاری (1399/12/22)

اکثرعوارض رامن داشتم متاسفانه دکترتوضیح نداده بود زولپیدم۱۰ داده بوداول نصف داده بوددیدم بانصف خوابم میبرد من۱۲۰ روزخوردم تمام شدرفتم بگیرم گرفتم داروساز گفت عوارض دارد مطالعه کردم تاساعت ۷ صبح خوابم نبرد یکچهارم خوردم اگه خوابم ببره این قرص لگزاتال۱۰باز من نصف گاهی میخوردم کاهی نم یخوردم لطفا راهنمایی کنید عوارض شامل دردمفاصل،سردرد،گیجی،گرفتگی عضلات قفسه سینه پشت روبروی قلب که نمیتوانستم نفس عمیق بکشم وووووووالی الاخر.

باران رحمانی (1399/11/24)

سلام و وقت بخیر. مصرف دارویی مثل کلونازپام تا چه مقدار ضرری بر بدن نداره؟ یکی از بستگان با عمل جراحی درد بسیاری در شبانه روز داره و مسکن های زیادی روش جواب نداده. یه قرص میخان که برای ساعاتی بدون تاثیر درد و سروصدا، بتونن بخابن

ناشناس (1399/3/23)

زولپیدم یا آلپرازولام با ریتالین تداخل دارویی دارن؟

دکتر مهتاب حاجی حیدری - داروساز (1399/3/23)

بله، از مصرف خودسرانه داروها بپرهیزید.

کوروش (1399/2/14)

با سلام خیلی سخت خوابم میبره.متخصص قرص زولپیدم رو برام تجویز کرده که خوابم خیلی خوب شده.فقط اینکه من مشکل دفع پروتئین دارم با متخصص هم درمیان گذاشتم گفتند که مشکلی نداره ولی تحقیقی که راجب این قرص کردم ظاهرا بر روی کلیه اثر میگذاره.میترسم بخورم.نظر شما چیه؟ ممنون

مجید طاهری (1399/2/8)

سلام من پنج روزه زولپیدم 10میخورم ولی نصفشو بعد از خواب که بیدار میشم احساس تنگی نفس و تهوع دارم میشه یه دفعه قطش کنم

دکتر مهناز السادات حسینی - دانشجوی داروسازی (1399/2/8)

با سلام دارو را نباید یک مرتبه قطع کرد. به تدریج و بعد از چندین بار کاهش دوز در هفته های متوالی آن را قطع کنید. ولی باید قبل از قطع کردن باپزشک خود مشورت کنید.

کریمی (1398/11/10)

سلام مدیریت محترم سایت بنده یک نظر بسیار مهم در مورد زولپیدم نوشتم چرا تو سایت درج نکردید این انصاف نیست چون من میخواستم کاربران مطالعه و اونها را نجات دهد.

کریمی (1398/11/4)

سلام دوستان گلم کوتاه همتون رو راهنمایی کنم:زولپیدم خیلی زود جذب میشه لذا معده نباید پرباشه این نکته بسیار مهم بود.زولپیدم حتما از مارک آلمانی هگزال و یا شرکت ایرانی زهراوی بخرید چون عوارضش کمتره ،زولپیدم برای شروع خوابه نه مدت خواب،متاسفانه دربلند مدت اعتیادآوره لذا خواهشا 5 میلی گرم آن مصرف کنید نه بیشتر ،متاسفانه مغز یک کمکی برای خودش پیدا میکنه لذا فقط در طول شب استفاده کنید اون هم هنگام خواب با شامی بسیار سبک .

حسین رفیعی (1398/10/18)

درود من مصرف تریاک داشتم اونم شبانه روزی 30گرم به مدت ده یازده سال الان سه ماهه که متادون مصرف میکنم که البته دوزشو دارم تدریجی کم میکنم ولی ساعت خوابم بهم خورده بطوریکه شبا تا4بیدارم بعد بسختی خواب میرم تاساعت 12ظهر بعدشم بسختی بلند میشم چون کسلم اما علائم خماری ندارم تا دوباره کمی (درحد5میلیگرم) متادون نخورم سرحال نمیشم دیشب 1میل کلونازپام خوردم راحت خوابیدم ساعت8صبح که بیدارشدم گیج بودم شدید . با یه فامیل نزدیک که داروساز هست مشورت کردم ایشون زولپیدوم پیشنهاد دادن آیا زولپیدوم راحت منو بخواب 8ساعته میبره و بعدش گیج نمیشم لطفا راهنماییم کنید

محمدرضاجعفری (1398/9/22)

سلام حدود۱۵روزه اعتیاد به موادمخدرراقطع مصرف کردم بدون دارو ترک کردم .نه شبانه روزهاخواب اصلا ندارم و کلافه شدم ایا این قرص زولپیدم محاسبه چند شبی تا خوابم تنظیم بشه یا اگه کسی دارودگه سراغ دارین پیشمهادبدین

یوسف قرای نیا (1398/9/13)

سلام من الان نزدیک 3ماه قرص زولپیدم میخورم دکتر اعصاب روان یه مشت دیگه قرص نوشت ولی من فقط همین میخوردم اولش یکی می خوردم خوابم میبرد ولی الان هر 3ساعت دوتا قرص میخورام تا خوابم ببره ولی وقتی میخورام احساس سرخوشی وامید میاد سراغم وقتی اثرش تمام میشه نا امید ناامید میشم وفکر خودزنی میاد سراغم ویه چیز دیگه میشه ازشرکت قرص باشه چون قبلا یه شرکت دیگه بود یکی میخوردام 15دقیقه خواب بود ام

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/13)

به نظرم شما نسبت به این دارو وابستگی شدید پیدا کرده اید. مصرف دارو را بیش از این زیاد نکنید و برای کاهش وابستگی به مراکز MMT مراجعه کنید.

فراز (1398/9/4)

سلام خسته نباشید بنده ۲ ماهی میشه لورازپام ۲ را هر شب ۲تا میخوردم یک ماهی میشه دیگ لورازپام۲ میخورم کم کردم ۳ روزه کلا گذاشتم کنار اما درد معده قلب درد سر درد حالت تهوع و تب عجیب و غریب گرفتم خودمم ۱۰ ساله که بخاطر تصادف قطع نخاع شدم لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم برم دکتر ؟یا بعد ۳ روز خطری نداره دیگ؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/4)

اگر عوارض برطرف شده است و یا کاهش پیدا کرده است نیازی به مصرف مجدد وجود ندارد ولی اگر همچنان این عوارض وجود دارد و یا بیشتر شده است به پزشک مراجعه کنید.

بیگی (1398/8/18)

سلام خسته نباشید من زولپیدم یکی میخوردم سریع خوابم میبرد ولی الان 10 تا هم میخورام خوابم نمیبره. خیلی اذیت میشم البته زولپیدم قبلا میخوردم یه مارک دیگه بودمیشه از شرکت سازندش باشه ممنون ازراهنمایتون

ناشناس (1398/8/15)

سلام من چهار ساله اعتياد دارم بهش و تا روزي ١٢٠ ميلي خوردم و الان رسوندم به ٨٠ ميلي چطور از شرش راحت شم؟زندگيمو نابود كرده

قرای (1398/8/9)

سلام خسته نباشید من زولپیدم میخورم اولاش یکی میخوردم خوابم میبرد ولی الان هرسه ساعت که از خواب بلند میشم یکی میخوردم تاخوابم بره شبی 5 تا ام میخورام زولپدم 10است ایاضرری نداره لطفا راهنمای کنید چون نوخورم خواب ندارم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/9)

دکتر مروارید عالشاه (متخصص اعصاب و روان) : سلام .زولپیدم جزء داروهای با نیمه عمر کوتاه میباشد و برای بیمارانی کاربرد دارد که شروع خواب مشکل دارد نه تداوم خواب .پس برای جلوگیری از وابستگی و تحمل نسبت به اثرات داروی زولپیدم باید از دارویی استفاده کنید که نیمه عمر طولانی تری داشته باشد.مثل کلونازپام یا کوئتیاپین

علی صحراییان (1398/7/26)

سلام خسته نباشید من یک ماه زولپیدم میخورم همین که م یخوردام خوابم میبرد الان سه روزه حتی دوتا ام میخورام خوابم نمیبره اضطراب بی قراری وناامیدای لحظه ای میاد سراغم وتاصبح بیدارام لطفا کمکم کنیدبه پزشک ام گفتم گفت اعتیاد داره مصرف نکن ولی دارام بخاطر بی خوابی مصرف میکنم یه قرص دیگه به نام vanatoninداده اینم مصرف کردام تا صبح بیدارام یه موقع نامید میشم که میگم اگه کشته بشم بهتره

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/26)

در صورتی که فشار عصبی و استرس داشته باشید داروهای خواب آور تاثیر چندانی نخواهد داشت. لازم است ابتدا علت استرس برطرف شود. ضمنا احساس نا امیدی در این حد از موارد اورژانس اعصاب و روان است و لازم است تحت نظر پزشک متخصص قرار گیرید. واناتونین یا ملاتونین نیز تنظیم کننده خواب است ولی استرس بر همه این داروها غلبه دارد.

یوسف قرای (1398/7/26)

سلام من یک ماه هست قرص زولپیدم میخورم همین که میخوردم به خواب میرفتم با اینکه اعتیاد شیره دارم همین که م یخوردام بعد 15ساعت(ربع )به خواب میرفتم رفتم پیش دکتر گفت میترسم بهش وابسته بشی یه قرص گیاهی زیرزبانی داد هم زولپیدم دوتاش میخورام ولی خوابم نمیبره قبلا همین زولپیدم م یخوردام خوابم میبرد الان دوتا ام میخورام خوابم نمیبره زولپیدم واقعا اعتیاد داره لطفا راهنمای کنید تشکر

مهدی اهواز (1398/7/20)

با عرض سلام من این دارو برام دکتر روانپزشک تجویز داده ومن ۸ سال مصرف می کنم فقط برای خواب شب اما اگر مسرف نکنم خلی بیخوابی می کشم.لطفا راهنمای کنید چکار کنم۴۵۴۳۸

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/23)

طبیعی است که مصرف طولانی مدت این دارو باعث وابستگی می شود. به تدریج دوز مصرف دارو را کاهش دهید

بهنام (1398/6/12)

سلام، مصرف این قرص برای شب قبل امتحان دانشگاه مناسب است؟ آیا صبح اثر خواب آلودگی و خستگی دارد؟ ضمنا در این خصوص دوز چند میلی گرم توصیه می‌شود؟ با تشکر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/15)

اصلا داروی مناسبی برای شب امتحان نیست. ممکن است صبح با خواب آلودگی و گیجی بیدار شوید

ناشناس (1398/4/20)

من این قرصهای زولپیدم5 رو دکترواسم تجویز کرده چونکه مشکل اعتیاد دارم ومیخوام ترک. کنم بدون هیچ داروی خاصی فقط قرص خواب خواستم که دکتراینارو بهم داد حالا نمیدونم واقعا تأثیری هم داره؟ آخه گفت که اینا علائم خماری رو کمترمیکنه؟؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/20)

قطع مصرف مواد مخدر نیاز به درمان طولانی مدت و ترکیبی از داروها دارد. بهتر است درمان مورد نظر پزشک را محدود نکنید و به مراکز MMT مراجعه کنید. برای ترک اعتیاد زولپیدم به تنهایی داروی مناسبی نیست.

چنانچه در خصوص "زولپیدم " سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info