فلووکسامین

داروهای ضد افسردگی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

فلووکسامین
افسردگی و وسواس عموماً بدون علت مشخصی در افراد بروز می کنند یا در اثر مشکلات ارتباطی،ضربه ی روحی یا یک بیماری رخ می دهد.در برخی مواردزمینه ی بروز این اختلالات ژنتیکی می باشد.
سلول های مغزی که نورون نامیده می شوند،مواد شیمیایی مختلفی را جهت ارتباط با سایر نورون ها ترشح می کنند.این یعنی یک سری تکانه الکتریکی بین نورون ها مسئول کارکرد های بخش های مختلف مغز می باشند.
سروتونین یکی از این مواد شیمیایی است که در مغز تولید می شود .زمانی که سروتونین از نورون ترشح می گردد،منجر به تحریک سایر نورون ها می شود،سپس توسط پمپ هایی به سلول های مغزی باز می گردد و بازیابی می شود. فلووکسامین متعلق به خانواده ي داروهاي ضدافسردگي مهاركننده ي پمپ جمع كننده ي سروتونين (SSRIs)می باشد که در درمان افسردگی یا وسواس تجویز می شوند. 
دارو های مهار کننده ی پمپ جمع کننده ی سروتونین (داروهای SSRIs )که فلووکسامین یکی از آنها می باشد ،سطح سروتونین را در فضای بین نورون ها افزایش می دهند.این کار کمک به برطرف سازی علائم افسردگی و حملات ترس و بسیاری از اختلالات دیگر مربوط به خلق و خو در برخی از افراد می شود.

پیش از شروع مصرف فلووکسامین
_در صورت بارداری ،اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.
-در صورت سابقه مشکلات کبدی ،کلیوی،قلبی(ضربان قلب نامنظم)،صرع،دیابت نوع ۲،مشکلات چشمی(مانند گلوکوم یا آب سیاه)،مشکلات خونی(خون ریزی)،تغییر خلق و خوی شدید (سرخوشی ناگهانی) حتما پزشک خود را مطلع سازید.
_اگر همزمان با تجویز این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی قرار دارید (شوک درمانی) به پزشک خود اعلام نمایید.
_در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی پزشک خود را مطلع کنید.
_در صورتی که در دو هفته ی اخیر داروهای ضد افسردگی از گروه مهار کننده ی مونو آمین اکسیداز (مانند سلژیلین، راسلژیلین، ترانیل سیپرامین و...) مصرف می کرده اید، حتما به پزشک خود یادآوری نمایید.
-درصورت سابقه ی خونریزی معده یا زخم دوازدهه به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.(خصوصا دارو های قلبی، ضد صرع، آنتی بیوتیک ها و ضد قارچ ها و داروهای آرامبخش)

نحوه ی مصرف فلووکسامین
این دارو به صورت قرص خوراکی ۵۰ و۱۰۰ میلی گرم موجود می باشد.
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
_در صورتی که این دارو بصورت ۱ عدد در روز برای شما تجویز شده باشد،می توانید آن را در هر زمان از روز که راحت ترید میل کنید.اما برای همه ی روزها زمان مشخصی تعیین کنید و دارو را منظم مصرف نمایید.معمولاً مصرف این دارو ،عصرها برای بیماران مناسب تر می باشد.
-ممکن است پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز کند.به این خاطر که در برخی افراد در دوهفته ی نخست درمان با فلووکسامین امکان بروز اضطراب یا افزایش آن وجود دارد.به همین دلیل بهتر است دارو با مقدار کم آغاز شود و به تدریج دوز آن افزایش یابد، لذا این دارو را دقیقا طبق دستورات پزشک مصرف نمایید و به مقدار مصرفی تاکید شده، دقت کنید.
_این دارو با غذا تداخل ندارد می توان قبل یا بعد از غذا آن را مصرف نمایید.
_در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.‎

توصیه های دارویی فلووکسامین
-قطع فلووکسامین حتما باید تحت نظر پزشک انجام شود
_ممکن است در ۲-۳هفته ی نخست درمان با این دارو علائم بهبودی را در خود نبینید با این حال به مصرف دارو ادامه دهید.
_در مدت درمان با این دارو تحت نظر پزشک باشید تا پیشرفت درمانی شما بررسی شود.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
_در صورتی که مبتلا به دیابت می باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل ،از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد .در صورت بروز این مشکل توصیه های لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
_پیش از دریافت یا شروع هر دارو ،فرآورده گیاهی یا مکمل،خصوصاً داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد ،پزشک یا داروساز خودرا در جریان مصرففلووکسامین قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری کنید.
_مصرف دارو های تضعیف کننده ی اعصاب و کاربامازپین با این دارو نیاز به بررسی و تنظیم دوز مناسب توسط پزشک دارد.
_داروهای ضد افسردگی متنوع با اثرات متفاوت وجود دارند در صورتی که احساس می کنید این دارو مناسب شما نمی باشد می توانید با پزشک خود درباره تغییر دارو صحبت کنید اما از قطع درمان خودداری نمایید.

عوارض شایع فلووکسامین
-عوارض گوارشی مانند احساس تهوع،سوء هاضمه،یبوست یا اسهال خصوصا در ابتدای مصرف فلووکسامین شایع می باشد که با مصرف وعده های غذایی ساده و سبک و مصرف آب به مقدار کافی می توان شدت آنها را کاهش داد.
_در صورت احساس خواب آلودگی ،ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید .
_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
_خشکی دهان نیز از علائم مربوط به مصرف این دارو میباشد که با آدامس یا آبنبات فاقد شکر می توان آن را برطرف نمود .
_تغییرات خلق و خو مانند احساس اضطراب ،پریشانی ،بی قراری و فراموشی و احساس لرزش ممکن است اوایل درمان با اس سیتالوپرام بروز کند که به مرور و در مدت چند روز برطرف می شوند امادر صورت ادامه دار شدن یا تشدید این علائم با پزشک خود صحبت کنید.
_در صورت اختلال در خواب،تعریق بیش از حد،کاهش اشتها یا تغییر وزن ناگهانی ،درد ،احساس گزگز انگشتان ،مشکلات جنسی ،زنگ زدن گوش ،ضربان‌نامنظم ، آبریزش بینی یا خارش که ادامه دار باشد،با پزشک خود صحبت نمایید.

عوارض نادر اما مهم
-سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی،تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات،پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.
_در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی، تنگی نفس، ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

 

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف فلووکسامین

اين دارو در درمان اختلال وسواسي- اجباري و افسردگي براي تخفيف علائم به كار مي‌رود.

مکانیسم اثر فلووکسامین

فلووكسامين با مهار اختصاصي باز جذب سروتونین موجب افزایش انتقال سروتونرژيك مي‌شود. ولي تأثير بر فعاليت‌هاي دوپامينرژيك و نورآدرنرژيك ندارد. اين دارو باعث مهار آنزيم سيتوكروم (2D6 . 2C9 . 3A4 . 1A2 ) P450 ميشود.

فارماکوکینتیک فلووکسامین

اين دارو به خوبي جذب مي‌شود و فراهمي زيستي آن 50% ( به دليل اثر اولين عبور)‌مي‌باشد.اين دارو داراي متابوليسم كبدي و دفع كليوي بوده و نيمه عمر آن معادل 20-15 ساعت است.

منع مصرف فلووکسامین

در صورت نارسائي شديد كبدي، بروز حملات عصبي، اختلالات نورولوژيك و جنون نبايد از اين دارو استفاده شود.

عوارض جانبی فلووکسامین

*
عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد، بی خوابی، خواب آلودگی، سرگیجه، عصبانیت
گوارشی: تهوع، اسهال، خشکی دهان، بی اشتهایی
ادراری تناسلی: اختلال انزال
عصبی، عضلانی و اسکلتی: ضعف
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: درد قفسه سینه، تپش قلب، گشادی عروق، افزایش فشارخون، ادم، افت فشارخون، سنکوپ
سیستم اعصاب مرکزی: درد، اضطراب، اختلال ارگاسم، خمیازه، خواب آشفته، تفکرات نامعقول، خواب رفتگی اندام، آژیتاسیون، آپاتی (بی اعتنایی)، تحریک سیستم اعصاب مرکزی، لرز، افسردگی، هایپرتونی، سایکونوروز، پرش عضلانی، فراموشی، رفتار شیدایی، میوکلونوس (انقباض یا پرش عضلانی)، واکنش روانی، کسالت
پوستی: افزایش تعریق، کبودی، آکنه ولگاریس
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی، خونریزی شدید و طولانی قاعدگی، کاهش وزن، افزایش وزن
گوارشی: سوء هاضمه، یبوست، استفراغ، درد شکمی، نفخ، پوسیدگی دندان، افتادن دندان، اختلال چشایی، اختلال در بلع، التهاب لثه
ادراری تناسلی: تکرر ادرار، اختلالات جنسی، ضعف جنسی، عفونت مجاری ادراری، احتباس ادرار
کبدی: اختلال عملکرد کبدی
عفونی: آبسه دندان، عفونت ویروسی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: لرزش، درد عضلانی، هایپرکینزی (پر جنبشی)، هیپوکینزی
چشمی: تنبلی چشم
کلیوی: پر ادراری
تنفسی: عفونت مجاری تنفسی فوقانی، فارنژیت، علائم شبه آنفلونزا، التهاب حنجره، برونشیت، تنگی نفس، خون دماغ، تشدید سرفه، سینوزیت

تداخلات دارویی فلووکسامین

*
مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP2D6
- مهارکننده‌های CYP1A2 (قوی)
- مهارکننده‌های CYP2C8 (ضعیف)
- مهارکننده‌های CYP2C9 (ضعیف)
- مهارکننده‌های CYP2C19 (قوی)
- مهارکننده‌های CYP2D6(ضعیف)
- مهارکننده‌های CYP3A4 (ضعیف)
- مهارکننده‌های P-gp( ضعیف)
- تشدید اثرات ضد پلاکت
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- تشدید هیپوناترمی
- کاهش آستانه تشنج
- تشدید اثرات سروتونرژیک

تداخلات رده X (پرهیز):
آگوملاتین، آلوسترون، بروموپرید، داپوکستین، دولوکستین، لینزولید، ملاتونین، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، پیموزاید، راملتئون، راساژیلین، سلژلین، تاسیملتئون، تیوریدازین، تیزانیدین، اوروکیناز

کاهش اثرات داروها توسط فلووکسامین:
کاریسوپرودول، کلوپیدوگرل، آیوفلوپان ید 123، فراورده‌های تیروئید

کاهش اثرات فلووکسامین:
سیپروهپتادین، گیلتریتینیب، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، گیاه علف چای، تنباکو (دود کردن)

افزایش اثرات داروها توسط فلووکسامین:
آسنوکومارول، داروهای با خاصیت ضد پلاکت، داروهای کاهنده قند خون، آگوملاتین، آلوسترون، آلپرازولام، داروهای ضد انعقاد، داروهای ضد سایکوز، آپیکسابان، آسناپین، آسپیرین، بمیپارین، بنداموستین، برکسانولون، بریواراستام، برومازپام، کافئین و فراورده‌های حاوی کافئین، کانابیدیول، کاربامازپین، کاریسوپرودول، سفالوتین، سیلوستازول، سیتالوپرام، کلوبازام، کلوزاپین، کلاژناز (سیستمیک)، دابیگاتران اتکسیلات، دئوکسی کولیک اسید، دسموپرسین، دکس لانسوپرازول، دیازپام، دوفتیلید، دولوکستین، ادوکسابان، انوکساپارین، ارلوتینیب، اتیزولام، اتراویرین، فلیبانسرین، فوس فنی‌توئین - فنی‌توئین، هالوپریدول، هپارین، ایبریتومومب تیوکستان، لانسوپرازول، لمبورکسانت، لوومتادون، لیدوکائین (سیستمیک)، لومیتاپید، لوماتپرون، ملاتونین، متادون، متیلن بلو، مگزلیتین، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، نیمودیپین، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، اوبینوتوزومب، الانزاپین، امپرازول، اکسی تریپتان، پنتوکسی فیلین، پیموزاید، پیرفنیدون، پومالیدومید، پروگوانیل، پروپافنون، پروپرانولول، کینیدین، راملتئون، راموسترون، راساژیلین، ریلوزول، ریواروکسابان، روفلومیلاست، روپینیرول، روپیواکائین، سالیسیلات ها، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سلژلین، تضعیف‌کننده‌های CNS سروتونرژیک غیر اوپیوئیدی، مهارکننده‌های باز جذب سروتونین/ نوراپی نفرین، تاسیملتئون، مشتقات تئوفیلین، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوریدازین، داروهای ترومبولیتیک، تیزانیدین، تریازولام، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، آبروگپنت، اوروکیناز، آنتاگونیست های ویتامین کا، زولپیدم

افزایش اثرات فلووکسامین:
آکالابروتینیب، الکل (اتیل)، آلموتریپتان، آمفتامین‌ها، داروهای ضد تهوع (آنتاگونیست های 5HT3)، داروهای ضد سایکوز، بروموپرید، بوپروپیون، بوسپیرون، سیتالوپرام، سیکلوبنزاپرین، مهارکننده‌های قوی CYP2D6، داپوکستین، داساتینیب، دکس متیل‌فنیدات، متیل‌فنیدات، دکسترومتورفان، دولوکستین، التریپتان، مشتقات ارگوت، امولسیون‌های چرب (بر پایه روغن ماهی)، فنفلورامین، گلوکزآمین، آب گریپ‌فروت، گیاهان (با خاصیت ضد پلاکت/ ضد انعقاد)، ایبروتینیب، اینوترسن، لاسمیدیتان، لوومتادون، لیماپروست، لینزولید، لورکاسرین (از بازار دارویی ایالات‌متحده جمع‌آوری‌شده)، متاکسالون، متادون، متی‌روسین، مولتی ویتامین/ فلورید (حاوی ویتامین‌های آ، دی و ای)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای، کا، فولات، آهن)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، ای، بدون آهن)، نفازودون، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (موضعی)، اسیدهای چرب امگا 3، اندانسترون، آگونیست های اوپیوئیدی، پنتوسان پلی سولفات سدیم، پنتوکسی فیلین، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، کینیدین، راموسترون، سافینامید، سلومتینیب، داروهای سروتونرژیک (خطر بالا، متفرقه)، اوپیوئید های سروتونرژیک (خطر بالا)، آگونیست های گیرنده 5HT1D سروتونین (تریپتان)، گیاه علف چای، گیاه اسپند، تالازوپاریب، تیپراناویر، ترامادول، ویتامین ای (سیستمیک)، ورتیوکستین، زانوبروتینیب
تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها فلووکسامین

1. براي بيماران مبتلا به نارسائي كبدي يا سابقه حمله عصبي، اين دارو را بايد با احتياط مصرف گردد.
2. به دليل تمايل به خودكشي در اين بيماران و براي جلوگيري از مسموميت با دارو،‌بايد كمترين مقدار ممكن از دارو در اخيتار بيمار قرار گيرد.

توصیه های دارویی فلووکسامین

. در صورت مصرف همزمان فلووكسامين با آنتاگونيست‌هاي گيرنده بتا (پروپرانولول و متوپرولول) ، تئوفيلين، كاربامازپين،كلوزاپين، متادون و ديلتيازم، مقدار مصرف اين تركيبات را بايد كاهش داد.
2. تعيين مقدار مصرف اين دارو براي افراد سيگاري و بيماران با سابقه سوء استفاده دارويي يا با سابقه جنون،‌بايد احتياط صورت گيرد..
3. در بيماران مبتلا به اختلال كبدي، مقدار مصرف دارو را بايد كاهش داد .
4. در صورت تجويز طولاني مدت اين دارو براي كودكان، بايد پارامترهاي رشد را كنترل كرد.
5. حداقل چهارده روز فاصله زماني بين مصرف‌كننده‌هاي منوآمين‌اكسيداز و فلوكسامين بايد در نظر گرفته شود.
6. مصرف اين دارو بايد به تدريج قطع شود. در هر 7-5 روز يكبار، مقدار مصرف را بايد به ميزان 50 ميلي‌گرم كاهش داد.

دارو های هم گروه فلووکسامین

سیتالوپرام اس سیتالوپرام فلوکستین
پاروکستین سرترالین داپوکستین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
04708
01827

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص آلفا-فلووکسامین 50 میلی گرم
قرص لویکسام 50 میلی گرم
قرص ووکسام 50 میلی گرم
قرص لووسر - فلووکسامین سبحان دارو 50 میلی گرم
قرص مینو-فلووکسامین 50 میلی گرم
قرص لووسر - فلووکسامین سبحان 100 میلی گرم
قرص ووکسام 100 میلی گرم
قرص فلووکسامین جالینوس 100 میلی گرم
قرص بایووکسامین 50 میلی گرم
قرص بایووکسامین 100 میلی گرم
قرص فلووکسامین جالینوس 50 میلی گرم
قرص نیلوکسامین 100 میلی گرم
Reza (1402/5/3)

دارو های دسته SSRI تا چه اندازه ایی می توانند موجب فراموشی شوند؟

دکتر گل بشیر زاده نفیسه - داروساز، مؤسس / مسئول فنی داروخانه (1402/5/4)

سلام . اثرات و عوارض جانبی این گونه دارو ها روی بیماران مختلف ثابت و یک جور نیست .

اکرم (1401/5/13)

من هم مدت 3 ساله که قرص فلوکسامین مصرف میکنم ایا باید همیشه بخوریم. راهنمایی کنین

دکتر فاطمه پورحاتمی - داروساز (1401/5/13)

دوره مصرف تحت نظر پزشک باید باشد. خودسرانه دارو را تکرار نکنید

حسینی (1401/1/18)

باسلام؛ من آسنترا و فلووکسامین استفاده میکنم و اثر بخش بوده ولی چون سنگ کلیه و کیست کلیه دارم، یه کم با استرس استفاده میکنم، آیا مصرف این دارو روی کلیه ها خیلی مضره یا نه، میشه استفاده کنم و نگران نباشم یانه؟ متشکرم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/1/19)

اصولا مصرف آسنترا و فلووکسامین با هم توصیه نمی شود. بهتر است به متخصص روانپزشک مراجعه کنید.

ساناز سرکرده (1400/2/29)

سلام خسته نباشید همسر من سنگ کلیه دارد وقرص سیستون واویسترا وآلپرینول و رزواستاتین ٢٠ و پروپرانول ١٠ و متفورمین ۵٠٠ مصرف میکند ولی حالت افسردگی و عصبی دارد اگر قرص فلوکسامین۵٠ رو مصرف کند برایش مضر هست ؟؟؟؟ با داروهایش تداخل دارد ؟؟؟

هانیه (1400/2/9)

دکتر برای من بخاطر پرخاشگری و عصبانیت و گاها وسواس فکری روزانة یک عدد فلوکسامین ١٠٠ و نصف لیتیم ٣٠٠ صبح و نصف شب تجویز کرده. اما چشم اندازی ازین که چند وقت باید مصرف کنم یه من نداده ست. آیا مجبورم تا اخر عمر قرص مصرف کنم یا تحت نظر پزشک میتوانم دارو رو قطع کنم؟ به حالت قبل برنمیگردم؟

علیرضا (1400/2/4)

من مشکل اضطراب داشتم، دکتر قرص فلوکسامین ۵۰، الپرازولام نیم، و پروپرانولول ۲۰ تجویز کرد. مدت یکسال از این داروها استفاده کردم، الحمدلله حالم خیلی بهتر شده .

معصومه قندالی (1400/1/4)

حدودا سه ساله که از فلو وکسامین استفاده می کنم و گرفتار سوت شدید گوش شدم آیا میتونه صدای سوت گوشم ناشی از مصرف این دارو باشه ؟

ناشناس (1399/12/26)

سلام فلووکسامین ۵۰ را تا چه مدتی باید بخورن تا خوب بشن ؟؟

مریم (1399/12/18)

سلام مریم هستم . دکتر من مدتی هست بدنم گور میگیره و احساس گرمای زیاد باعث میشه حتی زمستان هم بادبزن بزنم رفتم دکتر زنام بهم قرص لووسر۵۰تجویز کرده باتوجه به نظرهای عزیزانی که مشکلشون را مطرح کردن آیا این قرص را استفاده کنم ؟ این قرص ربطی به یاسگی دارد یا خیر

Rezaei .R (1399/12/16)

سلام وقت بخیر من حدود ۵.۶ ماه از این دارو استفاده کردم که اولش دوز ۵۰ بود ۲ ماه آخر دوز ۱۰۰ که بعدش خواستم کم کنم دوباره ۵۰ خوردم به مدت ۱۰ روز ۱۰ روز بعد ۵۰ رو نصف کردم اونم ۱۰ روز خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟!تو اخلاقم یا هرچیزی الان فقط یه کم عصبی میشم ولی عارضه جدی پیش نمیاد ؟؟؟؟

S.g (1399/12/16)

سلام من دوروزه که فلووکسامین مصرف می کنم و ۱۶سالمه و تو این دو روز احساس کمبود اکسیژن دارم و مدام خمیازه می کشم می تونه از نشانه های حساسیت باشع ؟

مرتضی رحیمی (1399/12/9)

سلام من وسواس فکری دارم سه روزی هست قرص فلو و کسا مین مصرف میکنم این طوری که خوندم باید تا آخر عمرم از این قرص استفاده کنم خیلی ترسیدم خوب میشم یانه کمکم کنید کی باید ر ها ش کنم

محمد (1399/12/9)

سلام من وسواس فکری دارم دکتر بهم فلووکسامین 50 داده بعد می خورم ظهر ها اظطراب دارم دل شوره الان دروز می خورم امروز ولی یجوریم میشه‌کاری کرد که فقط شب ها بخورم ظهر نخورم همینجوریش هم بگم احساس می کنم‌ دارم جرعتم زیاد میشه از هیچی نمی ترسم بعد راه رفتنی تندراه دارم می رم خواهشن کمک کنید بهم

بی نام (1399/10/28)

سلام وقت بخیر من ۱۴ سالمه و دوسال پیش وسواس فکری داشتم و دکتر برام قرص فلوکسامین تجویز کرد ،یک سال قرص رو خوردم و الان مصرف اون رو قطع کردم (یا نظر پزشکم)،ولی بعد قطع اون قرص یک احساس هایی رو داخل سرم دارم ،مثلا نمیتونم یهو بلند شم بایستم سرپا کلا سرم یجوری هستش و گاهی ضعف دارم میتونه عوارض این قرص ها باشه؟؟

عباس نوروزی (1399/10/24)

سلام خسته نباشید من ٣ سال فلووکسامین مصرف کردم خوب شدم الان ٤٠ روزه قطع کردم عفونت ریه گرفتم ایا ارتباطی داره اگه داره چه کاری باید انجام بدم

سجاد گشتاسبی (1399/10/17)

سلام بنده مدت زیادی هست قرص اعصاب از همه مدلش استفاده کردم الانم فلوکسامین میخورم با یه چندتا قرص دیگه مثل پرو پرانول و قرصای دیگه وقرص معده . مصرف مواد مخدرم داشتم فعلا گذاشتم کنار شربت متادون میخورم یه دوهفته ای میشه التم یا به حالت نعوذ نمیرسه یا حس نداره یا تحریک نمیشه چون متاهلم وتو این مدت امیزش نداشتم چون التم نعوذ نمیرسه وچند روزی هم حالت تهوع واستفراغ داشتم خیلی دلهره وتپش قلب میگیرم چیکار کنم که بهتر بشم کمکم کنید ممنون میشم

فرهاد (1399/5/2)

با سلام من روزی 200میلی گرم فلووکسامین و 300 میلی گرم گاباپنتین میخورم ، حدود دو ماه است ، اول اینکه مقدار 200 میلی گرم تا چه مدت می توان ادامه داد و بعد کاهش مقدار ، آیا 200 میلی گرم برای طولانی مدت مضر است ، و اینکه آیا استفاده از گاباپنتین که دکتر برای درد های عضلانی به من داده تا کی میتوانم با فلووکسامین بخورم ، و در آخر اینکه آیا با این داروها می توانم قرص زینک پلاس بخورم

عادله عزیزپور (1399/4/2)

سلام من 6,ساله سرترالین مصرف میکنم سینه هام خیلی بزرگ شدن پزشکان فلوکسامین تجویز کردن گفتن بعد یه ماه سرترالین قطع کنم خوردن دوتا دارو همزمان با هم تداخلی نداره

سروش (1399/3/21)

سلام وقت بخیر متخصص اعصاب به خاطر وسواس فکر-عملی برام فلوکسامین و دوکسپین تجویز کرد که به خوابی نگیرم! میخواستم ببینم برای کاهش عوارضی مثل یبوست که خیلی اذیت میشم به خاطرش نیازه چه کار کنم؟! مصرف ملین(لاکتولوز-پسیلیوم)برای روزهای اول خوبه؟!‌ ایا بعد مدتی باعث میشه بدن عادت کنه و دیگه دچار مشکل نشم؟!

حسن (1399/3/13)

سلام من رفتم دکتر کوارش اندوسکپی انجام دادم حالا از این قرص لووسر فلووکسامین 50داده میگه قبل از هر وعده غذا نصف قرص را بخورم ،خب من معدم درد میکنه چه ربطی به این قرص داره،آیا عوارضی هم برا من داره؟

آرش (1399/2/18)

عوارض این دارو چه هست؟

دکتر آرش علیجان زاده - دکتری عمومی داروسازی (1399/2/18)

-عوارض گوارشی مانند احساس تهوع،سوء هاضمه،یبوست یا اسهال خصوصا در ابتدای مصرف فلووکسامین شایع می باشد که با مصرف وعده های غذایی ساده و سبک و مصرف آب به مقدار کافی می توان شدت آنها را کاهش داد. _در صورت احساس خواب آلودگی ،ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید . _برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.

فرزانه اسدی (1399/2/10)

با سلام من ب خاطر اضطراب ب دکتر مراجعه کردم برام فلوواکسامین ۵۰ نوشته عصرها یک عدد همراه با پراپرانول ۱۰ الپرازولام نیم ولی وقتی استفاده میکنم احساس شدید تنگی نفس دارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

حامد (1399/1/27)

سلام، ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالات اختصاص می دید، من ۷ ساله فلووکسامین به مقدار ۵۰ میلی در روز مصرف می کنم که گاها به تشخیص پزشک ۱۰۰ میلی گرم شده ولی مجدد کاهش پیدا کرده، دلیل مصرف هم وسواس و اضطراب و گاها پرخاشگری بوده، خیلی بهتر شدم، ولی آیا این مدت کافی نیست؟ آیا با قطع دارو بر می گرده شرایط قبلی، مهم تر اینکه دچار انزال زودرس شدید شدم، می تونه از عوارض این قرص باشه، به دلیل تپش قلب به تجویز همین پزشک ۱۹ میلی گرم هم پروپرانول مصرف میکنم، آیا انزال از عوارض پرانول می تونه باشه، سپاس

دکتر آرش علیجان زاده - دکتری عمومی داروسازی (1399/1/27)

باسلام و وقت بخیر. اختلالات اعصاب و روان، عموماً نیاز به دوره های طولانی درمان دارند. پس در مورد شما، طولانی شدن مصرف دارو غیرعادی نیست. درباره ی قطع دارو گفتید. به هیچ وجه قطع دارو توصیه نمیشه. چون در صورت قطع، علائم شما برخواهد گشت و حتی شدیدتر. قطع دارو فقط در انتهای دوره ی درمان و اون هم با نظارت پزشک و به صورت تدریجی باید صورت بگیره. اختلالات انزال از عوارض داروی فلووکسامین هست و در منابع کمتر در مورد پروپرانولول گزارش شده. موفق باشید.

رضازارعی (1399/1/24)

سلام من ۴ سال میشه فلوکسامین وکلومیپرامین۱۰وآلاپرازولام ورهاکن ۲۰۰ شب ها بعد از شام ساعت ۲۳ میخورم معمولان فردا ظهر بیدار میشم تا یک یا دو ساعت حالم خوبه بعد حالم دوباره بد میشه کف دست وپام عرق سرد میکنم سرگیجه خفیف دارم حالت عادی ندارم تا شب که دوباره قرص بخورم مننون میشم راهنمای کنین

Narges (1399/1/22)

سلام.خواهشا سوالم رو جواب بدین.به دلیل وسواس فکری و فوبیا و گاهی پانیک به تجویز پزشک یکسال اس سیتالوپرام خوردم و به دلیل اینکه تغییر آنچنانی در وسواس نکردم قرص رو قطع کردم و به دلیل قرنطینگی نتونستم برم دکتر.و تا بحال از چند روانپزشک مجازی مشاوره گرفتم.اولین پرشک گفتن کلومیپرامین و ریسپریدون.چند روز خوردم ولی بشدت حالم بد میشد انگار حالت غش بهم دست میداد.قرص رو قطع کردم.باز از دکتر دیگه ای پرسیدم گفتن ریسپریدون رو قطع کن فلوکسامین و کلومیپرامین بخور درصورتی که یک نسخه هم قبل از همه ی این ها فلوکسامین و ریسپریدون با هم خورده بودم و اون هم بشدت حالمو بد میکرد.به دکتر دیگه ای دوباره پیام دادم و ایشون گفتن کلومیپرامین ۲۵ بخورم.البته سرترالین ۵۰هم پیشنهاد دادن..خواهشا کمک کنید از بین قرصایی که گفتم کدوم پر عارضه تره؟؟؟چی مصرف کنم که مؤثر باشه این عوارضم نداشته باشه؟؟؟ واقعا شرایط خروج از منزل رو ندارم.خواهشا جواب بدین

کریم آبروش (1399/1/21)

باسلام مدتی است که دچار وسواس فکری وافکار مزاحم وناراحت کننده شده ام دکتر داروهای آسنترا وفلووکسامین تجویز کرده می خواستم بدونم مصرف این دو قرص با هم تواخلی ندارد

دکتر نسترن احمدی - داروساز (1399/1/21)

سلام آیا پزشک متخصص این داروها را تجویز کرده؟ تداخل متابولیسمی ای با هم دارند اما اگر با مقدار دوز ای که پزشک "متخصص" تنظیم و تجویز کرده است، مصرف میکنید نگران نباشید و مصرف داروها را ادامه دهید فقط در صورتی که عوارض دارو ها را به صورت بیش از اندازه و آزار دهنده تجربه کردید به پزشکتان اطلاع دهید.

آرزو افشاری (1399/1/14)

سلام من یک ساله قرص فلووکسامین ۵۰ مصرف میکنم الان میخام قطعش کنم لطفا راهنماییم کنید

دکتر محمدجعفر طالب پور - پزشک عمومی (1399/1/14)

قطع دارو بخصوص داروی اعصاب که وابستگی ایجاد می کنند، حتما باید زیر نظر پزشک معالج باشد. چون قطع ناگهانی ممکن است علاوه بر عود یا تشدید علایم و مشکلات اولیه، می تواند مشکلات جدیدی برایتان ایجاد کند

م ی (1399/1/9)

فلووکسامین و آلپرازولام رو تحت نظر پزشک با هم استفاده میکنم چقدر طول می‌کشه عوارض اولیه مخصوصا خواب‌آلودگی از بین بره؟

دکتر مهدی قمی - پزشک عمومی (1399/1/9)

سلام دوست عزیز الپرازولام همیشه خواب آور است چرا ک آرامبخش است

kas (1399/1/9)

تحت نظر پزشک آلپرازولام و فلووکسامین استفاده می کنم آلپرازولام رو اول بخورم بهتره یا فلووکسامین؟ فاصله شون چند دقیقه باشه؟ یا خیلی تفاوتی نداره؟

ناشناس (1399/1/4)

با سلام،بنده مدتی است قرص للمسلمین می خورم،البته با قرص های دیگه،،،سوالم این است ایا برای بیماری خلقی MDDچه داروی باید بخورم،ممنون میشوم جواب بدهید.

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/4)

سلام.کاربر عزیز هر دارویی برای بیمار با توجه به شرایط خاصش انتخاب میشود به همه ی افراد با تشخیص MDD داروی مشابه داده نمیشود.مجموعه عوامل نوع دارو را مشخص میکند

مسعود (1399/1/3)

سلام.من به دلیل اضطراب و دلهره که بیشتر هنگام غروب وصبح سر کار دچارش میشدم فلووکسامین نصف صبح و نصف شب میخورم.البته برا اینکه عوارض اضطراب حاصل خوردن قرص کم بشه کمی الپرازولام صبح و شب میخورم.اون حالات ترس و تپش و دلهره خیلی کم شده.ولی ترس برم داشته نکنه دارو کم کم بلایی سرم بیاره.لطفا راهنماییم کنید .

ناشناس (1399/1/1)

سلام من ۴ساله دچار وسواس شدم و دارو استفاده میکنم و۵ ۱سالمه و همچنین تحت نظر دکتر هستم و روزی ۲ تا قرص فلووکسامین ۱۰۰ استفاده می کنم بیماریم رفت ولی دوباره برگشت نظر شما چیست

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/1/1)

سلام روند پذيرش و مصرف منظم دارو توسط بيمار بسيار مهم هست در صورت مصرف منظم و برگشت علائم حتما با پزشك خودتان جهت تنظيم يا تعويض دارو مشورت بفرماييد

حسام (1398/12/28)

سلام ببخشيد من ٣ ماهه فلووكسامين به خاطر وسواس مصرف ميكنم روزى ٢ عدد ٥٠ ميلى ولى هنوز هيچ تغييرى نكردم آيا ocd من مقاوم به درمانه؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/12/28)

سلام برای قضاوت زود است.مقدار دارو را افزایش دهید

خ.م (1398/12/27)

براثر اضطراب شدید و مقداری افسردگی و وسواس پزشک فلوکسامین75 رو بعد شام تجویز کرد ولی هنوز اضطراب.افسردگی.تعریق.وبیخوابی بسیار داره من رو آزار میده .چه باید کرد؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1398/12/27)

سلام! دارو رو هرروز صبح بعد از صبحانه میل کنین تا دچار بی خوابی نشین. شروع اثرات دارو حداقل 3_4 هفته طول میکشه پس به مصرف دارو ادامه بدین! از جمله عوارض دارو, افزایش تعریق نیز هست که به مروز زمان کمتر میشه

مارال (1398/10/9)

سلام من 3سال است فلووکسامین مصرف میکنم میل جنسی ام کم شده دارو را قطع کردم به حالت اولیه بازمیگردم

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/10/13)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان):‌ سلام بله

امید (1398/10/2)

سلام من دوز دارو رو به ۱ دانه در روز به دستور پزشک افزایش دادم شبش استرس داشتم چند دقیقه گوش راستم سوت کشید و تا همین الان سوتش قطع نشده میتونه عوارض دارو باشه؟

unkown (1398/9/19)

این نوع قرص ها میتونه توهم زا باشه؟ مادر من چند شبه که گهگداری توهم میزنه و حیوانات و دور و بر خودش احساس میکنه .

مینامسلمی (1398/9/19)

سلام خسته نباشید من 19سالمه و چندسالی هست وسواس عملی دارم دوروزه پیش روانپزشک رفتم و قرص فلوکسامین50دادن گفتن6روز اول نیم 6روزبعدی1، 6روزبعدیش2تا ولی متاسفانه بخاطر یک اشتباه داروخونه که قرص هارو درجعبه های عکس گزاشته بودن و بی دقتی من تو این دوروز به جای یک قرص فلوکسامین 3تا خوردم این دوروز به شدتم سرگیجه وحالت تهوع داشتم فراموشی میگرفتم و حالم میزون نبود دور و وریامم میگفتن چرا چشات کدر شده انگار آب انداخته اون برقو نداره الان ک فهمیدم ترسیدم با دکترمم تا دوهفته دگ ارتباطی ندارم الان فردا همون نیم بخورم؟ قطع نکنم؟ نکنه اثرشو نزاره از دوز بالا شروع کردم بعد کم کنم

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/22)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام.نگران نباشید به مرور علائم کمتر میشود.در حال حاضر دارو را قطع کنید و بعد از چند روز که وضعیتتان به حالت قبل باز گشت طبق دستور پزشک مصرف کنید.

محمد (1398/9/17)

سلام ۴روزقرص فلووکسامین استفاده میکنم وسط شب ازخواب بیدارمیشم دیگ خوابم نمیبره دل پیچه دارم ته دلم کنده میشه میخوام بیارم بالاکلافم سردرددادم آیاادامه بدم یاباپزشک مشورت کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/17)

اگر بتوانید ۱۰ روز تحمل کنید به احتمال زیاد عوارض برطرف می شود. اگر قادر به تحمل نیستید برای دریافت داروی جایگزین به پزشک مراجعه کنید

لیلی (1398/9/12)

سلام مصرف همزمان فلوکستین با فلوکسامین مشکلی ایجاد نمی کنه؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/13)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان):‌ سلام .میتواند مشکل ایجاد کند.لطفا تحت نظر روانپزشک داروهارا ادامه دهید.

دهقانی (1398/9/8)

سلام خسته نباشید من یک ماه سرتالین مصرف کردم چون خیلی خواب آور بود دکترم قرصمو عوض کرد و فلوکسامین برام تجویز کرد الان چند روزه که دارن این قرص رو مصرف می کنم ولی خواب آلودگیم چند برابر شده و چون کنکوری هستم ساعت خواب خیلی برام مهمه چه کار میتونم بکنم که این عارضه ی قرص کمتر بشه؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/9)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام تحت نظر متخصص اعصاب و روان میتوانید دارویتان را به قرص فلوکستین تغییر دهید.

امیرعباس (1398/9/6)

ضمن عرض سلام وخسته نباشید: دختری دارم 12ساله کلاس ششم ابتدایی که به خاطر وسواس فکری وافکار منفی وناخن خوردن وهمچنین نداشتن تمرکز کافی باتجویز روانپزشک به مدت 1ماه داروی فلوکسامین 50 رو روزانه 1عدد غروبها و ویک چهارم ریسپریدون رو شبها مصرف میکنه که اخیرا با مراجعه مجدد به پزشک دوز مصرفی فلوکسامین به 100 ودستور دوماه تجویز شده به نظر شما این دوز دارو جهت محصل اضافه نیست یا به روانپزشک کودکان مراجعه کنم بهتر نیست ؟

فاطمه (1398/8/20)

سلام من چندین ساله فلووکسامین مصرف میکنم منتهی سه شب پیش سردرد داشتم فشارخون که گرفتم بالا نشون داد من که همیشه فشارم پایینه،یه دکترعمومی گفت مال فلووکسامینه،البته آلپروزولام نیم شبی نصف وپروپرانولول۱۰هم شبی یکی، باهاش مخورم به نظر شما میتونه از عوارض فلووکسامین باشه؟؟

مریم (1398/8/19)

با سلام و عرض ادب من ۳۳ سالمه از دوران نوجوانی دچار وسواس شستشو هستم تا اینکه ۱۰ سال پیش دکتر برام فلووکسامین تجویز کرد بعد چند ماه مصرف خیلی خوب شده بودم که حدود یکسال پیش دوباره بیماریم عود کرد و الان ۱۴ ماهه که این دارو رو مصرف میکنم البته الان به گفته پزشک از روزی ۲۰۰ به روزی ۵۰ رساندم فقط سوالم اینه در طی این ۱۴ ماه ۸ کیلو اضافه وزن پیدا کردم آیا ممکنه از مصرف فلووکسامین باشه ؟البته ناگفته نماند من همراه این دارو حدود یکسال قرص لیتیم هم استفاده می کردم

ناشناس (1398/8/18)

با سلام بنده به دکتری مراجعه کردم و به من روزی دو تا فلووکسامین ۱۰۰ به همراه دو تا پراپرانول ۱۰ داد. دکتر گفت شاید باید تا آخر عمر هم این قرص رو بخوری. به نظرتون مصرف طولانی مدت این قرص‌ها عوارض خاصی نداره برام؟ ممنون

مهدی (1398/8/13)

سلام من مشکل نعوظ پیدا کرده بودم رفتم دکتر به من هر ۵ روز تزریق میکنه و برای سفت شدن کمر به من گفتن ۵ ساعت قبل سکس فلوکسامین ۵۰ بخورم اگر دیدم بازم احتیاج به زمان بیشتر دارم ۲ تا بخورم واقعا این قرص کارایش همچین چیزی هست؟؟؟؟

رحمانی (1398/8/5)

سلام خسته نباشید هفت ماه هست که فلووکسامین مصرف میکنم به ۲۰۰رسیده والان نیز خیلی حالم خوب شده چهار روزه که پا درد دارم از پشت ران پا تا ساق پا به نظر شما از مصرف قرصه و اینکه یک روز ماده به دوران قاعدگیم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/5)

اگر گرفتگی عضلات همراه با علائم دیگری مانند احساس برافروختگی، تعریق، بی خوابی و بی قراری ایجاد شد لازم است سریعا دارو را قطع و به پزشک مراجعه کنید.

ناشناس (1398/7/30)

من مشکل وسواسی شستن دارم یساله دارو فلوکسامین و اسنترا مصرف میکردم داشتم ۱ز ۱۰۰ درصد ۵۰ درصدشوخوب شده بودم ک دارو رو قطع کردم دوباره ب حالت اولیه دارم برمیگردم.۳ ساله ک درگیر وسواسیم ۲۲ سالمه.خیلی سخت شد زندگی واسم من بعد زایمان این مریضی کوبتی رو گرفتم.بنظرتون فلوکسامین ک اخرا لووسر و اینترا۱۰۰ داد بهم رو دوباره بخورم و ادامه بدم خوب میشم تو خونواده ما اصلا ثابقه این بیماری نداریم ایا این قرصها باعث چاقی میشن؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/30)

وسواس اجباری یک بیماری غیر واگیر است و ارتباط چندانی با اعضاء خانواده و وراثت ندارد. مصرف هم زمان فلووکسامین و آسنترا ممکن است عارضه سندرم سروتونین ایجاد شود. لازم است تحت نظر پزشک مجددا درمان را آغاز کنید و از مصرف خودسرانه پرهیز کنید.

محمدی (1398/7/26)

سلام ایا خوردن مداوم این قرص حدودا ۶ ماه باعث افزایش هورومون مردانه میشود ؟ ( در زنان ).

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/27)

تغییراتی در هورمون های جنسی ممکن است با مصرف این دارو ایجاد شود ولی افزایش هورمون مردانه گزارش نشده است.

مینا (1398/7/9)

سلام من حدود سه سال فلووکسامین 50 مصرف میکردم مشکل ترس واسترس و وسواس داشتم دو ماه پیش رفتم دکتر به تدریج دارو رو کم کردم والان تقریبا دیگه نمیخورم ولی الان حدود شش ماهه که میل جنسیم به شدت کاهش پیدا کرده وگاهی حس کم طاقتی و عصبانیت میکنم الان کنکور دارم ولی نمیتونم مثل سال های پیش به راحتی درس بخونم در واقع موقع مطالعه ازرده میشم ونمیتونم ادامه بدم در ضمن دیگه نمیتونم به دکترم مراجعه کنم چون.. خواهش میکنم کمکم کنین

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/9)

کاهش میل جنسی به دلیل مصرف طولانی مدت فلووکسامین ایجاد شده است و با قطع دارو به تدریج به حال عادی برمی گردد. همچنین علائم عصبانیت و کم طاقت شدن هم به علت قطع مصرف فلووکسامین است البته شرایط کنکور و استرس ناشی از آن در بروز این علائم بی تاثیر نیست. شاید به یک داروی آرام بخش ملایم نیاز داشته باشید که باید توسط پزشک تجویز شود.

محسنی (1398/7/8)

سلام من مشکل ترس دارم شبها تنها باشم در خانه میترسم رفتم دکتر قرص فلووکسامین ۵۰ داد با بایوپیپرازول در صورت اینکه استفاده کنم وابسته نمیشم ایا واقعا من خوب میشم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/8)

به پزشک اعتماد داشته باشید و دارو را مطابق دستور مصرف کنید. بیماری شما قابل درمان است.

ناصری (1398/7/7)

من یک هفته که دکتربرام قرص فلووکسامین ۵۰ تجویزکرده گفته ۶شب اول نصب وبعدیکی الان یک هفته اس که استفاده میکنم وبدنم هرچنددقیقه یکجایی گزگزمیشه وگرمم میشه بدن درددارم ممکنه ازاین قرص باشه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/8)

بله ممکن است مربوط به این دارو باشد. در ادامه این عوارض کاهش می یابد. اگر مشکل برطرف نشد به پزشک مراجعه کنید.

ناشناس (1398/7/5)

سلام،من تا دوماه پیش فلوکستین میخوردم،حدود شش ماه خوردم،وزنم اومده بود پایین،دوماه پیش دکترم دارومو عوض کرد،فلووکسامین پنجاه برامـ نوشت،الان شبی یه دونه میخورم،سه کیلو اضافه وزن پیدا کردم،یعنی به خاطر فلووکسامینه؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/5)

یکی از عوارض فلوکسین کاهش وزن و اشتهاء است در حالیکه فلووکسامین معمولا چنین عارضه ای ندارد.

الی h (1398/6/31)

سلام و عرض ادب من حدود دو سه سال است که بخاطر مشکلات عاطفی و خانوادگی دچار حالت عصبی شدید بیخوابی حتی صحبت میخوام کنم بغض میکنم حوصله اصلا ندارم زودرنج و حتی نمیتونم به خودم و کارای شخصیم برسم رفتم دکتر واسم فلووکسامین ۵۰تجویز کرد راستش چون بخاطر بیخوابیهای شدید الپوزلام میخوردم این قرص رو مصرف نکردم البته ناگفته نمامند همون چندسال پیش یکی از دوستام یه قرص بهم داد گفت واسه اعصاب خوبه اروم میشی منم خوردم چون واقعا حال روحی بدی داشتم نمیدونستم چیه تا فهمیدم ترامادول بوده ترسیدم نخوردم دیدم اصلا دارم میمیرم بعد بهم گفتن قرص ب۲بخور اونو نخوری حالا واقعا بدتر شدم اعصابم همیشه خورده پرخاشگر شدم تعادلمو از دست میدم صدای هرچیزی اذارم میده افسرده شدم بدجور فقطم تو خونه هستم من ۲۲سالمه ترو خدا کمکم کنید من قبلا یه ادم خیلی خوب و شادی بودم دلم واسه خودم تنگ شده کمکم کنید چیکار کنم خواهش میکنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/31)

قطعا شما نیار به درمان و مصرف دارو دارید. بهتر است تجویز پزشک را انجام دهید و داروی فلووکسامین را طبق دستور پزشک مصرف کنید. مصرف قرص ترامادول به توصیه دوستتان اشتباه بزرگی بوده که نباید تکرار شود. درمان ناقص و یا منقطع ممکن است مشکلات شما را بیشتر کند. مطمئن باشید در صورتی که تحت نظر متخصص روانپزشک باشید نتیجه مطلوب خواهید گرفت. برای آشکار شدن اثرات درمانی فلووکسامین یک تا سه هفته وقت لازم است.

محمدمعین (1398/6/17)

ببخشید دکتر بهم فلوکسامین۵۰داده وگفته دو روز اول نصف وبقیه روز تا ۴۰روز یکی صبحا ،وکارم نیاز،به دقت دار،حتما باید صبح‌بخورم؟احساس خوابالودگی بهم دست نمیده؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/18)

اگر با مصرف فلووکسامین احساس خواب آلودگی ندارید بهتر است صبح مصرف کنید.

احمد (1398/6/7)

سلام. ببخشید دو هفته س فلوکسامین 100 هفته ی اول روزی یکی و هفته بعد روزی دو تا مصرف می کنم برای وسواس. خیلی احساس افسردگی و بی قراری و بی حوصلگی و بغض و گریه دارم. ربطی به دارو داره؟ کم می شه عوارض؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/21)

در دو سه هفته اول درمان با داروهای ضد افسردگی بروز چنین علائمی طبیعی است ولی به تدریج اثرات درمانی دارو آشکار می شود. در صورت ادامه این حالت به پزشک مراجعه کنید.

شایسته (1398/6/6)

با سلام.ببخشید ایجاد کیست سونولوسنت تخمدان و ایجاد کیست خوش خیم و توده کلسیفیه در سینه میتونه ناشی از مصرف سه ماهه فلووکسامین باشه؟

حافظ باقری (1398/6/3)

من قبلا هر روز دو عدد فلوکستین ۲۰ میلی مصرف میکردم یعنی هر روز ۴۰ میلی گرم الان دکتر فلوکستین رو روزانه ۲۰ میلی گرم کرده به جای فلوکستین دوم یدونه فلووکسامین ۵۰ میلی اضافه کرده میخواستم بپرسم چه فرقی بین فلوکستین و فلووکسامین هستش

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/3)

هر دو دارو ضد افسردگی هستند و از نظر عملکرد هر دو دارو مهارکننده انتخابی سروتونین هستند و بسیار به هم نزدیکند. ولی در عمل پاسخ در افراد مختلف متفاوت است.

فرهاد (1398/6/2)

علایم بیماریم پس از سه هفته هنوز بهبود نیافته.گر گرفتن روی سر تا داغ شدن گوشها و درد گردن.

ناشناس (1398/5/30)

سلام هلالی هستم بی خوابی داشتم رفتم پیش دکتر روانپزشک مجتبی ارهام صدر برای قرص خواب نوشت وقرص فلووکسامین ۵۰ نوشت ازنصف قرص شروع کردم بعداز ۶روز ۱قرص خوردم حالت تشنج وبی هوشی بهم دست داد که اورژانس خبر کردند به دکترم زنگ زدند جواب نداد چند روز بعدش دوباره حالت تشنج وبی هوشی واورژانس ومیخواستند ببرند بیمارستان بستری کنند که نرفتم امروز دوباره همون اتفاق برام افتاد حالا چیکار کنم شماره تماس ۰۹۱۲۲۱۹۹۲۳۶

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/16)

در صورت بروز بی هوشی و تشنج نباید مصرف دارو را ادامه دهید. بهتر است به پزشک مراجعه کنید

عسل شمس (1398/5/16)

سلام من مشکل وسواس داشتم و دکتر نصف فلووکسامین 100 رو صبح و نصف فلووکسامین 100 رو شب تجویز کردن وقتی شب میخوردم خوابم نمیبرد و دکتر گفتن به جای شب قرص رو ساعت 4 ظهر مصرف کنم و اونیکی هم که صبح همچنان مشکل کم خوابی در شب رو دارم به نظر شما چکار کنم و چجوری مصرف کنم که درست پیش بره؟ممنون میشم راهنماییم کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/17)

با توجه به این که پاسخ افراد نسبت به داروها متفاوت است موارد این چنینی باید توسط بیمار تنظیم شود. شما باید روزانه ۱۰۰ میلی گرم فلووکسامین دریافت کنید و این دارو برای شما بی خوابی ایجاد می کند بنابراین به نظرم قرص ۱۰۰ میلی گرم را یکجا صبح مصرف کنید.

fateme (1398/5/11)

سلام مامان من شبا نمیتونه بخوابه فکرو خیال میکنه دکتر براش فلووکسامین 50و تریمیپرامین تجویز کردن اولین دوزی که شروع کردن به شدت سردرد داشتن ودرمورد دوز های بعدی هم به شدت بی قرار میشدن ؟ تریمیپرامین نخورد اصلا این داروها برای بیخوابی اندیکاسیون داره ؟ قطع کنن یا ادامه بدن؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/11)

فلووکسامین و تریمیپرامین جزء داروهای ضد افسردگی هستند و برای اختلالات خواب نیز کاربرد دارند. معمولا مصرف این داروها با دوز پائین آغاز می شود و سپس به تدریج دوز دارو افزایش می یابد تا بدن بتواند به این داروها عادت کند. در صورتی که عوارض دارو برای مادر شما قابل تحمل نیست بهتر است با مشورت با پزشک داروهای ایشان را تغییر دهید.

لیلا اقایی نسب09301219514 (1398/5/8)

من فلوکوسامین مصرف مکنم چند روز خارش دارم ایا اترات قرص است

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/8)

احتمال دارد. حساسیت از عوارض شایع این دارو است

ناشناس (1398/5/6)

سلام من 47سالمه،دوساله فلوکسامین مصرف میکنم صبحها خیلی بیحال وخسته ام ممکنه اثر فلوکسامین باشه،واینکه ممکنه علایم یائسگی را بیشتر یا کمتر کند؟،؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/6)

احتمالا اثرات خواب آلودگی صبح گاهی به جهت عوارض فلووکسامین باشد. این دارو همچنین باعث کاهش هورمون های جنسی می گردد ولی اثر بر یائسگی برای این دارو گزارش نشده است.

بهادر بالانژاد (1398/5/3)

من دکتر بهم قرص فلووکسامین داد بهم گفت ۴شب اول یک چهارم بعد از یه هفته نصفه خوردی یه کامل بخور منتهی من وقتی یه دونه کامل میخورم خواب از سرم میپرید شبها دوسه ساعت طول می کشه تا خوابم ببره انگار طی روز دهنم خشک میشد یه حالت برافروختگی سراغم میامد به دکتر گفتم گفت همون نصف رو بخور.دوز یه دونه کاملش برام سنگین بوده درسته؟؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/5)

پاسخ و تحمل افراد نسبت به داروها متفاوت است. همین مقدار نصف قرص روزانه برای شما مناسب است.

ناشناس (1398/5/1)

سلام . مصرف همزمان سرترالین وکلرودیازپوکساید چه عوارضی دارد

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/2)

ممکن است اثرات خواب آور دو دارو افزایش پیدا کند

امیرحسین علیزاده (1398/5/1)

سلام چند یک ساله که فلوکسامین صد استفاده میکنم...خداروشکر وسواس فکری که داشتم با فلوکسامین خوب شد ولی نمیدونم چرا هرروز اظطراب دارم و پریشانم تو خیلی از ساعت های روز؟؟حالم ناخوشه....خسته ام همش...ممکنه از عوارض این دارو باشه یانه؟

ندا (1398/4/30)

سلام من دو ماه قرص فلوکسامین ۵۰ مصرف میکنم الان حدود ی هفته میشه قطع کردم چشام حالت خستگی داره .بخاطر قطع این دارو ممکنه باشه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/3)

قطع فلووکسامین باید به تدریج و تحت نظر پزشک باشد ولی بعید به نظر می رسد خستگی چشم به جهت قطع فلووکسامین باشد.

علی (1398/4/29)

باعرض سلام من دوروزه ب علت سرگیجه ب دکتر مراجعه کردم و فلوکساتین ۵۰ بران دادن والان کم وبیش ازدیاد جنسی پیداکردم میخواستم ببینم این مشکل گذراس یا نه حتماباید دوباره ب دکتر مراجعه کنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/29)

عوارض داروها قابل پیش بینی نیست. فلووکسامین معمولا کاهش میل جنسی ایجاد می کند

ناشناس (1398/4/27)

مدت ۲ ماه هست که این دارو رو کنار گذاشتم خیلی بی حالم بدن درد دارم (طی ۶ماه کمش کردم)چه کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/27)

قطعا کاهش دارو را تحت نظر پزشک انجام داده اید. این علائم قطع مصرف فلووکسامین است و طبیعی است. اگر با افسردگی همراه نیست به تدریج برطرف خواهد شد ولی اگر همراه با افسردگی این علائم وجود دارد به پزشک مراجعه کنید.

رقیه عبداللهی (1398/4/23)

سلام من 16 سالمه هر شب نصف قرص فلووکسامین 50 رو میخورم لرزش دست دارم حتی در حالت ارامش میترسم هیچ وقت خوب نشه این لرزش زمان زیادی گذشته ولی لرزش هنوز هست باید چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/2)

ممکن است نیاز به داروهای تکمیلی داشته باشید

ناشناس (1398/4/21)

من الان سه سال این دارو فلوکسامین رو مصرف میکنم از روزی سه تا قرص صد شروع کردم تا الان شد یک ونصفی قرص پنجاه حالا بعضی وقتها این اضطراب وبر افروختگی وترس سراغم میات کلافه شدم به خدا نمیدونم دیگه باید چکار کنم خواهش میکنم راهنمایم کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/21)

لازم است به پزشک معالج خود اطلاع دهید. ممکن است داروی تکمیلی و ملایم دیگری برای شما تجویز شود. کاهش دارو از ۳۰۰ میلی گرم به ۷۵ میلی گرم نشانه روند بهبود بیماری است. این که بعضی مواقع دچار اضطراب و ترس می شوید به نظر می رسد با اندکی تغییر در مقدار مصرف دارو برطرف خواهد شد.

ناشناس (1398/4/8)

سلام. من یک سوالی درباره قرص فلووکسامین، چند هفته اثر خودش نشان می دهد.، آیا تأثیر هم دارد. ممنونم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/4/8)

معمولا اثرات درمانی فلووکسامین دو هفته پس از شروع مصرف آشکار می شود. اگر پس از یک ماه اثر درمانی از این دارو احساس نکردید با پزشک مشورت کنید.

چنانچه در خصوص "فلووکسامین" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info