اس سیتالوپرام

داروهای ضد افسردگی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

اس سیتالوپرام
سلول های مغزی که نورون نامیده می شوند،مواد شیمیایی مختلفی را جهت ارتباط با سایر نورون ها ترشح می کنند.این یعنی یک سری تکانه الکتریکی بین نورون ها مسئول کارکرد های بخش های مختلف مغز می باشند.
سروتونین یکی از این مواد شیمیایی است که در مغز تولید می شود .زمانی که سروتونین از نورون ترشح می گردد،منجر به تحریک سایر نورون ها می شود،سپس توسط پمپ هایی به سلول های مغزی باز می گردد و بازیابی می شود.
اس سيتالوپرام متعلق به خانواده ي داروهاي ضدافسردگي مهاركننده ي پمپ جمع كننده ي سروتونين (SSRIs)می باشد که در اختلالات مختلفی از جمله درمان افسردگی، حملات ترس، اختلالات اضطرابی و وسواس تجویز می شوند.
افسردگی و حملات ترس(panic disorder) عموماً بدون علت مشخصی در افراد بروز می کنند یا در اثر مشکلات ارتباطی،ضربه ی روحی یا یک بیماری رخ می دهد.
دارو های مهار کننده ی پمپ جمع کننده ی سروتونین (داروهای SSRIs )که اس سیتالو پرام یکی از آنها می باشد ،سطح سروتونین را در فضای بین نورون ها افزایش می دهند.این کار کمک به برطرف سازی علائم افسردگی و حملات ترس و بسیاری از اختلالات دیگر مربوط به خلق و خو در برخی از افراد می شود.

پیش از شروع مصرف اس سیتالوپرام
_در صورت بارداری ،اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.
-در صورت سابقه مشکلات کبدی ،کلیوی،قلبی(ضربان قلب نامنظم)،صرع،دیابت نوع ۲،مشکلات چشمی(مانند گلوکوم یا آب سیاه)،مشکلات خونی(خون ریزی)،تغییر خلق و خوی شدید (سرخوشی ناگهانی) حتما پزشک خود را مطلع سازید.
_اگر همزمان با تجویز این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی قرار دارید (شوک درمانی) به پزشک خود اعلام نمایید.
_در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی پزشک خود را مطلع کنید.
_در صورتی که در دو هفته ی اخیر داروهای ضد افسردگی از گروه مهار کننده ی مونو آمین اکسیداز (مانند سلژیلین،راسلژیلین،ترانیل سیپرامین و...) مصرف می کرده اید، حتما به پزشک خود یادآوری نمایید.
-درصورت سابقه ی خونریزی معده،یا زخم دوازدهه به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.(خصوصا دارو های قلبی ،ضد صرع،آنتی بیوتیک ها و ضد قارچ ها و داروهای آرامبخش)

نحوه ی مصرف اس سیتالوپرام
این دارو به صورت قرص خوراکی ۵،۱۰و ۲۰میلی گرم موجود می باشد.
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايدبصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
_در صورتی که این دارو بصورت ۱ عدد در روز برای شما تجویز شده باشد،می توانید آن را در هر زمان از روز که راحت ترید میل کنید.اما برای همه ی روزها زمان مشخصی تعیین کنید و دارو را منظم مصرف نمایید.
_در صورتی که از این دارو جهت درمان حملات ترس (panic) استفاده می نمایید،ممکن است پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز کند.به این خاطر که در برخی افراد در دوهفته ی نخست درمان با سیتالوپرام امکان بروز اضطراب یا افزایش آن وجود دارد.به همین دلیل بهتر است دارو با مقدار کم آغاز شود و به تدریج دوز آن افزایش یابد،لذا این دارو را دقیقا طبق دستورات پزشک مصرف نمایید و به مقدار مصرفی تاکید شده،دقت کنید.
_این دارو با غذا تداخل ندارد می توان قبل یا بعد از غذا آن را مصرف نمایید.
_در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.‎

توصیه ها
_ممکن است در ۲-۳هفته ی نخست درمان با این دارو علائم بهبودی را در خود نبینید با این حال به مصرف دارو ادامه دهید.
_در مدت درمان با این دارو تحت نظر پزشک باشید تا پیشرفت درمانی شما بررسی شود.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
_در صورتی که مبتلا به دیابت می باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل ،از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد .در صورت بروز این مشکل توصیه های لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
_پیش از دریافت یا شروع هر دارو ،فرآورده گیاهی یا مکمل،خصوصاً داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد ،پزشک یا داروساز خودرا در جریان مصرف اس سیتالوپرام قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری کنید.
_مصرف دارو های تضعیف کننده ی اعصاب و کاربامازپین با این دارو نیاز به بررسی و تنظیم دوز مناسب توسط پزشک دارد.
_داروهای ضد افسردگی متنوع با اثرات متفاوت وجود دارند در صورتی که احساس می کنید این دارو مناسب شما نمی باشد می توانید با پزشک خود درباره تغییر دارو صحبت کنید اما از قطع درمان خودداری نمایید.
_در مدت درمان بااین دارو حساسیت بدن شما به نور بیشتر خواهد شد لذا از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خودداری نمایید و از کرم های ضدآفتاب و عینک آفتابی استفاده کنید.

عوارض شایع اس سیتالوپرام
-عوارض گوارشی مانند احساس تهوع،سوء هاضمه،یبوست یا اسهال خصوصا در ابتدای مصرف سیتالوپران شایع می باشد که با مصرف وعده های غذایی ساده و سبک و مصرف آب به مقدار کافی می توان شدت آنها را کاهش داد.
_در صورت احساس خواب آلودگی ،ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید .
_برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
_خشکی دهان نیز از علائم مربوط به مصرف این دارو میباشد که با آدامس یا آبنبات فاقد شکر می توان آن را برطرف نمود .
_تغییرات خلق و خو مانند احساس اضطراب ،پریشانی ،بی قراری و فراموشی و احساس لرزش ممکن است اوایل درمان با اس سیتالوپرام بروز کند که به مرور و در مدت چند روز برطرف می شوند امادر صورت ادامه دار شدن یا تشدید این علائم با پزشک خود صحبت کنید.
_در صورت اختلال در خواب،تعریق بیش از حد،کاهش اشتها یا تغییر وزن ناگهانی ،درد ،احساس گزگز انگشتان ،مشکلات جنسی ،زنگ زدن گوش ،ضربان‌نامنظم ، آبریزش بینی یا خارش که ادامه دار باشد،با پزشک خود صحبت نمایید.

عوارض نادر اما مهم
-سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی،تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات،پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.
_در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی ،تنگی نفس،ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف اس سیتالوپرام

- درمان اختلال افسردگی ماژور ( MDD )
- درمان اختلال اضطراب منتشر ( GAD )
 موارد مصرف Unlabaled:
- درمان اضطراب وابسته به دمانس خفیف در بیماران غیر سایکوتیک

مکانیسم اثر اس سیتالوپرام

- اس سیتالوپرام انانتیومر S مشتق شده از سیتالوپرام راسمیک است که بطور انتخابی بازجذب سروتونین را مهار می کند. روی بازجذب نوراپی نفرین یا دوپامین بدون اثر یا اثر کمی دارد. تمایل به 5-HT1-7، آلفا و بتا آدرنرژیک، D1-5، H1-3، M1-5 و گیرنده های بنزودیازپینی بسیار کم و یا وجود ندارد. اس سیتالوپرام به کانال های یونی سدیم، پتاسیم، کلر و کلسیم اتصال نمی یابد یا تمایل بسیار کمی دارد.

فارماکوکینتیک اس سیتالوپرام

- شروع اثر ضد افسردگی: طی یک هفته، هر چند در افراد مختلف متفاوت بوده و پاسخ کامل ممکن است تا هفته 12-8 شروع درمان دیده نشود.
- اتصال به پروتئین: حدود 56% به پروتئین های پلاسما
- متابولیسم: کبدی، از طریق CYP2C19 و 3A4 به متابولیت فعال S-desmethylcitalopram ( S-DCT ) که 7/1 فعالیت سیتالوپرام را دارد تبدیل می شود. S-DCT از طریق CYP2D6 به S-didesmethylcitalopram تبدیل می شود که 27/1 فعالیت سیتالوپرام را دارد.
- نیمه عمر: اس سیتالوپرام 32-27 ساعت، S-DCT 59 ساعت
- زمان رسیدن به پیک: اس سیتالوپرام حدود 5 ساعت، S-DCT 14 ساعت
- دفع: ادرار ( اس سیتالوپرام 8%، S-DCT 10% )

منع مصرف اس سیتالوپرام

- حساسیت شدید به اس سیتالوپرام، سیتالوپرام یا سایر ترکیبات فرمولاسیون، مصرف همزمان با پیموزاید، مصرف همزمان یا با فاصله دو هفته ای از مهار کننده های MAO

عوارض جانبی اس سیتالوپرام

عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، سردرد، بی خوابی
گوارشی: اسهال، تهوع
ادراری تناسلی: اختلال انزال
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
سیستم عصبی: خواب آشفته، اختلال ارگاسم، سرگیجه، خستگی، لتارژی، خواب رفتگی اندام، خمیازه
پوستی: افزایش تعریق
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی، اختلال قاعدگی
گوارشی: درد شکمی، یبوست، کاهش اشتها، سوء هاضمه، نفخ، دندان درد، استفراغ، خشکی دهان
ادراری تناسلی: ضعف جنسی، عفونت مجاری ادراری
عصبی، عضلانی و اسکلتی: کمردرد، گردن درد، درد شانه
تنفسی: علائم شبه آنفولانرا، احتقان بینی، رینیت، سینوزیت

تداخلات دارویی اس سیتالوپرام

مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP2C19
- سوبسترای CYP3A4
- مهارکننده‌های CYP2D6 (ضعیف)
- تشدید اثرات ضد پلاکت
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- تشدید هیپوناترمی
- کاهش آستانه تشنج
- افزایش فاصله QT (بسته به شرایط)
- تشدید اثرات سروتونرژیک

تداخلات رده X (پرهیز):
بروموپرید، سیتالوپرام، داپوکستین، فکسینیدازول، لینزولید، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، پیموزاید، راساژیلین، سلژلین، اوروکیناز

کاهش اثرات داروها توسط اس سیتالوپرام:
آیوفلوپان ید 123، سیمپرویر، فراورده‌های تیروئیدی

کاهش اثرات اس سیتالوپرام:
القاکننده‌های متوسط و قوی CYP3A4، سیپروهپتادین، دابرافنیب، دفراسیروکس، انزالوتامید، اردافیتینیب، گیلتریتینیب، لوماکافتور و ایواکافتور، میتوتان، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، ساریلومب، سیلتوکسیمب، گیاه علف چای، توسیلیزومب

افزایش اثرات داروها توسط اس سیتالوپرام:
داروهای با خاصیت ضد پلاکت، داروهای کاهنده قند خون، داروهای ضد انعقاد، داروهای ضد سایکوز، آپیکسابان، آسپیرین، بمیپارین، برکسانولون، سفالوتین، سیتالوپرام، کلاژناز (سیستمیک)، دابیگاتران اتکسیلات، دئوکسی کولیک اسید، دسموپرسین، دمپریدون، فراورده‌های حاوی دوکسپین، دولوکستین، ادوکسابان، انوکساپارین، گیلتریتینیب، هالوپریدول، هپارین، هیدروکسی کلروکین، ایبریتومومب تیوکستان، لوفکسیدین، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز (ضدافسردگی)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، اوبینوتوزومب، اکسی تریپتان، مهارکننده‌های کیناز طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، عوامل متفرقه طولانی کننده فاصله QT (خطر متوسط)، مهارکننده‌های CYP3A4 متوسط طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، راساژیلین، ریواروکسابان، سالیسیلات ها، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سلژلین، تضعیف‌کننده‌های CNS سروتونرژیک غیر اوپیوئیدی، مهارکننده‌های باز جذب سروتونین/ نوراپی نفرین، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، داروهای ترومبولیتیک، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، اوروکیناز، آنتاگونیست های ویتامین کا

افزایش اثرات اس سیتالوپرام:
آکالابروتینیب، الکل (اتیل)، آلموتریپتان، آلوسترون، آمفتامین‌ها، داروهای ضد تهوع (آنتاگونیست های 5HT3)، داروهای ضد سایکوز، بروموپرید، بوپروپیون، بوسپیرون، سایمتیدین، سیتالوپرام، سیکلوبنزاپرین، داپوکستین، دکس متیل‌فنیدات- متیل‌فنیدات، دکسترومتورفان، التریپتان، مشتقات ارگوت، امولسیون‌های چرب (بر پایه روغن ماهی)، فنفلورامین، فکسینیدازول، گلوکزآمین، گیاهان (با خاصیت ضد پلاکت/ ضد انعقاد)، هیدروکسی کلروکین، ایبروتینیب، اینوترسن، لاسمیدیتان، لیماپروست، لینزولید، لوفکسیدین، لورکاسرین (از بازار دارویی ایالات‌متحده جمع‌آوری‌شده)، متاکسالون، متی‌روسین، مولتی ویتامین/ فلورید (حاوی ویتامین‌های آ، دی و ای)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای، کا، فولات، آهن)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، ای، بدون آهن)، نفازودون، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (موضعی)، اسیدهای چرب امگا 3، امپرازول، اندانسترون، آگونیست های اوپیوئیدی، اوزانیمود، پنتامیدین (سیستمیک)، پنتوسان پلی سولفات سدیم، پنتوکسی فیلین، پیموزاید، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، عوامل طولانی کننده فاصله QT (بالاترین خطر)، داروهای ضد سایکوز طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، داروهای ضد آریتمی کلاس IC طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، آنتی‌بیوتیک‌های کینولونی طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، مهارکننده‌های قوی CYP3A4 طولانی کننده فاصله QT(خطر متوسط)، راموسترون، سافینامید، سلومتینیب، داروهای سروتونرژیک (خطر بالا، متفرقه)، اوپیوئید های سروتونرژیک (خطر بالا)، آگونیست های گیرنده 5HT1D سروتونین (تریپتان)، گیاه علف چای، گیاه اسپند، تیپراناویر، ترامادول، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، ویتامین ای (سیستمیک)، ورتیوکستین، زانوبروتینیب

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها اس سیتالوپرام

- داروهای ضد افسردگی باعث افزایش خطر افکار و رفتارهای خودکشی در کودکان، نوجوانان و جوانان ( 24-18 سال ) شده و بیماری افسردگی شدید (MDD) و سایر بیماری های روانی را سبب می شود.
- اس سیتالوپرام در کودکان کمتر از 12 سال توسط FDA تایید نشده است.
- می تواند باعث بدتر شدن سایکوز یا تبدیل به حالات مانیا یا هایپومانیا در بیماران دو قطبی گردد.
- سندروم سروتونین و حالاتی شبیه سندروم بدخیم نورولپتیک ( NMS ) با مهار کننده های بازجذب سروتونین و نوراپی نفرین وقتی به تنهایی مصرف می شوند یا در ترکیب با داروهای سروتونرژیک ( مثل تریپتان ها ) یا آنتی دوپامینرژیک ها ( مثل آنتی سایکوزها )، دیده شده است.
- در بیماری صرع یا شرایطی که منجر به تشنج می شود مثل آسیب مغزی، الکلیسم یا داروهای پایین آورنده آستانه تشنج، باید با احتیاط مصرف شود.
- ممکن است منجر به کاهش سدیم خون ( بخصوص در افراد مسن ) و کاهش حجم آب بدن ( دیورتیک ها این اثر را زیاد می کنند ) شود.
- ممکن است ناتوانی جنسی را ایجاد یا بدتر کند.
- در اختلال شدید کلیوی یا کبدی، مصرف همزمان ضد افسردگی های مغزی و بارداری با احتیاط مصرف شود.
- در مصرف همزمان با آسپرین، NSAIDS، وارفارین یا سایر داروهای موثر بر انعقاد خون با احتیاط مصرف شود.
- جهت قطع درمان، کاهش دوز تدریجی ضروری می باشد.

توصیه های دارویی اس سیتالوپرام

- می توان همراه با یا بدون غذا مصرف گردد.روزانه یکبار ( صبح یا عصر ) مصرف شود.

دارو های هم گروه اس سیتالوپرام

سیتالوپرام فلوکستین
فلووکسامین پاروکستین
سرترالین داپوکستین
نمایش بیشتر
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
08968
06484
08455

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص اس سیتالوپرام تهران دارو 10 میلی گرم-اس سیتالوتد
قرص اس ستالوپرام اوه سینا 10 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام جابر 5 میلی گرم
قرص لگزودپ 10 میلی گرم
قرص لگزوپرام 5 میلی گرم
قرص رالوپرام 10 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام راموز 10 میلی گرم
قرص اس پرولکسا 10 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام جابر 10 میلی گرم
قرص سیپرالکس 10 میلی گرم
قرص سیتاکالم 10 میلی گرم
قرص لگزاتال 10 میلی گرم
قرص لگزوپرام 10 میلی گرم (لکسوپرام)
قرص دپروکوئیت 5 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام روناک 20 میلی گرم-نئوژینکس
قرص اس سیتالوپرام جابر 20 میلی گرم
قرص روکشدار ازپیم 10 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام فارماشیمی 10 میلی گرم
قرص لگزودپ 20 میلی گرم
قرص لگزودپ 5 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام فارماشیمی 5 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام کارن 20 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام ثنامد 10 میلی گرم
قرص دپروکوئیت 10 میلی گرم
قرص دپروکوئیت 20 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام کارن 10 میلی گرم
قرص اس لگزال 10 میلی گرم
قرص لگزاتال 20 میلی گرم
قرص رالوپرام 20 میلی گرم
قرص لگزوپرام 20 میلی گرم
قرص ازپیم 20 میلی گرم
قرص اس سیتالوپرام روناک 10 میلی گرم-نئوژینکس
قرص اس سیتالوپرام روناک 5 میلی گرم-نئوژینکس
قرص لگزیرام 20 میلی گرم
قرص لگزیرام 5 میلی گرم
قرص اس سیتاور 10 میلی گرم
قرص لگزیرام 10 میلی گرم
نمایش بیشتر
فاطمه (1400/12/29)

من مدتی هست این دارو رو بنابر تجویز پزشکم مصرف کردم و واقعا هم مفید بود هم آرامش داشتم هم به کارهای روزانم میرسیدم،بعد 5 ماه احساس بهبودی کردم و سرخود دارو رو کم و طی 1هفته ترک کردم، به دنبال این کارم سوزش قلب شدید مخصوصا شبها بی خوابی سردرد و سرگیجه گزگز کردن و خواب رفتگی دستها و پاهام اختلالات خلق و خو و گریه های ناگهانی و زودرنج بودن و پرخاشگری و نا امیدی و تنفر از اطرافیان رو برام در پی داشت؛ دوباره مصرفش رو شروع کردم و همه چیز طبق سابق آروم شد،لطفا اگر شماهم همچین علایمی رو بعد از ترک دیدین فقط مصرف رو دوباره شروع کنین و لازم نیست کلی آزمایشات مختلف بدین ، اگر خانوم هستین مصرف این دارو موجب اختلال در دوران قائدگی و درد سینه و ترشحات سینه هم میشه که طبیعیه و خوردن داروهای هورمونی چیزی جز سردرد بهمراه نداره

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/1/4)

قطع داروهای ضد افسردگی بطور خودسرانه صحیح نیست و مصرف مجدد دارو هم باید تحت نظر پزشک انجام شود

علی کریمیان (1400/5/5)

قبلا رنگ اس سیتالوپرام10 که می خریدم،آبی بود.به تازگی سفید رنگ شده،و بسیار خواب آلودم میکنه.اصلا انگار یه قرص دیگه شده با اینکه از یک داروسازیه.شرکت تدبیر کالای جم.

ناشناس (1400/2/27)

سلام،من باردارم.دکتر برام اس سیتالوپرام ۲۰نوشته،میترسم روی بچم اثر بزاره،لطفا کمکم کنید،قبل از بارداری،اس سیتالوپرام ۱۰روزی یکی میخوردم وچند وقت بودکه نامنظم میخوردم و چند روز اول بارداری هم خوردم چون نمیدونستم که باردارم،از وقتی فهمیدم باردارم قطع کردم البته به دکتر گفتم باردارم.ولی نگرانم.چیکار کنم؟؟؟

حسین شکیب (1400/2/12)

با سلام من الان حدود یکسال هست که داروی آسنترا و بعدش داروی دپاکین و اس سیتالوپرام و داروهای آریپیپرازول و روزی یکرعدد فینگولیمود بعلت بیماری ام اس مصرف می کنم متاسفانه نعوظ بسیار ضعیف و توانایی جنسی کنی دارم آیا از عوارض این قرصها است؟

فاطمه قاسمی (1400/2/5)

سلام.من27ساله داروی ضدافسردگی مصرف میکنم.سه ساله اس سیتالوپرام مصرف میکنم.دوسه هفته است که بدن خاره شدیدگرفتم.آیامیتونه ازعوارض این قرص باشه؟

اسما عباس زاده (1400/1/26)

برای حالت تهوع سیتالوپرام استفاده میکنم دوهفته است ولی خیلی گیج وبیحال و حالت تهوع دارم چکار کنم

مجید موسوی (1400/1/15)

من دو شب هست میخورم کلا خوابم بهم ریخته شب اصلا نمیتونم بخوابم صبح ها خوابم میگیره ی سره در حال خمیازه کشیدنم‌ خمیازه ی جوری هست طبیعی نیست حس بدی بهم میده. فک هم درد میگیره

بیژن امیدی (1399/12/29)

سرگیجه شدید گرفتم

بیژن امیدی (1399/12/29)

آیا عوارض اس سیتالوپرام سرگیجه شدید میباشد ؟ لطفا راهنمایی فرمائید

امید (1399/12/29)

سلام خانم دکتر من ۵ سالی هست پانیک مسافرت دارم نمی تونم شهر خارج بشم احساس میکنم دارم خفه میشم ۱۰ روزه دارم سیتالو پرام می خورم ایا با این قرص خوب میشم

ریحانه (1399/12/27)

سلام من الان حدود1سال اس سیتالوپرام میخورم منظم نمی‌خورم اشکال نداره دوماه میخورم دوماه نمی‌خورم قطع که میشه علائم قبلیم دوباره برمیگرده الان دکترم میگه یک سال به طورمداوم بگیربخورقاعدگیم نامنظم شده انزالمم یانمیشم یاخیلی دیرمیشم

مرجان (1399/12/26)

من ۱۷ روزه داروی اس سیتالوپرام مصرف میکنم دکتر برای استرس بهم داده الان عوارض و پیامای دوستان و خوندم و از دیشبم تپش قلب گرفتم میخوام قطعش کنم. دچار مشکل نمیشم؟

م.ر (1399/12/26)

سلام ببخشید من حدودا یه هفته س اس سیتالوپرام ۱۰ روزی یکی مصرف میکنم شبا بوسپیراکس نصفش،میل جنسیم کاملا از بین رفته خیلی نگرانم تا همیشه باید این دارو رو مصرف کنم؟برای من فقط تنها عوارضش برام از بین رفتن میل جنسیم بوده،یعنی تا همیشه اینطوری میمونم؟؟ممنون میشم جوابو برام ایمیل کنین

افشین توانا (1399/12/26)

ببخشید ایا این دارو موجب اسهال میشه چون الان من به مدت یک هفته است به اسهال میرم به دکتر گفتم گفت که طبیعی نمیدونم حالا چیکار کنم

بهاره (1399/12/23)

با سلام من حدود سه ماهه که اس سیتالوپرام ۲۰ مصرف میکنم چون میگن دارو بعد دوماه جواب میده من الان سه ماهه مصرف میکنم متاسفانه دکترم یه ماهه رفتن خارج از کشور بهش دست رسی ندارم تازگیا عصبی شدم بی مورد کسی رومیرنجونم وبعد پشیمون میشم وزنمو پایین اومده یعنی از قبل هم لاغر شدم ولی چون خوابم بهتر کرده دوست ندارم ترکش کنم چکار کنم

الهام (1399/12/20)

سلام آیا این دارو موجب یبوست میشه؟

امان الله بلوچ (1399/12/19)

سلام آیا مصرف کردن اس سیتالوپرام آدمو اول بتر میکنه

سعیده (1399/12/17)

سلام ببخشید من حدودا ۲۴ روزه این دارو رو که دوزش بیست هست ب صورت یک چهارم و نصف مصرف میکنم جدیدا سوزش معده گرفتم سابقه زخم معده و ... نداشتم .چیکار کنم؟اسید معدم میاد بالا نمیتونم بخوابم باید قطعش کنم ؟ یا میشه داروی معده باهاش بخورم احتمالا باید چند سال مصرفش کنم

عاطفه لشگری (1399/12/15)

سلام من حدودا ۲۴روز است که قرص سیتالوپرام مصرف میکنم کمی استرس وعرق کردنم زیاد شده درضمن اسهال هم هستم البته نسبت به زمان قبل مصرف بهترم وایا این حالتها طبیعی هست ورفع میشه...

سارا حیدری (1399/12/14)

سلام من چندین ماه هست که اس سیتالوپرام مصرف میکنم . دوماهه قاعدگی با تاخیر دارم . ازمایش پرولاکتین دادم ، ۶۵۰ هست و بالاست . آیا با قطع این دارو دزست میشه مشکلم؟

زهرا هاشم‌زاده (1399/12/10)

سلام من برای مشکل جوشای صورتم پیش متخصص پوست رفتم بهم قرص اس سیتالوپرام دادن.الان ۴ روزه که دارم مصرف میکنم الان که تحقیق کردم میبینم یک قرص برای عارضه های روانی هست. میخواستم بدونم این قرص برای درمان ج ش موثر هست ؟؟

مجتبی (1399/12/9)

سلام من هر روز ظهر یک اس سیتاور 10 میخورم، امشب میخواستم یک قرص دیگه بخورم که به اشتباه بجاش اس سیتاور خوردم، حالا سوالم اینه که فردا ظهر طبق معمول اس سیتاور بخورم یا اینکه یک روز وقفه بذارم؟

زاد نیک (1399/12/5)

سلام دخترم به قصد خود کشی دو بسته اس سیتالو پرام خورده یک شب بیمارستان بودمیخواستم ببینمایا عوارض کبدیو کلیوی یا قلبی داره در ضمن ازمایشاتش سالم بود مرخص شد ودکتربراش قرصاس سیتاور10داده باید قرصش شروع کنم

محمدعلیار (1399/12/5)

سلام ببخشید من هپاتیت اتوایمیون دارم قرص آزارام و پردنیزولون مصرف میکنم. دکتر مغزواعصاب برام قرص اس سیتالوپرام و والپروات سدیم ۲۰۰ و الپرازولام تجویز کرده. تو عارضه داروهای اس سیتالوپرام و والپروات سدیم خوندم که برا التهاب کبد و انزیم های کبدی مشکل ایجاد میکنه. درسته؟ ایا این داروها در اثربخشی ازارام و پردنیزولون مشکل ایجاد میکنن؟

علی فرجیان (1399/11/25)

سلام خسته نباشید دوستان من دوروزه که این دارورااستفاده میکنم قلبم خیلی نارحتم میکنه دلیلش میشه بگین چیه

سعیدصالح (1399/11/19)

باسلام خدمت دوستان من دوسال اس سیتوپرام مصرف میکردم کم کم حالت عکس عمل میکرد وحالم خیلی بد میشد زیرنطر دکترم کمش کردم و دیگه مصرف نکردم یه مدتی سرگیجه و بدن درد وحال تهوع و گر گرفتگی داشتم ولی حل شد دوستان به خودتون بیاین این داروهارو نصرف نکنین شما فکر میکنین بیمارید ولی نیستین با تفریح کردن ومهمانی ومهربانی همه اینها حل میشه خودتونو معتاد این داروها نکنید اینا از هرویین بدتره

Musawer habibi (1399/11/15)

سلام من فکر میکنم مشکلات روحی دارم یه جور دیگه شدم روابط اجتماعی من خیلی بدتر شده هرکه بر خلاف میلم حتا یه حرفی هم بگه تحمل نمیتوانم بهم خیلی بد میخوره به هیچی نمیتونم تمرکز کنم تحمل حرف زیادی را هم ندارم اصلا نمیدونم یهویی چیم شده احساس دلتنگی دارم و دلم میخواد یه جای تاریک تنها باشم به پزک مراجعه کردم برام داروی اس سیتالوپرام و پروپرانالول همراه با قرص ویتامین A پیشنهاد کرده. لطفا به نظر بنده تجدید نظر کنید آیا از نظر شما این دارو ها برام درست پیشنهاد شده ؟ عوارض جانبی برام نداره؟

محراب فراهانى (1399/11/14)

سلام ببخشید یه سوال داشتم العان یک ماهه داروى اس سیتالوپرام ١٠ مصرف میکنم از هفته سوم ارزاى جنسى نشدم موندم چى کارکنم امروز مصرف نکردم لطفا راهنماییم کنید چى کار کنم .

ناشناس (1399/11/8)

سلام من یک هفته هست که اس سیتالوپرام مصرف کردم جوشای قرمز رو صورتم در اومده و استخوان فکم درد میکونه آیا باید قطع کنم

لیلا (1399/11/7)

سلام من حدودا 3 ساله که سیتالوپرام 10مصرف میکنم. اولین بار با تشخیص افسردگی توسط پزشکم این قرص و شروع کردم.الان روزی یک عدد5 میخوردم. ولی عوارض زیادی درمن ایجاد کرده بدن درد سفتی عضلات گیجی و عدم تمرکز چاقی سنگینی سر ،. سرگیجه شدید. انگار یه کیسه شن ریختن توی مغزم و صداهای عجیب غریب توی مغزم میشنوم. حال روحیم خیلی خوبه . دلم میخواد قطعش کنم. ولی از عوارضی که قطع مصرف داره میترسم اگه قرصم یه روز یادم بره این علایم تشدید میشه لطفا راهنماییم کنید چطوری قطعش کنم ممنون

بهنام (1399/11/5)

در درمان افسردگی اس سیتالپرام بهتره یا آسنترا

Bahar.h.kia (1399/11/4)

سلام.دکترقلب منم سیتالوپرام10برام تجویزکرد.یک برگه به چهارمین قرص قطعش کردم.خواب آلودگی وخمیازه وسردرد شدید داشتم

رضا ارومیه (1399/11/1)

سلام دکتر من ۱۲ ساله سیتالوپرام مصرف میکنم،نمی تونم ترک کنم،اگه تا آخر عمر بخورم میتونه عوارض جدی برام داشته باشه.تشکر

Sjd (1399/10/23)

سلام خسته نباشید پدر من دو شبه این دارو رو همراه آسپرین و قرصهای ترمیم کننده ریه مثل پرفینکس و تاواناکس و کلشی سین و کنکور و .... استفاده میکنه نصفه شب افت دما پیدا میکنه میتونه تداخل دارویی باشه با کدوم دارو ؟

سجادی (1399/10/23)

سلام خسته نباشید پدر من دو شبه این دارو رو همراه آسپرین و قرصهای ترمیم کننده ریه مثل پرفینکس و تاواناکس و کلشی سین و کنکور و .... استفاده میکنه نصفه شب افت دما پیدا میکنه میتونه تداخل دارویی باشه با کدوم دارو ؟

پیام پارسا (1399/10/20)

سلام قرس اس سیتالوپرام با قرص ملاتونین تداخل داره؟

امید حق پناه (1399/10/18)

سلام وقتتون بخیر شرمنده من دو ساله دارم اس سیتالوپرام مصرف میکنم شبی یک عدد افزایش وزن پیدا کرده ام آیا این از عوارض قرصه

مرتضی سطوتی (1399/10/17)

با سلام درود بر شما، 16 ساله داروی اعصاب میخورم، داروی هم نیست که پزشکان برام تجویز نکنن ولی اصلا خوب نمیشم، شدیدا اظطراب و استرس و ترس دارم 38 سالمه متاهل، طوری زندگی ام متخل شده که 5 ساله نمیتونم سره کار برم از استرس، ممنونم منم راهنمایی کنید ببینیم آخه من چیکار کنم شرمنده خانواده ام شدم، الان اس سیتالپرام 10 میلی دو بار میخورم، امپرازول ناشتا 20 میخورم، بیزوپکس 5 میلی دو بار میخورم، آلپرازولام 1 هم شب یه دونه میخورم، و قرص تقویت ذهن، گاها فراموش میکنم کارامو تو خونه، خدا عمرتان بده منم کمک کنید به زندگی برگردم، خیلی سختی میکشم 😔

یسنا خانی (1399/10/10)

سلام من یک ساله این قرص را مصرف میکنم خوابم سنگین شده و صبح ها نمی توانم سر وقت پاشم و در طول صبح حالت خواب الودگی دارم یک عدد شب ها مصرف میکنم قبلا خواب سبکی داشتم ایا میتواند از عوارض این دارو باشد؟

امیر (1399/10/10)

سلام آیا مصرف اس سیتالوپرام 10 با کرودیازپوکساید 5 تداخل دارویی ایجاد می کنه؟

آرامیس احمدی (1399/10/6)

سلام وقتتون بخیر برادر من حدودا ۳ ماهه قرص اس سیتالوپرام و بوسپیرون مصرف میکنن و دیروز یه حالت بد تشنج مانندی بهش دست داد، یکهو فکش منقبض شد،ضربان قلب و دمای بدنش یهو خیلی بالا رفت و دست و پاهاش بی‌اختیار میلرزید ، تقریبا به مدت نیم ساعت هر چند دقیقه یکبار این حالت تشدید میشد و بعد آروم میگرفت!! خداروشکر بخیر گذشت اما میخواستم بدونم این واکنش ها عادیه یا از چیز خاصی ممکن بوده باشه؟!

صدف (1399/9/20)

با سلام من حدود نه ماه سیتالوپرام مصرف کردم و هفته پیش بعد از مشورت با پزشکم قطعش کردم. الان اونقدر احساسات عجیب غریب در من بوجود اومده که نگران شدم. حالت تپش قلب میگیرم. حالت سستی و کرختی هر مثلا نیمساعت تو یه قسمت از بدنم رخ میده. احساس میکنم مثل معتادی شدم که بهش مواد نمیرسه. سرم بعضی وقتها سنگین میشه و ... الان دیدم شما فرمودید یکدفعه قطع نکنید پس چرا پزشک من چیزی نگقت؟الان باید چکار کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/9/20)

لازم است تحت نظر پزشک از داروی جایگزین استفاده کنید. قطع این دارو باید به تدریج انجام شود.

حسن (1399/9/11)

سلام داروی ازپیم برای استرس هنگام جلسه و سخنرانی بهم تجویز شده به همراه کلردیازپاید میخواستم لطفا بفرماییدآسنترابهتره بااین داروها

سمیه نوری (1399/9/3)

سلام من سیتالوپرام مصرف کردم اوایل خیلی حال بد بود بعد ۱۰روز خوب شدم بنظرتون تاثیر روی واسواسم داره

مجید میرزایی (1399/8/25)

سلام ۳۰ سال دارم حدود یک سال اس سیتالوپرام مصرف کردم حالم خوب شدگذاشتم کنار الان دوباره علائم دلهره و استرس و بیخابی برگذاشته میخام بدونم اگه دوباره مصرف کنم مشکل نداره فقط اس سیتالوپرام رو مصرف میکنم میل جنسیم کم میشه لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم

ناشناس (1399/8/17)

سلام من قرص اس سیتالوپرام میخورم میخواستم بدونم با قرص سیپروهپتادین تداخل ندارن .سیپرو ظهر میخورم اس سیتالوپرام شب.ممنون

سوده کریمی (1399/8/17)

من حدود ٢ ماه قرص اس سیتالوپرام مصرف میکنم ولی به علت درد معده قبل هر وعده باید پنتو پرازول بخورم ایا با هم تداخل دارند و اینکه فاصله زمانی که میتونم این دو رو مصرف کنم چقدره؟

امیر مقدم (1399/7/14)

باسلام و خسته نباشید ببخشید بنده یه مدتی از لگزوپرام 10 استفاده میکردم بدین صورت که هفته اول نصف و بعد کامل مصرف میکردم بعد یه مدت رفتیم پیش یه دکتر دیگه گفتش که که نمیخواد لگزوپرام رو مصرف کنی چون مثل قرص تگرتول هستش و باعث تشنج میشه و من قطع کردم و الان دارم لوبل و دپاکین با یه سری داروی دیگه از قبیل پروپرانول میخورم ولی بازم با وجود کمتر شدن پرشام و بهتر شدن تعادلم ولی بازم قطع نشده از نظر شما دارویی نیستش که عوارضش نسبت به این دارو های نامبرده کمتر بشه و تشنج و پرشهای دست و پامو کامل از بین ببره ممنون میشم بنده را راهنمایی بفرمایید باتشکر.

میلاد (1399/6/28)

سلام من 4ماهه به دلیلیل استرس و اضطراب فراوان آسنترا 50 و پروپرانول 10 و دوکسپین 25 مصرف میکنم. به دلیل عدم نتیجه یه دکتر دیگه مراجعه دادم بهم اس سیتالوپرام10 داده. میتونم جایگذین اسنترا کنم؟ مشکلی پیش نمیاد؟

مهسا رنجبر (1399/6/26)

سلام من یک ماهه بدلیل مشکل مغزی این دارو برام جهت افزایش سروتونین تجویز شده و بعد از شروع دوران قاعدگیم دیگه خونریزیم قطع نشده و ۱۷ روز از اولین روز قاعدگی دچار خونریزی شدید هستم. و پزشکم در دسترس نیست باید چکار کنم؟ البته به پزشک زنان هم رفتم و گفتن مشکلی ازین نظر ندارم.

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/6/27)

سلام از عوارض دارو اختلال قاعدگی میباشد. سطح هورمونها بخصوص پرولاکتین چک شود و سونوگرافی رحم‌و تخمدان انجام شود.

علی (1399/4/18)

سلام من حدود دو و نیم ماه بود اس سیتالوپرام میخورد از 5 شروع شد به 20. بعدش به دلایلی دکتر گفت که به ونلافاکسین عوض شه. اس سیتالوپرام رو 5 روز 10 میلی خوردم بعد ونلافاکسین کمترین دوز 3 روز خوردم خیلیک روم اثر بد گزاشت. ادامه ندادمطلب. شهر دیگه ای آمدم و دکتر جدید رفتم. از وقتی آون رو گزاشتم کنار بعضا سردرد دارم. نمیدونم به خاطر مشکلاتم هست یا قطع دارو. دکتر جدید گفت که دارویی میدم هم برا بی خواب و هم اضطرآب. داروی پاروکستین داد و گفت از 5 میلی شروع کن بعد به هفته . 10 بعد 20 به مدت یه ماه. میخواهم ببینم این سردرد من که بعضا میاد به خاطر چی میونه باشه. دکتر گفت ربطی به قطع داروی اس سیتالو نداره

آرزو عباسی (1399/4/6)

من با تپش قلب و گرفتگی مری به دکتر قلب مراجعه کردم اما گفتند مشکلی ندارم، بعد به دکتر گوارش مراجعه کردم، ایشون برای من سیتالو پرام و امپرازول تجویز کردند. مشکلاتم حل شد اما درد شدید کمر و زانو دارم و نمی تونم مسکن بخورم، می خواستم بدونم آیا کمر درد و زانو درد مربوط به مصرف این دارو هست؟ و آیا می تونم امگا 3 مصرف کنم؟

رضا صفری (1399/3/30)

سلام ببخشید من چند وقت پیش به دکتر مراجعه کردم چون ترامادول مصرف میکردم ودکتر هم این داروی اس سیتالوپرام ۱۰ رابرایم تجویز کرد حالا من میخواستم بدانم که این دارو مخدر نیست ووابستگی بهش پیدا نمیکنم و اگر این طور است میتوانم به جایش از سر ترالین استفاده کنم واگر باید همان دارو رامصدف کنم تا کی باید ادامه دهم با تشکر سپاس از لطفتان وزحمتتان

سهیلا رنجبران (1399/3/27)

سلام من فقط یه خواهشی از همه کسایی که سیتالوپرام میخورن دارم خواهشا سرخود قطع نکنید من تقریبا ۳ ساله که این قرص رو میخوردم و حالم خیلی خوب بود احساس کردم نیازی ندارم سرخود قطعش کردم واااااای چشمتون روز بد نبینه مرگو جلوی چشام دیدم خواهش میکنم فقط با پزشکتون مشورت کنید خواهش میکنم خودتون دوزش رو کم یا قطع نکنید حالی رو من تجربه کردم که خدا به هیشکی نشون نده

مریم اکبری (1399/3/24)

سلام... داروی plipram برای سقط جنین برام تجویز کردن،، میخواستم بپرسم این تجویز اشتباه نیس؟؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/3/24)

سلام. این دارو خطر سقط در زنان باردار رو افزایش میده ولی به عنوان دارویی برای القای سقط تجویز نمیشه.

معصومه (1399/3/18)

سلام من استرس شدید دارم سوشال فوبیا دارم دکتر بهم اس سیتالوپرام ١٠دادن باز هم استرس دارم راهنمایی بفرمایید

Reza (1399/3/17)

سلام من ۲۳ ساله هستم از اذر ماه دوسال پیش مصرف دپاکین ۲۰۰ و اس سیتالوپرام ۱۰ را برای درمان همزمان افسردگی و هیپومانیا شروع کردم.در مهرماه سال پیش دپاکین و طبق دستور پزشک قطع کردم و قرص اس سیتالوپرام را نصف ینی ۵ میلی گرم مصرف کردم و هیچ عوارضی نداشتم.اما پس از کم کردن دوباره قرص و دوز ۲.۵ عوارض بسیاری از جمله پرخاشگری مشکلات خواب بی قراری و غیره داشتم که کم کم رفع شدند.اما الان از مصرف دوز ۲.۵ ۳ ماه میگذرد و من مشکل گیجی دارم و به عبارتی حس میکنم وقایع در حافظه کوتاه مدت را فراموش میکنم یا یاداوری انها برایم سخت است.ایا این نشانه ای از سندرم سروتونین است؟من باید چکار کنم؟ممنونم

پری رستمی (1399/3/14)

سلام من یک ماهه قرص سرترالین 100وبوپرکسیر150وپرانول40 مصرف میکنم هر8ساعت برای افسردگی واسترس رادرمن کم کرده ولی کامل ازبین نبرده چیکارکنم

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/3/14)

سلام اثرات داروهای روانپزشکی به ارامی طی ۴-۶هفته مشخص میشه

مهران (1399/3/8)

درود برشما. آیا مصرف اس سیتالوپرام طبق دستوربا قرص ایندرال(۲۰) روزانه۲ عدد(صبح وشب) تداخل دارویی دارد یا خیر؟ مرسی.

احمد (1399/3/4)

من 6ماهه اس سیتالوپرام 20 همراه البرزلام5/و قرص وراپاپیل 40وپراپرونول 20. ونورتربتلین 10مصرف مکنم برای جلوگیری از سردرد و تپش قلب ولرزش ترس دلهره اضطراب نداشتن تعادل مصرف مکنم و هنوز جوابی نگرفتم وهمیشه خسته هستم لطفا راهنمایی کنید ممنون مشم

سپیده سماوی (1399/2/27)

سلام من مصرف کننده اسیتالوپرام ۱۰ هستم و همزمان داروی لاموژین ۵۰ هم با تجویز پزشک مصرف میکنم، همیشه فشار خونم پایینه اکثرا ۹ و۱۰ روی ۵و۶ هست. با هر پزشکی صحبت میکنم جوابهای مختلفی میدن.... بسختی با خوردن قند و نمک و گاهی شیرین بیان و چای سبز فشارمو خیلی کم بالا میارم ولی هیچوقت به فشار نرمال و طبیعی نمیرسم. سوال من این هست که ایا فشار پایین من میتونه بدلیل مصرف این دو قرص باشه....سالهاست که تحت نظر پزشک استفاده میکنم و تقریبا اکثر مواقع فشارم پایینه.... روزها بیشتر پایینه و شبها کنی بهتر میشم.با تشکر از پاسخدهی شما و ارزوی سلامتی

دکتر محمود صرافیان - متخصص جراحی کلیه، مجرای ادراری و تناسلی(ارولوژی ترمیمی) دارای مدرک دوره تکمیلی ترمیمی بیماریهای مجرای ادرار ،،( تنگی مجرا ) (1399/2/28)

فیلم شما با این فشار مشکلی دارید و دچار سرگیجه و ضعف می‌شید?چون بعضی از افراد با فشار حتی حدود 7و8زندگی عادی دارند

آزاده علیپور (1399/2/26)

سلام، وقتتون بخیر. دکتر روانپزشک داروی اس سیتالوپرام برای من تجویز کردن ولی از اونجایی که با دکتر فامیل هستیم من خجالت کشیدم بگم که شربت متادون مصرف میکنم، میخواستم بدونم که آیا این دوتا با هم تداخل دارویی دارن؟ ممنون میشم اگر جواب بدید. سپاس فراوان

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/2/26)

سلام! بله تداخل دارن و بهتره از داروی جایگزین استفاده شه. لطفا مجددا به پزشک مراجعه کنین تا با توجه به شرایط شما, داروی مناسب تری تجویز کنن.

خسرو (1399/2/25)

سلام از شرکتهای تجاری اس سیتالوپرام کدوم از همه بهتره من خودم لگزاتال میگیرم میگن عبیدی یا همان لگزوپرام خوبه

کافی (1399/2/14)

ایا قرص سیتالوپرام باعث سرماحودگی هم میشود؟

م.ز (1399/2/13)

سلام.خسته نباشید .همسرم استرس و اضطراب شدید داره و اصلا خشم خودش رو نمی تونه کنترل کنه .دو هفته است که سیتالوپرام ۱۰ مصرف میکنه .اخلاقش و کنترل خشمش خیلی بهتر شده .و حس اضطرابش خیلی خوب شده ولی میگه در طی روز تعریق زیاد داره آیا به مرور رفع میشه ؟

محمدی (1399/2/11)

سلام.من به خاطرتپش قلبواظطرابم به متخصص قلب مراجعه کردم اکو وتست ورزش دادم مشکلی نبود.به من قرص اس سیتالوپرام و پرانول دادن.فقط سیتالوپرامو به مدت یک ماه خوردم خیلی حالم بهتر شدبعداز یک ماه به تدریج کم کردم وبعدقطع کردم.اما بعدازیکی دوهفته باز تپش قلبم شروع شد.به نظرتون چیکار کنم باز شروع به مصرفش کنم؟ اگه بخوام باردار بشم مشکلی پش میاد؟

پروانه (1399/2/9)

سلام تازه امروز این قرص رو شروع کردم یک دوم خوردم عصر. شب نتونستم بخوابم تنگی نفس داشتم بیخوابی نداشت بخوابم تمام سیستم بدنم رو زد بهم دیگه نمی‌خورم ولی اضطراب شدید دارم تنگی نفس دارم

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/2/9)

با سلام داروهای روانپزشکی در ابتدا ممکن است بیقرا ی را تشدید کنند اگر براتون غیر قابل تحمله با پزشکتون مشورت کنید.در غیر اینصورت این علایم بعد از۲هفته به مرور برطرف میشوند

ایناز (1399/2/8)

سلام من حدود ۵ ماه از اس سیتوپرام استفاده میکنم الان به شدت دچار کمر درد و سفتی عضلات کمرم شدم که توانایی خم شدن ندارم به سختی راه میرم امکان اش هست از عوارض این دارو باشه یا دلیل دیگه ایی داره؟

دکتر مهناز السادات حسینی - دانشجوی داروسازی (1399/2/8)

سلام همراه سیتالوپرام چه داروهای دیگری رااستفاده می کنید؟

رضاخراسانی (1399/2/7)

سلام.مدتی سیتالوپرام میخورم شبهابدنم دچاررعشه شدیدمیشه طوری که ازخواب بیدارمیشم لطفاراهنماییم کنید

پدرام (1399/2/6)

سلام من یک هفته اس سیتالوپرام استفاده میکنم ، چند روزی پاهام سرد میشن ؟ بخاطر قرص هست ؟

حدیثه سادات اشراقی (1399/1/30)

با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید وسواس فکری دارم مجردم 37 ساله .دکترم بهم سیتالوپرام داده ولی می ترسم استفاده کنم شنیدم این داروهای اعصاب دهن کج می کنه . باعث فراموشی می شه می ترسم گاهی اوقات مصرف می کنم همیشه مصرف نمی کنم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/30)

سلام! نه به هیچ وجه با این دارو دچار چنین عوارضی نمیشین. درباره مصرف داروها و عوارضشون باید با پزشک یا داروساز مشورت کنین نه افراد غیرمتخصص. مصرف گاه به گاه دارو نمیتونه وسواس رو کنترل کنه, حتما منظم طبق دستور پزشک عمل کنین.

محمد پاکزاد (1399/1/17)

سلام من بخاطرضربه روحی 20 سال پیش وداشتن دیابت2 مجبورم شبا باگروه کوه پیمایی کنم عرق زیاد درزمستان وسیستم ضعیف دفایی سرما خوردگی مکررباعث دپرس شدید سرگیجه ولرزش خفیف دست واختلال خواب میشم باگرم شدن حالم بهترمیشه دکتر لگزاپرام داده نمیسازه لطفا راهنمابیم بکنید

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/18)

سلام لطفا جهت بررسی مسائل روانپزشکی،به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید

محمدپاکزاد (1399/1/17)

سلام من بخاطرضربه روحی 20 سال پیش وداشتن دیابت2 مجبورم شبا باگروه کوه پیمایی کنم عرق زیاد درزمستان وسیستم ضعیف دفایی سرما خوردگی مکررباعث دپرس شدید سرگیجه ولرزش خفیف دست واختلال خواب میشم باگرم شدن حالم بهترمیشه دکتر لگزاپرام داده نمیسازه لطفا راهنمابیم بکنید

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/18)

سلام جهت بررسی علت سرماخوردگیهای مکرر و سرگیجه و لرزش یک آزمایش کلی و ارزیابی کامل علائم حیاتی ضروری میباشد.تغییر دارو مستلزم ویزیت روانپزشکی میباشد

طاهره محمدی (1399/1/9)

من سه ماه قرص اس سیتالو پرام ده خوردم. الان کاملا حالم خوب است می تونم انرا به کم کم نخورم؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/1/9)

برای جلوگیری از برگشت علایم, باید تقریبا 9 ماه بعد از بهبود, مصرف دارو زیر نظر پزشک ادامه پیدا کنه. قطع دارو احتمال عود علایم رو زیاد میکنه و توصیه نمیشه.

شقایق (1399/1/8)

سلام مادرم بیمارسکته مغزی هستند بتازگی دکتر داروی اس ستالوپرام وفنوتین100 دادن که حساسیت خارش شدید داشتن بجای فنوتین لو بل دادن دوباره خارش دارن ممکنه حساسیتشون از اس ستالوپرام 10 باشه؟متشکرم

دکتر زهرا امامی - متخصص طب اورژانس (1399/1/8)

سلام، خارش نسبت به قبل کمتر شده؟ یا مثل همون موقعس؟ قرص لوراتادین شبی یک عدد هم مصرف کنن

ناشناس (1399/1/1)

سلام . حدود ۶ ماه هست که تحت نظرپزشک متخصص داروی برای کنترل اسبد معده و زخم شدید اثنی عشر مصرف میکنم . چون مضطرب میشم ترشح اسید زیاد میشود . حسب دستور قبلی روانپزشک مجدد شروع به مصرف اس سیتالوپرام کردم . مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/1/1)

سلام با فاصله در طول روز دارو رو استفاده بفرماييد

زهرا از مشهد (1399/1/1)

سلام من ۱۵ ساله دارو افسرگی میخورم پیش دکتری که میرفتم نتیجه نداد چون بازم ترس از مرگ سراغم میومد ۳ ماهه دکترم وعوص کردم ایشون به من ونلافاکسین دادن اما بعد یه ماه مصرف تپش قلبم شروع شد اوایل روزی یه بار یا دوبار یکدفعگی قلبم ریپ میزد بعد که ساکت میشد روسرم فشار میومد سردرد میشدم ..بعش مدام اینجوری بودم طوری که کارای خونم مختل میشد دکترمم رفته سفرزنگ زدم دکتر قبلی کوروش قضاوت ایشون گفتم قطع کنم وبه جاش اس سیتالوپرام بگیر بخور الان دوروزه میخورم وشبا نصف قرص دپاکین به نطرتون مشکلی پیش نمیاد البته هنوز تپشای قلبم هست وروز یکی پرانولم میخورم راهنماییم کنید لطفا

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/1/1)

سلام نخير مشكلي ايجاد نميكنه جز عوارض برخي داروهاي اعصاب و روان از جمله اس سيتالوپرام و .. تپش قلب و بي قراري هست كه باداروهايي مثل پروپرانولول معمولا كنترل ميشه در صورتيكه دوز پرانولتون پايين هست ١٠يا ٢٠ ميتوانيد هر ١٢ساعت هم استفاده بفرماييد

محسن حسین زاده (1398/12/29)

با سلام و احترام مدتی سیتالوپرام 20 و سپس 40 مصرف کردم که قرار شد بعد دوره مصرف 3 ماهه دوز آن کاهش یابد الان به پزشک دسترسی ندارم چگونه انجام دهم؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/2)

سلام.سه ماه درمان برای کاهش دوز دارو، زمان کافی نیست

مهدی (1398/12/8)

سلام.ما یک هفته سیتالوپرام ۱۰ رو نصف شروع کردم.صبحها از ترس از خواب میپرم.دکتر گفته هر وقت اضطراب داشتی نصف الپروزولام بخور.به نظرم مریضیم اینقدر حاد نیست.بدتر شدم میتونم دارو رو قطع کنم‌و در صورت اضطراب فقط الپروزولام نصف مصرف کنم

ناشناس (1398/11/29)

ایا سیتالوور ۵میلی باعث کم شدن صربان قلب وافزایش فشار خون میشه

محمود (1398/11/26)

آیا این دارو ممکنه مثل ونلافاکسین باعث مشکل در دفع ادرار بشه؟ آخه من مدتی ونلافاکسین به تجویز پزشک مصرف کردم پدرم در اومد نمی‌تونستم ادرارمو دفع کنم یا خیلی مشکل دفع میکردم.اون دارو رو قطع کردم و دکتر جایگزینش است اس‌سیتالوپرام داد بهم چند روزیه مصرف میکنم.ممنون میشم پاسخ بدین

ناشناس (1398/11/20)

سلام من دیشب. یک عدد اس 20 خوردم از صبح تا حالا که 10شبه گلوم انگار از داخل متورم شده.اب دهان قورت دادن برام سخت شده دیگه نمی خورمش ایا این عارضه طبیعیه خودش خوب میشه یا الان برم اورژانس

نسرین عینعلی (1398/11/20)

سلام من چند ساله مصرف میکنم. بیحالی و خواب آلودگی شدید دارم به دکترم هم گفتم اما نه دوز رو تغییر داد و نه دارویی داد که حالم بهتر بشه

فاطمه (1398/11/13)

با خوردن قرص اس سیتالوپرام کلا میل جنسیم تموم شده چکار کنم. ممنون

Marjan Noroozinia (1398/11/12)

سلام من حدودا ١٥ ساله كه سيتالوپرام مصرف ميكنم. اولين بار با تشخيص پانيك توسط پزشكم اين قرص و شروع كردم. چندسال اول روزي يك عدد٢٠ ميخوردم. و زير نظر دكترم. بعدش حالم كاملا خوب شده بود. ولي هربار كه ميرفتم پيش دكترم ازش ميخواستم دوز قرصم و كم كنه ولي نميكرد. بهش ميگفتم ٨ سال شد ميخوام قطعش كنم ميگفت نه . بايد تا آخر عمرت بخوري. ديگه پيشش نرفتم و خودم كمش كردم. الان يك روز در ميون يه ١٠ ميخورم. اوكي ام ولي واي به حالم اگه يه روز دير بشه. خيلي حال بديه. سرگيجه شديد. انگار يه كيسه شن ريختن توي مغزم و صداهاي عجيب غريب توي مغزم ميشنوم. حال روحيم خيلي خوبه . دلم ميخواد قطعش كنم. لطفا راهنماييم كنيد ممنون

فتاحی (1398/11/3)

باسلام ،،الان یه هفته هستش اس سیتالوپرام مصرف میکنم ،احساس میکنم گلوم بزرگ شده،ویه هویی عرق میکنم،،،ریسپریدون هم شبا مصرف میکنم،،،ممنون میشم راهنمایی کنید ،،علایم از عوارض این قرصا هستش یا نه،،،،

ناشناس (1398/10/27)

سلام من یک روزمصرف کردم پدرم رودراورد بدتراضطراب وافسرده شدم اشتهام کم شدگذاشتمش کنار

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/10/27)

حداقل باید دو هفته دارو را مصرف کنید تا اثر درمانی آن آغاز شود.

افشین شبان (1398/10/17)

یک سوال داشتم از آقای دکتر.کسی بخواهد قرص مخدر ب۲ رو ترک کنه. آیا بعدش این اس سیتالوپرام تاثیری داره بر بدن که خماری نکشه یا اعصابش آروم باشه

ناشناس (1398/10/7)

من اس سیتالوپرام 20 میخورم صورتم و لب هامو وپاهام ورم کرده به دکترمم گفتم میگه از سیتالوپرام نیس چیکار کنم الان خودم نصفه شو میخورم

نعیمه اسحقی (1398/10/2)

من با شکم درد به پزشک مراجعه کردم و پزشک بعد از آزمایشات به این نتیجه رسید که شاید به خاطر اضطراب امتحانات باشه و اونو تجویز کرد ولی می ترسم مصرفش کنم آخه من ۱۳ سالمه و این یک قرص اعصاب تقریبا قوی هستش دیگه

سپهری (1398/9/29)

با سلام. حدود هفت سال هست که روزی یک عدد سیتالوپرام 20 مصرف میکنم ولی تاثیرش برام کم بوده و دوز بیشترش هم بهم نمیسازه، میخواستم سوال کنم آیا میتونم سیتالوپرام را با اس سیتالوپرام جایگزین کنم و اگر جواب مثبت هست به چه ترتیبی این تعویض را انجام بدم.ممنون.

رضا موسوی (1398/9/27)

با سلام و عرض خسته نباشید یکهفته هست اس سیتالوپرام 10 استفاده میکنم ابتدا 1/2 و الان یک عدد کامل و با تجویز پزشک. با توجه به اینکه الان به پزشک دسترسی ندارم این سوال رو دارم که برای ما که قصد بچه دار شدن داریم آیا مصرف این دارو بر روی اسپرم ها تاثیری دارد یا خیر؟

حسن علیپور (1398/9/26)

حدود سه هفته از قرص استفاده کردم اما هرچه بیشتر میخوابم شب تا صبح صبح تا ظهر و حتی اگه کنترل نکنم بعد از ظهر از خواب سیر نمیشم .چکار کنم

ناشناس (1398/9/8)

با سلام من چند روزه شروع کردم دارو رو ولی احساس خفگی و تنگی نفس بهم دست میده

مهدی طالبی (1398/9/5)

آیا این دارو باعث داری دید میشه؟

ناشناس (1398/9/4)

آیا اس سیتالوپرام اثر تاموکسیفن رو کم می کنه؟

شیدا (1398/8/19)

سلام. من دارو رو تازه دیشب شروع کردم. حالم خیلی بد شد. بی‌خوابی و بی‌حالی و احساس خفگی داشتم.

نارویی (1398/8/14)

سلام من یه شب این دارو راخوردم احساس کردم که دارم می میمیرم همه بدنم سست وبی حس شده بود دهانم خشک لرزش شدید حالت تهوع واسهال شدیدواسترس ترس شدیدی گرفته بودم

ناشناس (1398/8/5)

سلام. من در خواب به شدت تشنه میشم و دست و پام شروع به لرزش میکنه. خوابم رو حسابی بهم ریخته.

ناشناس (1398/8/3)

سلام دارو رو میخوریم حالم خراب میشه سرم درد میکنه دهانم خشک میشه چشمم میسوزه گلوم جمع میشه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/3)

اگر مصرف دارو را جدیدا شروع کرده اید قطع کنید و برای دریافت داروی جایگزین به پزشک مراجعه کنید.

وحید تدین (1398/8/3)

مصرف این قرص باعث کاهش قند خون بدن هم میشه؟من بشدت احساس ضعف دارم بعد از خوردن ۴ هفته ازین قرص و قندم پایین اومده شدید

مرتضی محجوبی (1398/7/27)

سلام من نصف سیتالوپرام ۱۰ رو هر روز میخورم چجوری باید قطعش کنم که حالمو بد نکنه چند بار سعی کردم اما دو سه روز که نمیخورم احساس میکنم حالم خراب میشه وقتی قطعش میکنم تنگی نفس میگیرم و چشمام موقع نگاه کردن یه جوری میشه انگار چکار کنم ؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/27)

با مراجعه به پزشک از داروی ملایم دیگری به عنوان جایگزین استفاده کنید و سپس دارو را قطع کنید.

وحید (1398/7/25)

می خواستم بدونم ایا مصرف اس سیتالوپرام‌باعث تعریق کف دست میشه ؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/27)

بله این عارضه برای اس سیتالوپرام محتمل است.

فرخی (1398/7/22)

سلام استفاده از این دارو آیا باعث چاقی میشه‌؟ آخه بعضی از داروهای اعصاب باعث چاقی میشن

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/23)

در بعضی افراد اس سیتالوپرام باعث افزایش اشتهاء می شود.

میترا.ر. (1398/6/28)

سلام ایاممکنه دردناحیه مری وگلو ازعوارض ازیپم باشه ..دراینصورت چه باید کرد...دوز توصیه شده توسط پزسک ۲۰ هست ولی من ۱۵ میخورم لطفا راهنماییم کنید

فریبا جهادی (1398/6/16)

سلام من با تغییر کارخانه سازنده این دارو واقعا حالم تغییر می کنه و متاسفانه در داروخانه ها اکثرا انواع مختلف رو ندارن مثلا سبحان رو دارن که اصلا به من نمی سازه و خوردن و نخوردن ش فرقی برام نداره

ناشناس (1398/6/13)

ایا اس سیتالوپرام چاق میکنه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/13)

سیتالوپرام ممکن است باعث افزایش اشتها شود.

چنانچه در خصوص "اس سیتالوپرام" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان محصولات زیست اروند فارمد فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info