فلوکستین

داروهای ضد افسردگی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

فلوکستین چیست؟
فلوکستین داروی نام آشنا، کم عارضه و پرطرفدار در داروهای ضدافسردگی می باشد که در موارد متنوعی مانند پرخوری عصبی،افسردگی و وسواس اجباری تجویز می شود.
علت اصلی بروز افسردگی ناشناخته است اما هدف از درمان دارو همراه با مشاوره درمانی برطرف کردن علائم افسردگی نظیر خلق پایین، بی حالی،نداشتن انگیزه، افکار خطرناک ،اختلالات خواب و کاهش اشتها و...جهت رساندن فعالیت و عملکرد روزانه ی فرد به سطح طبیعی، می باشد.


فلوکستین چگونه عمل می کند؟
سلول های مغزی که نورون نام دارند،چندین نوع ماده ی شیمیایی را به عنوان پیام رسان در فضای بین سلولی آزاد می کنند تا نورون ها تحریک شوند و پیام عصبی منتقل گردد.این روند برای کنترل بسیاری از عملکردهای مغزی صورت می گیرد.
سروتونین یکی از این ترکیبات می باشد که پس از تحریک نورون ها توسط پمپ هایی به داخل سلول های عصبی بازگردانده می شود.
داروهای مهارکننده ی اختصاصی این پمپ های جمع کننده ی سروتونین (SSRI) كه فلوكستين يكي از آنهاست، با مهار بازجذب سروتونين به داخل سلول ها منجر به باقي ماندن سروتونين در فضاي بين سلولي در مغز و در نتيجه تحريك بيشتر سلول هاي عصبي مي شوند.
در بیماری هایی نظیر افسردگی،پرخوری عصبی و وسواس،سطح سروتونین در مغز کاهش می یابد و با اثر این داروها می توان تعادل بین عوامل شیمیایی مغز را برقرار کرد تا علائم این بیماری ها برطرف گردد.


طریقه ی مصرف صحیح فلوکستین
این دارو در ایران بصورت کپسول ۱۰و ٢٠ ميلي گرم و شربت ٢٠ميلي گرم در ۵ میلی لیتر موجود می باشد.
فرم شربت بیشتر برای درمان مشکلات افسردگی و وسواس در اطفال استفاده می شود.
اگر این دارو بصورت یک نوبت در روز تجویز شود می توانید آن را هر زمان که راحت هستید مصرف کنید زیرا مشاهده شده است که این دارو برخی از افراد را دچار خواب آلودگی و برخی از افراد را دچار بی خوابی می کند به همین دلیل بسته به شرایط خودتان زمان مشخصی در شبانه روز را برای مصرف این دارو تعیین نمایید.
ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
این دارو با غذا تداخلی ندارد و میتوانید آن را قبل یا بعد از غذا مصرف نمایید.
کپسول را باید بصورت کامل میل کنید و از بازکردن یا جویدن آن خودداری نمایید و در صورتی که با بلع کپسول مشکل دارید می توانید از پزشک خود بخواهید که فرم دارویی شربت را برایتان تجویز نماید.


توصیه های دارویی فلوکستین
پیش از شروع مصرف این دارو در صورت باردار یا شیرده بودن ،سابقه ی بیماری هایی نظیر تیروئید پر کار ،مشکلات کبدی ،صرع،دیابت،یبوست های مزمن،بیماری قلبی عروقی،چشمی و یا بیماری های اعصاب و سایر بیماری هارا به پزشک خود اطلاع دهید.
در صورتی که همزمان با مصرف این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی برای بیماری خود می باشید،پزشک تجویز کننده را مطلع نمایید.
از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتذایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی برای بیمار در برداشته باشد که اصطلاحا به آن سندرم محرومیت دارو می گویند و عوارضی همچون سردرد،تهوع،ضعف،حملات ترس و بی حالی در بر دارد.
از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود (خصوصا سایر داروهایی که تاکنون و در یک ماه اخیر برای درمان افسردگی و خواب استفاده نموده اید) در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
به دلیل این که مسمومیت با این دسته از داروها بسیار خطرناک می باشد دارو را به همان مقدار تجویز شده مصرف کنید و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.در صورت مصرف بیش از حد یا ناخواسته ی دارو حتما با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید.


کاربرد فلوکستین در لاغری، آیا فلوکستین در کاهش وزن موثر است؟ 
برخلاف تصور ایجاد شده در جامعه که فلوکستین در کاهش وزن و درمان هرگونه چاقی موثر است، باید بگوییم که اینگونه نیست.این دارو تنها برای درمان چاقی ناشی از پرخوری های عصبی کاربرد دارد لذا مصرف خودسرانه ی آن بدون تجویز پزشک توصیه نمی شود.

عوارض شایع فلوکستین
در مدت درمان با این دارو ممکن است احساس خستگی و کوفتگی،سوهاضمه و یا اسهال خفیف را تجربه کنید که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذایی سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه این علائم را کاهش دهید.
سردرد و تغییرات خلق و خو،عصبانیت و اضطراب،گیجی،ضعف وتاری دید نیزمی تواند از عوارض این دارو باشد.
مصرف این دارو ممکن است خشکی دهان ایجاد کند که برای برطرف نمودن آن می توانید از آدامس یا آبنبات های بدون شکر استفاده نمایید.
در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.
بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
اگر برای اولین بار از این دارو استفاده می کنید ممکن است با تغییروضعیت سریع از حالت نشسته به ایستاده سرگیجه مختصری ایجاد شود کهبه مرور برطرف می شود. این حالت طبیعی است. هنگام برخواستن ، به ارامیبلند شويد.
در صورتی که مبتلا به دیابت هستید ،مصرف این دارو ممکن است باعث افزایش قندخون شما شود لذا قندخون خودرا به صورت منظم چک کنید و با پزشک خود درمورد آن صحبت کنید.
یک عارضه ی خاص: سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه
احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی،تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات،پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.

 

Reference:https://www.drugs.com

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف فلوکستین

فلوكستين براي درمان افسردگي، پرخوری عصبی و اختلالات وسواس اجباری تجويز مي‌شود.

مکانیسم اثر فلوکستین

اين دارو با مهار اختصاصي برداشت مجددد سروتونين توسط غشاي سلول عصبي پيش‌سيناپسي كه منجر به افزايش غلظت سيناپسي آن در سيستم عصبي مركزي مي‌گردد، اثر خود را اعمال مي‌كند.

فارماکوکینتیک فلوکستین

از راه خوراكي بخوبي جذب مي‌شود. در كبد متابوليزه و به متابوليت فعال تبديل مي‌گردد كه به آهستگي دفع مي‌شود. البته دفع كامل آن چند هفته طول مي‌كشد. پيوند دارو به پروتئين بسيار زياد است نيمه عمر دارو 3-1 روز پس از مصرف مقدار واحد مي‌باشد.

عوارض جانبی فلوکستین

*
عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: بی خوابی، سردرد، خواب آلودگی، اضطراب، عصبانیت، خمیازه
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی
گوارشی: تهوع، اسهال، بی اشتهایی، خشکی دهان
عصبی، عضلانی و اسکلتی: ضعف، لرزش
تنفسی: فارنژیت
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: گشادی عروق، تپش قلب، طولانی شدن فاصله QT در الکتروکاردیوگرام، درد قفسه سینه، افزایش فشارخون
سیستم اعصاب مرکزی: سرگیجه، خواب آشفته، آژیتاسیون، اختلال شخصیت، تفکرات نامعقول، لرز، احساسات ناپایدار، فراموشی، گیجی، اختلال خواب
پوستی: افزایش تعریق، راش پوستی، خارش
غدد درون ریز و متابولیسم: خونریزی شدید و طولانی قاعدگی، عطش، کاهش وزن، افزایش وزن
گوارشی: سوء هاضمه، یبوست، نفخ، استفراغ، اختلال چشایی، افزایش اشتها
ادراری تناسلی: اختلال انزال، ضعف جنسی، تکرر ادرار، اختلال در دفع ادرار
عصبی، عضلانی و اسکلتی: هایپرکینزی (پرجنبشی)
چشمی: اختلال بینایی
گوشی: درد گوش، وزوز گوش
تنفسی: علائم شبه آنفلونزا، سینوزیت، خون دماغ

تداخلات دارویی فلوکستین

*
مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP2D6
- مهارکننده‌های CYP2C9 (ضعیف)
- مهارکننده‌های CYP2C19 (قوی)
- مهارکننده‌های CYP2D6 (قوی)
- تشدید اثرات ضد پلاکت
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- تشدید هیپوگلیسمی
- تشدید هیپوناترمی
- کاهش آستانه تشنج
- افزایش فاصله QT (بسته به شرایط)
- تشدید اثرات سروتونرژیک

تداخلات رده X (پرهیز):
بروموپرید، داپوکستین، داکسوربیسین (متداول)، لینزولید، مکیتازین، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز (ضدافسردگی)، پیموزاید، راساژیلین، سلژلین، تیوریدازین، اوروکیناز

کاهش اثرات داروها توسط فلوکستین:
بنز هیدروکودون، کاریسوپرودول، کلوپیدوگرل، کدئین، هیدروکودون، ایلوپریدون، آیوفلوپان ید 123، نیسرگولین، پریماکین، تاموکسیفن، فراورده‌های تیروئید، ترامادول

کاهش اثرات فلوکستین:
سیپروهپتادین، گیلتریتینیب، لوماکافتور و ایواکافتور، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، پگ اینترفرون آلفا – 2b، گیاه علف چای

افزایش اثرات داروها توسط فلوکستین:
داروهای با خاصیت ضد پلاکت، داروهای کاهنده قند خون، آجمالین، آمفتامین‌ها، داروهای ضد انعقاد، داروهای ضد سایکوز، آپیکسابان، آریپیپرازول، آریپیپرازول لاروکسیل، آسپیرین، آتوموکستین،، بمیپارین، بتابلاکرها، برکسانولون، برکسپیپرازول، بریواراستام، بوپروپیون، کانابیدیول، کاربامازپین، کاریسوپرودول، سفالوتین، کلرفنیرامین، سیلوستازول، سیتالوپرام، کلاریترومایسین، کلوزاپین، کلاژناز (سیستمیک)، دابیگاتران اتکسیلات، دئوکسی کولیک اسید، دسموپرسین، دیوتترابنازین، دکسترومتورفان، دیازپام، دوکسوروبیسین (متداول)، دولوکستین، ادوکسابان، الیگلوستات، انوکساپارین، اتراویرین، فسوترودین، فلکاینید، فلیبانسرین، فلوفنازین، فوس فنی‌توئین – فنی‌توئین، گالانتامین، جفیتینیب، هالوپریدول، هپارین، ایبریتومومب تیوکستان، ایلوپریدون، ایندورامین، لانسوپرازول، لوفکسیدین، ماپروتیلین، مکیتازین، متیلن بلو، متوکلوپرامید، متوپرولول، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، نبیولول، نیسرگولین، نیفدیپین، نیمودیپین، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، اوبینوتوزومب، اکسی تریپتان، پاروکستین، پرهگزیلین، پرفنازین، فنی‌توئین، پیموزاید، پیتولیسانت، پروگوانیل، پروپافنون، پروپرانولول، عوامل طولانی کننده فاصله QT(بالاترین خطر)، راساژیلین، ریسپریدون، ریواروکسابان، سالیسیلات ها، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سلژلین، تضعیف‌کننده‌های CNS سروتونرژیک غیر اوپیوئیدی، مهارکننده‌های باز جذب سروتونین/ نوراپی نفرین، تامسولوسین، تترابنازین، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوریدازین، داروهای ترومبولیتیک، تیمولول (چشمی)، تیمولول (سیستمیک)، ترامادول، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، تروپیسترون، اوروکیناز، والبنازین، آنتاگونیست های ویتامین کا، وریکونازول، ورتیوکستین، زوکلوپنتیکسول

افزایش اثرات فلوکستین:
آکالابروتینیب، الکل (اتیل)، آلموتریپتان، آلوسترون، آمفتامین‌ها، داروهای ضد تهوع (آنتاگونیست های 5HT3)، داروهای ضد سایکوز، بروموپرید، بوپروپیون، بوسپیرون، سایمتیدین، سیتالوپرام، کلاریترومایسین، سیکلوبنزاپرین، مهارکننده‌های قوی CYP2D6، داپوکستین، داساتینیب، دکس متیل‌فنیدات – متیل‌فنیدات، دکسترومتورفان، دولوکستین، التریپتان، مشتقات ارگوت، امولسیون‌های چرب (بر پایه روغن ماهی)، فنفلورامین، گلوکزآمین، گیاهان (با خاصیت ضد پلاکت/ ضد انعقاد)، ایبروتینیب، اینوترسن، لاسمیدیتان، لیماپروست، لینزولید، لورکاسرین (از بازار دارویی ایالات‌متحده جمع‌آوری‌شده)، متاکسالون، متی‌روسین، مولتی ویتامین/ فلورید (حاوی ویتامین‌های آ، دی و ای)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای، کا، فولات، آهن)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، ای، بدون آهن)، نفازودون، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (موضعی)، اسیدهای چرب امگا 3، اندانسترون، آگونیست های اوپیوئیدی، پانوبینوستات، پاروکستین، پنتوسان پلی سولفات سدیم، پنتوکسی فیلین، پروپافنون، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، راموسترون، سافینامید، سلومتینیب، داروهای سروتونرژیک (خطر بالا، متفرقه)، اوپیوئید های سروتونرژیک (خطر بالا)، آگونیست های گیرنده 5HT1D سروتونین (تریپتان)، گیاه علف چای، گیاه اسپند، تیپراناویر، ویتامین ای (سیستمیک)، زانوبروتینیب

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها فلوکستین

در موارد زير اين دارو بايد با احتياط فراوان مصرف شود:
بيماري قلبي ، صرع( در صورت وقوع حملات صرعي، مصرف دارو قطع ‌شود)، درمان همزمان با الكتروشوك سابقه‌مانيا، نارسايي كبدي وكليوي.

توصیه های دارویی فلوکستین

. درصورت برزو بثورات جلدي مصرف دارو بايد متوقف شود.
2. اگر تشنجات صرعي با مصرف اين دارو بدتر شدند، مصرف دارو بايد قطع شود.
3. از قطع ناگهاني اين مصرف اين دارو بايد اجتناب شود.
4. مصرف اين دارو حداقل دو هفته پس از مصرف داروهاي مهار‌كننده آنزيم مونوآمين‌اكسيداز بايد صورت پذيرد.
5. مصرف دارو‌هاي مهار كننده آنزيم مونوآمين‌اكسيداز بايد حداقل 5 هفته پس از قطع مصرف اين دارو ، شروع شود.
6. اين دارو داراي نيمه‌عمر طولاني‌مي‌باشد و در تنظيم مقدار مصرف يا در حالات مصرف بيش از حد اين مسئله را بايد مد‌نظر داشت.
7. مصرف اين دارو در كودكان توصيه نمي‌شود.
8. دوره درمان با اين دارو بايد كامل شود. اين دارو نبايد بيش از مقدار توصيه‌شده مصرف شود.
9. براي درمان افسردگي ممكن است حداقل 4 هفته و براي درمان اختلالاتOBSESSIVE ممكن است حداقل 5 هفته زمان لازم باشد.
10. درصورت فراموش كردن يك نوبت مصرف دارو از مصرف نوبت فراموش شده و دو برابر كردن مقدار مصرف بعدي بايد خودداري‌شود. درمان بايد مطابق برنامه ادامه يابد.
11. به دليل بروز سرگيجه،‌نارسايي در تصميم‌گيري ، تفكر و مهارت‌هاي حركتي، هنگام رانندگي يا كار با ماشين‌آلاتي كه نياز به هوشياري دارند بايد احتياط نمود.

دارو های هم گروه فلوکستین

سیتالوپرام اس سیتالوپرام فلووکسامین
پاروکستین سرترالین داپوکستین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
02051
01512
00551
16338

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
کپسول فلوکستین-آریا 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-عبیدی 10 میلی گرم
کپسول فلوکستین پارس دارو 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-اکسیر 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-جالینوس 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین سجاد دارو 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین تهران دارو 10 میلی گرم
کپسول فلوکستین سجاددارو 10 میلی گرم
کپسول فلوکستین-اس اچ دی 10 میلی گرم
کپسول فلوکستین تهران دارو 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-عبیدی 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-اس اچ دی 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین-آریا 10 میلی گرم
شربت فلوکستین شهردارو 20میلی گرم/5میلی لیتر
شربت فلوکستین-عبیدی 20میلی گرم/5میلی لیتر 60میلی لیتر
کپسول فلوکستین سونا طب پارسه 10 میلی گرم
کپسول فلوکسیبکس 10 میلی گرم
کپسول فلوکسیبکس 20 میلی گرم
کپسول فلوزیرن 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین رازک 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین شفا 20 میلی گرم
کپسول فلوکستین سونا طب پارسه 20یلی گرم
کپسول فلوزیرن 10 میلی گرم
شربت فلوکستین آسا دارو 4میلی گرم/میلی لیتر 60 میلی لیتر
کپسول سدوکستین 10 میلی گرم
کپسول فلوکستین جنسیس 20 میلی گرم
کپسول فلوکسومید 90 میلی گرم
کپسول سدوکستین 20 میلی گرم
امیر (1402/2/22)

سلام من با تجویز پزشک بخاطر ترس استرس بخاطر یه اتفاقی که برام افتاد فلوکستین ۲۰ تجویز کرد هفته اول همش استرس داشتم هفته دوم کم شد یه روز درمیان هفته سوم شد چند روز یه بار اما ضعیف تر اما از هفته سوم به بعد افکار عجیبی دارم مثلا شده یه کلمه رو چند بار تکرار کنید براتون بی معنی بشه منم همچین افکار عجیبی دارم و قرص رو یه روز درمیان کردم با مشورت دکتر فقط سوالم این هست افکار عجیب درک های عجیب بخاطر فلوکستین هست و با ترکش چقدر طول می‌کشه که عوارضش از بین بره

دکتر سمانه شبان - داروساز (1402/2/22)

سلام، بله بخاطر فلوکستینه و معمولا بعد از قطع دارو، خیلی زود از بین میره.

م.ذ (1401/12/15)

سه روزه دارم میخورم درد عضلانی گرفتم و معده دردم ببشتر شده و دستام خشک شده و صبحا دوتا دستم خواب رفته وقتی بیدار میشم . نمیدونم عوارض اینه یا ...😣

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/12/16)

احتمالا عوارض فلوکستین است. دارو را قطع کنید و برای دریافت داروی جایگزین به پزشک مراجعه کنید

دلوین (1401/6/25)

سلام دخترم دوسالو هشت ماهشه که خروس بهش پرید و تکرار کلمه پیدا کرد و حالت لکنت الان ۴۰روزه از همون روز وقتی خوابه تیک برداشته دست و پاش روانپزشک کودک براش شربت فلوکستین روزی ۱سی سی و قطره هالوپریدول شبی دو قطره بخورد اما من ترسیدم بهش بدم چون میگن عوارض دارن بنظرتون بهش بدم یا خیر و شدید لجباز شده

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/6/25)

به نظرم مطابق نظر پزشک عمل کنید. ابتدا با شربت فلوکستین درمان را شروع کنید اگر لازم شد هالوپریدول را اضافه کنید

عسل (1400/3/25)

سلام...من نمیدونم چرا این داروها با وجود آگاهی پزشک به بیمار داده میشن؟؟ سرتونین فقط ۵ درصد نقش داره در افسردگی ....این گلوتامات هست که در تمام نورو عصبی وجود داره... دارو فقطی کارمد هست که هیچ عارضه ایی تا ۲ سال نداشته باشه...... من خودم با مصر این دارو متاسفنه چاقی و اضافه وزن و کبد چرب گرفتم..... از مردم میخوام اگه مجبور نیستن نخورن ....

دکتر حامد زمان پور - متخصص تغذیه-مربی بین المللی بدنسازی و فیتنس (1400/8/6)

سلام بله مصرف سرخود هیچ دارویی توصیه نمیشه🌹 یکسری از داروها که احتمال اختلال در وزن دارند ، بهتره زیر نظر متخصص تغذیه و همراه با رژیم غذایی مصرف شوند

بهار (1400/3/1)

سلام وقت بخیر من بیست سالمه حدودا یه ماهه فلوکستین۱۰مصرف میکنم چون خیلی عصبی میشم دکتر تجویزکرد. الان میترسم عوارض داشته باشه چجوری باید مصرف قرصو قطع کنم؟؟؟؟

خالد شهاب (1400/2/28)

سلام جناب داکتر من فقد یک دانه استفاده کردم و میتوانم رها کنم ایا کدام مشکلی پیش نمی آید

زهره کندلویی (1400/2/6)

سلام من برای لاغری از کپسول گلوریا اصل استفاده می کنم و برای درد دستم که ۴ ساله اذیتم می کنه دکتر متخصص به من کپسول فلوکستین ۲۰ عبیدی داد این ۲ کپسول باهم تداخلی ایجاد می کنند

مهدی (1400/2/6)

سلام من 20مصرف میکنم حدود یک هفته .ولی دچار حواس پرتی شدید شدم ایا ادامه بدم یابا دکترم درمیان بذارم؟

مهدی .خ (1400/2/6)

پزشک برای من روزی یک عدد 20تجویز کرده وحدود یک هفته دارم مصرف میکنم ولی خیلی هواس پرتی برام ایجاد کرده ایا به نظرتون مصرف رو قطع وباپزشک درمیان بزارم یا نه ادامه بدم.

احمد مقصودی (1400/2/3)

سلام بیچاره ها من برا درمان زودانزالی 3 روز مصرف کردم عوارض جانبی شدیدی داشت گردن درد .بیخوابی شدید . بهم ریختگی گوارشی. درد معده و. ......... مصرف نکنید لطفاً

مهین مشکانی (1400/2/1)

من از قرص sertralin 25 استفاده می کنم از دکترم خواستم که فلوکستین را جایگرین کند چون اصافه ورن دارم ایا گزینه بهتری است؟ و سوال دوم ابن قرصها باعث الزایمر نمی شود چون مادرم سابفه الزایمر داشت ممنون از پاسخ شما

رنجبران (1400/1/27)

نخورید این فلوکستین کوفتی اگرم دارید میخورید حتما کم‌کم‌و بتدریج‌کمش کنید و نه ناگهانی. بجاش تفریح کنید ماساژ بگیرید و خودتونو مشغول کنید. این فلوکستین خیلی خطرناکه در بعضیها سیستم‌اعصاب مرکزی رو مختل میکنه انگار مغزتون‌رو فشار میدن

شهرام طهماسبی (1400/1/24)

فلوکسیتین20رو یا لبوتیروکسین100همزمان مصرف میکنم باعث گرفتگی عضله پا و گردن شده لطفا بفرمایید چکار کنم

ali (1399/12/27)

با سلام خدمت دوستان عزیز .بردارانه توصیه میکنم به هی وجه از فلوکستین استفاده نکنین من بعد از مدتی گذاشتم کنار دقیقا عین یک سگ وحشی شدم وبسیار عصبی من برای کاهش اشتها دکتر داده بود ولی نمیرزه و الان مدتی هست دچار ترس دلشوره و عصبانیت شدید هستم وبسیار متاسفم برای خودم که مصرف کردم

حمیدی (1399/12/24)

ی مدت این کپسول رو مصرف میکزدم زودانزالیم درمان شد اما از ترس اینکه به کبدم آسیب برسونه دیگه نخوردم والان دوباره متاسفانه نعوذم ازدست دادم وزود انزال میشم چکار کنم؟

فاطمه.قاسمی (1399/12/20)

سلام من مدتیه دارم استفاده میکنم ولی الان درد دندون دارم میتونم مسکن مصرف کنم ژلوفن یا استامینوفن کدئین؟

هلاله (1399/12/16)

سلام ببخشیدمن این قرص فلوکستین استفاده میکنم ۳ روزه که گردنم خوشک شده و خارش شدید هم داره باید چه کاری انجام بدم سپاس گذارم

هلما (1399/12/14)

سلام میخاستم بدونم فلوکستین با داروی های سیرنتین و ایندومتاسین و امپرانول تداخل نداره؟

اااااااااا (1399/12/11)

سلام من ۲۰ ساله هستم ویه مدته فلوکستین و برای رفع افسردگی و...میخورم ولی هیچ تاثیری نداشته تا الان تازه بدترم شدم همش فکر خودکشی به سرم میزنه جدیدا مصرفشو بیش تر کردممثلا روزی ۴تا الی ۵ تا یه راهنمایی میخواستم که بگید واقعا من چکار کنم واین که عوارض جانبی مثله زخم معده و....داره

حمید رضا (1399/12/11)

سلام پسرم 7سال داره بخاطر تکرار کلمات که تازه اینجوری شده دارو فلوکستین دکتر تجویز کرده یک بار بدنش کهیر زد خوب شد ولی الان چشماش قرمز شده سه یا چهارروزی میشه هنوز بهتر نشده چکار کنم

ع ،م (1399/12/1)

3هفته است که کپسول فلوکستین مصرف میکنم،نعوظ من طولانی شده،آبم اصلا نمی اد،آیا با قطع دارو،مشکل من حل میشه؟

علی م (1399/11/28)

سلام من خیلی لرزش دست دارم متخصص مغزواعصاب رفتم این دارو رو تجویز کرده آیا لرزش دست را بهبود میده یا بدتر میکنه؟؟

نازنین زهرا (1399/11/23)

باسلا من بچم نه سالشه استرس گرفته از کرونا دکتر فلوکستین تجویز کرده ایا بچه من به این دارو عادت میکنه یا نه تورا به خدا کمکن کنید

فاطمه کرمزاده (1399/11/18)

سلام من پیش دکتر جراح رفتم گفتند توده در پستان دیده میشه که خوش خیم است چرا این دارو را تجویز کردند؟

مرتضی زارعی (1399/11/8)

سلام من 18 ساله پیوند کلیه شدم و داروهای سرکوب کننده ایمنی و پردنیزولون مصرف میکنم، پزشک تغذیه واسم فلوکستین تجویز کرده، آیا این دارو با داروهای پیوند کلیه و پردنیزولون منع مصرف دارد یا خیر؟ آیا تداخل و خطر دارد؟ سپاسگزارم

asal (1399/11/3)

من بچه شیرمیدم آیا قرص فلوکسیتین برای بچه مشکلی بوجودنمیاره؟

فاطمه رضایی (1399/11/3)

سلام دکتر برای بی اشتهایی من سیپرو هتادین تجویز کرد و البته درکنارش فلوکستین. آیا مانعی نداره ک من فلوکستین میخورم؟

Zahrs (1399/10/26)

سلام من اخیرا بابت کار و‌درس گاهی دچار استرس میشم به پیشنهاد یکی از دوستانم میخواستم این قرص رو‌تهیه کنم اما نمیدونم خودسرانه خریدن و استفاده کردن درسته یا نه نظر شما چیه؟ برای رفع استرس های روزانه استفاده بکنم؟ و چه میزان دوزی و تاکی ادامه بدم

مطهری (1399/10/24)

ایا فلوکستین و اسپریدون با لوراتادین تداخل دارویی دارد

مینا شادروان (1399/10/23)

سلام من از فلوکسیتین استفاده میکنم و هیچ تغییری حس نکردم جز لرزش دستام که بیشتر شده باید چیکار کنم؟

امیرمحمد شکری (1399/10/20)

سلام وقتتون بخیر ببخشید من با تجویز دکتر شبی یک عدد سیتالوپرام ۴۰ و صبح و ظهر یک عدد فلوکستین ۲۰ مصرف میکنم یکم صبح خوابم میگیره وقتی پامیشم نمیتونم درس بخونم ...خواستم بدونم که میشه اون فلوکستینی که صبح میخورم‌و آخر شب بخورم موردی نداره؟

سیده ساداتیان (1399/10/18)

سلام.وقت بخیر ..من روزی دوتا فلوکستین ۲۰ میخورم ..با تجویز روانپزشک....متخصص قلبم به من گفتن علاوه بر این آسنترا هم بخورم .ولی روانپزشکم گفت با توجه به اینکه دوتاشون یه خانواده هستن. نخور ..الان نمیدونم چکار کنم.ایا میشه خورد؟؟ روانپزشکم گفت نخورم..ولی دکتر قلبم گفتن بخورم ..الان چکار کنم؟؟؟ بی زحمت زود جوابم رو میدین..ضمنا من لووتیروکسین ۱ و متوپرولول ۴ هم میخورم..

غزل نگهبان (1399/10/13)

سلام وقت بخیر من یه دختر ۱۶ ساله هستم به خاطر اضافه وزنی که دارم پیش یه پزشک تغذیه رفتم علاوه بر داروهای دیگه داروی فلوکستین هم برام تجویزکردن میخواستم بدونم مصرف این قرص ایرادی نداره؟

دکتر حامد زمان پور - متخصص تغذیه-مربی بین المللی بدنسازی و فیتنس (1400/8/3)

سلام به طور کلی مشکل خاصی ایجاد نمیکنه براتون ولی ترجیحا بدون دارو وزنتون رو کنترل کنید بهتره🌹

افشار (1399/8/12)

سلام. من ۳۵ سال سن دارم و مدته ۹ ماهه که برای اضطراب، پانیک و افسردگی و وسواس اجباری داروهای اس سیتالوپرام، آسنترا ۱۰۰، دپاکین ۵۰۰، کلرزوپوکساید ۲۰، مصرف میکردم که به دلیل نبود آسنترا و دپاکین ، و همچنین عدم درمان کامل، دکتر داروهای من رو به فلوکستین ۶۰ میل در روز، ولبان ۱۵۰، کلروزپوکساید ۲۰، و رهاکین تغییر داده. ایا این حجم دارو برای یک فردی در سن من قابله قبوله؟ البته قابله ذکره من در سال گذشته دچار استرس پس از سانحه هم شدم و حادثه ای رو گذروندم. ایا عوارض خاصی دارند. من حدودا ۵۰ کیلو هستم و ۱۶۴ قد دارم. کلا بدن ضعیفی دارم.

نرگس فتاحی (1399/7/27)

سلام من ۲۰سالمه و حدود ۱ماه هست از فلوکستین ۲۰م‌گ استفاده میکنم کلردیازپوکساید هم گاهی استفاده میکنم بنده بخاطر یه اتفاق ناگوار استرس شدید داشتم و بعد از اون حالم مثل قبل نشد و هنوزم بخاطر استرس شدید و سردشدن بدن و حالت تهوع و گاهاً پرخوری عصبی این دارو رو استفاده میکنم الان دستام میلرزه شبا خیلی بی‌قرارم و خواب خوبی ندارم و خیلی زود رنجم چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟ آیا بخاطر فلوکستین هست؟

مرتضی کلهر (1399/7/26)

سلام خسته نباشید من سه سال بیماری پانیک اتک داشتم از شیش الی هفت ماهه پیش به دکتر مراجعه کردم و برام قرص فلوکستین ۲۰ و کلردیازپوکساید ۵تجویز کردند با کمک خدا و نیروی درونیم الان مدتی هست که حالم خوب خوب شده من در روز همیشه حملات پانیک رو با خودم داشتم اما تحمل میکردم کاهش وزن شدید هم به همراه فوبیای مردن داشتم اما خوب شدم اما بخاطر در دسترس نبودن دکترم میخوام مصرف قرص رو کم کنم من هر روز صبح یک عدد فلوکستین و هر دوازده ساعت کلر دیاز مصرف میکردم اما الان نزدیک به دو هفتست فلوکستین ۲۰ رو یک روز درمیان به همراه یک عدد کلر دیاز مصرف میکنم اولش سخت بود اما الان عادت کردم توصیه شما برای قطع این دارو چی هست که بیماریم بر نگرده ممنونم از پاسخی که میدید..

لیلا (1399/7/12)

سلام من کم کاری تیروید دارم دارو مصرف میکنم چند تا دکتر رفتم بهم گفتن سیستم عصبی بدنت فعال شده هر کدومشون یه دارو تجویز کردن پیش دکتر قلب هم رفتم قرص الپرازولام ۵/۰برام نوشت دوماه مصرف کنم پیش دکتر داخلی رفتم قرص فلوکستین ۱۰ نوشت برام روزی یک عدد گفت قرص آلپرازولام رو نخورم مگر درمواقعی که حالم خیلی بد شد ولی من بر عکس انجام دادم چند روز فلوکستین خوردم الان نزدیک یک ماهه که هرشب آلپرازولام رو مصرف میکنم میخواستم بدونم میتونم از فردا فلوکستین مصرف کنم و آلپرازولام رو قطع کنم یانه

سارا (1399/6/8)

سلام خسته نباشید من بعلت افسردگی قرص فلوکستین و پوکساکیم رودکترم واسم تجویز کرد اما من فقط یک نوبت از این قرصا استفاده کردم چونکه والدینم نمیزاشتندقرص مصرف کنم بعد منم قرصارو کنار گذاشتم الان۴ساله که افسردگی دارم وحتی یکبارم خودکشی کردم دکتر من اصلا حال خوبی ندارم انگار فراموشی گرفتم مثلا وقتی میرم سوپری اون لحظه باخودم میگم من اینجا چیکار میکنم واسه چی اومدم سوپری اصلا تمرکز ندارم وقتی درس میخونم حواسم میره یجا دیگه خیلی بی حس حال شدم تموم بدنم درد میکنه انگار کوه کندم مدام میخوابم اصلا اشتها ندارم نسبت به همه چی شکاک شدمو کاملا انگیزمو از دست دادم نه جایی میرم نه انرژی دارم نه خوشحالم دستو دلم به هیچ کاری نمیره هیچی هیچکس واسم مهم نیس نه خونوادم نه دوستام اصلا بیرون نمیرم حرف نمیزنم و ... دکتر الان من باید چیکار کنم ؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/6/8)

شما باید تجویز پزشک را انجام میدادید. بیماری افسردگی قابل درمان است و شما می توانید با مصرف صحیح دارو تحت نظر پزشک به زندگی عادی برگردید. اقدام به خودکشی از موارد اورژانس است و باید هرچه سریعتر درمان انجام شود. لازم است پزشک متخصص ابتدا با خانواده شما صحبت کند.

آسو ایمانی (1399/5/4)

آیا مصرف قرص فلوکستین ۱۰ بازی درمان افسردگی و استرس خفیف تجویز شده توسط روانپزشک برای یک نوجوان میتواند باعث شود بیمار درمان نشود و مجبور به مصرف دارو های دیگر به صورت ادامه دار شود؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/5/4)

بله ممکنه، باید تحت نظر پزشک باشن تا به صورت دوره ای اثربخشی دارو بررسی شه و در صورت نیاز دوز مصرفی دارو افزایش پیدا کنه یا در صورت عدم مشاهده اثربخشی کافی، داروهای دیگه ای به درمان اضافه شه یا به طور کلی درمان تغییر کنه. دارویی که اثربخشی کافی رو ایجاد کنه، حداقل 9 ماه تا یک سال باید مصرف شه.

سارا (1399/5/3)

سلام خسته نباشید من حدودا یک ماهی هست که به خاطر استرس مبتلا نشدن به کرونا به شدت حال روحیم بهم ریخته و اصلا تمرکز روحی ندارم و هر لحظه احساس می کنم که دارم میمیرم. به توصیه ی یکی از اطرافیانم این دارو رو میخوام شروع به مصرف کنم و از طرفی هم دچار ضربان قلب نامنظم هستم که دکتر داروی دلتیازم رو برای من تجویز کردن که این نامنظمی ضربان قلب هم به خاطر استرس ناشی از مبتلا نشدن به کرونا هست آیا مشکلی نداره که این دارو رو مصرف کنم؟

ناصر (1399/4/11)

فلوکستین برای تیروئید کم کار تاثیر داره یا نه

ث خردمند (1399/4/9)

سلام آقای دکتر من ۱۲ سال هست که قرص سیتالوپرام ۴۰ و نورتریپتیلین ۲۵ و کلونازپام ۱ میل میخورم اوایل با نسخه ی پزشک میخوردم ولی بعد از پنج سال خودم تهیه میکنم ومیخورم چند ماهی هست که با وجود استفاده از ین قرصها افسرده گی شدید میاد سراغم این ازین طرف و از یه طرف اگه من یه شب سیتالوپرام نداشته باشم میخام یا خودمو بکشم یا بچه ها یا شوهرمو من نه میتونم ترک کنم نه دیگه اثر آنچنانی دارن به نظرتون چکار کنم چه دکتری برم من فشار خون بالا هم دارم و کم کاری تیرویید هم دارم

رحیمی (1399/4/9)

سلام چند ماهی هست پدرم دچار افسردگی شده کم خوابی و بی حالی و افکار منفی مثل خیاتن اطرافیان و پیاده روی های شبانه مثلا از ساعت ۱۲ شب میره بیرون تا اذان صبح تو خیابون میچرخه تازگی هم کم غدا شده در حدود ۶۸ سالشه تحت هیچ شرایطی حاظر به دکتر رفتن نیست میگه مشکلی ندارم و ناراحت میشه خلاصه نمیدونیم چکار کنیم بایه دکتر مشورت کردیم فلکستین تجویز کرده ایا اثر داره لطفا راهنمایی کنید ممنون

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/4/11)

فلوکستین میتونه یکسری علایم از جمله بیخوبیشون را بدتر کنه حتی اگر حاضر به مراجعه به پزشک هم نیستند بهتر است با مراجعه شرح حال کاملتری بدید

امید مفیدی (1399/4/5)

سلام ببخشید من دو سه روزه قرص میخورم احساس بی حالی و سستی تازگی ها بهم دست داده آیا طبیعیه هست آیا رفع میشه ؟

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/4/5)

سلام، بله در ابتدای درمان با این دارو چنین عوارضی ممکن است پیش آید، که با گذشت زمان به آن تحمل ایجاد می شود. اگر شرایط شما بهبود نکرد و یا بدتر شد حتماً به پزشک خود مراجعه نمایید.

مهدی (1399/4/2)

سلام من نگرانم اگر مصرف کنم و عادت کنم به این دارو اعتیاد پیدا کنم آیا می تونم بدون این نگرانی از این دارو استفاده کنم مشکل من استرس زیاد و حالت پشیمانی از کارهامه.

ناشناس (1399/3/24)

برای درمان وسواس فکری فلوکستین بهتره یا سرترالین؟

طاها رضایی (1399/3/21)

سلام سه روز هست این کپسول رو میخورم احساس ضعف وسستی بدن دارم دکتر تجویز کرده ادامه بدم یا قطع کنم

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/3/23)

سلام این علایم در ابتدا وجود داره بهتر هست مصرف دارو را ادامه بدید

فهیمه ترکمن (1399/2/25)

دکتر زنان این دارو رو به من داده؟ من افسرده یا عصبی نیستم. فقط برای دردای پریودیم رفتم.ربطی داره ایا؟

دکتر نسیم یارمحمدی - متخصص زنان و زایمان (1399/2/25)

سلام عزیزم بله برخی از انواع دردها را که با عادت ماهانه مربوط هستند کاهش میده

جمشیدنظری (1399/2/19)

آیا فلوکستتین مخدر است؟

علی (1399/2/12)

با خوردن این دارو میل جنسی کم شده چه دارویی استفاده کنم سن 40

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/2/12)

سلام ، اگر این دارو را با تجویز پزشک مصرف می کنید بایستی ایشان را در خصوص عارضه پیش آمده مطلع نمایید. بهبود این عارضه راهکارهای دارد از جمله : ایجاد تعطیل دارویی ( که البته در ارتباط فلوکستین به صورت خاص این راهکار موثر نیست) اضافه کردن دارویی دیگربهفلوکستین جهت کاهش عارضه آن تغییر دارو به دارویی از دسته دیگر که این عارضه را نداشته و یا در حداقل باشد در نهایت قطع مصرف دارو. که همگی این موارد در حیطه تخصص پزشک معالج شما است.

ثنا (1399/2/11)

من به خاطر کرونا دچار استرس شدید شدم و حتی مشکل غم باد پیدا کردم و الان چند روزیه که گوشهام درد می‌کنه فک میکنم به خاطر گلومه که باعث شده به گوشهام بزنه .آزیترومایسین استفاده میکنم همراه با دوتا قرص برای گوشم مداکسن وبتاهیستین لوراتادین و کلردیپوکساید.من میتونم با وجود این فرصت فلوکستین رو هم بخورم یا تداخل پیدا میکنه

امیدرضاقلی (1399/2/9)

با سلام بنده ریزش مو بصورت سکه ای گرفتم هم در موی سرم وهم در ریش -امروز دکتر برام فلوکستین رو تجویز کرده -آیا این تاثیری داره !؟ممنون میشم جواب بدید

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/2/9)

با سلام بهتره به متخصص پوست مراجعه منید ممکنه نیاز به تزریق کورتون در ناحیه ی مبتلا داشته باشید

حامد (1399/2/5)

آیا استفاده همزمان قرص فلوکستین ۲۰ با پروپرانول ۱۰ اختلال داره؟؟؟

غزاله دلیر (1399/1/25)

سلام من حدود یک سال که دکتر برام سرترالین 50 و والپرپات سدیم 200 تجویز کرده وسواس فکری شدید میل به خود کشی درونم خیلی بالا بود وقتی خوردم خیلی خوب شدم ازدواج کردم مشکلات زیادی برام پیش اومد الان سه ماهی هست مجدد حالم بد شده فلوکستین یا فلووکسامین کنار اینها مصرف کنم خوبه؟ الان خیلی پرخاشگر بی حوصله عصبی و بداخلاقم حس عشق و نفرت دارم به اطرافیانم و میل به خودکشی باز درونم زنده شده

ستاره (1399/1/21)

سلام. دکتر برای پسرم قرص سرترالین 100 و فلوکستین 20و آرپپیرازول 5 داده آیا مصرف هم زمان این داروها اشکال نداره

ستاره (1399/1/21)

سلام آیا مصرف فلوکستین با سرترالین تداخل داره؟

سیفی (1399/1/15)

سلام وقت بخیر من ۳۸ سالمه تقریبا ۱۵ سال هست که بدون نسخه پزشک این دارو رو بخاطر افسردگی و اضطراب مصرف میکنم البته اوایل دکتر تجویز کرد ولی ادامه اون سرخود بود و هربار که قطع کردم دوباره بحال قبل برگشتم بهمین ترتیب تقریبا ۱۵ سال هر روز استفاده کردم تقریبا دوماهه که به تدریج مصرف رو کم کردم و بعد از دوماه قطع شد حالا مجدد اضطراب افسردگی و بیقراری شدید دارم میتونم به مصرف ادامه بدم با توجه به اینکه هربار با مصرفش حالم بهبود پیدا میکرد فقط نگرانیم اینه فراموشی زیاد ذهنم بخاطر مصرف مدام این دار و نباشه لطفا راهنمایی بفرمائید میتونم به مصرف ادامه بدم؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/17)

سلام جهت بررسی علت عودهای مکرر به دنبال قطع دارو به روانپزشک مراجعه کنید

ناشناس (1399/1/2)

گاهی اوقات احساس درد و گرفتگی در دست چپ و پشتم میکنم

دکتر رویا قنبری - پزشک عمومی (1399/1/2)

سلام با توجه به سن ،سابقه بيماري و شرح حال كامل در صورت نياز بررسي و تشخيص انجام ميشود اطلاعات سوال ناقص هست

مهدیه بهشتی (1398/12/8)

من‌الان چند وقتی میشه که حال خوبی ندارم همش خستم‌ روانم عصابم خورده همش گریه میکنم پرخاشگرم نمیتونم اصلا خودما کنترل کنم ۲۰ سالمه این قرص استفاده کنم

محسن اشرف (1398/11/26)

باسلام من نمیفهمم این بیداری میاره یا خواب آوره یک ماه که میخورم ولی تاثیری بربدن من نذاشته بایدقرص روعوض کنم

احمدیان (1398/11/20)

آیا این دارو برای مشکلات عدم تمرکز هم موثر است ؟ منظورم بنده از عدم تمرکز : مثلا یک صفحه از کتاب رو میخونم ولی در انتهای صفحه یادم رفته موضوغ چی بود ؟ یا یک فیلم رو تماشا میکنم بعد از مدت کوتاهی داستان فیلم رو فراموش میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید ؟

حانیه (1398/10/25)

سلام دختر من 12ساله است از این کپسول استفاده میکنه بعد از دو هفته استفاده خیلی خوب شده بود ولی الان حدود. 2ماهه که استفاده میکنه احساس میکنم دوباره به حالات قبل برگشته اگر امکان داره راهنمایی کنید چکار کنم

Elnaz (1398/10/3)

حالا خوردنش بهتره یا نخوردنش؟با اینهمه عارضه من دکترم برام تجویز کرده این دارو

مهدوی (1398/10/2)

سلام من ازین قرص سه روزه استفاده کردم اونم با نسخه پزشک،الان نزدیک3ساعته دارم جون میدم ازدرد شدید شکم.

عزیزی‌هستم (1398/9/27)

سلام‌من‌حدود۳سال‌بود‌که‌از‌الپروزولام‌استفاده‌کردم‌بعدکم‌کم‌قطعش‌کردم‌ولی‌بعداز‌اون‌بدنم‌همیشه‌ خسته‌وکوفته‌بود‌رفتم‌دکتر‌‌فلوکستین‌برام‌تجویز‌کرد ایا‌بدن‌من‌دوباره‌‌به‌حال‌اول‌بر‌میگرده‌‌کارمن‌تو خیابونه‌بعداز‌چندروز‌من‌میتونم‌صبح‌ها‌زود‌بلندشم‌برم‌سرکار‌

اروند (1398/9/25)

سلام من استرس کنکورم باعث شده خیلی زود عصبانی بشم و پرخاشگر این دارو میتونه کمکم کنه؟داروی موثرتر با عوارض پایینتر وجود نداره؟؟

ناشناس (1398/9/24)

سلام من تازه این قرص برام تجویز شده می ترسم بخورم چکار کنم

حمیدرضا (1398/9/19)

یک ماهه از فلوکستین روزی ۴۰ میلی گرم مصرف میکنم گوش هام سنگین شده شنواییم خیلی کم شده ، فکرم مختل شده خیلی کند شده ، انگار تو کما هستم ی چیزی شبیه توهم آیا همه اینا عوارض این داروعه؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/21)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام بله میتواند از عوارض دارو باشد. به پزشکتان اطلاع دهید تا در مورد ادامه درمان تصمیم گیری کند

نادیا (1398/9/16)

سلام من از این دارو دو هفتس دارم مصرف میکنم ولی مغز سرم درد میگیره حس میکنم تحت فشاره از داخل و میخواد بزنه بالا ایا عارضه ی بدیه؟؟؟

ناشناس (1398/9/14)

سلام دکتر برای من تجویز کردن ولی بعد از دوسه هفته شروع به کهیر زدن کردم .آیا قرصهای مشابه هم ممکنه همین اثر رو رو بزاره؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/9/14)

عوارض داروها قابل پیش بینی نیست. هر دارویی ممکن است حساسیت ایجاد کند.

حمود (1398/9/5)

سلام.پس از گذشت يك مدت از مصرف فلوكستين 20 روزي يك عدد حالت هاي ناخوشايند عصبي و شرايط كنترل اشتهام خوب شد اما متاسفانه بعد از مدتي مجدد شرايط برگشت و احساس ميكنم بدنم مقاوم شده در مقابل مصرف اين دارو/ اگر دوز مصرف بالاتر بره مجدد به اون دوز هم عادت نميكنه بدن؟

ناشناس (1398/8/23)

سلام این دارو بدون نسخه هم قابل تهیه هست؟ من 19 سالمه و فشار روانی کنکور خیلی داره اذیتم میکنه برای کاهش استرس و ضربان قلب بالا پزشکم پروپرانولول تجویز کرده ولی من میخوام از پروزاک استفاوه کنم نظرتون چیه؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/8/23)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .شرایط شما قابل درک است.پروزاک در دسته داروهای ضد افسردگی قرار دارد . برای تجویز آن و تامین نیاز بدنتان حتما به پزشک ‌متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.این روش(ویزیت و معاینه شما توسط پزشک) نسبت به تهیه سر خود دارو قطعا موثرتر خواهد بود.

شقایق شفیعی (1398/7/25)

من ۵ ماه هست از این دارو مصرف می کنم ولی اخیر احساس خشکی دهان شدید و خشک شدن انگشتان دستم را دارم آیا این ها طبیعی است؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/26)

به احتمال زیاد عوارض این دارو است ولی این که بعد از ۵ ماه این علائم ظاهر شده شاید لازم باشد برای مدتی دوز دارو تعدیل شود

احمدی (1398/7/6)

حدود شش ماه میشه که مصرف میکنم،الان یک‌ماهه به محض خوردنش،درد شدید در مری و معده و تورم سوزش شدید در مری و اسفنگتر معده برام پیش میاد،خیلی آزار دهنده شده،لطفا اگه کسی دیگه این مشکلو داشت بگه،چون دکترم میگه این دارو عوارض گوارشی نداره!!!!

احسان صالحى (1398/6/7)

سلام الان قرص فلوكستين مرص ميكنم ٢٠ م گ ولى به صورت كاپسل نيست ساخت اسپانياست سه روز مصرف ميكنم اسهال خفيف دارم. اين عوارض جند روز طول ميكشد؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/8)

اگر اسهال تا یک هفته برطرف نشد لازم است برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید

ناشناس (1398/6/3)

سلام ايا اين دارو باعث جلوگيرى از انزلال زود رس ميشود؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/3)

داروهای بهتر برای این مشکل هست. با پزشک مشورت کنید.

سعیدی (1398/5/9)

با میل جنسی ارتباطی دارد یا خیر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/9)

احتمال کاهش میل جنسی با مصرف این دارو وجود دارد

چنانچه در خصوص "فلوکستین" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info