پاروکستین

داروهای ضد افسردگی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

پاروکستین چیست؟
پاروکستین از دسته ی داروهای ضدافسردگی می باشد که در موارد متنوعی مانند افسردگی ،اختلالات اضطرابی و وسواس اجباری تجویز می شود.

پاروکستین-لوکسیم
( لوکسیم محصول شرکت تهران شیمی )

علت اصلی بروز افسردگی ناشناخته است اما هدف از درمان دارو همراه با مشاوره درمانی برطرف کردن علائم افسردگی نظیر خلق پایین، بی حالی،نداشتن انگیزه، افکار خطرناک ،اختلالات خواب و کاهش اشتها و...جهت رساندن فعالیت و عملکرد روزانه ی فرد به سطح طبیعی،می باشد. پاروکستین به علت کاهش میل جنسی در درمان انزال زودرس نیز تجویز می شود.

پاروکستین چگونه عمل می کند؟
سلول های مغزی که نورون نام دارند، چندین نوع ماده ی شیمیایی را به عنوان پیام رسان در فضای بین سلولی آزاد می کنند تا نورون ها تحریک شوند و پیام عصبی منتقل گردد.این روند برای کنترل بسیاری از عملکردهای مغزی صورت میگیرد.
سروتونین یکی از این ترکیبات می باشد که پس از تحریک نورون ها توسط پمپ هایی به داخل سلول های عصبی بازگردانده می شود.
داروهای مهارکننده ی اختصاصی این پمپ های جمع کننده ی سروتونین (SSRI) كه پاروکستین يكي از آنهاست، با مهار بازجذب سروتونين به داخل سلول ها منجر به باقي ماندن سروتونين در فضاي بين سلولي در مغز و در نتيجه تحريك بيشتر سلول هاي عصبي مي شوند.
در بیماری هایی نظیر افسردگی، اختلالات اضطرابی و وسواس،سطح سروتونین در مغز کاهش می یابد و با اثر این داروها می توان تعادل بین عوامل شیمیایی مغز را برقرار کرد تا علائم این بیماری ها برطرف گردد.

پیش از مصرف پاروکستین 
_در صورت بارداری، اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.
-در صورت سابقه مشکلات کبدی، کلیوی، قلبی (ضربان قلب نامنظم)، صرع، دیابت نوع ۲، مشکلات چشمی (مانند گلوکوم یا آب سیاه)، مشکلات خونی (خون ریزی)، تغییر خلق و خوی شدید (سرخوشی ناگهانی) حتما پزشک خود را مطلع سازید.
_اگر همزمان با تجویز این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی قرار دارید (شوک درمانی) به پزشک خود اعلام نمایید.
_در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی پزشک خود را مطلع کنید.
_در صورتی که در دو هفته ی اخیر داروهای ضد افسردگی از گروه مهار کننده ی مونو آمین اکسیداز (مانند سلژیلین، راسلژیلین، ترانیل سیپرامین و...) مصرف می کرده اید، حتما به پزشک خود یادآوری نمایید.
-درصورت سابقه ی خونریزی معده، یا زخم دوازدهه به پزشک خود اطلاع دهید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.(خصوصا دارو های قلبی ،ضد صرع،آنتی بیوتیک ها و ضد قارچ ها و داروهای آرامبخش)

 

طریقه ی مصرف
پاروکستین  بصورت قرص خوراکی ۱۰،۲۰و۳۰میلی گرم موجود می باشد.
-اگر این دارو بصورت یک نوبت در روز تجویز شود می توانید آن را هر زمان که راحت هستید مصرف کنید زیرا مشاهده شده است که این دارو برخی از افراد را دچار خواب آلودگی و برخی از افراد را دچار بی خوابی می کند به همین دلیل بسته به شرایط خودتان زمان مشخصی در شبانه روز را برای مصرف این دارو تعیین نمایید.
_در صورتی که از این دارو جهت درمان حملات ترس (panic) استفاده می نمایید،ممکن است پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز کند.به این خاطر که در برخی افراد در دوهفته ی نخست درمان با پاروکستین امکان بروز اضطراب یا افزایش آن وجود دارد.به همین دلیل بهتر است دارو با مقدار کم آغاز شود و به تدریج دوز آن افزایش یابد،لذا این دارو را دقیقا طبق دستورات پزشک مصرف نمایید و به مقدار مصرفی تاکید شده،دقت کنید.
-بهتر است دارو را همراه با یک میان وعده یا پس از صبحانه میل نمایید.
-در صورت مصرف فرم مایع دارو،مصرف داروهای درمان سوهاضمه و شربت های ضداسید معده را حداقل دوساعت با زمان مصرف این دارو فاصله دهید.
_در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.

توصیه های دارویی پاروکستین
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد،مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد.اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک ،می تواند عوارض نامناسبی برای بیمار در برداشته باشد که اصطلاحا به آن سندرم محرومیت دارو می گویند و عوارضی همچون سردرد،تهوع،ضعف،حملات ترس و بی حالی در بر دارد.
-به دلیل این که مسمومیت با این دسته از داروها بسیار خطرناک می باشد دارو را به همان مقدار تجویز شده مصرف کنید و دور از دسترس اطفال نگهداری کنید.در صورت مصرف بیش از حد یا ناخواسته ی دارو حتما با مرکز کنترل مسمومیت تماس بگیرید.
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
_در صورتی که مبتلا به دیابت می باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل ،از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد .در صورت بروز این مشکل توصیه های لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
_پیش از دریافت یا شروع هر دارو ،فرآورده گیاهی یا مکمل،خصوصاً داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد ،پزشک یا داروساز خودرا در جریان مصرف پاروکستین قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری کنید.
_داروهای ضد افسردگی متنوع با اثرات متفاوت وجود دارند در صورتی که احساس می کنید این دارو مناسب شما نمی باشد می توانید با پزشک خود درباره تغییر دارو صحبت کنید اما از قطع درمان خودداری نمایید.
_در مدت درمان بااین دارو حساسیت بدن شما به نور بیشتر خواهد شد لذا از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خودداری نمایید و از کرم های ضدآفتاب و عینک آفتابی استفاده کنید
.

عوارض شایع پاروکستین
-در مدت درمان با این دارو ممکن است احساس خستگی و کوفتگی،سوهاضمه و یا اسهال خفیف را تجربه کنید که با یک رژیم غذایی حاوی وعده های غذایی سبک و ساده و حاوی فیبر مناسب و با محدود کردن غذا های چرب و پر ادویه این علائم را کاهش دهید.
-سردرد و تغییرات خلق و خو،عصبانیت و اضطراب،گیجی،ضعف وتاری دید نیزمی تواند از عوارض این دارو باشد.
-مصرف این دارو ممکن است خشکی دهان ایجاد کند که برای برطرف نمودن آن می توانید از آدامس یا آبنبات های بدون شکر استفاده نمایید.
_در صورت احساس خواب آلودگی ،ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید .
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.

بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-اگر برای اولین بار از این دارو استفاده می کنید ممکن است با تغییروضعیت سریع از حالت نشسته به ایستاده سرگیجه مختصری ایجاد شود کهبه مرور برطرف می شود. این حالت طبیعی است. هنگام برخواستن ، به ارامی بلند شويد.

یک عارضه ی خاص
 سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی،تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات،پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.
_در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی ،تنگی نفس،ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.
_در صورتی که مبتلا به دیابت می باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل ،از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد .در صورت بروز این مشکل توصیه های لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
_پیش از دریافت یا شروع هر دارو ،فرآورده گیاهی یا مکمل، خصوصاً داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد ،پزشک یا داروساز خودرا در جریان مصرف پاروکستین قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری کنید.
_داروهای ضد افسردگی متنوع با اثرات متفاوت وجود دارند در صورتی که احساس می کنید این دارو مناسب شما نمی باشد می توانید با پزشک خود درباره تغییر دارو صحبت کنید اما از قطع درمان خودداری نمایید.
_در مدت درمان بااین دارو حساسیت بدن شما به نور بیشتر خواهد شد لذا از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خودداری نمایید و از کرم های ضدآفتاب و عینک آفتابی استفاده کنید.


 

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف پاروکستین

این دارو در درمان افسردگی، وسواس جبری، اختلالات پانیک، فوبیا و اختلالات اضطراب منتشر کاربرد دارد.

داپوکستین در درمان انزال زودرس آقایان نیز کاربرد دارد

مکانیسم اثر پاروکستین

این دارو مانع باز جذب سروتونین می شود.

فارماکوکینتیک پاروکستین

این دارو به راحتی از دستگاه گوارشی جذب شده و حداکثر سطح پلاسمائی آن 5 ساعت بعد از مصرف حاصل می شود. این دارو متابولیسم عبور اول کبد وسیعی دارد. راه متابولیت اصلی آن اکسیداسیون بوده که بدنبال آن متیلاسیون و تشکیل کونژوگه های گلوکورونید و سولفات صورت می گیرد. بخشی از CYP2D6 مسئول متابولیسم پاروکستین است. این دارو به میزان وسیعی در بافتهای بدن توزیع شده و میزان باند پروتئینی پلاسمائی آن 95% است. نیمه عمر حذف آن حدود 21 ساعت است. دفع آن عمدتاً از طریق ادرار (64%) و مدفوع (36%) است. این دارو در شیر ترشح می شود.

عوارض جانبی پاروکستین

عوارض شایع (%10<):
پوستی: افزایش تعریق
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی
گوارشی: یبوست، کاهش اشتها، اسهال، سوء هاضمه، تهوع، خشکی دهان
ادراری تناسلی: اختلال انزال
سیستم عصبی: سرگیجه، خواب آلودگی، سردرد، بی خوابی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: سستی، لرزش
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: درد قفسه سینه، افزایش فشارخون، تپش قلب، تاکی کاردی، گشادی عروق
پوستی: خارش، راش پوستی
غدد درون ریز و متابولیسم: افزایش وزن
گوارشی: درد شکمی، اختلال چشایی، نفخ، عطش، تهوع و استفراغ، استفراغ
ادراری تناسلی: قاعدگی دردناک، بیماری مجاری تناسلی زنان، ضعف جنسی، بیماری تناسلی مردان، اختلال ارگاسم، سختی در دفع ادرار، اختلال در دفع ادرار، تکرر ادرار، عفونت مجاری ادراری
عفونی: عفونت
سیستم عصبی: عصبانیت، خستگی، آژیتاسیون، اضطراب، خمیازه، خواب رفتگی اندام، خواب آشفته، فقدان تمرکز، زوال شخصیت، میوکلونوس (انقباض یا پرش عضلانی)، فراموشی، لرز، گیجی، احساس نشئگی، احساسات ناپایدار، رفتار شیدایی، ضعف عضلات، سرگیجه، گیجی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: درد مفاصل، کمردرد، درد عضلانی، میوپاتی
چشمی: تاری دید، اختلال بینایی
گوشی: وزوز گوش
تنفسی: ادم حلق، فارنژیت، اختلال سیستم تنفسی، رینیت، سینوزیت
متفرقه: تروما

تداخلات دارویی پاروکستین

*
مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP2D6
- سوبسترای CYP3A4
- سوبسترای CYP2D6 (قوی)
- مهارکننده P-gp، (قوی)
- تشدید اثرات ضد پلاکت
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- تشدید هیپوناترمی
- کاهش آستانه تشنج
- تشدید اثرات سروتونرژیک

تداخلات رده X (پرهیز):
بروموپرید، داپوکستین، داکسوربیسین (متداول)، لینزولید، مکیتازین، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، پیموزاید، راساژیلین، سلژلین، تاموکسیفن، تیوریدازین، اوروکیناز

کاهش اثرات داروها توسط پاروکستین:
اپرپیتانت، بنزهیدروکدون، کدئین، فوس اپرپیتانت، هیدروکدون، ایلوپریدون، آیوفلوپان ید 123، نیسرگولین، پریماکین، تاموکسیفن، فرآورده‌های تیروئید، ترامادول

کاهش اثرات پاروکستین توسط داروها:
اپرپیتانت، سیپروهپتادین، داروناویر، فوسامپرناویر، فوس اپرپیتانت، گیلتریتینیب، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (اختصاصی COX-2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیراختصاصی)، پگ اینترفرون آلفا-b۲، گیاه علف چای

افزایش اثرات داروها توسط پاروکستین:
داروهای با خاصیت ضد پلاکت، داروهای کاهنده قند خون، آجمالین، آمفتامین‌ها، ضد انعقادها، داروهای ضد سایکوز، آپیکسابان، آریپیپرازول، آریپیپرازول لاروکسیل، آسپرین، آتوموکستین، بمیپارین، برکسانولون، برکسی پیپرازول، کارودیلول، سفالوتین، کلرفنیرامین، کلوزاپین، کلاژناز (سیستمیک)، دابیگاتران اتکسیلات، دئوکسی کولیک اسید، دسموپرسین، دیوتترابنازین، دکسترومتورفان، دوکسوروبیسین (متداول)، دولوکستین، ادوکسابان، الیگلوستات، انوکساپارین، فسوترودین، فلکاینید، فلوکستین، فلوفنازین، گالانتامین، جفیتینیب، هالوپریدول، هپارین، ایبریتومومب تیوکستان، ایلوپریدون، ایندورامین، لوفکسیدین، ماپروتیلین، مکیتازین، متیلن بلو، متوکلوپرامید، متوپرولول، مهارکننده‌های مونو آمین اکسیداز (ضدافسردگی)، نبیولول، نیسرگولین، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (اختصاصی COX-2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیراختصاصی)، اوبینوتوزومب، اولموتینیب، اکسی تریپتان، پرهگزیلین، پرفنازین، پیموزاید، پیتولیسانت، پروپافنون، پروپرانولول، راساژیلین، ریسپریدون، ریواروکسابان، سالیسیلات ها، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سلژلین، تضعیف‌کننده‌های CNS سروتونرژیک غیر اوپیوئیدی، مهارکننده‌های باز جذب سروتونین/ نوراپی نفرین، تامسولوسین، تترابنازین، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، تیوریدازین، داروهای ترومبولیتیک، تیمولول (چشمی)، تیمولول (سیستمیک)، تولترودین، ترامادول، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، تروپیسترون، اوروکیناز، والبنازین، آنتاگونیست های ویتامین کا، ورتیوکستین، زوکلوپنتیکسول

افزایش اثرات پاروکستین توسط داروها:
آکالابروتینیب، آجمالین، الکل (اتیل)، آلموتریپتان، آلوسترون، آمفتامین‌ها، داروهای ضد تهوع (آنتاگونیست های گیرنده 5-HT3)، داروهای ضد سایکوز، آسناپین، بروموپرید، بوپروپیون، بوسپیرون، سایمتیدین، سیتالوپرام، کلاریترومایسین، کوبیسیستات، سیکلوبنزاپرین، مهارکننده‌های متوسط و قوی CYP2D6، داپوکستین، داساتینیب، دکس متیل‌فنیدات، متیل‌فنیدات، دکسترومتورفان، دولوکستین، التریپتان، مشتقات ارگوت، امولسیون روغنی (بر پایه روغن ماهی)، فنفلورامین، فلوکستین، گلوکزآمین، گیاهان (با خاصیت ضد انعقاد/ ضد پلاکت)، ایبروتینیب، ایماتینیب، اینوترسن، لاسمیدیتان، لیماپروست، لینزولید، لورکاسرین (از بازار دارویی ایالات‌متحده جمع‌آوری‌شده)، لومفانترین، متاکسالون، متی‌روسین، مولتی ویتامین/ فلورید (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای، کا، فولات، آهن)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، ای، فاقد آهن)، نفازودون، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (موضعی)، اسیدهای چرب امگا ۳، اندانسترون، آگونیست های اوپیوئیدی، اوزانیمود، پگ اینترفرون آلفا-b۲، پنتوسان پلی سولفات سدیم، پنتوکسی فیلین، پرهگزیلین، پراواستاتین، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، کینین، راموسترون، سافینامید، سلومتینیب، داروهای سروتونینی (خطر بالا، متفرقه)، اوپیوئید های سروتونینی (خطر بالا)، آگونیست های گیرنده 5-HT1D سروتونینی (تریپتان ها)، گیاه علف چای، گیاه اسپند، ویتامین ای (سیستمیک)، زانوبروتینیب

تداخل با غذا:
غلظت پیک این دارو با غذا افزایش می‌یابد، اما فراهمی زیستی تغییر چشمگیری نمی‌کند.
راه‌کار: بدون ملاحظات غذایی مصرف شود.

هشدار ها پاروکستین

1- حداکثر دوز در افراد مسن و ناتوان 40 میلی گرم روزانه است.
2- در بیماران دچار اختلال کبدی و کلیوی، کاهش دوز الزامی است.
3- جهت کاهش علائم ترک، کاهش دوز دارو بایستی تدریجی باشد.

دارو های هم گروه پاروکستین

سیتالوپرام اس سیتالوپرام
فلوکستین فلووکسامین
سرترالین داپوکستین
نمایش بیشتر
گروه D

استفاده نشود: شواهدی دال بر خطر مرگ جنین با مصرف این دارو در دوران بارداری وجود دارد. این شواهد به واسطه تحقیقات، تجربه عرضه در بازار و یا مطالعات انسانی به دست آمده است. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
20409
05932
09975

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص پکسیل 20 میلی گرم -پاکسیل
قرص پاروکستین نورمون 20 میلی گرم
قرص پاروکستینا 20 میلی گرم - پاروکستین بلوفارما
قرص سروستاپ 40 میلی گرم
قرص پاروکستین کرن 20 میلی گرم
قرص پاروکستین جنریس 20 میلی گرم
قرص پاروکستین آروبینو
قرص پاروکستین کرسنت 20 میلی گرم
قرص سروستاپ 20 میلی گرم
قرص پاروکستین جی پی 20 میلی گرم
قرص پاروکست 20 میلی گرم-پاروکسیت
قرص پاروکست 40 میلی گرم-پاروکسیت
قرص لوکسیم 40 میلی گرم
قرص دپاپکس 20 میلی گرم
قرص رگزوپان 20 میلی گرم
قرص لوکسیم 20 میلی گرم
نمایش بیشتر
موسوی (1401/11/28)

همسر بنده به خاطر زود انزالیش ...دکتر پاروکستین واسش تجویز کرده ....سه ماه با دوز 20 رو استفاده کرد یک ماهی هم هستش با دوز 10استفاده می‌کنه ...تا زمانی که دارو رو میخورد هم روی اخلاقش تاثیر خوب گذاشته بود و هم زود انزالیش درمان شده بود ولی چند روزی میشه که دیگه دارو قطع کرده ...و کلا حالش بده ...باید چیکار کنیم ...بدنش ضعیف شده ...اضطراب داره ...میگه کلا بدنم گز گز می‌کنه

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/11/29)

قطع ناگهانی داروهای ضد افسردگی صحیح نیست. مجددا مصرف دارو را شروع کنند و برای قطع دارو با پزشک مشورت کنید

علی حسینی (1401/11/14)

باسلام و عرض خسته نباشید آقای دکتر بنده ۳سال پیش افسردگی گرفتم یک سال پیش تقریبا خوب شده بودم که دوباره به شکل شدیدتر برگشت تا کارم به شوک مغزی کشید بعده شوک مغزی ازیپم و میرتازاپین و کلونازپام داد دکترم ۳ماه حالم خوب بود دوباره افسردگیم همراه ناتوانی جنسی برگشت خواهش میکنم ی راه حل پیشنهاد بدین یک سال بود ازدواج کرده بودم زنم به همین خاطر داره طلاق میگیره حالم خیلی خرابه خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1401/11/15)

اغلب داروهای ضد افسردگی با کاهش میل جنسی همراه هستند. در صورت صلاحدید پزشک از ونلافاکسین یا بوپروپیون استفاده کنید

عباس (1400/1/29)

سلام عزیزان مدت 7 ماهه که دارم پاروکستین میخورم دوز پایین و واقعا برام خوب بوده. فقط الان یک ماهی است که بعضی وقتها موقع خوردنش اذیت میشم. چطور؟ من شبها فقط میخورم. بعضی وقتها که میخورم معدم اذیت میشه و سوزش سر دل میگیرم. نمیدونم به خاطر بدون شام خوردنه یا چی. قبلا اینطور نمیشد. کسی تجربه ای داشته؟

Sara (1400/1/11)

سلام دوستان عزیزم داروهای ضد افسردگی واضطراب سه هفته ی اول خیلی اذیت می کنند بعد ۴ هفته تحمل وشکیبایی حتما نتیجه مثبت خواهید گرفت خواهشا مداوم سرساعت بخورید وقطع نکنید من پنج سال پیش بخاطر اضطرابم آسنترا استفاده کردم پیش روانپزشک مشهور ومعروف رشت آقای سید محمدرسول خلخالی حرفش روگوش کردم خوب شدم اما ب خاطر درست زندگی نکردن دوبار اضطرابم برگشته ایشون پاروکستین بلوفارما تجویز کردن بازهم ب حرفشون گوش میدم الان بعد سه هفته بهترم وصبوری می کنم خواهشا صبور باشید وبه روانپزشک آگاه وباتجربه مراجعه کرده وحتما حتما ب حرفاشون گوش بدین تن همتون سالم زندگیتان همواره پرازآرامش کارشناسی ارشد بالینی سارا

سارا (1400/1/11)

سلام پاروکستین بلوفارما ۲۰ میلی بمدت ۳۲ روز استفاده می کنم بخاطر حملات پانیک هفته اول یک چهارم هفته دوم نیم دوهفته ودوروزه کامل می خورم اوایلا کل شب وروز خواب بودما ولی الان فقط سرگیجه گنگی بعضی ساعتا دارم دکترم میگه سرگیجه وگنگی میره بنظرتون ازبین میره یادارومو عوض کنم وپاکسیل استفاده کنم؟

Vahid Ghahremanfard (1400/1/4)

من پاروکسی تین رو بیش از ٦سال هست که مصرف میکنم مشکلی که نداره ؟!؟

محمد حسین دژپوش (1400/1/2)

سلام من افسردگی هاد و پنیک دارم دوره اول درمانم قرصم بتدریج ریاد شد تا شبی ۱عدد ۲۰ میل ک حالم خیلی بهتر شده بود ولی بعد از ۲۰روز پزشکم نصف دیگه اضافه کرد ک الان در جمع ۱/۵ ۲۰ میل میخورم در شب وای حالمو خیلی بد کرده الان ۳۰ روزه استرس تعریق زیاد حالت گر گرفتگی گریه و...... ترو خدا کمکم کنیک دکترم هم نیست ک برم پیشش دارم مییرم هرکی هر کاری میتونه بگه انجام میدم اگه بهبود داره

مونا (1400/1/1)

سلام من حدود سه ماه هست که اوردز دارویی کردم و بعدش پانیک میشم هر روز و تپش قلب بالا و پایین دارم و اصلا نمیتونم کاری انجام بدم چون زود تنگی نفس میگیرم و قلبم تپل میره بالا دکترا میگن من اظطراب و افسردگی دارم و تمام داروهایه اعصاب به من عوارض میدن جز الوبرازالوم که میخورم روزی سه عدد (نیم ) حالا دکتر به من پاروکستین داده و میترسم استفاده کنم که باز عوارض بده چون من سیترولوپرام و ایستولورابام و فلومینینسی و زلافت اینا همه به من عوارض داده سعوال من اینکه ایا این دارو هم شبیه همین دارو هایه و یا فرق میکنه ساختار ش ؟ ممنون

زهرا (1399/12/26)

سلام آقای دکتر من مدنیه که خیلی استرس و بی‌قراری دارم ی حرف می‌شنوم کنترل بدنم از دستم می‌ره چند روز غذا نمی‌خوارم استرس شدید پیدا میکنم با یک حرف ی نفر و خیلی زود عصبی میشم من باید چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنید آقای دکتر

ارغوان (1399/12/24)

بعد از ۴ سال مصرف پاروکستین هگزال مجبور شدم امسال لوکسیم بگیرم خیلی عارضه داره خشکی دهان و تشنگی و سر درد امیدوارم بازار دارو بهتر بشه

رعنا نوری (1399/12/11)

سلام دختر من ١٧ سالشه به خاطر حملات پانیک دکتر بهش پاروکستین ٢٠ داده فعلا سه روزه داره یک چهارم میخوره از روز دوم میگه ی چیزی انگار تو گلومه و بلغیدن برام سخته میخوام بدونم از عوارض این دارو ممکنه باشه ؟

مهدی جان (1399/11/23)

وقتتون بخیر ایا برای استفاده از دین قرص نیاز به تجویز دکتر هستش یا بدون نسخه هم داروخونها در اختیارمون میزارن؟؟

محمد (1399/11/22)

از کجا میشه پاروکستین خارجی(هگزال )پیدا کرد . داروخانه ها ندارن

مرتضی (1399/11/21)

با سلام میخواستم بدونم درمان زود ارضاعی با چ دارویی امکانپذیره؟

کامیار (1399/11/20)

زود انزالی شدید دارم راهنمایی کنید لطفا۱۴۰۱

محمد ح (1399/11/18)

سلام و درود آیا برای زود انزالی میشه این دارورو قبل از رابطه فقط مصرف کرد؟ یا باید بصورت طولانی مدت مصرف بشه تا جواب بده؟ ممنون

ایرج الماسی (1399/11/18)

با سلام من مشکل (پانیک)داشتم اویل مریضی خیلی دارو استفاده میکردم ولی درست نمیشد ولی از وقتی که این دارو رو استفاده کردم مشکلم حل شد نزدیک ۸سال

محمد درباری (1399/11/14)

سلام. اگه قرص پاروکستبن 20استفاده کنیم جواب آزمایش اعتیاد مثبت نمیشه؟

حامدی (1399/11/14)

ببخشید من پنج سال پاکسیل خوردم شیش ماه قطع کردم خوب نمیشم نمیتونم راه برم سرگیجع شدید دارم همه چیم ریخته بهم دسگه انگار دارم میمیرم چیکار کنم

مدیا (1399/11/5)

رگ های زیر پوستم پاره میشن وکبود میشوند ذگتر گفت از عوارض پارکسیتال ایرانیه قبلا هگزال میخوردم عالی بود 😞

علیرضا (1399/10/28)

سلام قرص پاروکستین ایرانی و خارجی فرق میکنن؟ من با تجویز پزشک مصرف میکنم لوکسیم ۲۰ یعنی ۲۰میلی گرمی؟

ازیتا (1399/10/20)

سلام خسته نباشی من حدودا۲سال قرص پاروکستین وکلردیازپوکساید خوردم به علت حمله پانیک که داشتم بدون اینکه دکترچیزی بگه قرص هاموترک کردم گفتم خوب شدم الان مدتیه معدم ارزش داره یاکل بدنم بعضی وقتها ضربان قلبمم تندتندمیزنه طوری میشم که میگم الان میمیرم خصوصا شب این حالت ودارم ایاازحمله پانیکه یا مشکل قلب یاگوارش دارم.ترا به خدا کمکم کنید

هانیه (1399/10/19)

سلام من دوماهه که پاروکستین و کلردیازپوکساید مصرف میکنم..میخوام جراحی رینوپلاستی انجام بدم ...ایا با مصرف این داروها بیهوشی خطرناک نیست؟

افسانه (1399/10/18)

با سلام.من یکسال و نیمه متوپرولول سوکسینات ۴۷.۵ میخورم و پاروکستین ۲۰ هم روزی یک عدد میخورم به تازگی جایی خوندم که این دو با هم تداخل داره ایا مصرفشون خطرناکه یا باید یکیشو قطع کنم یا ایرادی نداره ممنون میشم پاسخ بدید

علی (1399/10/17)

سلام. من برای رابطه جنسیم تادالافیل 10 میخورم بعد از 2 یا 3 ساعت یا پاروکستین یا داپوکستین میخورم. تاحالا مشکلی نداشتم. البته شاید ماهی 2بار اینکارو انجام بدم. مشکلی نداره که؟؟ اخه استرس زیاد دارم زودانزالیم دارم. شاید ماهی یبارم 2ساعت بعد از داپوکستین نوشیدنی الکلی بخورم. چون زود انزالی شدید دارم. نظرتون چیه؟؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟؟؟

صادق یوسفی (1399/10/15)

سلام خسته نباشی من۲۵_سالمه مجرد به خاطر زود انزالی میخام ازقرص پاروکستین استفاده کنم با تشکر

صادق مقدم (1399/10/11)

سلام وقت بخیر برای استرس و اضطراب و تپش قلب پیش دو پزشک رفتم یکی آسنترا تجویز کرده یکی پکسیل و تری فلونوپرازین به نظر شما عزیزان کدوم یکی رو شروع کنم کدوم دارو بهتر جواب می‌دهد و عوارض کمتر دارد ممنون میشم نظر عزیزان رو داشته باشم

الهه (1399/9/30)

سلام من قرص خارجی پارو کستین رو میخوردم الان دوهفته ست که دارم ایرانیشو میخورم چون هر داروخانه ای رفتم گفت فعلا خارجی نداریم الان احساس میکنم سر گیجه. تنگی نفس. لرز .بی حسی دست وپا دارم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم آیا قرص ایرانی همان جایگزین قرص پاروکستین میشود

محمد (1399/9/29)

سلام من پاروکستین روتحت نظر پزشک مصرف میکنم بمدت یک هفته ی عدد خوردم و بعد یک هفته روزی دوعدد میخورم ولی دکتر نگفت از چه روزی دوعدد بخورم ایا مشکل دارد؟

میترا آقایی (1399/9/22)

سلام، آیا حالت تهوع و بیدار شدن از خواب شبانه همراه با داغ شدن پاها بعد از مصرف 40 میلی گرم در شبانه روز از عوارض دارویی پاروکستین است؟ دارو قطع شود یا ادامه یابد. با تشکر

بهزاد (1399/9/18)

سلام من به مدت ۲ سال زیر نظر پزشک به علت حملات پانیک و اضطراب پاروکستین ۲۰ شبی یک عدد میخوردم ، بعدش در طی ۲ ماه به صورت تدریجی با نظر پزشک قطعش کردم ، الان دو ماه از تاریخ قطع کامل قرص گذشته و من احساس میکنم باز به تازگی یه مقدار حالتهای بد درونم به وجود اومده که یک مقدار با توجه به پیشینه ای که از پانیک دارم ترس از انجام کارهای روزمرم پیدا کردم ، آیا باید دوباره سراغ قرص و دارو برم ؟ آیا با تحمل کردن بعد از یک مدت این علائم درست نمیشن ؟ کلا راهی برای انجام زندگی معمولی بدون قرص هست ؟ ممنون

علی اولیا (1399/9/15)

سلام سه ماهی میشه پاروکستین مصرف میکنم شبها 10 میلی گرم. ظهرها به خصوص سردرددارم. یه جوریه سردردش آیا به اون ربط داره؟ ممن.ن

آرس (1399/8/20)

با سلام بنده تقریبا بیش از ۳سال هست که پاروکستین مصرف می کنم و دکتر گورش تجویز کردن ولی بنده مشکل خواب هم دارم . هم دیر کی خوابم و هم زیاد می خوابم و بعضی مواقع بخاطر همین تایم خوردن نهار و صبانع و حتی خوردن قرص بهم میریزه.نظر شما چیه ادامه بدم یا قطعش کنم(الیته قبلا خواستم این دارو رو کم ک هم قطع کنم که پرخاشگر و عصبانی می شدم). ناگفته نماند وقتی دارو رو قطع می کنم بیشتر شبها تو خواب ارضا می شوم. مجرد هستم ۲۸ساله ممنون میشم جواب بدید

علی (1399/8/18)

سلام من از سه ماه پیش خوردن این دارو رو شروع کردم همراه لورازپام. بعد کم کم لورازپام رو کنار گذاشتم طبق دستور ولی دکتر گفت پاروکستین بخور تا حداقل سه ماه. من سردرد دارم بعضا و بعضا سرم انگار تیر میکشه احساس میکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید

معصومه (1399/7/26)

سلام من بخاطر مشکل پانیک حدود 8 ماه هست که روزی یه قرص پاروکستین 20 مصرف کردم و بانطر پزشک شروع کردم به قطع دارو، از روز چهارمی که قرص رو نصف خوردم سرگیجه خفیف گرفتم که غروب به بعد هرازگاهی بهم دست میده ممکنه این سرگیجه ها عوارض دارو باشه ؟؟

ح متخصص (1399/7/16)

باسلام من ۳۶ سالمه و متاهل هستم دچار زود انزالی هستم بنظرشما پاروکستین زودانزالی رو درمان میکنه اگه جواب مثبته با دوز چند میلی شروع کنم ؟؟؟؟ممنون و سپاسگزارم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/7/18)

این دارو در درمان انزال زودرس موثر است ولی لازم است تحت نظر پزشک مصرف شود. اثر آن لحظه ای نیست و لازم است مدتی مصرف شود تا اثر درمانی مناسب آشکار شود

R. F (1399/7/14)

سلام، آیا کیفیت و عملکرد داروی پاروکستین 20،برند های داخلی مشابه برند خارجی هگزال هستند؟ چون به دلیل تحریم ها متاسفانه برند هگزال که مناسب و تاثیر مطلوب در کنترل بیماری افسردگی و پانیک ام داشته، موجود نیست در داروخانه ها، مجبور به خرید برند داخلی لوکسیم شدم، نگران هستم نکنه عوارض جانبی نامطلوب داشته باشه؟

س. ا (1399/7/6)

برای درمان پانیک دکتر برام پاروکستین 20 تجویز کرده شبی یک چهارم همراه با غذا. چهار قسمت کردن این قرص که حالت بیضی هم داره خیلی سخته و معمولا اندازه هاش با هم یکی نمیشه. چقدر اندازه هر تکه تاثیر داره؟ بقیه قرص رو نگه دارم شبهای بعد بخورم تو کیفیت و اثر گذاری دارو تاثیری نداره؟

ارمان (1399/6/25)

باسلام خسته نباشید بنده زوانزالی شدید دارم وبرام اول داپوکسیتبن ۲۰ ولی چون موجود نبود برام پاروکستین ۲۰ هیدرو کلراید با تادافیل تجویز شده ایا برای زود انزالی تاثیر دارد واینکا من داروی حساسیت سیتیرزن مصرف میکنم مشکلی پیش نمیاره برام؟

ارمان (1399/6/25)

سلام‌خسته نباشید من زود انزالی شدید دارم ودکتر برا م داپوکسیتین تجویز کر د ولی چون موجود نبود پاروکستین ۲۰ هیدروکلراید با تادافیل برام تجویز شده روزانه ایا برای زودانزال تاثیردارد؟ واینکه من داروی حساسیت سیتیرزن نصرف میکنم ایا مشکلی پیش نمیاره برام؟

شهناز جدید (1399/5/14)

با درود. بنده حدود دو سال پیش به علت عوارض یائسگی با تجویز دکتری در ایران 10mg یک روز در میان مصرف این دارو را شروع کردم. اما جدود یک ماهی هست که مدفوعم سیاه رنگ شده و بلافاصله با مصرف قرص حالم به شدت دگرگون میشود و الان در حال حاضر حدود یک هفته میباشد که این دارو را قطع کردم. البته چون در لندن هستم به دکترم به علت پانتومیک کوید ۱۹ دسترسی ندارم‌ لطفا من را راهنمایی کنید. البته از زمانی که این دارو را قطع کردم حالم خوب میباشد. ناگفته نماند من شاغل میباشم و تقریبا دوره حاد یائسگی بنده تمام شده است. ارادتمند شما شهناز

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/5/15)

مدفوع سیاه می تواند نشانه خونریزی گوارشی باشد. در عین حال قطع ناگهانی پاروکستین ممکن است باعث افسردگی شود. به نظرم با مشاوه پزشک از داروی دیگری به عنوان جایگزین استفاده کنید و به تدریج آنرا کاهش دهید

فرناز... (1399/5/12)

سلام.من روزی یک عدد پاروکستین می خورم ظهرها بعد از ناهار.و شب ها یک چهارم کلونازپام می خورم موقع خواب.امروز ظاهرا فراموش کردم قرص پاروکستین را ظهر بخورم. الان شبی که کلونازپام را خوردم یادم افتاد انگار ظهر پاروکستین را نخوردم. الان می تونم بخورم؟یا با کلونازپام تداخل داره؟! اگه اصلا بی خیال بشم و تا فردا ظهر بعد از ناهار نخوردم چی؟حالم بد میشه؟

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/5/12)

سلام تداخل نداره و میتونین مصرفش کنین. فقط ممکنه کمی دچار بی خوابی شین. به طور کلی در صورت فراموشی مصرف پاروکستین، باید در اسرع وقت مصرف کنین و اگر نزدیک به مصرف دوز بعدی پاروکستین بود، اون دوز رو کنار بذارین و طبق روال معمول همون یک عدد رو بعد ناهار مصرف کنین. به هیچ وجه نباید دوز مصرفی روز بعد رو دو برابر کنین. ‌

سعید (1399/5/9)

با سلام من هشت ساله که پاروکستین 20 مصرف مکنم به دلیل حملات پانیک و اضطراب می خوام این قرص قطع کنم چکار بایدبکنم

دکتر ژیلا سادات صدری - رزیدنت اعصاب و روان (1399/5/9)

سلام بهتر هست تحتنظر پزشک معالجتون دارو را قطع کنید

سید محسن هاشمی (1399/4/26)

سلام من پاروکستین مصرف میکنم ب مدت ۳ سال الان از مصرف این دارو تپش قلب گرفتم و خشکی دهان و سوزش چشم و سرگیجه و تعریق شدید آیا با کم کردن دوز مصرفی و کم کم قطع کردن حالم بهتر میشه؟؟

حیین لک هستم (1399/4/18)

با سلام و عرض ادب بخاطر پانیک 11ماه اسنترا 100 روزی ی دونه مصرف میکنم بخاطر دوری مسافت دکارم رو عوص کردم حالا این دکتر میگه اسنترا رو قزع کن و پاروکستین 20 بخور تا کی باید قرص بخورم

امید زاهد (1399/4/10)

سلام خسته نباشید.۶۰ سال سنم و قرص زیپ میت برای قند مصر ف می کنم مشکل شلی آلت و زود انزالی دارم قرص پاروکستین بهتر یا قرص ویزارسین؟ و هر کدام بهتر هست به چه صورت مصرف کنم؟ یا قرص دیگری پیشنهاد می کنید. تشکر

پارسا (1399/3/24)

سلام اینجانب قبلا داپوکستین را سیلد نافیل میخوردم که مشکلی ایجاد نکرد آیا سیلد نافیل با پاروکستین هم تداخل ندارد؟

دکتر عطیه سادات رستمیان - داروساز (1399/3/24)

سلام مصرف همزمان سیلدنافیل با داپوکستین منع مصرف دارد ولی با پاروکستین مشکلی ندارد

پارسا (1399/3/24)

سلام و مرسی بابت پاسخگویی من به زود انزالی زیر 10 ثانیه دچارم به دلیل اینکه همسرم استاد پروازی هستن هفته ای 2بار بیشتر رابطه نداریم.و داپوکستین هم خوب بود ولی در حده خیلی کم حال سوالم اینجاست که پاروکستین رو دوز 10 بخورم و روزهایی که رابطه دارم دوز 30 40 بخورم تا 4 5 6ماه که درمان شوم.آیا این روش ضرری برای مغز ندارد

بابک (1399/3/14)

سلام این دارو برای ترک خودارضایی موثره مصرف کنم؟چقدر با چه دوزی؟

هادی (1399/3/14)

سلام من دارم پاروکستین۲۰ ‌و پرفنازین مصرف میکنم برای پانیک و استرس ولی میل جنسیم خیلی کم شده تو روابطم به مشکل خوردم چکار کنم؟

گدلی (1399/3/12)

سلام من دو روز است که قرص پاروکسین یک چهارم و نصف کلو نازپام رو برای شب دکتر برام تجویز کرده از وقتی که خوردم شدیدا بی اشتها شدم و خواب الوده و مضطرب و سردرد شدید هم دارم نمیدونم از عوارض همین دارو هست وباید صبر کنم تا نتیجه بگیرم لطفا راهنماییم کنید

حسن شهسواری (1399/3/10)

سلام من برای اولین بار نصف ۲۰انداختم رفتم در ادارارم کمی باخون اومد برای زود انزالی استفاده کردم ایا ادامه بدم یا قطع کنم برم دکتر تواینترنت خوانده بودم ممنونم

بهاره خدابنده (1399/3/10)

سلام خسته نباشید من الان ۲ روز از داروی پاروکستین ۱۰ بابت پانیک اتک استفاده میکنم به شدت اسهال شدم و سر درد دارم و حالت تهوع و این که گلوم به شدت خشک شده طوری که احساس میکنم کمی گلو درد دارم ناراحتی معده هم دارم دکتر گفتن یک روز در میان استفاده کنم میخواستم ببینم ایا حالتها از بین میرود و چقدر تقریبا طول میکشد

تارا (1399/3/6)

سلام ببخشید من حدود یه هفتس دارم نصف پاروکستین مصرف میکنم دیشب کامل خوردم به دستور پزشک از صبح همش سرگیجه و بیحالم

علی (1399/3/4)

سلام من پاروکستین و پرفنازین سه روزه دارم میخورم بشدت دهن و گلوم خشک شده هرچیم اب میخورم فایده نداره نگرانم از کرونا باشه چون شنیدم از علائمشه

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/3/5)

سلام واحترام.آیا فقط خشکی گلو‌دارید؟پرفنازین وپارکستین توسط متخصص اعصاب وروان‌تجویز شده است؟ تب،سرفه،اسهال،گلودرد،تنگی نفس،بی اشتهاییِ مفرط،خستگی غیرعادی،کاهش حس بویایی یاچشایی،کیپ شدنِ بینی،دل درد،تهوع،استفراغ ،هیچ‌کدام ازین علائم راندارید؟ ببینید،پرفنازین،بااینکه در جای خود،داروی خوبیست اما میتواند خشکی گلو ایجادکند..اگر هرکدام از علائم یادشده را،دارید ضمنِ درنظر گرفتنِ خشکی گلو بدلیل مصرف پرفنازین،باید متخصص داخلی یاعفونی هم ،شما را ببینند ومورد بررسی قرار دهند...اگر هیچکدام از علائم یادشده راندارید خشکی گلو را میتوان بااحتمال زیاد به پرفنازین، نسبت داد..و دراینصورت اگر این خشکی،قابل تحمل نباشد،باید با متخصص اعصابِ تجویزکننده ی دارو،مطرح کنید وازایشان کسب تکلیف بفرمایید.

مریم (1399/2/26)

سلام و خسته نباشید باتچویز پزشگ داروی پاروکستین را پنج روزه مصرف میکنم با دوز پنج میلی شروع کردم و هفته بعد باید به 10 و بعدش به 20 افزایش بدم پروپرانول 10 و کلردیازپوکساید 5 هم همراه مصرف میکنم معمولا چندساعت بعد از مصرف پاروکستین ضربان قلبم کند میشه بین 45 تا 50 ضربه در دقیقه و مقداری نامنظم هست خصوصا زمانی فعالیتی کنم بدتر میشه آیا این دارو برام خطرناکه لطفا راهنمایی فرمایید.

بی نام (1399/2/14)

سلام من یعدونه قرص پاروکستین مصرف کردم بعدش قطه کردم ضرری داره یه دونه یا نه

رضا شمسی (1399/2/7)

سلام برای درمان زود انزالی پاروکستین ۲۰مصرف میکنم روزی یک عدد،اگر وضع بهتر نشد میتونم روزی دوتا مصرف کنم اگر بله نحوه مصرف چگونه باشه؟

مهدی محمدی (1399/2/7)

سلام یکی از دوستام بهم معرفی کرد که پاروکسیتین تاثیر خیلی خوبی روی زود انزالی داره و منم یک قرص ۴۰ میلی گرمی از اون مصرف کردم نصف شب بیخوابی بهم دست داد سرگیجه و سردی بدن و تهوع و تنگی نفس خلاصه امبولانس اومد الان سه روزه هنوز مردمک چشمم درشته بنظرت چیکار کنم عادی هست؟؟؟

Parisa (1399/1/28)

با سلام مدت ٣ماه این قرص رو به خاطر افسردگی مصرف میکنم ظهر ١عدد شب هم ١عدد که تاثیر خوبی تا الان واسم داشته ولی به شدت میل جنسیمو پایین آورده و اینکه تصمیم به بارداری دارم آیا راه حلی واسه میل جنسیم هست و اینکه بارداری مشکلی نداره با این دوز استفاده؟

دکتر نسیم یارمحمدی - متخصص زنان و زایمان (1399/1/28)

سلام عزیزم قبل بارداری بهتره قطع بشه

محمد نیازی ۲۶/۱/۱۳۹۹ (1399/1/26)

با سلام من رفتم دکتر قرص پاروکستین ۲۰ خارجی نوشته خواستم بدونم عوارض خارجی از ایرانی کمتره ممنون ؟؟؟

shr (1399/1/24)

سلام من باید هجدهم اسفند میرفتم پیش دکترم ولی بخاطر کرونا نتونستم برم و دوباره پاروکستین رو گرفتم و خوردم الان دو روزه که قرصم تموم شده و نخوردم و تو این دو روز ی حالتی گیجی و حال تهوع دارم یعنی بخاطر قطع دارو هست؟ قرص رو دوباره بگیرم بخورم این حالم برطرف میشه؟

مرضیه فاضلی (1399/1/24)

سلام ببخشید من بخاطر افسردگی چند ماهه ،هر شب نصف دوز ۴۰ پاروکستین خارجی رو میخورم،الان شاید دو ماه هست زیاد عرق میکنم،مخصوصا عرق سرد،عضلاتم شدید گرفته،جوری که کف پاهام یخ میکنه،خوابم زیاده،سرد دارم،خارش هم دارم،یهویی عصبی میشم. الان یه ماهه دکترم بخاطره کرونا و عید تعطیله،چکار کنم،قطع کم دارو رو با نصف دوز ۲۰ رو بخورم

حامد (1399/1/13)

سلام.من یهو قطع کردم چند روزه حالم بده حالت تهوع استفراغ چیکار کنم ‌.زندگیمو مختل کرده.دکترم رفت چیزی نشد

دکتر حسین کاویانی - متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات (1399/1/14)

سلام باید علل سرگیجه بررسی بشه.ولی می تواند به علت قطع ناگهانی پاروکسیتین باشد .این دارو باید به تدریج کاهش یابد.

سامی (1399/1/11)

من دچار زود انزالی هستم زندگیمون داره از هم میپاشه راهنمایی کنید دکتر ممنون میشم

زهرا (1399/1/5)

با سلام من ۳۳ دارم.مدت ۲ سال هست ک تحت درمان هستم...ب علت لرزش در سر و گردن و دستها ابتدا فلوکستین و نورتلیپتلین استفاده میکردم...الان مدت ۱ سال هست که پاروکستین نورتیپتلین و زاناکس مصرف میکنم...و فقط اگه چند روز نخورم لرزشم با شدت بیشتر برمیگرده.... و از طرفی در مدت این یک سال ۱۰ کیلو وزن اضاف کردم و بشدت اشتهام زیاد شده که اصلا از این وضعیت راضی نیستم مرتبط با این داروها هست؟

ناشناس (1398/12/12)

سلام. قرص پاروکستین برای افسردگی و ترس از اماکن شلوغ تا چه مدت باید مصرف بشه

رضا (1398/11/15)

باسلام من جوانی ۳۸ساله که باتجویزدکتر داخلی بخاطرعصابم که به معدام میزنه فقط شبهاقرص نورتوپلیین ۲۵وآلپرازرام نیم استفاده میکنم وفقط بخاطرزودانزالی می خوام این قرص پاروکستین استفاده کنم لطفا من روراهنمایی کنید

ناشناس (1398/11/15)

سلام من ازقرص پاروکستین برای پانیک استفاده میکنم کاملا درمدت یک سال بهبودپیداکردم ولی دچارسردردبصورت هفته ای دوبار والان هرروزبعدازبیدارشدن میشوم درضمن سردردمن یک طرف سروشقیقه هست آیا این سردردازعوارض پاروکستین هست ممنون میشم جوابمو بدین

ناشناس (1398/10/27)

قرص پاروکستین بلوفارما که هندی است دربازارهست وکمترازیک چهارم اگه مصرف بشه خاصیتی نداره ویکی ازعوارض مصرف این قرص کهیر وخشکی پوست است که بانظرپزشک اگه ادامه داشته باشه عوض بشود

سلام من علی هستم (1398/10/6)

من خیلی زودارضای داشتم چند وقتی قرص پاروکستین مصرف میکنم سنم ۵۲ساله آیا بریم ضرر دارد یانه

حسین (1398/10/4)

با سلام.من مشکل حمله پانیک دارم که دکتر گفت تنها دارویی که باید استفاده کنی پاروکستین هست فقط همین. بعد برند پاکسیل رو برام تجویز کرد که خیلی عالی بود ولی خیلی زود این دارو تحریم شد بعد از اون از هگزال آلمانی استفاده میکردم که اون هم بد نبود ولی دیروز که رفتم باز هم بگیرم گفتن داروی پاروکستین و خیلی داروهای دیگه مدتیه که دیگه توزیع نمیشه. حالا منم و ۱ورق قرص هگزال که فعلا بجا یدونه دارم روزی نصفی میخورم و خیلی نگرانم که اگه این تموم بشه و باز حمله بیاد سراغم چکار کنم؟ من استان مرکزی زندگی میکنم شما نمیدونید کجا میشه هنوز از این دارو پیدا کرد؟ چه راههایی برای من هست؟؟

علیقلی (1398/8/23)

باسلام این داروی پاراکستین چرا میل جنسی را پایین میاره از یک درد نجات میکنی صدتا درد ورنج دیگه در پی داره آدم یاد حاج زنبور عسل میفته که نیش نداشت

جعفر فرهادی (1398/7/28)

با سلام مدت یکساله این دارو رو مصرف میکنم،بخاطر افسردگی و پانیک، آیا این دارو باعث خارش پوستی و کهیر میشه؟ از ماه چهارم مصرف به بعد دچار خارش شدم، بنده چند ماهه دچار خارش و کهیر شدم و با داروی ضد خارش کنترل میشه. ممنون

آیلین غازاریان (1398/7/23)

با سلام. من حدود ۷ سال است هر شب نصف قرص پاروکستین مصرف میکنم. نمی خواهم ادامه دهم چون تغییری احساس نمی کنم. ولی دکترم تشخیص داده اند تا آخر عمر بخورم. 🤔🤔🤔🤔 لطفا " راهنمائی کنید. پیش دکتر دیگری هم بروم ؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/24)

قطع ناگهانی پاروکستین توصیه نمی شود. البته مصرف تا پایان عمر صحیح نیست.

ابوالفضل (1398/7/23)

سلام من به مدت چهل روزه كه پاروكستين ٢٠ خارجي مصرف ميكنم والان به خاطر دردهايي كه در ناحيه پهلوهام دارم و خستگي و خواب زيادي كه به ١٦ ساعت درروز هم ميرسه رفتم دكتر ميگه يك كليه ام كوچكتره و عملا يه كليه اي هستم ميخواستم بدونم مصرف پاروكستين روي اين موضوع تاثير داشته و داره؟؟؟؟ متشكرم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/24)

اصولا یک کلیه برای دفع سموم بدن کافیست. ولی نیمه عمر داروها در بدن شما طولانی تر از افراد عادی است و ممکن است به همین دلیل اثرات خواب آوری این دارو برای شما بیشتر بوده است.

مصطفی ذوالفقاری (1398/7/11)

با سلام خدمت دوست عزیز منم چند وقته از قرص پاروکستین هگزال آلمانی مصرف میکنم که خوشبختانه خیلی حالم باهاش بهتر شده و وسواس فکریم تقریبا نابود شده

احمد خدایاری (1398/7/4)

بنده چند روزی است پاروکستین بلوفارما ۲۰ مصرف میکنم روزی ۱/۴ ولی بشدت معده درد دارم لطفا راهنمایی بفرمایید باسپاس

امیر (1398/5/29)

با سلام.من مدتی از پاروکستین بلوفارما استفاده میکردم که باعث درد کلیه و معدم میشد.اما از وقتی که پاروکستین هگزار المانی مصرف میکنم دیگه دردی در کلیه ها و معده احساس نمیکنم.ایا ممکنه این دردا بخاطر کیفیت پایینتر بلوفارما باشه؟

چنانچه در خصوص "پاروکستین" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان محصولات زیست اروند فارمد فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info