بیزوپرولول

داروهای قلبی عروقی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

بیزوپرولول
( قرص بیزوفار محصول شرکت تهران شیمی )
 

بیزوپرولول چیست؟
بیزوپرولول دارویی متعلق به دسته ی داروهای مهار کننده ی گیرنده ی بتا (بتا بلاکر) می باشد که در مشکلات قلب و عروق کاربرد دارد.
این دارو با مهار گیرنده های بتا به تنظیم ضربان قلب و کاهش فشار وارد بر قلب کمک می نماید.
همچنین با کاهش فشار خون در عروق خونی باعث تسهیل عملکرد قلب و خونرسانی به سایر نقاط بدن می گردد. لذا این دارو برای مبتلایان به فشارخون بالا و نارسایی قلبی که موجب کاهش برون ده قلبی می شود، تجویز می گردد تا قلب با مصرف انرژی کمتری به عملکرد خود ادامه دهد.
بیزوپرولول همچنین به کاهش درد قفسه سینه در مبتلایان به آنژین کمک می نماید.


پیش از شروع مصرف بیزوپرولول
-در صورت بارداری یا شیردهی حتماً پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-چنانچه مبتلا به آسم یا هر گونه مشکل تنفسی می باشید، پزشک را در جریان قرار دهید.
-در صورت سابقه ی ابتلا به اختلالات کبدی یا کلیوی، پزشک را در جریان قرار دهید.
-چنانچه سابقه ی افت فشار خون دارید، به پزشک اطلاع دهید.
-در صورت ابتلا به دیابت، اختلالات پوستی مانند پسوریازیس و اختلال عضلانی میاستنی گراویس، حتماً پزشک را در جریان قرار دهیم.
-اگر ضربان قلب نامنظم دارید یا دچار افت ضربان قلب می شوید، حتماً به پزشک اطلاع دهید.‌
-چنانچه سابقه ی درد قفسه سینه ناشی از اسپاسم عروق قلبی دارید (بیماری آنژین پرینزمتال) حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
-لیست دقیق داروهای مصرفی (حتی داروهای بدون نسخه و فرآورده های مکمل گیاهی) خود را در اختیار پزشک یا داروساز قرار دهید تا در صورت تداخل با بیزوپرولول، اقدامات لازم صورت گیرد.
-چنانچه سابقه ی حساسیت به این دارو یا داروهای مشابه آن را دارید پزشک را در جریان قرار دهید.


نحوه صحیح مصرف بیزوپرولول
-بیزوپرولول را دقیقاً طبق دستور پزشکتان مصرف نمایید.معمولا مصرف این دارو یک بار در روز تجویز می‌گردد اما مقدار مصرف با توجه به علت تجویز، متفاوت می باشد.چنانچه بیزوپرولول جهت درمان نارسایی قلبی تجویز شده باشد، معمولاً درمان با مقدار کم (١/٢۵ میلی گرم) شروع می شود و به تدریج هفته های بعد مقدار مصرف افزایش می یابد تا به حد مورد نیاز برسد. به همین خاطر ممکن است پزشک مقدار مصرف دارو را به تدریج افزایش دهد. لذا به دستور مصرف و توصیه های پزشک به دقت عمل کنید و سوالات خود را با پزشک یا داروساز در میان بگذارید.
-این دارو به صورت قرص خوراکی در دوز های متفاوت (١/٢۵،٢/۵،٣/٧۵،۵،١٠ میلی گرم )تولید می شود.
لذا هر بار پیش از مصرف داروی خریداری شده ی جدید دقت نمایید تا دوز دارو با دوز تجویز شده توسط پزشک مطابقت داشته باشد.
-بیزوپرولول را می توانید همراه یا بدون غذا مصرف نمایید. با این حال سعی کنید آن را هر روز در زمان مشخصی مصرف نمایید تا با مصرف منظم اثرات مطلوب درمانی را زودتر مشاهده نمایید.
بهترین زمان مصرف این دارو صبح ها به همراه یک لیوان آب می باشد.
-در صورت فراموشی یک نوبت مصرف، به محض یادآوری قرص را مصرف نمایید. چنانچه مصرف داروی یک روز کامل را فراموش نمودید، نوبت فراموش شده را مصرف ننموده و نوبت‌های بعدی را طبق روال سابق مصرف کنید. از دو برابر نمودن مقدار مصرف دارو در یک نوبت خودداری نمایید.


توصیه ها
-در مدت درمان با بیزوپرولول لازم است حتماً تحت نظر پزشک باشید تا معاینات و آزمایشات لازم به صورت منظم و دوره ای انجام شود و روند درمان و بهبودی بررسی گردد.
-چنانچه قصد انجام هر گونه جراحی یا دریافت خدمات دندانپزشکی را دارید، حتما درمانگر خود را در جریان مصرف بیزوپرولول قرار دهید. زیرا مصرف این دارو می تواند بر روی اثر برخی از داروهای بی حس کننده یا بیهوشی اثر گذار باشد.
-مصرف همزمان این دارو با فراورده های الکلی می تواند منجر به افت فشار خون شدید و سرگیجه گردد. لذا در مدت درمان با این دارو، مصرف فرآورده های حاوی الکل مناسب نبوده و توصیه نمی گردد.
-پیش از خرید هر گونه دارو یا فرآورده ی مکمل از داروخانه، دکتر داروساز داروخانه را در جریان مصرف کلیه ی داروهای مصرفی خود قرار دهید تا از مناسب بودن داروی جدید برای شما اطمینان حاصل نماید. برخی داروها از جمله داروهای ضد درد و التهاب و سرماخوردگی با بیزوپرولول تداخل دارند.
-احتمالاً پزشک به شما رژیم غذایی و تغییر سبک زندگی را پیشنهاد می نماید.
رعایت توصیه‌های پزشک در این زمینه، بخشی از درمان شما میباشد.
-درمان با بیزوپرولول طولانی مدت می باشد. در نتیجه مصرف دارو را تا زمانی که پزشک صلاح می‌داند ادامه دهید. قطع ناگهانی درمان می تواند مشکلاتی برای شما ایجاد نماید. لذا قطع درمان تحت نظر پزشک و با کاهش تدریجی مصرف دارو انجام می‌شود.
-چنانچه مبتلا به دیابت می‌باشید، مصرف بیزوپرولول می‌تواند موجب مخفی نمودن علائم افت قند خون گردد و لازم است توصیه های لازم در این مورد را از پزشک خود دریافت نمایید.
-اگر همزمان با مصرف بیزوپرولول مصرف کننده داروی هیدروکلروتیازید نیز می باشید، توصیه می شود در صورت بروز لکه یا هرگونه تغییر در سطح پوست خود به پزشک متخصص پوست مراجعه نمایید. همچنین از کرم های ضد آفتاب مناسب استفاده نمایید.


عوارض ناخواسته دارویی بیزوپرولول
-احساس سرگیجه، خواب آلودگی، خستگی و سبکی سر از عوارض شایع مصرف این دارو می باشد. لذا هنگام برخاستن به آرامی بلند شوید و از حرکات ناگهانی خودداری نمایید. در صورت احساس سرگیجه هنگام برخاستن برای چند دقیقه دراز بکشید تا به شرایط طبیعی باز گردید سپس چند دقیقه بنشینید و زمانی که احساس نمودید سرگیجه رفت گردیده است، از جای خود بلند شوید. این عارضه معمولاً در یک الی دو هفته ی ابتدایی بروز می نماید و به تدریج کاهش می‌یابد با این وجود در صورت ادامه، با پزشک خود صحبت نمایید. در صورت احساس سرگیجه و خواب آلودگی، از رانندگی و کار با ابزار خطرناک خودداری نمایید.
در صورت احساس تهوع و استفراغ، اسهال یا یبوست با مصرف غذاهای ساده و مایعات به مقدار کافی می‌توانید این عوارش را کاهش دهید.
-در صورت بروز سردرد، مایعات به مقدار کافی مصرف نمایید و جهت انتخاب داروی ضد درد مناسب با داروساز خود مشورت کنید. چنانچه سردرد شما ادامه دار یا شدید شد، حتماً به پزشک اطلاع دهید.
-در صورت احساس کرخت شدن یا سرما در نوک انگشتان، اختلال در خواب یا افت ضربان قلب با پزشک خود در این باره صحبت نمایید.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف بیزوپرولول

- پرفشاری خون: بصورت تک درمانی یا با سایر داروهای پایین آورنده فشار خون استفاده می شود. یکی از درمان های ارجح برای شروع در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی، سکته postmyocardial، بیماری ایسکمیک قلبی و دیابت می باشد. به عنوان اولین درمان پرفشاری خون ساده می تواند استفاده شود، هرچند دیورتیک های تیازیدی ترجیح داده می شوند (JNC7)
- CHF: کنترل نارسایی قلبی متوسط تا شدید (NYHA class II or III) با منشا ایسکمیک یا کاردیومیوپاتیک همراه با گلیکوزیدهای قلبی، دیورتیک ها و مهار کننده های ACE
- نشان داده شده که بیزوپرولول، کارودیلول و متوپرولول سوکسینات آهسته رهش در کاهش خطر مرگ بیماران مبتلا به نارسایی قلبی موثر هستند. هرچند این شواهد نباید به عنوان شاخصی برای موثر بودن دسته دارویی بتا آدرنرژیک بلاکرها باشند.

مکانیسم اثر بیزوپرولول

- از طریق بلوک گیرنده های بتا-1 آدرنرژیک میوکارد باعث مهار پاسخ دهی به محرک های آدرنرژیک می شود. هم چنین در دوزهای بالا باعث مهار گیرنده های بتا-2 آدرنرژیک در عضلات صاف ریه و عروق می گردد. باعث کاهش خروجی قلبی و سرعت ضربان حین استراحت و ورزش، کاهش تاکی کاردی القا شده با ایزوپروترنول، طولانی شدن زمان بازیابی گره سینوسی و گره AV و طولانی شدن هدایت گره AV ( با تحریک سریع دهلیزی ) می شود.
- هیچ فعالیت سمپاتومیمتیک ذاتی یا اثر پایدار کننده غشا روی قلب ندارد.
- از طریق کاهش خروجی قلب، کاهش جریان سمپاتیکی از CNS و یا سرکوب آزاد سازی رنین منجر به کاهش فشار خون می شود.

فارماکوکینتیک بیزوپرولول

- زیست دست یابی: حدود 80 %

- شروع اثر: در افراد سالم، کاهش تاکی کاردی ( ایجاد شده با ورزش و ایزوپروترنول ) طی 4-1 ساعت بوجود می آید.

- طول اثر: در افراد سالم، کاهش تاکی کاردی عموما تا 24 ساعت باقی می ماند

- توزیع: ورود دارو به داخل شیر مشخص نیست.

- اتصال به پروتئین: حدود 30 %

- متابولیسم: از طریق CYP2D6 متابولیزه نمی شود. به میزان 20 % عبور اول کبدی دارد.

- دفع: بصورت داروی تغییر نیافته ( 50 % ) و متابولیت های غیر فعال در ادرار و کمتر از 2 % در مدفوع یافت می شود.
- نیمه عمر: 12-9 ساعت

- در افراد مبتلا به سیروز نیمه عمر بسیار متغیر بوده و عموما طولانی می شود ( 7/21-3/8 ساعت )

عوارض جانبی بیزوپرولول

*
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: درد قفسه سینه، آنژیوادم
سیستم اعصاب مرکزی: خستگی، هیپوستزی (اختلال حس لامسه)
گوارشی: اسهال، استفراغ
کبدی: افزایش سطح سرمی آلانین آمینوترانسفراز، افزایش سطح سرمی آسپارتات آمینوترانسفراز
تنفسی: عفونت مجاری تنفسی فوقانی، تنگی نفس
سایر عوارض (درصد نامشخص):
قلبی عروقی: آریتمی قلبی، نارسایی قلبی، لنگی، سردی اندام های انتهایی، ادم، گرگرفتگی، التهاب عروق ناشی از ازدیاد حساسیت، افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، تپش قلب
سیستم اعصاب مرکزی: اضطراب، افسردگی، سرگیجه، خواب آلودگی، سردرد، هایپراستزی (افزایش حساسیت در حس لامسه)، بی خوابی، فقدان تمرکز، کسالت، اختلال حافظه، خواب رفتگی اندام، بی قراری، احساس فشار در چشم، پرش عضلات، خواب واضح و به خاطر آوردنی
پوستی: آکنه ولگاریس، ریزش مو، افزایش تعریق، اگزما، خارش، سوزش و تحریک پوستی، راش پوستی
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی، نقرس، افزایش قندخون، افزایش فسفات سرم، افزایش پتاسیم سرم، افزایش تری گلیسرید سرم، افزایش اوریک اسید، افزایش وزن
گوارشی: درد شکمی، یبوست اختلال چشایی، سوء هاضمه، درد اپی گاستر (سر دل)، درد معده، گاستریت، تهوع، زخم گوارشی، خشکی دهان
ادراری تناسلی: التهاب مثانه، ضعف جنسی
هماتولوژی و انکولوژی: کاهش تعداد گلبول های سفید، تیتر ANA مثبت، پورپورا، ترومبوسیتوپنی
عصبی، عضلانی اسکلتی: کمردرد، کرامپ عضلانی، درد عضلات، گردن درد، لرزش
چشمی: ریزش غیرطبیعی اشک، درد چشم، اختلال بینایی
گوشی: درد گوش، وزوزگوش
کلیوی: افزایش BUN، افزایش کراتینین سرم، پرادراری، کولیک کلیوی
تنفسی: آسم، برونشیت، برونکواسپاسم، سرفه، تنگی نفس هنگام فعالیت، فارنژیت، رینیت، سینوزیت

تداخلات دارویی بیزوپرولول

*مشخصات کلی تداخلات:
- عامل ضد فشارخون
- تشدید برادی‌کاردی
- تشدید هایپرگلیسمی
- تشدید هیپوگلیسمی
- افزایش فاصله PR

تداخلات رده X (پرهیز):
برومپریدول، فکسینیدازول، فلوکتافنین، ریواستیگمین

کاهش اثرات داروها توسط بیزوپرولول:
آگونیست های بتا 2، اپی نفرین (بینی، استنشاق دهانی، راسمیک، سیستمیک)، مشتقات تئوفیلین

کاهش اثرات بیزوپرولول توسط داروها:
آمفتامین‌ها، باربیتورات ها، بریگاتینیب، برومپریدول، القاکننده‌های قوی و متوسط CYP3A4، دابرافنیب، دفراسیروکس، دکس متیل‌فنیدات، انزالوتامید، اردافتینیب، گیاهان کاهش‌دهنده فشارخون، ایووسیدنیب، متیل‌فنیدات، میتوتان، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی، مشتقات ریفامایسین، ساریلومب، سیلتوکسیمب، توسیلیزومب، یوهیمبین

افزایش اثرات داروها توسط بیزوپرولول:
آلفا 1 بلاکرها، آگونیست های آلفا 2، آمیفوستین، عوامل ضد جنون فنوتیازینی و آتیپیکال ] نسل دوم[، داروهای ایجادکننده برادی‌کاردی، برومپریدول، بوپیواکائین، گلیکوزیدهای قلبی، سریتینیب، آگونیست های کولینرژیک، دیسوپیرامید، دولوکستین، مشتقات ارگوت، فکسینیدازول، فینگولیمود، عصاره گرده گیاهان آلرژی زا (عصاره 5 علف)، داروهای کاهش‌دهنده فشارخون، ایوابرادین، لاکوزامید، فراورده‌های حاوی لوودوپا، لیدوکائین (سیستمیک و موضعی)، مپیواکائین، متاکولین، نیتروپروسید، فولکودین، سیپونیمود، سولفونیل اوره ها

افزایش اثرات بیزوپرولول توسط داروها:
مهارکننده‌های استیل کولین استراز، آلفوزوسین، آگونیست های آلفا 2، آمینو کینولون های ضد مالاریا، آمیودارون، عوامل ضد جنون فنوتیازینی، باربیتورات ها، بنپریدول، بریگاتینیب، بریمونیدین (موضعی)، مسدودکننده ‌های کانال کلسیم غیردی‌هیدروپیریدینی، دیازوکسید، دی‌پیریدامول، دیزوپیرامید، دروندارون، فلوکتافنین، گیاهان کاهش‌دهنده فشارخون، لورمتازپام، متوکسی فلوران، میدودرین، مولسی‌دومین، نفتوپیدیل، نیکرگولین، نیکوراندیل، نیفدیپین، اوبینوتوزومب، پنتوکسی فیلین، مهارکننده‌های فسفودی استراز 5، پروپافنون، آنالوگ‌های پروستاسیکلین ها، کیناگولید، رگورافنیب، رزرپین، ریواستیگمین، روکسولیتینیب، ترلیپرسین، توفاسیتینیب

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها بیزوپرولول

♣ موارد منع مصرف:
- بیماران مبتلا به برادی کاردی سینوسی، بلوک قلبی بیشتر از درجه یک، شوک کاردیوژنیک یا نارسایی قلبی بارز
- حساسیت شدید به بیزوپرولول فومارات یا سایر ترکیبات فرمولاسیون یا سولفونامیدها

♣ هشدارها:
- بروز احتمالی CHF، در CHF بارز و آشکار مصرف نشود. می تواند با احتیاط در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی جبران شده مصرف شود ( مثلا افرادی که با گلیکوزیدهای قلبی و یا دیورتیک ها کنترل شده اند ). در صورت بروز علائم نارسایی قلبی درمان کافی و کنترل دقیق ضروری است. اگر نارسایی ادامه یافت درمان را قطع نموده و در صورت امکان تدریجا دارو قطع گردد.
- قطع ناگهانی به علت تشدید علائم ، بروز MI و یا بروز آریتمی های بطنی در بیماران CAD توصیه نمی شود. طی 2-1 هفته تدریجا دارو قطع شده و به دقت بیماران کنترل شوند. در صورت بروز علائم قطع دارو ( تشدید آنژین یا افت فشار خون )، دوز را افزایش داده یا مجددا درمان را شروع نمایید.
- بروز یا تشدید علائم اختلال شریانی می تواند ایجاد شود.
- بطور کلی در بیماران مبتلا به بیماری اسپاسم مجاری ریوی تجویز نشود، در صورت عدم پاسخدهی یا تحمل سایر داروها می توان با احتیاط این دارو را تجویز نمود. کمترین دوز موثر ( در شروع درمان دوز 5/2 میلی گرم روزانه ) تجویز شده و یک گشاد کننده برونش در دسترس باشد.
- در بیمارانی که تحت عمل جراحی بزرگ با بیهوشی کلی هستند با احتیاط مصرف شود.
- باعث کاهش علائم افت قند خون ( مثل تاکی کاردی ) می گردد.
- علائم هایپرتیروئیدی ( مثل تاکی کاردی ) توسط بیزوپرولول پوشانده می شود. در صورت قطع ناگهانی تشدید هایپرتیروئیدی یا بروز طوفان تیروئیدی محتمل است، بیماران مبتلا به تیروتوکسیکوز باید به دقت کنترل شوند.
- افزایش واکنش به آلرژن ها می تواند طی مصرف بتا بلاکرها رخ دهد. این بیماران به دوزهای معمولی اپی نفرین پاسخ نمی دهند.
- ایمنی و اثربخشی در کودکان اثبات نشده است.

توصیه های دارویی بیزوپرولول

- بدون تجویز پزشک دارو نباید بطور ناگهانی قطع گردد.

- در صورت بروز علائم نارسایی احتقانی قلب، برادی کاردی شدید و مشکل در تنفس بلافاصله به پزشک اطلاع داده شود.

- بیمار بایستی قبل از جراحی به متخصص بیهوشی یا دندانپزشک اطلاع دهد که بیزوپرولول مصرف میکند.

- به بیماران دیابتی آموزش داده شود که این دارو می تواند علائم افت قند خون مثل افزایش ضربان قلب را بپوشاند.

- از اموری که نیاز به هوشیاری کامل دارند ( مانند رانندگی ) پرهیز شود.

دارو های هم گروه بیزوپرولول

آسبوتولول آتنولول کارودیلول
اسمولول لابتالول متوپرولول
نادولول نبیولول پیندولول
پروپرانولول سوتالول بیزوپرولول+هیدروکلروتیازید
بتاکسولول-سیستمیک
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
10100
08904
11472
07125

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص بتالکو 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کوثر 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کوثر 2.5 میلی گرم
قرص آرتیبت 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کیمیا 5 میلی گرم
قرص روبتا 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول مهبان دارو 10 میلی گرم
قرص کانکرولول 2.5 میلی گرم
قرص کانکرولول 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول فارماشیمی 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول جالینوس 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول جنتون 10 میلی گرم
قرص بتالکو 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول ساندوز 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول ساندوز 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول ساندوز 5 میلی گرم
قرص بیسوتا 2.5 میلی گرم
قرص بیسوتا 5 میلی گرم
قرص زپرول 5 میلی گرم
قرص زیبتال 2.5 میلی گرم
قرص آرتیبت 5 میلی گرم
قرص بیکسوپرول 5 میلی گرم
قرص روبتا 10 میلی گرم
قرص بیزوبلاک 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول مهبان دارو 5 میلی گرم
قرص بی بتا 5 میلی گرم
قرص پرولی زکس 5 میلی گرم
قرص پرولی زکس 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول فارماشیمی 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول اوه سینا 10 میلی گرم
قرص پروفام 10 میلی گرم
قرص روبتا 2.5 میلی گرم
قرص بی بتا 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول نورمون 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول نورمون 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول سجاد دارو 2.5 میلی گرم-بیزوبلاک
قرص پرولی زکس 2.5 میلی گرم
قرص کانکرولول 5 میلی گرم
قرص زیبتال 5 میلی گرم
قرص بیزوپکس 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول جالینوس 5 میلی گرم
قرص دلکور 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کیمیدارو 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کیمیدارو 10 میلی گرم
قرص پروفام 5 میلی گرم
قرص پروفام 2.5 میلی گرم
قرص بیکسوپرول 2.5 میلی گرم
قرص بیکسوپرول 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول اوه سینا 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپکس 2.5 میلی گرم
قرص فنبیزول 2.5 میلی گرم
قرص فنبیزول 10 میلی گرم
قرص زبتادر 5 میلی گرم
قرص زبتادر 2.5 میلی گرم
قرص زبتادر 10 میلی گرم
قرص دلکور 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کیمیدارو 2.5 میلی گرم
قرص بیزوکوردین 5 میلی گرم
قرص بیزوفوماری 2.5 میلی گرم
قرص زباکر 5 میلی گرم (زباکور)
قرص بیسوتا 10 میلی گرم
قرص زپرول 2.5 میلی گرم
قرص زپرول 10میلی گرم
قرص آرتیبت 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول خوارزمی 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول خوارزمی 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول مهبان دارو 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول نورمون 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول سجاد دارو 5 میلی گرم - بیزوبلاک
قرص زبرال 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول اوه سینا 5 میلی گرم
قرص بیزکوردین 10 میلی گرم
قرص دلکور 5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول جالینوس 2.5 میلی گرم
قرص فنبیزول 5 میلی گرم
قرص بیزوفوماری 10 میلی گرم
قرص بیزوکوردین 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول کوثر 5 میلی گرم
قرص بتالکو 2.5 میلی گرم
قرص زباکر 2.5 میلی گرم (زباکور)
قرص زیبتال 10 میلی گرم
قرص بیزوپرولول خوارزمی 2.5 میلی گرم
قرص بی بتا 10 میلی گرم
قرص زبرال 10 میلی گرم
قرص زبرال 2.5 میلی گرم
قرص بیزوپرولول فارماشیمی 10 میلی گرم
قرص بیزوپکس 5 میلی گرم
قرص بیزوفوماری 5 میلی گرم
قرص کنکور 2.5 میلی گرم (کونکور)
قرص کنکور 10 میلی گرم (کونکور)
قرص بیزوفار 5 میلی گرم
قرص بیزوفار 10 میلی گرم
قرص بیزوفار 2.5 میلی گرم
قرص کنکور 5 میلی گرم (کونکور)
فرزانه (1401/8/15)

با سلام و احترام خانم ۴۹ ساله هستم .حدود یک سال است که قرص بیزوپرولول ۲/۵را استفاده می کنم . و یک سال هست که ریزش مو دارم و تقریبا بیشتر از نصف موهای سرم ریخته وباز در حال ریزش می باشد . و دو بار چکاب (آزمایش) دادم مشکلی نداشتم. احتمال دارد به خاطر قرص بیزوپرولول باشد . لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1401/8/15)

سلام و ادب.گرچه که ممکن است بیروپرولول در برخی افراد،باعث مقادیری ریزش مو شود اما به نظرم شما این ریزش شدید را به حساب این دارو نگذارید..با انجام‌چکاپ هم مشکلی حل نمیشود‌.شما برای ریزش موی خود نزد متخصص پوست و موبروید و اگر نتیجه نگرفتید نزد فوق تخصص غدد بروید و بررسی های تکمیلی و درمان مناسب را دریافت نمایید.اگر ریشه موی شما در اثر ریزش طولانی مدت و شدید آسیب ببیند،ممکن است حتی با درمان نیز موهای شما مانند قبل نشود.لذا این ریزش شدید را به حساب دارو نگذاشته،وقت خود را باانجام‌چکاپ،هدر ندهید و نزد متخصص مربوطه بروید.

حسین موسوی (1401/7/26)

سلام من چند ماه پیش دچار حملات پانیک شدم ۶ ماه قرصهای ضد افسردگی خوردم اما از اون موقع تپش قلب شدید گرفتم قرص پروپرانولول خوردم برطرف نشد الان دکتر قلب قرص بیزوپرولول داده دوروز صبها نصف میخورم موقع خواب توی دستام احساس شدید مورمور دارم دست وپاهام وشکمم پرش داره آیا قطع کنم قرص رو ممنون

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1401/7/26)

سلام و احترام...با توجه به مشکل زمینه ای اعصاب،احتمال بیشتری دارد که مشکلات شما ناشی از اعصابتان باشد...درباره داروی مذکور، بدون نظر و مشورت متخصص قلب،دست به قطع یا تغییر دارو نزنید.

سمیه زمانی (1400/3/5)

با سلام من از امروز شروع کردم به خوردن بیزو ٢.٥ دکتر بهم گفتن فشار خون داری در حالی که همه آزمایشاتم و نوار قلبم کاملا ساله دکتر نباید قبلش چند روزی فشارمو چک میکرد بعد دارو تجویز میکرد چند هفته ایی هست که کمی موقع خواب تپش قلب داشتم و فشارم بالا میرفت آزمایش دادم همه چی نرمال بود اما تپش قلب هنگام خواب و یه کم سردردم البته سردرد پشت سر رو بخصوص صبح داشتم دکتر امروز با گرفتن فشارم که١٤.٥رو ٨.٥ بود این دارو رو تجویز کردن همراه با دکلروزپام٥میلی استفاده کنم یا به دکتر دیگه ایی مراجعه کنم و البته ٤ماهی هست که تو رژیم لاغری هستم و١٠ کیلو ماهشه وزن داشتم

محمد (1400/2/8)

سلام خسته نباشید من بعد از استفاده این دارو احساس خستگی میکنم و دمای بدنم بالا میره و شروع به عرق کردن میکنم آیا این عوارض عادیه و یا باید دارو رو عوض کنم

غلامرضا منصوری (1400/1/23)

باعرض سلام و احترام من حدود دو سال هست که قرص بیزوپرولول 5و قرص والزومیکس 160/5مصرف می کنم وفشارم نزدیک 14هست ولی امروز کمی سر درد داشتم فشارم را با دستگاه فشار سنج مچی خونگی گرفتم 17بود آیا برام مشکلی پیش اومده درحالی که رژیم غذایی کم نمک هم استفاده می کنم و ورزش هم میکنم و درحال ورزش نیم ساعته مشکلی هم ندارن لطفاً راهنمایی بفرمایید

ج کمال (1400/1/21)

با سلام و احترام؛ مردی 65 ساله ام و حدود سه ساله که ضربانم گاهی بی نظم میشود.پزشک متخصص پس از معاینات و نصب هولتر گفتند مشکلی نیست و توصیه کردند زندگی طبیعی خود را بنمایم و در زمانی که بینظمی زیاد میشود نصف بیزوپرونول 2.5 را مصرف کنم. آیا مصرف غیر مستمر آن مشکلی ایجاد نمیکند؟

قاسمی (1400/1/16)

به نام خدا سلام بنده الان بیزوفار 2.5 ایرانی 60 عدد در شیراز خریدم

سودابه عقیلی (1400/1/5)

باسلام، مادر من 12سال اتانول 50میخوردن،ولی چون فشارشون رفت بالا، دکتر بیزوپرولول 2.5دادن بهشون، چندماهی هست که میخورن این دارو رو، ولی از همون روزای اول خارش در ران و سینه احساس میکردن، ولی گذرا بود و قابل تحمل، ولی به مرور زمان بسیار اذیت میشن از خارش بدنشون،آیا از عوارض این قرص هستش؟ وبایدچیکارکنن؟

مرضیه (1399/12/28)

سلام ببخشید من دوماهه تنگی نفس شدید دارم وقلبم به شدت دردمیکنه امروز رفتم دکتر برام بیزوپرونول فومارت ۲/۵نوشت ولی روش ننوشته چجوری مصرف کنم من هم به دلیل تعطیلی نمیتونم بپرسم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

مجید شریعت (1399/12/28)

۷۰ روز قبل عمل باز قلب انجام دادم بعد از مدتی فشار خونم ۱۷ روی ۱۰ شد دکترم امولودپین لوزاتن اچ و بتالکو تجویز کردن بعد از چند روز فشارم به شدت کاهش پیدا کرده یعنی ۱۰ونیم روی ۵ونیم شش میشه. در نتیجه دیگه هیچ کدام از این سه قرص را نمیخورم آیا کار درستی میکنم؟

اردشیر) ب09188128821 (1399/12/19)

سلام من عمل ترمیم دریچه میترال انجام داده ام چند وقتی هست دچار تنگی نفس شده ام دکتر رفتم اکو گرفتند وعکس ریه گفتند یکی از رگ ها خیلی کم گشاده ویکی از دهلیزها هم مقداری گشاد شده ضمنا ورم معده دارم وقرص پنتو پرازول وامپرازول ناشتا میخورم وبرای قلب قرص نصف فروزمایید صبح واس ا ونصف اترو واستین 20 شب می خورم ولی بازم تنگ نفس اذیتم میکنه وجدیدا دکتر کپسول اکسابان (الا کوییت) وبیزوپرولول تجویز کرده وضربان گاهی 90 وگاهی 120 ومتغیر است وفشار 137 روی112 هست لطفاراهنمایی کنید آیا از این قرص اکسابان وبیزوپرولول استفاده کنم یا نه ضمنا دو سال پیش عمل کردم وبنا به تجویز پزشک فقط56روز زال بان خوردم بعد قطع کردند

مینا (1399/12/15)

سلام ببخشید من درد قفسه سینه داشتم با اینکه همیشه فشارم پایین بوده الان بالا رفته دکتر داروی قلب داده سوستاک و....وهمین قرص بیزوپرولول الان فشارم اومده ۱۰ روی ۶ وگاهی ۹ وی ۶ بنظرتون ادامه بدم ممنون

مریم خورسندی (1399/12/14)

باعرض سلام من 8ماه که این دارو رامیخورم صورتم لک شده واستخوانم دردگرفته چه کارکنم

مجدقبله وردی (1399/12/10)

عرض سلام وادب اینجانب روزی نصف۲.۵بیزوپرولول مصرف دارم ودچارورم زیاددردستم شدم ایامربوط به این قرص میباشد؟

ملکی زاده (1399/12/2)

با عرض سلام و خسته نباشید. مادری 84 ساله دارم که حدود سه چهار سال پیش دچار حمله قلبی شدند و به دلیل کهولت سن نتوانستند عمل جراحی برای ایشان انجام دهند. چند سالی است که قرص بیزوپرولول (کونکور 5 میلی گرم) را مصرف می کردند و مشکلی نداشتند اما این اواخر دچار پرادراری، بدخوابی شدید در شب، گزگز پا، تنگی نفس و خس خس سینه شده اند و به دلیل بدخوابی دچار فشار عصبی و در نتیجه بالا رفتن فشار خون می شوند. به دلیل شیوع بیماری کرونا و قادر نبودن به استفاده از ماسک (به دلیل تنگی نفس) از مراجعه به پزشک واهمه دارند، آیا باید مصرف این قرص را ادامه دهند یا خیر. اگر قرار به عدم مصرف تدریجی است چگونه آن را انجام دهند؟ در ضمن ایشان به بیماری آسم نیز مبتلا هستند.

احمد علیپور (1399/11/28)

آیا قرص بیزوپرولول با قرص تقویت موی سرhair vit تداخل ندارد؟ میتوان هر دو قرص را با هم استفاده کرد ؟

چناری حسین (1399/11/22)

باسلام امروز برای اولین با قرص بیزوپرولول خور دم بعد ده دقیقه ای سرم گیج خورد احساس افت فشارکردم ومنگی وسردی دست وپا ادامه بدم یانه

محمدشریف هوت (1399/11/2)

سلام 20 ساله عمل باز قلب شدم دریچه میترال را عوض کردن پلاستیکی گزاشتن تپش قلب بالارفته بود پزشک بیزپرولول 2٠5دادیک ماه میشه میخورم چندروزه کم طاقت هستم لاغرترمیشوم چشمایم ضعیف شده آیاا ین قرص رابخورم یا نه

سمیرا سامی (1399/11/1)

سلام،من چند سال اتنولول۵۰ مصرف میکردم به تازگی احساس تنگی نفس میکردم پزشکم قرص بیسوتا رو به جای اتنولول تجویز کرد.ولی احساس میکنم بیسوتا تنگی نفسم را بیشتر کرده،،، دکترم میگه بیسوتا تنگی نفس نمیاره

محسن مرادی (1399/11/1)

باعرض سلام وخسته نباشید .من در سال ۹۵ به علت سوراخ دهلیزی مادرزادی یاهمون asd جراحی قلب باز کردم الان قرص ۲ونیم بیزپرولول مصرف میکنم ولی بعداز خوردن غذا تپش قلب دارم .دکترمم تا بعداز عید نیس رفته خارج از کشور .میتونید راهنمایی کنید چیکار کنم .

احمد انشایی (1399/10/29)

با سلام.من بدلیل بیماری قلبی مدت هاست که داروهای متورال 50 روزی دو عدد، املوپرس 5 روزی 2 عدد و لوزارتان 50 روزی 3 عدد مصرف میکنم. اخیرا بدلیل عدم دسترسی به پزشک معالج خودم، به پزشک دیگری مراجعه کردم و ایشان به جهت کم نمودن تعداد و همچنین بروز نمودن داروی ها، بجای آنها والزومیکس 50/160 روزی یک عدد و بتالکو 10 روزی یک عدد تجویز نمودند. در تماس با پزشک قبلی ایشان بر روال قبلی تاکید داشتند. لطفا بفرمایید آیا این داروها همان قبلی ولی جدیدتر هستند؟

زاهدی (1399/10/22)

سلام وقت بخیر.من چند وقته قلبم درد میکنه گاهی تنگی نفس وتپش قلب شدید بهم دست میده‌ و گاهی صبح ها‌ حمله عصبی بهم دست میده‌ تپش قلب وگرفتگی قفسه سینه و گردن دارم قرص پروپرانول20روزی دوتا یا سه تا مصرف میکنم همراه با والزودک160.,12,5 الان دکتر بجا پرپرانول بیزوپرولول داده با این همه عوارض شک دارم استفاده کنم نظر شما چیه.38ساله هستم‌.ممنون

رضا (1399/9/21)

سلام من چند وقتی بود روی قلبم تیر میکشید و درد میکرد رفتم نوار قلب گرفتن گفتن خوبه اکو دادم گفتن خوبه وقلبت سالمه و از اظتراب وترس هستش و قرص بیوستا۲/۵والپرازولام دادن میخواستم بدونم استفاده ۱ ماه مدت ایا برام مشکلی ایجاد نمیکنه

دهقان (1399/6/24)

من حدود یکساله به تشخیص دکتر قرص کنکور ۲/۵مصرف میکنم چندروز گذشته با انجام مجدد تست ورزش دکتر داروی نیکوراندیل ۱۰ روزانه نصف تجویز کردن که ۳ روز است مصرف میکنم اما در این مدت ادرار روزانم خیلی کم شده و به درد پهلو و کلیه و سردرد در طول روز مبتلا شدم و ترسم اینه که بعلت کم ادراری کلیه هام آسیب ببینه چون سابقه سنگ کلیه هم دارم لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر

ش.د (1399/6/22)

سلام ببخشید من 18 ساله هستم و روزی 2 عدد قرص ایمی پرامین 10 و 2 عدد سرترالین 50 و 1 عدد آلپرزولام 0.5 و 1 عدد بیزوپرولول 2.5 استفاده میکنم و الان تقریبا یک ماهی هست که من یبوست شدم با این که خوراکی هایی میخورم که باعث نرمی روده هام بشه، فکر می‌کنید مشکل یبوستم از دارو ها باشه؟ چون قبلا اینجوری نبودم.

مهدی سعید (1399/5/15)

سلام من یک هفته بیزوپرولول 2,5مصرف می کنم روی سینه سمت چپ حالت اینکه حرکت یک مویرک کوچک در بعضی مواقع انجام می شود زمانی که این حرکت انجام می شود احساس می کنم که سینه ام قبلا جراحی شده علت چیست

مرضیه محمدپور (1399/4/23)

سلام خسته نباشید. خانم ۵۲ ساله هستم. از نوجوانی دچار psvt هستم. از یک ماه و نیم پیش به دلیل تشدید نسبی حملات و برای اجتناب از ابلیشن، به تشخیص متخصص قلب و عروق روزانه یک عدد کنکور ۲.۵ مصرف میکنم. اینجانب هر روز صبح قبل از صبحانه یک پنتوپرازول ۴۰ نیز مصرف می کنم. لطفا بفرمایید کنکور را چه زمانی مصرف کنم؟؟ قبل از صبحانه و همراه پنتوپرازول بخورم یا بعد از صبحانه؟ یا اصلا شبها و قبل از خواب بخورم؟؟ با تشکر فراوان از لطف شما

هستی (1399/4/6)

سلام وقت بخیر من سرترالین 100و لیتیوم 300 و بیزو پرولول ۲.۵ مصرف احساس دچار تپش قلب شدم و قلبم گاهی درد میگیره میتونه ماله مصرف بیزوپرولول باشه

م.شادمان (1399/3/24)

وقت خوش سرترالین۵۰ روزی ۱ عدداستفاده میکنم،بتازگی اکو کردن دکتر و بیزوپرالول ۲/۵هرشب یک عدد تجویز کردن،قبلا شبها ۱ عدد رزوواستاتین ۱۰ میلی میخوردم ،آیا مشکلی نیست یکباره جایگزین کردن بیزو پرالول با رزوواستاتین؟ چون دکترم رو عوض کردم و فراموشم شد سوال کنم،اما الان در حال مصرفم سپاس

دکتر سمانه شبان - داروساز (1399/3/24)

وقت شما هم بخیر. روزوواستاتین برای مشکلات چربی خون و پیشگیری از مشکلات عروقی و غیره تجویز شده. داروی بیزوپرولول اثرات کاملا متفاوتی داره و برای مشکلات قلبی تجویز شده براتون. جانشین هم نیستن و باید هردو رو مصرف کنین.

امیر (1399/1/22)

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم من،،،از دوران شیوع این ویروس من دچار حملات عصبی شدم متاسفانه بعد از پیگیری اخبار و مطالبش،،،،،الان دو ماهی میشه تقریبا طول روز ترس سنگینی با منه،،،و قفسه سینه هم احساس سنگینی میکنم طرف قلبم،،،دکتر قلب نوار گرفتن گفتن مشکل نداره،،،به نظرتون این از چی هست؟ این سنگینی خییییییلی اذیت میکنه،،،پیشنهاد میکنید مجدد برم دکتر قلب برای باقی ازمایش ها یا اینکه از ترس و اضطراب هست؟ و یا حتی اینکه برم داخلی ریه یا گوارش؟ طول روز با من هست تقریبا این احساس سنگینی و خیلی ازار دهنده است،،،طرف چپ هست و گاهی اوقات راست هم اذیت میکنه،،،،،،،24 ساله هستم در ضمن،،،،

دکتر محمدعلی میکائیل پور - داروساز (1399/1/22)

دوست عزیرم با توجه به سن تان و با سابقه نوار قلب و وزیت دکتر قلب قطعا مشکل قلبی ندارید و این ناشی از استرس و ترس از همین شیوع ویروس است که البته تا حدی طبیعی است نیازی به دکتر رفتن مجدد ندارید فقط با انرژی مثبت به خودتان کمک کنید البته رعایت اصول بهداشتی از اولویت های ایتروزهاست

افسانه اسکندری (1399/1/6)

سلام من با خوردن قرص کنکور دچار گلودرد و درد مفاصل میشم چکار کنم

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/6)

سلام ، عارضه درد مفاصل از جمله عوارض داروی بیزوپرولول ( کنکور) می باشد. در صورت تداوم این عارضه و اختلال در روند درمان حتماً با پزشک تجویز کننده در میان گذاشته تا دارو در صورت صلاحدید و با نظر ایشان تغییر کند.

محمد بابایی (1399/1/2)

با سلام و احترام با مصرف برند ساندوز با دوز ۲/۵ میل در اطراف لبم ترکیدگی ایجاد شده است روش درمان این معضل چیست

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1399/1/2)

سلام..خشک شدگی پوست یا لب از عوارض این دارو‌نیست..اما‌ممکن است نسبت به یک برند خاص، حساسیت داشته باشید..برنددارویتان را عوض کنید.دورِ لبها را کاملا چرب نگه دارید..از شست وشوی زیاد نواحی دور لب،بپرهیزید.اگر وضعیت بهتر نشد بادکتر قلب برای احتمال تغییر دارو،در میان بگذارید

علی لشگری (1398/12/25)

این دارو را با دوز 2.5 روزی یکبار غروبها مصرف میکنم بعضی مواقع مور مور میشوم ولی با وجود مصرف میکنم و الان هم با وجود کرونا در محیط نگرانم اگه نخورم چی میشه

م.علیمحمدی (1398/9/8)

سلام . من قفسه سینه ام درد میکرد چندبار نوار قلب گرفتن. گفتن قلبت سالمه از استرسه . دکتر بیزوپرولول ۵ داد. دهنم خشک میشه و احساس گللو درد دارم. ادامه بدم یا نخورم

مریم (1398/8/3)

خسته نباشید .ببخشید دکترم برای افتادگی خفیف دریچه میترال قرص بیزوپرولول رو تجویز کرده روزی نصف شک دارم استفاده کنم یا نه؟

هادی شایگان (1398/7/18)

با سلام. من بدلیل فشار خون بالا قبلا لوزارتان مصرف میکردم جدیدا حساسیت پیدا کردم به این دارو. رفتم پیش متخصص قلب و عروق بهم بیزوپرولول۵ بهمراه هیدروکلروتیازید۲۵ داده. وقتی این قرصا رو میخورم بدنم داغ میشه و عرق میکنم، پاهام سرد میشه و گز گز میکنه و گرفتگی عضلات و ماهیچه هم پیدا کردم. میخواستم بدونم کدوم ازین قرصا باعث این عوارض میشه و چیکار کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/24)

لازم است برای تغییر رژیم دارویی به پزشک مراجعه کنید.

علی (1398/5/21)

باسلام و عرض احترام و تشکر ، با توجه به کمبود اخیر داروی بیزوپرولول ۵ در داروخانه ها ،آیا میشه بجای اون از داروی متوپرولول استفاده کرد؟ و اگه میشه چه دوزی از متوپرولول معادل بیزوپرولول ۵ هست؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/21)

گرچه عملکرد بیزوپرولول شبیه متوپرولول است ولی بهتر است تغییر دارو توسط پزشک انجام شود.

محمد (1398/5/17)

مادر من کنکور خارجیشو مصرف مکنه الان اینو مصرف کنه مشکلی پیش نمیاد

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/18)

کنکور یکی از برندهای این دارو است. از سایر برندها هم می توانید استفاده کنید.

عدنان البوشوکه (1398/5/14)

سلام.مادرم مدتی است عمل قلب باز انجام داده قرص کنکور۵روزی دوباراستفاده میکنه.چندهفته ای به اشتباه کنکور ۱۰روزی دو عدد مصرف میکنه.الان متوجه شدیم وطبق همون دستور قبلی میخوره.ایا امکان داره دراینده براش مشکل درست کنه؟ خیلی نگرانم ممنون از لطف شما

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/14)

جای نگرانی نیست هر چه بوده تمام شده. از الان طبق دستور پزشک مصرف کنید

نسرین جعفری ب (1398/5/12)

با عرض سلام وخسته نباشید من از قر ص بیز و پرو لول استفاده می کنم دچار گلو درد ودرد مفا صل میشم با توجه به اینکه از والسارتان واملو دیپن ۵۰ می خورم اشکال ندا ره از متورال برای تپش قلب استفا ده کنم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/12)

اگر با مصرف این دارو گلودرد و درد مفاصل ایجاد می شود نباید از این دارو استفاده کنید ولی برای تغییر دارو لازم است به پزشک مراجعه کنید.

فریدون سرخوش (1398/5/9)

با عرض سلام .خدم متون عارضم دارویی که در هیچ داروخانه وجود نداره چه نظر سنجی باید ارائه شود.!!!!!!!

علی مرتضی زاده (1398/4/27)

با عرض سلام و خسته نباشید...من در خرم آباد زندگی میکنم و متقاضی قرص کنکور ۲/۵ میلی گرم هستم ولی هر جا رو ک میگردم نداره این دارو رو کجا میتونم تهیه کنم...

چنانچه در خصوص "بیزوپرولول" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info