سیتالوپرام

داروهای ضد افسردگی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی

سیتالوپرام چیست؟
افسردگی و حملات ترس عموماً بدون علت مشخصی در افراد بروز می کنند یا در اثر مشکلات ارتباطی، ضربه ی روحی یا یک بیماری رخ می دهد.


سیتالورامین محصول شرکت داروسازی راموفارمین


سلول های مغزی که نورون نامیده می شوند، مواد شیمیایی مختلفی را جهت ارتباط با سایر نورون ها ترشح می کنند.این یعنی یک سری تکانه الکتریکی بین نورون ها مسئول کارکرد های بخش های مختلف مغز می باشند.
سروتونین یکی از این مواد شیمیایی است که در مغز تولید می شود. زمانی که سروتونین از نورون ترشح می گردد، منجر به تحریک سایر نورون ها می شود، سپس توسط پمپ هایی به سلول های مغزی باز می گردد و بازیابی می شود.
دارو های مهار کننده ی پمپ جمع کننده ی سروتونین (داروهای SSRIs)که سیتالوپرام یکی از آنها می باشد ،سطح سروتونین را در فضای بین نورون ها افزایش می دهند. این کار کمک به برطرف سازی علائم افسردگی و حملات ترس در بسیاری از افراد می شود.

پیش از شروع مصرف سیتالوپرام:
-در صورت بارداری، اقدام به بارداری یا شیردهی به پزشک خود اطلاع دهید.
-در صورت سابقه مشکلات کبدی، کلیوی، قلبی(ضربان قلب نامنظم)، صرع، دیابت نوع ۲، مشکلات چشمی(مانند گلوکوم یا آب سیاه)، مشکلات خونی (خون ریزی)، تغییر خلق و خوی شدید (سرخوشی ناگهانی) حتما پزشک خود را مطلع سازید.
-اگر همزمان با تجویز این دارو تحت درمان با جریان الکتریکی قرار دارید (شوک درمانی) به پزشک خود اعلام نمایید.
-در صورت سابقه ی هرگونه حساسیت دارویی پزشک خود را مطلع کنید.
-در صورتی که در دو هفته ی اخیر داروهای ضد افسردگی از گروه مهار کننده ی مونو آمین اکسیداز (مانند سلژیلین، راسلژیلین، ترانیل سیپرامین و...) مصرف می کرده اید، حتما به پزشک خود یادآوری نمایید.
-از آنجا که این دارو می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید. (خصوصا دارو های قلبی ،ضد صرع، آنتی بیوتیک ها و ضد قارچ ها و داروهای آرامبخش)

نحوه ی مصرف سیتالوپرام:
-از آنجا که این دارو بر روی سیستم عصبی تاثیر دارد، مصرف آن باید به صورت مداوم و تحت نظر پزشک باشد. اگرچه ممکن است در چند هفته ی ابتدایی درمان احساس بهبودی در شما ایجاد نشود،با این حال درمان خودرا ادامه دهید و طبق برنامه ی منظم به پزشک خود مراجعه کنید و همچنین برای بهبود روند درمان کلیه ی مشکلات و سوالات خودرا از پزشک یا داروساز خود سوال بفرمایید .
قطع این دارو به صورت ناگهانی و بدون نظر پزشک، می تواند عوارض نامناسبی از جمله بروز حمله ي تشنجي برای بیمار در برداشته باشد لذا قطع اين دارو بايد بصورت تدريجي و تحت نظر پزشك انجام شود.
-ممکن است پزشک شما درمان را با مقدار داروی کم شروع کند و پس از عادت کردن بدن،مقدار داروی شمارا افزایش دهد تا احتمال بروز عوارض ناشی از دارو کمتر شود.
-در صورتی که این دارو بصورت ۱ عدد در روز برای شما تجویز شده باشد،می توانید آن را در هر زمان از روز که راحت ترید میل کنید. اما برای همه ی روزها زمان مشخصی تعیین کنید و دارو را منظم مصرف نمایید.
-در صورتی که از این دارو جهت درمان حملات ترس (panic) استفاده می نمایید، ممکن است پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز کند. به این خاطر که در برخی افراد در دوهفته ی نخست درمان با سیتالوپرام امکان بروز اضطراب یا افزایش آن وجود دارد. به همین دلیل بهتر است دارو با مقدار کم آغاز شود و به تدریج دوز آن افزایش یابد،لذا این دارو را دقیقا طبق دستورات پزشک مصرف نمایید و به مقدار مصرفی تاکید شده، دقت کنید.
-این دارو به صورت قرص ۲۰ و ۴۰ میلی گرم و قطره خوراکی ۶۰ میلی گرم در یک میلی لیتر در ایران تولید می شود .
-در صورت مصرف قطره خوراکی سیتالوپرام ، دارو را دقیقا به همان تعداد قطره که پزشک تجویز کرده است ،مصرف نمایید. مقدار داروی تجویز شده در آب یا آب پرتقال یا سیب بچکانید و خوب هم بزنید و بلافاصله مصرف نمایید.
-این دارو با غذا تداخل ندارد می توان قبل یا بعد از غذا آن را مصرف نمایید.
-در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.‎

توصیه های دارویی سیتالوپرام:
-ممکن است در ۴ تا ۶ هفته ی نخست درمان با این دارو علائم بهبودی را در خود نبینید با این حال به مصرف دارو ادامه دهید.
-در مدت درمان با این دارو تحت نظر پزشک باشید تا پیشرفت درمانی شما بررسی شود.
-در ابتدای درمان با این دارو ممکن است افکار ناراحت کننده ی شما از گذشته بیشتر شوند اما نگران نباشید. باید بدانید که این افکار ناشی از مصرف این دارو و شروع اثر بخشی آن می باشند و به مرور زمان برطرف می شوند.

بهتر است در این موارد افکار خودرا با نزدیکان و یا مشاور و پزشک خود درمیان بگذارید و آگاهانه نسبت به برطرف کردن آنها اقدام نمایید .
-مصرف الکل در مدت درمان با این دارو می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
-در صورتی که مبتلا به دیابت می باشید ، چک کردن قند خون روزانه نسبت به قبل ،از اهمیت بیشتری برخوردار است زیرا این دارو می تواند سطح قند خون شما را تغییر دهد .در صورت بروز این مشکل توصیه های لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
-پیش از دریافت یا شروع هر دارو، فرآورده گیاهی یا مکمل، خصوصاً داروهای ضد التهاب و تسکین دهنده درد، پزشک یا داروساز خودرا در جریان مصرف سیتالوپرام قرار دهید تا از بروز تداخلات دارویی جلوگیری کنید.
-مصرف دارو های تضعیف کننده ی اعصاب و کاربامازپین با این دارو نیاز به بررسی و تنظیم دوز مناسب توسط پزشک دارد.
-داروهای ضد افسردگی متنوع با اثرات متفاوت وجود دارند در صورتی که احساس می کنید این دارو مناسب شما نمی باشد می توانید با پزشک خود درباره تغییر دارو صحبت کنید اما از قطع درمان خودداری نمایید.
در مدت درمان بااین دارو حساسیت بدن شما به نور بیشتر خواهد شد لذا از قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خودداری نمایید و از کرم های ضدآفتاب و عینک آفتابی استفاده کنید.

عوارض شایع سیتالوپرام
-عوارض گوارشی مانند احساس تهوع،سوء هاضمه، یبوست یا اسهال خصوصا در ابتدای مصرف سیتالوپرام شایع می باشد که با مصرف وعده های غذایی ساده و سبک و مصرف آب به مقدار کافی می توان شدت آنها را کاهش داد.
-در صورت احساس خواب آلودگی، ضعف و خستگی از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند خودداری نمایید .
-برای سردرد احتمالی ناشی از مصرف این دارو از داروساز خود درمورد داروی ضد درد مناسب سوال بفرمایید.
-خشکی دهان نیز از علائم مربوط به مصرف این دارو میباشد که با آدامس یا آبنبات فاقد شکر می توان آن را برطرف نمود .
-تغییرات خلق و خو مانند احساس اضطراب، پریشانی ،بی قراری و فراموشی و احساس لرزش ممکن است اوایل درمان با سیتالوپرام بروز کند که به مرور و در مدت چند روز برطرف می شوند امادر صورت ادامه دار شدن یا تشدید این علائم با پزشک خود صحبت کنید.
-در صورت اختلال در خواب، تعریق بیش از حد،کاهش اشتها یا تغییر وزن ناگهانی ،درد ،احساس گزگز انگشتان ،مشکلات جنسی، زنگ زدن گوش، ضربان‌نامنظم، آبریزش بینی یا خارش که ادامه دار باشد، با پزشک خود صحبت نمایید.

عوارض نادر اما مهم سیتالوپرام:
-سندرم سروتونین یا مسمومیت با سروتونین یک عارضه ی خاص مربوط به داروهای موثر برروی سطح سروتونین می باشد که اگرچه احتمال وقوع آن کم است اما در صورت عدم رسیدگی درمانی می تواند تهدیدکننده ی حیات باشد.
این عارضه ناشی از فعالیت بیش از اندازه ی سروتونین در بدن می باشد .در صورت مشاهده ی علایمی همچون احساس برافروختگی، تعریق، بی خوابی و بی قراری، سفت شدن یا گرفتگی عضلات، پریشانی و تغییرات خلق و خو فورا تا پیش از مصرف نوبت بعدی این دارو به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه نمایید.
-در صورتی که علائم حساسیت دارویی از جمله ضایعات قرمز و خارش دار پوستی ،تنگی نفس،ورم صورت یا لبها مصرف دارو را قطع نموده و به پزشک یا مرکز درمانی مراجعه کنید.

نگهداری قطره سیتالوپرام:
-قطره خوراکی سیتالوپرام را می توانید تا ۱۶ هفته پس از بازکردن در دمای اتاق نگهداری نمایید.

داروهای مرتبط:
سدیم والپروات
پرگابالین

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف سیتالوپرام

سیتالوپرام در درمان اختلالات افسردگی اختلالات وسواس و در درمان پانیک کاربرد دارد

مکانیسم اثر سیتالوپرام

این دارو باعث مهار انتخابی بازجذب سرتونین در سلول های مغزی می گردد. این گروه از داروها با نام داروهای SSRIs شناخته می شوند.

فارماکوکینتیک سیتالوپرام

سیتالوپرام براحتی از طریق دستگاه گوارشی جذب شده و حداکثر غلظت پلاسمایی آن پس از 4-2 ساعت از مصرف خوراکی دارو حاصل می شود. بطور وسیعی در بدن پخش می شود و میزان باند پروتئینی آن پایین است. از طریق دمتیلاسیون، دآمیناسیون و اکسیداسیون به متابولیتهای فعال و غیر فعال متابولیزه می شود. استیل سیتالوپرام یکی از متابولیتهای فعالی است که از دمتیلاسیون سیتالوپرام حاصل می شود از طریق ایزوآنزیم های سیتوکروم,CYP2C19, P-450, CYP3A4 حاصل می شود. نیمه عمر دفعی آن حدود 33 ساعت است. عمدتاً (85%) از طریق کبد و مابقی از طریق کلیه دفع می شود. حدود 12% دوز روزانه در ادرار به صورت داروی تغییر نیافته دفع می شود. با غلظت بسیار پایین در شیر مادر وجود دارد.

عوارض جانبی سیتالوپرام

*عوارض شایع (%10<):
سیستم اعصاب مرکزی: خواب آلودگی، بی خوابی
پوستی: افزایش تعریق
گوارشی: تهوع، خشکی دهان
عوارض نسبتا شایع (%10-1):
قلبی عروقی: طولانی شدن فاصله QT در الکتروکاردیوگرام، افت فشارخون، افت فشارخون وضعیتی، تاکی کاردی، برادی کاردی
سیستم اعصاب مرکزی: خستگی، اضطراب، آژیتاسیون، خمیازه، فراموشی، آپاتی (بی اعتنایی)، گیجی، افسردگی، فقدان تمرکز، میگرن، خواب رفتگی اندام
پوستی: راش پوستی، خارش
غدد درون ریز و متابولیسم: کاهش میل جنسی، آمنوره، افزایش وزن، کاهش وزن
گوارشی: اسهال، سوء هاضمه، بی اشتهایی، استفراغ، درد شکمی، اختلال چشایی، نفخ، افزایش اشتها، ریزش غیرارادی بزاق (سیالوره)
ادراری تناسلی: اختلال انزال، قاعدگی دردناک، ضعف جنسی
عصبی، عضلانی و اسکلتی: لرزش، درد مفاصل، درد عضلانی
چشمی: اختلالات تطابق
کلیوی: پر ادراری
تنفسی: رینیت، عفونت مجاری تنفسی فوقانی، سینوزیت، سرفه
متفرقه: تب

تداخلات دارویی سیتالوپرام

*مشخصات کلی تداخلات:
- سوبسترای CYP2C19
- سوبسترای CYP3A4
- مهارکننده CYP2D6 (ضعیف)
- تشدید اثرات ضد پلاکت
- تشدید اثرات تضعیف‌کننده CNS
- تشدید هیپوناترمی
- کاهش آستانه تشنج
- افزایش فاصله QT (شناخته‌شده)
- تشدید اثرات سروتونرژیک

تداخلات رده X (پرهیز):
بروموپرید، داپوکستین، اس سیتالوپرام، فکسینیدازول، لینزولید، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز (ضدافسردگی‌ها)، پیموزاید، عوامل طولانی کننده QT (با بالاترین خطر)، راساژیلین، سلژلین، اوروکیناز

کاهش اثرات داروها توسط سیتالوپرام:
آیوفلوپان ید 123، فرآورده‌های تیروئید

کاهش اثرات سیتالوپرام توسط داروها:
کاربامازپین، القاکننده‌های متوسط و قوی CYP3A4، سیپروهپتادین، دابرافنیب، دفراسیروکس، انزالوتامید، اردافیتینیب، گیلتریتینیب، لوماکافتور و ایواکافتور، میتوتان، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX-2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، ریفامپین، ساریلومب، سیلتوکسیمب، گیاه علف چای، توسیلیزومب

افزایش اثرات داروها توسط سیتالوپرام:
داروهای با خاصیت ضد پلاکت، داروهای کاهنده قند خون، داروهای ضد انعقاد، داروهای ضد سایکوز، آپیکسابان، آسپیرین، بمیپارین، برکسانولون، سفالوتین، کلاژناز (سیستمیک)، دابیگاتران اتکسیلات، دئوکسی کولیک اسید، دسموپرسین، دمپریدون، فرآورده‌های حاوی دوکسپین، دولوکستین، ادوکسابان، انوکساپارین، اس سیتالوپرام، فلوکستین، فلووکسامین، گیلتریتینیب، هالوپریدول، هپارین، هیدروکسی کلروکین، ایبریتومومب تیوکستان، لوفکسیدین، متیلن بلو، مهارکننده‌های مونوآمینواکسیداز (ضدافسردگی‌ها)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (انتخابی COX-2)، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (غیرانتخابی)، اوبینوتوزومب، اکسی تریپتان، مهارکننده‌های کیناز طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، عوامل متفرقه طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، مهارکننده‌های متوسط CYP3A4 طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، مهارکننده‌های قوی CYP3A4 طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، راساژیلین، ریواروکسابان، سالیسیلات ها، مهارکننده‌های انتخابی باز جذب سروتونین، سلژلین، تضعیف‌کننده‌های CNS سروتونرژیک غیر اپیوئیدی، مهارکننده‌های باز جذب سروتونین/ نوراپی نفرین، دیورتیک های تیازیدی و شبه تیازیدی، داروهای ترومبولیتیک، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، اوروکیناز، آنتاگونیست های ویتامین کا، وریکونازول

افزایش اثرات سیتالوپرام توسط داروها:
آکالابروتینیب، الکل (اتیل)، آلموتریپتان، آلوسترون، آمیسولپرید (خوراکی)، آمفتامین‌ها، داروهای ضد تهوع (آنتاگونیست 5HT3)، بروموپرید، بوپروپیون، بوسپیرون، سایمتیدین، سیکلوبنزاپرین، تضعیف‌کننده‌های CNS، سیکلوبنزاپرین، مهارکننده‌های متوسط CYP2C19، داپوکستین، دکس متیل‌فنیدات – متیل‌فنیدات، دکسترومتورفان، التریپتان، مشتقات ارگوت، اس سیتالوپرام، اس امپرازول، امولسیون‌های چرب (بر پایه روغن ماهی)، فنفلورامین، فکسینیدازول، فلوکونازول، فلوکستین، فلووکسامین، گلوکزآمین، گیاهان (با خاصیت ضد انعقاد/ ضد پلاکت)، هیدروکسی کلروکین، ایبروتینیب، اینوترسن، لاسمیدیتان، لیماپروست، لینزولید، لوفکسیدین، لورکاسرین (از بازار دارویی ایالات‌متحده جمع‌آوری‌شده)، متاکسالون، متی‌روسین، مولتی ویتامین/ فلورید (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، دی، ای، کا، فولات و آهن)، مولتی ویتامین/ مینرال (حاوی ویتامین‌های آ، ای و بدون آهن)، نفازودون، داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (موضعی)، اسیدهای چرب امگا-3، امپرازول، اندانسترون، آگونیست های اپیوئیدی، اوزانیمود، پنتامیدین (سیستمیک)، پنتوسان پلی سولفات سدیم، پنتوکسی فیلین، پیموزاید، آنالوگ‌های پروستاسیکلین، عوامل طولانی کننده QT (با بالاترین خطر)، داروهای ضد سایکوز طولانی کننده فاصله QT (با خطر متوسط)، داروهای آنتی آریتمی کلاس IC طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، مهارکننده‌های متوسط CYP3A4 طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، آنتی‌بیوتیک‌های کینولونی طولانی کننده QT (با خطر متوسط)، راموسترون، سافینامید، سلومتینیب، داروهای سروتونرژیک (با خطر بالا، متفرقه)، اوپیوئید های سروتونرژیک (با خطر بالا)، آگونیست های گیرنده 5-HT1D سروتونین (تریپتان ها)، گیاه علف چای، گیاه اسپند، تیپراناویر، ترامادول، داروهای ضدافسردگی سه حلقه‌ای، ویتامین ای (سیستمیک)، وریکونازول، زانوبروتینیب

تداخل با غذا:
ذکر نشده است.

هشدار ها سیتالوپرام

احتیاطات: در بیماران مسن دوز دارو بایستی در پایین ترین دامنه درمانی که حداکثر 40 میلی گرم در روز است نگاه داشته شود. این دارو بایستی به تدریج قطع شود تا خطر علائم ترک کاهش یابد.
در بیماران دچار اختلالات کبدی بایستی دوز دارو در پایین ترین حد دامنه درمانی قرار گیرد. مثلاً در افسردگی دوز معمول بایستی در حد 20 میلی گرم روزانه نگاه داشته شود.
اگرچه اطلاعات کافی در مورد میزان مجاز دوز تجویزی در بیماران دچار اختلال شدید کلیوی وجود ندارد ولی در بیماران با اختلال کلیوی خفیف تا متوسط نیازی به تنظیم دوز نیست.

دارو های هم گروه سیتالوپرام

اس سیتالوپرام فلوکستین فلووکسامین
پاروکستین سرترالین داپوکستین
گروه C

در شرايط خاص و نظارت ويژه پزشك قابل استفاده است: مطالعات حیوانی مواردی از عارضه جانبی برای جنین نشان داده است و مطالعات انسانی به اندازه کافی در دست نیست. منافع دارو در مقابل خطرات احتمالی، تعیین کننده مصرف یا عدم مصرف این دارو در دوران بارداری است.

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
13057
08454
01905
01906
02118

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص سیتالوپرام امین 40 میلی گرم
قرص خط دار سیتالوپرام دی پی 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام سبحان دارو 40 میلی گرم-سیتاکسا
قرص اکسی پرام 40 میلی گرم
قرص بایوکسال 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام دی پی 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام-آریا 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام-خوارزمی 20 میلی گرم
قرص اکسیپرام 20 میلی گرم
قرص تیدیپرام 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام ایران دارو 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام-آریا 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام فارما 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام پورسینا 40 میلی گرم
قرص سیتالوتد 40 میلی گرم
قرص اوسالوپرام 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام فارما 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام سبحان دارو 20 میلی گرم-سیتاکسا
قرص ام دی-سیتالوپرام 20 میلی گرم
قرص اسالوپرام 20 میلی گرم
قرص خط دار سیتالکس 40 میلی گرم
قرص خط دار سیتالکس 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام کیمیدارو 20 میلی گرم
قرص سیتالوتد 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام هگزال 20 میلی گرم
قطره خوراکی سیتالوپرام کیمیدارو 40 میلی گرم/میلی لیتر
قرص بایوکسال 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام مهبان 40 میلی گرم-سیتالوپرس
قرص سیتالوپرام-سی دی 40 میلی گرم
قرص سیتالورامین 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام امین 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام ایران دارو 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام مهبان 20 میلی گرم-سیتالوپرس
قرص سیتالوپرام پورسینا 20 میلی گرم
قرص سیتالورامین 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام هگزال 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام شفا 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام-حکیم 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام ویتابالانس 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام بلوفیش 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام-حکیم 40 میلی گرم
قرص سیتالوپرام شفا 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام جنریس 20 میلی گرم
قرص سیپرام 20 میلی گرم
قرص سیتالوپرام ویتابالانس 40 میلی گرم
مرتضی فودازنیا (1402/2/8)

سلام من یک ماه ازقرص سیتاکسا واتووراستاتین 10 میلی گرم استفاده میکنم ولی خونریزی همراه ادارم پیداکردم طوری که بعضی وقتا لخته خون میاید باید چه کارکنم ممکن ا این دارو باشد ممنون اگر جواب سوال مرابدهید

دکتر سمانه شبان - داروساز (1402/2/8)

سلام، از عوارض خطرناک سیتالوپرام هست که در برخی موارد بروز میکنه. حتما دارو رو قطع کنید و به پزشکتون اطلاع بدین.

مهدی (1400/2/13)

سلام مدت 23 ساله که به افسردگی شدید(از زمان سربازی) تا الان مبتلا شدم دکترهای متخصص زیادی رفتم یکی نرتریپتیلین 25 تجویز کرد دو ماه ونیم ادامه دادم ولی بیشتر عوارضش مثل خشکی دهان بی میلی جنسی و ... اذیتم کرد دیگری فلوکستین 20 با قرص امگا 3 و دکتر دیگه ای هم گفت یه داروی توپ کم عوارض و اثر گذار پیشنهاد داد دوماه مصرف کردم ولی بیشتر عوارضش مثل بی اشتهایی بیمیلی جنسی و کم خوابی و خمیازه زیاد شما تخصصتون زیاده الان مثل قبل که ترس و وحشت و دوری از خانواده اذیتم میکرد ندارم چون توکلم به خدا زیاده و از هیچی نمیترسم حتی تنها تو یه بیابون فقط همین عوارض افسردگی تمام این مدت اذیتم میکنه 14 ساله ازدواج کردم ولی لذتی از زن نبردم خانمم دیگه عادت کرده حالا میخواستم بدونم با توجه به طولانی بودن عوارض افسردگی ادامه دادن دارو جواب میده یا فقط عوارضش برام میمونه گفتم شما متخصصین و تجربه تون زیاده ممنون میشم محض رضای خدا به انسان مثل خودتون کمک کنین تا لذت زندگی برگرده برا ممنون از انسانیت و جوابتون

setare (1400/2/7)

سلام در حال حاضر چند قرص اعصاب همزمان استفاده میکنم سیتالوپرام- جینکوبیلوبا- ترازودن مدت دو سه ماه میشه که مردمک چشمم حالت پرش و لرزش پیدا کرده که به گفته ی اطرافیان بسبار واضح و فاحش هست ممکنه از عوارض این داروها باشه ممنون از پاسخگویی

کهنه سرباز معلول (1400/1/20)

درود. تشکر بعللی اصطراب شدید بسراغم امد ک ته قلب م خالی می شد. پیش فوق تخصص قلب رفتم .بعد نوار قلب . پروپررنول و کدر پوکساید ۱۰ تجوید کرد ک موثر نبود. ب روانپزشک حاذق مراجعه کردم ک حدود ۱۰ نوع قرص می خوردم .همه را قطع کرد فقط سیتالوپرام ۲۰ تجویز کرد. بعد از مدتی درمان شدم. ولی عوارض چون عدم تمایل جنسی و نعوظ را تجربه کردم. ایا دارویی وجود دارد همین خانواده باشد عوارض کمتری داشت باشد؟

سروش (1400/1/19)

سلام خسته نباشید من از سیتالوپرام برای کاهش دفعات احتلام استفاده میکردم ولی الان چند وقتیه که دیگه سیتالوپرام ۲۰جواب نمیده.دکترم گفتن دوز دارو رو به ۴۰ افزایش بدم میخواستم بدونم بعد از ۴۰ آیا دوز دیگری از دارو هست!؟ که استفاده کنم

کتایون فلاحت (1400/1/7)

با درود مدت 3 سال که سیتالوپرام مصرف می کنم و حدود سه ماهی هست که طبق تجویز پزشکم مقدار آن را به 30 میلیگرم افزایش دادم و از طرف دیگر هم روزانه 20 میلی گرم امپزارول مصرف می کنم مصرف این دو با هم سرگیچه شدید به همراه دارد چرا که وقتی امپرازول را یک دوره قطع کردم سرگیجه ام خیلی خیلی بهتر شد. آیا چایگزینی برای امپرازول هست یا کلا چی کاری انجام دهم بهتر است؟ سپاس

اسماعیل عزتی (1400/1/1)

سلام وقتتون بخیر. بنده ۲۴ ساله هستم. و حدود یک و نیم سال هست که قرص سیتالوپرام۴۰ رو مصرف میکنم و همچنین ترازدون۵۰. دکترم بر خلاف دکتر های قبلی که تشخیص فیبرومیالژیا داده بودن...تشخیص دادن که من اختلال اضطراب منتشر و خستگی مزمن دارم و این دو دارو به من تجویز کردن. الان با توجه به اینکه دسترسی به دکترم ندارم(شهر محل تحصیل کارشناسیم) و الان برای کنکور ارشد تو خونه مطالعه میکنم.متاسفانه بعد از ناهار که قرص سیتالوپرام رو مصرف میکنم احساس سرگیجه سردرد و خواب دارم.و مانع مطالعه ی مفید من میشه. با توجه به شرایطم قصد ادامه دادن مصرف دارو رو ندارم.اما میگن که قطع یکباره عوارض داره...برا همین خواستم بپرسم که بجای سیتالوپرام ۴۰ میشه یه هفته سیتالوپرام ۲۰ بندازم و بعدش کم کم قطع کنم مصرفم رو؟ خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین

م .موسوی (1399/12/26)

بعنوان کسی که این دارو رو مصرف میکرده توصیه میکنم به هیچ عنوان سر خود دارو رو قطع نکنید

مینا آشوری (1399/12/20)

سلام چند وقتیه دچار فراموشی میشم مثل امشب واحساس میکنم بعداز خوردن سیتالوپرام۲۰ فکر کردم امشب یکبار دیگه خوردم آیا باید نگران عوارض باشم؟؟

رضوانه (1399/12/18)

من این قورصو با سرترالین رو برای درد دیسک کمرم که زده عصبای پام دکتر بهم داده روزی ۲تا از هرکدوم باید بخورم یعنی ضرر نداره

سمیه غلامزاده (1399/12/17)

سلام و عرض ادب.حدودا همسر من دو روز با تجویز پزشک نصف قرص سیتالو پرام ۲۰ راصبحها بعد صبحانه مصرف میکنند احساس خواب الودگی مدام دارند این علایم طبیعی هستن ؟واینکه پزشکون بعد یکدهفته این مقدارو بیشتر کردند یعنی یک عدد و گفتند قرصا ها تموم شد دیگه نیازی به مصرف نیست موردی نداره به این صورت دارو و کنار بزارن.ممنون میشم راهنماییم کنین

فرزانه (1399/12/17)

حدود بیست سال هست که من قرص تری فلو پرازین ۱مزخوردم بخاطر طولانی شدن قرص رفتم تا ترک کنم دکتر بهم سیتالوپرام ۲۰داد از زمان ترک قرص تری فلوپرازین۱وشروع سیتالو پرام داخل دهانم وزبانم افت زده چه کار کنم

بهارمحمدی (1399/12/15)

باسلام من داروی سیتالوپرام 20 درصد مصرف می کنم و شب ها از ساعت 3به بعداز خواب بیدار میشم و نمی تونم بخوابم و همچنین احسا س تعریق و گرمای زیاد دارم آیا نیازهست که به پزشک مراجعه کنم؟؟

مهدی قربانی (1399/12/14)

باعرض سلام وخسته نباشید مادرمن اولین وعده مصرف اشتباهی بجای ۱/4که پزشک تجویز کرده بود یک عدد کامل خورده از صبح بیحال وخواب آلوده قند خونش هم صبح ۱۸۰ بود آیا خطری تهدید نمیکنه؟

امیدی (1399/12/13)

سلام من وقتی استرس میگیریم دستم از مچ به پایین درد میگیره آیا سیتالوپرام میتونه دردشو خوب کنه؟ قبلنم برا بیماری پانیکم از سیتالوپرام استفاده میکردم

فاطمه احمدی (1399/11/28)

سلام من شبها خوابم نمیبره و همش میترسم و اینور اونورمو نگاه میکنم و احساس میکنم الان کسی رو میبینم و روزهام تنها نمیتونم بمونم میترسم فکر میکنم کسی تو خونه هست لطفا راهنماییم کنید چکار کنم قرص سیتالوپرام تاثیری داره ک بخورم یا ن

خانم محمدی از گیلان (1399/11/26)

سلام روز وشبتون خوش من بعد از زایمان چهار ساله دوچار افسردگی شدم وبه شددت عصبی اما متأسفانه بخاطر کیستی که دارم باید قرص زد بارداری بخورم احساس میکنم بخاطر همینه که من عصبی شدم قرص سیتالوپرام. در درمان عصاب وروانم معاثر هست یا نه دلم نمخواد دایم بخورمش بچه کوچیک دارم لطفا راهنمای کنید سپاس فراوان از لطف شما

پرنیان (1399/11/25)

سلام وقت بخیر مصرف این دارو با آلپروزولام مشکلی ایجاد میکنه؟

سجاد (1399/11/7)

سلام یکساله سیتالوپرام میخورم خوب جواب داده ایامیتونم دیگه نخورم

سجاد (1399/11/7)

من یکساله سیتالوپرام میخورم خیلی عالیه آیا میتونم دیگه نخورم

فاطمه (1399/11/7)

سلام توی یه سایت خوندم ک این قرص رو برای تاخیری معرفی کرده بودن ، درسته؟

حمید زراعتی (1399/11/5)

سلام دکتر میشه الکل مصرف کرد من دو روز نخوردم

حامد طاهری (1399/11/3)

سلام من چهار ماه هست با تجویز پزشک در کنار کلومیپرامین و دپاکین، سیتالوپرام ۴۰ مصرف میکنم وسواس فکریم کمی بهتر شده ولی افسردگیم اصلا، شرایط سختیه برام هیچ چیز لذتی نداره سوالم اینه که سیتالورامین میتونه تاثیر یا سازگاری با ژنتیک من نداشته باشه؟؟ باید داروی دیگه ای تجویز بشه؟؟؟

مینا (1399/10/28)

سلام .ایا قرص سیتالوپرام باعث میشه که پریود نشیم؟

محمد مهدی پیروزبخت (1399/10/28)

سلام و عرض ادب ، من با مصرف سیتالوپرام۲۰ احساس میکنم که دامنه صبرم بالا رفته دیرتر عصبانی میشم وبهتر میتونم درحل موارد تصمیم گیری کنم ، آیا این قرص فقط جهت اضطراب و نگرانی وخشم است واگر جواب شمامثبت میباشد لطفا جواب بدهید چرا این دارو من رو ریلکس میکنه؟

سحر (1399/10/25)

سلام.من ۳۰سالم هست و برای دو سال قرص سیتالوپرام و توپیرامات استفاده میکردم.الان ۶ماهی هست که قطع کردم و به شدت افسرده تر شدم،هر روز گریه میکنم،به شدت خشمگین و عصبی ام،و تمایل به خودکشی در من خیلی بیشتر شده.ایا میتونم دوباره سیتالوپرام رو استفاده کنم؟

خیری (1399/10/21)

سلام من ۴ ماهه سیتالوپرام مصرف میکنم روزانه یکی الان ده روزه قطع کردم،اوایل گیجی داشتم ،بعد نبض در سر،الانم بیقراری خواب شبانه ،پرخاشگری و سوت کشیدن گوشها رو دارم،نمیدونستم نباید یهویی قطع کنم الان یک چارم شروع کنم ب مصرف بعدا قطع کنم یا چن روز یه بار یک چارم سیتالوپرام ۲۰ مصرف کنم؟

رقیه مختارپور (1399/10/13)

سلام خسته نباشید. من چندروزه که قرص سیتالوپرام رو شروع کردم با دوز ۱۰ . از روز سوم بدنم موقع بیدار شدن از خواب احساس خواب رفتگی تو بدنم میکنم بیشتر کف سرم و دست پای سمت راستم خواب میره . هر روز این خواب رفتگی گسترده تر و مدت زمانش بیشتر میشه تو بدنم . مطلب شما رو که خوندم فهمیدم از عوارض این قرص حواب رفتگی بدن هم هست . حالا نمیدونم چیکار کنم آیا دارو رو قطع کنم یا ادامه بدم ؟

علی هاشمی (1399/10/11)

ایا مصرف سیتالوپرام رو تمایلات جنسی اثردارد و همزمانی مصرف سیتالوپرام ۲۰ با پنتوکسی فیلین ضرردارد؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/10/12)

بله سیتالوپرام باعث کاهش میل جنسی می شود

داریوش (1399/10/6)

با سلام، آیا مصرف سیتالوپرام 10 در ترکیب با نورتریپتیلین 10 در دو نوبت صبح و شب مشکلی ایجاد نمیکند؟

مهدبه عباسی (1399/10/5)

باسلام وخسته نباشید من بعلت مشکلات خانوادگی دچار افسردگی شدید همراه بااسترس وبی قراری شدید چند سال پیش به دکتر اعصاب وروان مراجعه کردم وبمن قرصهای لیتیم کربنات ۳۰۰پرفنازین ۲ بی پریدین وپراپرانول تجویز کرد وبعد از ۶ ماه دیگه به یه دکتردیگه مراجعه کردم واون هم قرصهای سیتالوپرام۲۰ وسدیم والپروات ۲۰۰وگاپاپنتین ۱۰۰تجویز کرد از هر کدام روزی اعدد میخورم درضمن درکنار انها قرصهای ب۱ ۳۰۰ ب۶ ب کمپلکس اتروستاتین ۲۰فولیک اسید وبعضی وقتها هم الکارنتین مصرف میکنم ولی چون زمان مصرف دارو هارو نمیدونم خواهش میکنم زمان مصرف این دارو هاروبگید ایا همشون یکجا میتونم مصرف کنم یا نه ودرضمن صبحا وناهار وشام کدومارو باهم بخورم

امیر علی راعی (1399/10/3)

با سلام,ببخشید پزشک متخصص قرص سیتالوپرام بیست میلی بعلت مشکل عصبی بدلیل کم خونی به بنده تجویز کردن,روش نوشتن که هفته اول یک چهارم هفته دوم یک دوم قرص و هفته سوم یک قرص کامل مصرف کنم,اما دیگه توضیح بیشتری ندادن,متاسفانه دسترسی به ایشون هم برام بسیار مشکله,ایا باید چکار کنم و اگربخواهم مصرف این دارو را قطع کنم باید به چه شیوه ای اقدام کنم.با تشکر

روح اله (1399/9/24)

سلام خسته نباشیدچندوقتی که دکتربرام سیتالوپرام روتجویزکردهازموقع مصرف لرزش بدن دارم ازموقع مصرف مشکلات جنسیم بیشترشده یعنی ارضا نمیشم بایدچه کارکنم یعنی این روندتاکی ادامه داره?

مریم دلدار (1399/9/23)

سلام وقت بخیر. من حدود یک سال و نیمه که سیتالوپرام ۲۰ هگزال مصرف می کنم الان دیگه هگزال پیدا نمیشه و باید ایرانیشو مصرف کنم مشکلی نداره؟ من اوایل که شروع کرده بودم سردردهای شدیدی هم داشتم می ترسم دوباره تکرار بشه. ممنونم از پاسخ.

مصطفی مرادی (1399/9/23)

من بعد از گرفتن کرونا به روانپزشک رفتم سیتالوپرام و کلرودیازپوکساد ونوترتپتلین داد بهم سردرد و تعریق دوره کرونام برگشته بعد یک ماه نیم کرونا برگشته یا عوارض داروست ممنون

سیتالوپرام20 (1399/9/20)

سلام خسته نباشید ببخشیدسیتالوپرام حافظه روازبین میبره؟

مهدی بیکدلو (1399/9/14)

سلام.دکتر به خاطر افسردگی برام سیتالوپرام ۲۰ دو عدد در روز (یکی صبح یکی شب) همراه یک عدد الانزاپین ۵ هنگام شب تجویز کرده. واقعا بهبود پیدا کردم و نمیخام داروهامو جایگزین کنم فقط یه مشکل وجود داره.از زمان شروع مصرف سیتالوپرام درد شکمی پیدا کردم احتمال خیلی زیادی میدم به خاطر همین سیتالوپرام هست.آیا این عادیه؟آیا دارویی برای رفع شکم درد وجود داره؟یا بهتره کلا سیتالوپرام رو با داروی دیگه جایگزین کنم؟سپاس

شهاب (1399/9/12)

باسلام و خسته نباشید پزشک این دارو سیتالوپرام را برای بنده تجویز کردن ایا میتوانم اسپرین ۸۱ را همراه این دارو مصرف کنم ؟

مهدی طالب (1399/8/16)

سلام من سیتالوپرام40 میخورم بعضی مواقع یادم میر ه که خوردم یا نه چکار کنم

علیرضا اسلامی (1399/7/30)

سلام، دکتر گوارش من برای ریفلاکس معده ام برای یک دوره ٣ ماهه سیتالوپرام ٢٠ تجویز مرده و گفته هر ٢٤ ساعت شب ها هفته اول نصف و بعد یک عدد کامل، که دیشب اشتباها برای اولین بار ١ عدد کامل خورم و حالت تهوع شدید دلدرد شدید سردرد و درد چشم پیدا کردم، خواستم بدونم این عوارض ربطی به سیتالو پرام و اینکه بجای نصف یکی خوردم داره؟ ممنون

امیرمسعود (1399/7/7)

سلام خسته نباشید مصرف قرص سیتالوپرام با قرص سرترالین مشکلی ایجاد نمی کنه چون مدتهاست من سرترالین مصرف می کنم ۱عدد هرروز.باتشکر

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/7/7)

سلام، مصرف این دو بدون صلاحدید پزشک توصیه نمی شود.

مرضیه (1399/5/20)

آیا سیتالو پرام باقرص سفکسیم تداخل داره؟ در دوران قاعدگی خونریزی زیاد دارم آیا سیتالوپرام تشدیدمیکنه؟

سکینه (1399/5/2)

سلام.حدود ده سال پیش دکتر قلب گفت از نظر قلب مشکلی ندارید و مشکلم عصبی است و قرص سیتالو پرام ۲۰ روزانه یک عدد صبح تا پایان عمرتجویز کرد یک مدت استفاده کردم وحالم خوب شد ولی لرزش دست پیدا کردم بخاطر همین ان را قطع کردم الان همان حالت ها ده سال قبل وقبل از مصرف سیتالوپرم پیش امده آیا می تونم دوباره سیتالو پرام مصرف کنم سن من الان۷۰سال است با تشکر

محمد (1399/5/1)

چرا جواب نمیدید؟؟؟ یک هفته قبل سوال پرسیدم اما هنوز جوابی ندادید. باسلام، یکماه قبل به روانپزشک مراجعه کردم و این داروهارو تجویز کردن: سیتالوپرام ۲۰ روزی دوتا نصفه،بوپروپیون۱۰۰ و آلوینتا۷۵ روزی یک عدد صبحها و بوسپیون۵ روزی دوعدد صبح و بعدازظهر، آلپرازولام۰٫۵ روزی دو نصفه(از هفته قبل) و زولپیدم۱۰ قبل از خواب اما هنوز اضطراب زیادی دارم و پاهام رو تکون میدم، شبها خواب راحت ندارم، چکار کنم؟آیا روغن اسطوخدوس موثر هست؟ دو هفته قبل هم همسرم کرونا گرفت و من هم بدن درد شدیدی داشتم و الان بهتر شدیم. و بدلیل تپش قلب پراپرانول هم چند روزی هست روزی یک عدد میخورم تا کی میتونم پراپرانول رو بخورم؟ به دکترم دسترسی ندارم و بخاطر تشدیدکرونا مطب تعطیل هست و امیدم به شما هست. بعد از یکماه از مصرف این داروها هنوز حالم خوب نشده و هنوز بیحال و بیحوصله هستم و اضطراب شدیدی دارم.لطفا” کمکم کنید و راهنمایی کنید.آیا دوز داروهام رو بیشتر کنم زودتر حالم خوب نمیشه؟ یا داروی قویتری مصرف کنم؟ روبیفن۱۰،استراموکس۴۰ و تری فلوئوپرازین۲ مقداری از قبل دارم. خواهشا” زودتر جواب بدید تو خونه و سرکار دچار مشکل شدم. چقدر طول میکشه حالم خوب بشه؟

الناز (1399/4/28)

من از وقتی سیتالوپرام ۲۰ و۲۲روزه میخورم احساس استرس دارم همس فکر میکنم به خدا خسته شدم از بس همه رو ازیت میکنم دوست ندارم توخونه باشم بیرونم میرم حوصله ندارم شبا خوابم نمیبره همش میلرزم چکار کنم کمکم کنید

محمد (1399/4/26)

باسلام یکماه قبل به روانپزشک مراجعه کردم و این داروهارو تجویز کردن: سیتالوپرام ۲۰ روزی دوتا نصفه،بوپروپیون۱۰۰ و آلوینتا۷۵ روزی یک عدد صبحها و بوسپیون۵ روزی دوعدد صبح و بعدازظهر، آلپرازولام۰٫۵ روزی دو نصفه(از هفته قبل) و زولپیدم۱۰ قبل از خواب اما هنوز اضطراب زیادی دارم و پاهام رو تکون میدم، شبها خواب راحت ندارم، چکار کنم؟آیا روغن اسطوخدوس موثر هست؟ دو هفته قبل هم همسرم کرونا گرفت و من هم بدن درد شدیدی داشتم و الان بهتر شدیم. و بدلیل تپش قلب پراپرانول هم چند روزی هست روزی یک عدد میخورم تا کی میتونم پراپرانول رو بخورم؟ به دکترم دسترسی ندارم و بخاطر تشدیدکرونا مطب تعطیل هست و امیدم به شما هست. بعد از یکماه از مصرف این داروها هنوز حالم خوب نشده و هنوز بیحال و بیحوصله هستم و اضطراب شدیدی دارم.لطفا” کمکم کنید و راهنمایی کنید.آیا دوز داروهام رو بیشتر کنم زودتر حالم خوب نمیشه؟ یا داروی قویتری مصرف کنم؟ روبیفن۱۰،استراموکس۴۰ و تری فلوئوپرازین۲ مقداری از قبل دارم. خواهشا” زودتر جواب بدید تو خونه و سرکار دچار مشکل شدم.

محمد (1399/4/22)

با سلام وقت شما بخیر، از یکماه قبل داروهای سیتالوپرام۲۰روزی یک و نیم عدداستفاده میکردم که بدلیل افزایش اضطراب دکتر تلفنی و موقتا” از ۱۴ تیرماه به نصف صبح و نصف بعدازظهر کاهش دادند و بجای آن یک نصف آلپرازولام۰٫۵ تجویز کردند، همچنین از اول تیرماه داروهای آلوینتا۷۵ و بوپروپیون۱۰۰ روزی یک عدد صبح و بوسپیراکس ۵ رو هم که دو تا نصفه تجویز کرده بودند به یک عدد صبح و یک عدد بعدازظهر افزایش دادند،همچنین یکعدد زولیور ۱۰ قبل از خواب تجویز کردند و از دیروز یک نصف آلپرازولام۰٫۵ بعدازظهر هم اضافه کردند. چند سوال اول اینکه مصرف این داروها در چه ساعتی از روز تاثیر موثرتری دارند؟ دوم اینکه برای خواب بهتر راه کار یا داروی خاصی پیشنهاد میدید؟ (البته با مشورت با پزشکم استفاده کنم)دکتر خودم گفته در صورت عدم نتیجه گیری الانزاپین باید استفاده کنم.

محمد (1399/4/20)

سلام وقت شما بخیر، سیتالوپرام 20 رو صبحها باید استفاده کنم یا بعد از ظهر؟ خواب آلودگی نمیاره؟

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/4/20)

سلام، اثر این دارو بیشتر منجر به تاخیر افتادن خواب در فرد می شود بنابراین توصیه شده از مصرف آن در ساعات آخر روز و آخر شب خودداری شود. البته ممکن است در فردی پاسخ متفاوت ایجاد شده و دارو منجر به احساس خواب آلودگی گردد. توصیه می کنم دارو را صبح یا ظهر با معده پر میل کنید.

پانیذ (1399/3/27)

سلام . مصرف همزمان سیتالوپرام با استامینوفن و پروپرانولول برای زن 60ساله که سابقه بیماری قلبی و کبد چرب داره آیا مضره ؟

مهدی قراری (1399/3/16)

سلام مادرمو بردیم مغز و اعصاب گفتم که رگ های مغزیش تنگ شدن بعد دارو سیتالوپرام ٢٠رو تجویز کردن مادرم ٢روزه قرص رو استفاده میکنه بعد هربار استفاده میگه ک بی قراره انگار میخواد مغزش از جا درد بیاد ممکنه عوارض جدی رو بدن داشته باشه

محمد (1399/3/4)

سلام من ۳۰روز سیتالوپرام ۲۰ مصرف میکنم بعداز ادرار معمولا دوسه قطره روی لباسم میرزه آیا از عوارض قرص هستش واز بین میره این عارضه

فاطمه (1399/2/13)

سلام خسته نباشید من پانیک دارم و از دیروز دکتر قرص سیتالپرام ۲۰ برام تجویز کرده آیا باید از نصف شروع کنم یا همون کامل پزشک عمومی رفتم و الان واقعا منگم و خواب آلود ولی بازم ترسو دارم دهانم خشک میشه و داروهای دیگه استفاده میکنم با فاصله مثل میترونیدازول و سفیکسیم لطفا جواب بدید ممنونم

ارش خالقیان (1399/2/13)

سلام.دکتر بخاطر استرس و اضطراب زیاد قرص پروپرانول 10نوشته هر 12ساعت و قرص سیتالوپرام 20ه،که 10شب اول نصف وبعدش کامل ،به مدت 60روز،من تا حالا این قرص ها رو مصرف نکردم و هنوز شروع نکردم میخوام از 14شروع کنم.ازمایش دادم ویتامین Dبه شدت پایین،ممکن دکتر عمومی برام Dبرای یک ماه هر هفته د 50000بنویسه بعد ماهانه ماهانه 50000،تداخلی بین مصرف د و قرص ها وجود داره؟همین موضوع برام استرس ایجاد کرده،اگز زینک پلاس بکمپلکس هم مصرف کنم برای تقویت بدنم چی،اونم تداخل داره با داروهای بالا،؟

براتی (1399/2/9)

سلام میشه بگید آیا سیتالوپرام به مروز زمان باعث کاهش اضطراب و بهبود خواب هم میشه؟

حامد (1399/2/7)

سلام من ۴۰ سالمه و خیلی زود عصبی میشم و میخاستم بپرسم میتونم از قرص سیتالوپرام استفاده کنم برای اروم شدن و پرخاشگریم

...... (1399/2/6)

سلام من یک سال هست قرص آلپرازولام مصرف میکنم روزی نصف قرص الان دوباره دکتر به من قرص سیتالوپرام داده ایا درست است

سارا ر (1399/1/30)

سلام من هر وقت حالم بد میشه سیتالوپرام رو مصرف میکنم تو این روزا هم مصرف میکردم تا اینکه روبدنم ی سری ضایعات قرمز+خارش دیدم حالا چیکار کنم؟

دکتر آرش علیجان زاده - دکتری عمومی داروسازی (1399/1/30)

باسلام. عارضه ی راش پوستی و حساسیت، از عوارض کمتر شایع سیتالوپرام هست. توصیه میکنم از آنتی هیستامین استفاده کنید. اگر شدت علائم بیشتر شد، با پزشک و یا داروساز مشورت کنید. باتشکر.

زهرا'ا (1399/1/19)

سلام من اول قرص اسنترا۵۰ استفاده می کردم به خاطر عفونت ادراری شدید دکتر سیتالوپرام ۲۰ تجویز کرد حالا بعد از دوماه هم چنان معده ام درد می کند میشه دوز قرص رو بیشتر کنم؟ و اگه میتونم دوزشو بیشتر کنم دوزش باید چند باشه؟؟

ازاده (1399/1/19)

سلام فرق سیتالوپرام 20با 40درچیه؟

دکتر علی نوری فیروزی - داروساز (1399/1/19)

سلام ، در قدرت دارو است . داروی با دوز 40 از قدرت بیشتری برخوردار است و بطبع عوارض بیشتری هم ممکن است تجربه نمایید.

فاطمه نوری (1399/1/19)

باسلام بخاطر اضطراب واسترس بسیارزیادوافکار منفی کهآزارم میدهد وصبحههاوشب موقع خواب بسراغم می آید دکتر قرص کلرودیازپوکساید پنج یکی صبح ویکی شب وهمچنین سیتالوپرام بیست یکعدد صبح داده داروی کلوفاژولوکستین ده هم میخورم.یکماهه داروهای اعصاب روخوردم ولی هیچ اثر مثبتی روی من نداشته اضطرابم بیشترشده آیادوز سیتالوپرام باید بیشتر بشه؟ دوقرص آرامبخش ذکرشده تداخل ندارند؟ممنون میشم راهنماییم کنید.درضمن خانم پنجاه وشش ساله هستم.

دکتر امیرحسین عطارباشی - پزشک عمومی (1399/1/19)

سلام در رابطه با مصرف داروهای روانپزشکی بخصوص ضدافسردگی ها، برای پاسخ به درمان لازم است حداقل بین ۶ تا ۸ هفته صبر کرد. در این مدت حتی این امکان وجود دارد که علایم بیماری بدتر شود. در رابطه با بیشتر یا کمتر کردن دوز دارو حتما باید با پزشکی که دارو را تجویز کرده مشورت کرد.

امید (1399/1/19)

سلام من ۴ سال پیش دکتر تشخیص اضطراب و پانیک دادن و بهم سیتالوپرام و زاناکس دادن ۱/۵ سال بعد زاناکس تدریجی قطع کردم و بعد از ۳ سال سیتالوپرام تدریجی قطع کردم که باز اضطرابم شدید شد و دوباره شروع کردم به سیتالوپرام و کلردیازپوکساید که کلردیازپوکساید ۳-۴ ماه خوردم و قطع کردم الانم فقط سیتالوپرام میخورم الان ۲ ماهه که سیتالوپرامو تدریجی به نصف رسوندم ولی دوباره اضطراب دارم ایا درمان قطعی وجود نداره در ضمن از دارو خوردن وحشت دارم

قنبرعلی سلمانی (1399/1/15)

سلام میخواستم بدونم قرص سیتالوپرام 40 میلی رو میشود شب هنگام خواب مصرف کرد ممنون

دکتر فریبا دبردانی - داروساز (1399/1/15)

سلام اگر داروی دیگری شب مصرف نمی کنید ( به علت احتمال تداخل) مشکلی ندارد ولی دارو باید منظم مصرف شود

محمد (1399/1/13)

من دیابت دارم میخواستم بپرسم تداخلی به وجود نمیاد با این بیماری من؟

دکتر نیلا اکبری - دانشجوی داروسازی (1399/1/13)

با سلام در هفته ها اول امکان دارد احتیاج به کنترل بیشتر قند خون داشته باشید ولی در کل داروی مناسبی در افراد دیابتیک می باشد

کوروش7432 (1399/1/12)

باسلام وتبریک سال نو من 10روزمیشه متادون روترک کردم اماخیلی اشفته وناامیدوبیقرارومضطربم شباخواب ندارم اززندگی هیچ لذتی نمیبرم وبرام بی معنیه میترسم دوباره معتادبشم میخوام به روانپزشک مراجعه کنم اماتوشهرماهمه تعطیل شدن خواهش میکنم یه نسخه دارو برااحوال من تجویزکنیدویه معتادونجات بدین که به اعتیادبرنگرده

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1399/1/13)

سلام جهت شروع درمان دارویی و رفع علائم ویزیت غیرحضوری روانپزشکی که دسترسی دارید را پیشنهاد میکنم

محمدرضا (1399/1/11)

سلام من به 5سال پیش سیتالوپرام 20 مصرف میکردم قطع کردم الان دوباره اضطراب وناراحتی دارم میتونم دوباره شروع کنم !؟ شروع کنم

دکتر اسماء جوادی پور - رزیدنت رادیولوژی (1399/1/11)

سلام بله میتونید شروع کنید داروهای بهتری هم از سیتالوپرام جهت کنترل اضطراب هست

ابی (1399/1/4)

با سلام و درود خدمت شما.من 10 روز الپرازولام مصرف میکردم و الان 5 روز هستش شروع کردم به خوردن اسنترا 50 از یک چهارم قرص.الپرازولام میخوردم خشکی دهان و مشکل در تکلم و خواب الودگی و کرختی داشتم.با شروع اسنترا این عوامل افزایش پیدا کرد و عوارض دیگه ای مثل بی اشتهایی و سر درد و گرفتگی عضلات بدن از گردن و پاها و بی حس شدن و خواب الودگی بیشتر و یکم تنگی نفس.ایا میتونم اسنترا رو قط کنم و سیتالوپرام 20 شروع کنم?اگه اره لطفا طریقه مصرف هم بگید.با تشکر.❤🙏

کیوان رحمانی (1398/12/29)

سلام میخواستم بدونم منکه سه ساله شبهایکدونه قرص سیتالوپرام بیست وصبحایک عدد قرص پرومرانول ده مصرف میکنم.واخیرادکتربدلیل عفونت حنجره وتارهای صوتی و سرماخوردگی قرص کتوتیفن وسفیکسیم وشبهایکعددلوراتادین وشربت دیفن هیدرامین براغرغره.برام تجویزکرده ایااین داروهاباهم تداخل داره یانه؟ضمنا من یکماهه فتوفیبرات دویست روهم موقع نهاربدلیل چربی بالای خون مصرف میکنم.ایاایناباهم تداخل داره یانه.بویژه تداخل سیتالوپرام وپروپرانول بااینداروهارومیخوام بدونم.باتشکر

دکتر مهدیه محمدی - پزشک عمومی (1398/12/29)

داروها با هم تداخلی ندارند فقط بهتر است داروها را با فاصله از هم مصرف کنید

احمد (1398/12/29)

سلام خداقوت ، بنده ۸سال هست داروی دپاکین ۵۰۰و سیتالوبرام ۲۰ با هم مصرف میکنم چند سالی هم هست از هر کدام از قرصها نصفه استفاده میکنم هر روز و هر وقت که قطعش میکنم دارومو بعد چند وقت دوباره اعصابم ضعیف میشه و کم میارم الان چندساله که خارش تقریباً شدید در ناحیه سر و جاهای دیگرم دارم و یه ۶ ماهی هم هست که میل جنسیم خیلی کم شده ۳۵ سالم هست میشه از این قرصها باشه خارش و کاهش شدید میل جنسیم ببخشید متشکرم.

دکتر زهرا امامی - متخصص طب اورژانس (1398/12/29)

بله، ممکنه برای خارش لوراتادین شبی یک عدد استفاده کنین

زهرا امینی (1398/12/28)

سلام. من شیش ماه پیش به دکتر‌ مراجعه کردم ایشون برام سیتالوپرام ۲۰ تجویز کردن. هفته ی اول یک چهارم هفته ی بعد نصف همینطور تا برسه به یه قرص کامل. تا به نصف برسه‌مرتب مصرف کردم بعد بخاطر قلب دردی که بعدا مشخص شد اصلا به دارو ربطی نداشته با مشورت پزشکم قطعش کردم. الان نزدیک سه ماه میگذره که مصرف نکردم ولی دوباره جدیدا حس میکنم اصلا به اعصابم مسلط نیستم و توصیه های مشاورم برای کنترل افسردگیم هم کارساز نیست. میتونم دوباره با همون روندی که دکتر گفته بودن مصرفشو شروع کنم؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/12/28)

سلام .بله دقیقا طبق روال اول مصرف دارو را شروع کنید

صدیقه میرحبیبی (1398/12/28)

با سلام شش ماه است که زیر نظر پزشک قرص سیتالوپرام از کم شروع کردم و در سه ماهه اخیر دکتر دوز را به 30 رسانده است. شرایط ام خوب بود ولی الان سه هفته است که داخل دهان روی لبها حالت سوختگی دارم و صورتم شدید خازش دارد .قرص هیدروکسی زین 10 می خورم خوب میشم دوباره یکی دوروز بعد خارش صورت میگیرم .لطفا راهنمایی کنید ایا دوز دارو را خودم کم کنم ممنون.

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/12/28)

سلام .احتمالا شما حساسیت دارویی به سیتالوپرام دارید.پیشنهاد میشود تحت نظر پزشک دارو را تغییر دهد.

ماه و خورشید (1398/12/27)

باسلام من الان دقیقا 1ساله که سیتالوپرام رو کنار گذاشتم،وبه شدت عصبی هستم وزود عصبانی میشم،میخواستم بدونم میتونم دوباره شروع کنم به خوردن یا باید حتما به پزشک مراجعه کنم اینم بگم در زمان مصرف کاملا ریلکس بودم

دکتر سمانه شبان - داروساز (1398/12/27)

سلام! مجددا به پزشک مراجعه کنید و علایمی که در حال حاضر دارین و سابقه دارویی رو کامل توضیح بدین براشون.

مارال عبدالمحمدی (1398/12/14)

سلام من دو هفته ازین قرص با دز ۴۰ به تجویز پزشک استفاده میکنم ولی به شدت کسل و خواب الودم به طوری که در روز ۱۲تا ۱۴ ساعت میخابم به نظر شما از عوارض این قرصه ؟

پروین بنی اسدی (1398/11/18)

سلام من سه سال هست که پانیک دارم قرص ونلافاکسین میخوردم از دکتر خواستم قطع کنم فعلا به جاش سیتالوپرام داده الان هم بچه شیر میدم آیا تو شیرم ضرری نداره واسه آیا میتونم به زودی دیگه این قرص هم قطع کنم دیکه دارو احتیاج نداشته باشم

کسکنی (1398/11/7)

سلام من اول احساس خفگی بهم دست داد بعد استرس که چند مورد برام پیش اومده چند سال پیش هم دکتر فرستاد ازمایش از مشهد جوابش اومد دکتر گفت مال گلبولهای قرمز بدن حالا دو روز پیش باز همونجوری شدم رفتم دکتر برام سیتالوپرام تجویز کرد گفت شبی نصف قرص رو بخور شب اول فکر و خیال به سرم میزد خوابم نبرد تا شب سوم که خوردم رگهای گردم میگرفت تاسر انگشتای دستم سوزش میکرد و بدم داغ میشد وخیلی ترس داشتم حالا میخواستم بدونم که این عوارض اگه از سیتالوپرام هستش دارو رو قطع کنم یا نه

مجتبی (1398/11/5)

با سلام وخسته نباشید به خاطر افسردگی شدیدی که دارم ده روزی هست سیتالوپرام 20 دارم مصرف میکنم و واقعا خیلی تاثیر مثبت روم گذاشته خواستم بدونم حداقل مصرف و حداکثر مصرف این دارو چند مدته وآیا دارو خانه بدون تجویز پزشک این دارو رو میتونه بده یا نه، ممنون از لطفتون

حمید (1398/10/28)

آیا بی پریدین۲شبی یک عدد موجب بی قراری میشود.آیا این عارضه با گذشت زمان از بین میرودیانه.دکترم این دارورا برای عوارض ریسپریدون به من داده.به این دارو وعوارض آن حساس شده ام.سایر داروهایی که مصرف میکنم عبارتند از لاموتریژن ۱۰۰نصفی ظهر یکی ونصفی شب پروپرانولول۲۰ یکی صبح یکی شب اس سیتالوپرام۲۰یکی صبح گاباپنتین۱۰۰یکی صبح یکی ظهر یکی شب کوئتیاپین ۲۰۰ ای آر یکی ظهر یکی شب.

امیر (1398/10/28)

سلام من پیش متخصص قلب و عروق رفتم و بهم 100عدد سیتالوپرام20 داد. هفته اول نصف و بعدش روزی یک عدد. میخواستم بدونم بعد از اتمام دوره نیازی به تجدید دارو هست یا خیر؟دکتر بهم وقت مجدد برای ویزیت نداد. با قطع کردن دارو بعد از اتمام دوره مشکلی پیش نمیاد؟

کاوه (1398/10/11)

باسلام. چند وقته سمت چپ من حساس سوزش و درد ممتد میکنم. دکترقلب چک کرد گفتن مشکلی نیست. دکتر گوارش هم اندسکوپی کرد گفتن سالمه. به نظر شما ممکنه بخاطر استرس و اضطراب باشه. پیشنهاد شما چیست و چه دکتری باید برم.

فاطمه (1398/10/6)

سلام دکتر،دوست من با مراجعه به چندین روانشناس و روانپزشک مشخص شده که اختلال دو قطبی داره و یکی از قرص هایی که دادن بهش سیتالوپرام ۲۰بوده الان هی میگه میخام خودکشی کنم بشدت نگرانشم بنظرتون باید چیکار کنم؟؟؟

رسول (1398/10/3)

سلام من یک ماه این قرص رو دهشو مصرف کردم دکتر برای ماه دوم 20 نوشت و یک هفته ای هست 20 مصرف میکنم ، دو روز پیش بنده از گلوم خون اومد چون من چندسالی هست سینوزیت دارم گفتم شاید برای سینوزیت هست اما اینجا خوندم گفتید که خونریزی داشتید حتما به پزشک اطلاع بدید نگران شدم و من دو روز هست صدای زنگ زدن درگوش و خستگی شدید در سرم دارم و گاهی دستام عرق میکنه و تپش قلب میگیرم میخواستم بدونم چکار باید بکنم نظرتون رو لطفا بهم بگید

هدیه (1398/9/27)

با سلام ایا مصرف سیتالوپرام باالپرازولام تداخلی داره دوره درمان سیتالوپرام چند وقته وبعد میشه راحت کنارش گذاشت؟

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/29)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام .تداخل فاحشی بین دو داروی فوق وجود ندارد.بر حسب نوع اختلال و سیر بیماری، طول مدت درمان متفاوت خواهد بود.

بهزاد (1398/9/26)

من دو ماهه پیش سرترالین را بطور خوش گزارانی مصرف کردم بعد دیدم نمیتونم ترکش کنم رفتم دکتر سیتالوپرام تجویز کرد حالا اونم نامنظم میخورم و وضیتم روز به روز بدتر مشه حالا نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنین

دکتر مروارید عالیشاه - متخصص اعصاب و روان ( روانپزشک ) (1398/9/27)

دکتر مروارید عالیشاه (متخصص اعصاب و روان): سلام.برای شروع یا قطع آنتی دپرسانت مانند سرترالین یا سیتالوپرام لطفا به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.عوارض ناخوشایندی که شما تجربه میکنید ناشی از قطع سرخود دارو میباشد.

هدیه (1398/9/26)

دوره درمان سیتالوپام چند وقته اگه قصد باداری داشته باشم باید مصرفش رو قطع کنم

رضا یاری (1398/8/20)

باعرض سلام پسرم ۱۵سالشه کلاس دهم درمورد درسش خیلی خیلی استرس واضطراب شدید دارد می توانم قرص سیتاپرام بدهم ممنون میشم جواب بدین

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/28)

مصرف این دارو بدون تجویز پزشک ممنوع است. لازم است به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید.

رضا (1398/8/17)

سلام خسته نباشید با تشکر از شما بخاطر اطلاعات دقیق تان خستگی شدید دارم و کل پاهایم درد میکند و بدنم گرمتر از بقیه است و عرق میکنم و دیر خوابم میبرد.و دکتر برای خستگی ام قرص سیتالوپرام 20 میلی گرم تجویز کرده است فعلا 30 عدد روزی یکی .مصرف این دارو خوب است یا داروی دیگر؟ متشکر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/8/17)

به نظرم از نظر پرکاری غده تیروئید بررسی لازم را انجام دهید.

فریبا زرین (1398/8/11)

سلام من حمله پانیک دارم و دکتر این دارو رو به من تجویز کردن و دو روز هست که مصرف میکنم و حملاتم ده برابر شده ایا این موضوع طبیعی هست؟(سیتالوپرام)

رضا (1398/7/30)

سلام.من به خاطر علایم افسردگی و اضطراب دکتر برام سیتالوپرام تجویز کرده.۲ برگه بیست میل.هفته اول روزی نصف‌.هفته دوم روزی یکی‌.آیا باید هفته پایانی هم نصفه مصرف کنم یا یک دفعه قطعش کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/30)

معمولا سیتالوپرام در دور های نسبتا طولانی تجویز می شود. مصرف یک ماهه این دارو معمولا کاربردی ندارد. به هر حال قطع دارو پس از یک ماه نیازی به نصف کردن نیست.

فاطمه زاغی پور (1398/7/29)

سلام علیکم من در حدودده سال هست قرص سیتا لوپرام صبح یک دانه میخورم .الان یک دوهفته است که نصف میخورم .ایا درست است بدون مشورت با پزشک کم کنم ؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/30)

با توجه به مصرف حدود ده سال از این دارو، شاید لازم باشد یک آرامبخش ملایم بجای نصف قرص حذف شده جایگرین شود که لازم است توسط پزشک این تصمیم اتخاذ شود

چنانچه در خصوص "سیتالوپرام" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن مصرف درست آنتی بیوتیک شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info