نیکوراندیل

داروهای قلبی عروقی

دریافت اپلیکیشن دارویاب در کدام داروخانه موجود است؟
  • اطلاعات دارویی
  • مقدار مصرف
  • مصرف در بارداری
  • اشکال دارویی


آدانکور محصول شرکت اکتوورکو

نیکوراندیل چیست؟
نیکوراندیل یک داروی بازکننده عروق یا وازودیلاتور است که در درمان آنژین صدری کاربرد دارد. آنژین، درد قفسه سینه است که در اثر کمبود اکسیژن به عضله قلب ایجاد می شود و ممکن است به علت آترواسکلروزیس، اختلالات عروق کرونر یا آئورت ایجاد شده باشد. آدانکور یکی از برندهای این دارو است‌.



تنگ شدن عروق باعث کاهش خونرسانی به قسمت‌هایی از عضلات قلبی می‌شود و در نتیجه در زمان‌هایی که عضلات قلب نیاز به اکسیژن و خون بیشتری دارند(مانند زمان پیاده‌روی سریع یا بالا رفتن از پله‌ها)، احتمال دارد درد آنژینی را تجربه کنید.
نیکوراندیل با شل کردن عضلات دیواره‌ی رگ‌های خونی،رسیدن خون و اکسیژن مورد نیاز به عضلات قلب را تسهیل می‌کند و موجب کاهش تعداد حملات درد آنژینی می‌شود.
این دارو همچنین خطر بروز سوانح قلبی را نیز کاهش می‌دهد.
با این حال معمولاً نیکوراندیل داروی خط اول درمان نیست و زمانی تجویز می‌شود که سایر داروها در کنترل حملات آنژین شما عملکرد مناسبی نداشته باشند یا به هر دلیلی مناسب کنترل درد قلبی شما نباشند.

پیش از مصرف نیکوراندیل:
-چنانچه باردار یا شیرده می‌باشید، حتماً پزشک خود را در جریان قرار دهید.
-چنانچه فشارخون پایینی دارید پزشک را در جریان قراردهید.
-اگر اخیرا‌‌ً حمله ی قلبی تجربه کرده‌اید یا نارسایی قلبی دارید، لازم است به پزشک اطلاع دهید.
-اگر مشکلی در ریه‌های خود دارید یا اصطلاحا‌ً ریه شما آب آورده است، پزشک را در جریان قرار دهید.
-سابقه ی حساسیت به هر دارو، مکمل یا غذا را به پزشک خود اطلاع دهید.
-لیست کاملی از داروهای مصرفی خود(نسخه‌ای و بدون نسخه) تهیه کنید و در اختیار پزشک و داروساز خود قرار دهید تا در صورت وجود تداخل با نیکوراندیل، اقدامات لازم انجام شود.

نحوه ی مصرف نیکوراندیل:
-پیش از مصرف دارو، بهتر است بروشور حاوی اطلاعات دارو که توسط شرکت سازنده ی آن تدوین شده است را به دقت بخوانید و در صورت ایجاد هر گونه سوال یا ابهام با داروساز خود مشورت نمایید.
-نیکوراندیل را دقیقا‌ً مطابق دستور پزشکتان مصرف نمایید. معمولا‌ً درمان به صورت  یک قرص دو بار در روز (صبح و عصر)انجام می‌شود.
-ممکن است پزشک درمان را با مقدار کم دارو آغاز نماید و به تدریج دوز مصرفی را افزایش دهد تا بدن شما راحت تر با دارو تطابق پیدا کند.لذا تغییرات در دستور مصرف را به دقت طبق دستور پزشک انجام دهید.
-قرص نیکوراندیل را در زمان مشخصی از روز مصرف کنید. نیکوراندیل با غذا تداخلی ندارد و می‌توانید آن را قبل یا پس از غذا همراه با یک لیوان آب میل کنید.
-در صورت فراموشی یک نوبت مصرف دارو، به محض یادآوری، قرص را مصرف نمایید مگر اینکه به نوبت بعدی مصرف بسیار نزدیک باشید. در این صورت، دوز فراموش شده را مصرف ننموده و نوبت‌های بعدی را طبق روال سابق مصرف نمایید.
از دوبرابر کردن مقدار مصرف دارو در یک نوبت، جدا‌ً خودداری کنید.

توصیه های دارویی در مدت مصرف نیکوراندیل:
-قرص‌های نیکوراندیل برای تسکین فوری درد حملات آنژینی مناسب نیستند. برای تسکین درد در این موارد، پزشک قرص های زیرزبانی نیتروگلیسرین (TNG) تجویز می‌کند که باید مطابق دستور پزشک مصرف نمایید و چنانچه درد قلبی شما بهبود نیافت، با اورژانس تماس بگیرید.
-در مدت درمان با این دارو تحت نظر پزشک باشید. ویزیتهای خود را به صورت منظم و دوره‌ای انجام دهید و آزمایشات بالینی که پزشک توصیه می‌نماید را به صورت منظم انجام دهید تا روند پیشرفت درمان را به درستی بررسی نمایید.
-درمان با این دارو را تا زمانی که پزشک توصیه می کند ادامه دهید. معمولاً درمان با نیکوراندیل طولانی مدت است مگر اینکه عوارضی ایجاد گردد.
-نیکوراندیل ممکن است موجب سرگیجه یا از حال رفتن شود. خصوصا‌ً احتمال بروز این عارضه در ابتدای درمان با این دارو بیشتر است. تا زمانی که اثرات دارو باقیست، از رانندگی و کار با ابزارهایی که نیاز به احتیاط بیشتری دارند، خودداری کنید.بهتر است در مدت درمان با این دارو از مصرف الکل خودداری نمایید. مصرف الکل عوارض اینچنینی نیکوراندیل را افزایش می‌دهد.
-پیش از شروع هر دارویی(حتی داروهای بدون نسخه مانند داروهای ضددرد و التهاب و کورتیکواستروئیدها)، حتما‌ً با داروساز مشورت نمایید تا از مناسب بودن دارو برای شرایط خود اطمینان حاصل کنید.
-از مصرف هر دارویی جهت اختلالات نعوظ و به تاخیر انداختن آن در مدت درمان با نیکوراندیل خودداری نمایید مگر اینکه پزشکتان مصرف آن را تایید کرده باشد.
-سردرد خصوصا ً در ابتدای درمان با نیکوراندیل از عوارض بسیارشایع می‌باشد و به مرور در عرض چند روز کاهش پیدا می‌کند. در صورت وقوع سردرد، با پزشک یا داروساز جهت انتخاب داروی ضددرد مناسب شرایط خود مشورت نمایید.
-در صورت بروز عوارض گوارشی مثل تهوع و استفراغ، نیکوراندیل را همراه با یک وعده غذای سبک میل کنید و از مصرف غذاهای پرچرب و پر ادویه تا زمانی که این عوارض باقی است، خودداری کنید.
-در برخی موارد، امکان افزایش پتاسیم خون در مدت مصرف این دارو وجود دارد.

علائمی همچون تغییرات ضربان قلب، خستگی و ضعف غیرطبیعی، مشکل در تنفس و درد قفسه سینه، تهوع یا استفراغ، احساس بی‌حسی یا گزگز می تواند از علائم پتاسیم بالا باشد.

عوارض جدی نیکوراندیل:
-در بعضی موارد، مصرف کنندگان نیکوراندیل با زخم‌هایی در نواحی مختلف مانند دهان، چشم یا پوست مواجه می شوند. با وجود اینکه احتمال بروز این عارضه نادر است، در صورت مشاهده ی این زخم‌ها حتما‌ً باید پزشک را در جریان قراردهید تا زخم مورد نظر بررسی گردد و در صورت نیاز تغییراتی در روند درمان شما انجام شود.

ممکن است این زخم‌ها در دستگاه گوارش نیز ایجاد کردند و در مواردی با خونریزی گوارشی همراه باشند. به همین خاطر در صورت بروز درد شکمی یا معده درد شدید، مدفوع یا استفراغ تیره یا خونی، فورا‌‌ً به پزشک مراجعه نمایید.

عوارض شایع نیکوراندیل:
سردرد، تهوع، استفراغ، احساس گیجی و خواب‌آلودگی، ضعف، برافروختگی، افزایش ضربان قلب

شرایط نگهداری نیکوراندیل:
-قرص‌های نیکوراندیل را در دمای معمول اتاق و دور از دسترس اطفال نگهداری نمایید.

-قرص ها را در محیط خشک دور از تابش نور مستقیم نگهداری کنید. 

-قرص‌های نیکوراندیل را از پوشش اصلی خود به ظرف دیگری منتقل نکنید. قرص را پس از درآوردن از پوشش، مصرف نمایید.

اطلاعات تخصصی

موارد مصرف نیکوراندیل

نیکوراندیل یک داروی گشادکننده‌ی عروق و ضدآنژین می‌باشد که با نام تجاری آدانکور معروف شده است.
این دارو در مشکلات قلبی-عروقی همچون نارسایی حاد قلبی و آنژین ناپایدار به صورت تزریقی و در آنژین پایدار صدری مزمن به صورت خوراکی تجویز می‌گردد.
این دارو به صورت قرص خوراکی ۲/۵، ۵، ۱۰ و ۲۰ میلی‌گرم و فرم تزریقی(جهت تزریق وریدی) ۲، ۱۲ و ۴۸ میلی‌گرم در بازار دارویی عرضه می‌شود.

مکانیسم اثر نیکوراندیل

نیکوراندیل فعال‌کننده‌ی کانال‌های پتاسیمی است و با اتساع عضلات شریانی، افترلود (میزان مقاومت در تخلیه خون ازبطن ها) را بدون اثر بر انقباضات میوکاردی، کاهش می‌دهد.
همچنین با نشان دادن خاصیت اتساع عروقی (به دلیل وجود بخش نیترات) باعث کاهش پیش بار(پره لود به معنی ميزان كشيدگي عضله قلب در پايان دياستول ) نیز می شود.

فارماکوکینتیک نیکوراندیل

متابولیسم: کبدی توسط دنیتراسیون
جذب: فرم خوراکی سریع و کامل
اتصال به پروتئین: ۲۵تا۴۱/۵ درصد
فراهمی زیستی: فرم خوراکی ۷۵درصد
نیمه عمر حذف: فرم خوراکی حدود ۱ ساعت؛ فرم تزریقی فاز آلفا ۰/۱ساعت فاز بتا ۱/۳تا۲ ساعت
مدت زمان رسیدن به پیک اثر: فرم خوراکی ۳۰تا۶۰دقیقه
دفع: ادرار(اولیه و متابولیت‌ها،حدود ۱درصد بدون تغییر)

منع مصرف نیکوراندیل

فرم خوراکی:
-سابقه ی حساسیت به نیکوراندیل یا هریک از اجزای فرمولاسیون
-افرادی که همزمان از داروهای مهارکننده‌ی فسفو‌دی‌استراز۵ یا محرک گوانیلات سیکلاز(مانند ریوکیگوات)استفاده می‌کنند.
-شوک(کاردیوژنیک)
-افت فشار شدید
-اختلال عملکرد بطن‌چپ همراه با پایین بودن فشار پرشدن یا ناتوانی قلبی
-موارد منع مصرف بیشتری وجود دارد که در کشورها/مناطق مختلف متفاوت است: حساسیت به نیکوتینامید یا نیکوتینیک اسید، هایپوولمی، ادم ریوی حاد
فرم تزریقی:
-حساسیت به نیکوراندیل، مشتقات نیترات/نیتریت یا هریک از اجزای فرمولاسیون
-بیمار با نارسایی کلیوی شدید
-بیمار با نارسایی کبدی شدید
-بیماربا اختلال در عملکرد مغزی شدید
-شوک کاردیوژنیک
-افت فشار خون شدید
-سندرم آیزن‌منگر یا افزایش فشار ریوی اولیه
-انفارکتوس بطن راست
-بیمار با دهیدراسیون
-آستنی نوروسیرکولار
-گلوکوم (زاویه بسته)
-افرادی که همزمان از داروهای مهارکننده‌ی فسفو‌دی‌استراز۵ یا محرک گوانیلات سیکلاز(مانند ریوکیگوات)مصرف می‌کنند.

عوارض جانبی نیکوراندیل

عوارض شایع:
سردرد(بسیار شایع به ویژه در چند روز اول شروع درمان)، تپش‌قلب، برافروختگی صورت، آنژین پکتوریس قلبی، درد قفسه‌ی سینه، افزایش فشارخون، افزایش ضربان قلب، سرگیجه، گیجی، خستگی و رخوت، راش پوستی، تهوع، استفراغ، اختلال خوردن انورکسیا، دیس‌پپسی، خونریزی مقعدی، عفونت، میالژی، کمردرد، ضعف، برونشیت، دیس‌پنه، بیماری‌های مجاری تنفسی

عوارض جدی:
آنژیوادم، تپش قلب، آریتمی، کلستازو زخم‌های چشمی، التهاب ملتحمه چشم، یبوست، زخم قرنیه، افت شدید فشارخون، افسردگی، زخم پوستی، اسهال، ادم، تب، خونریزی و زخم‌های گوارشی(در نواحی دهان، زبان، مقعد، روده و…)، مشکلات کبدی، برافروختگی، هایپرکالمی، افزایش آنزیم‌های کبدی، افزایش بیلی‌روبین، زردی، انفارکتوس قلبی، گردن درد، پادر‌د، اضطراب، معده درد، افت فشار وضعیتی، ادم محیطی، اختلالات عروق محیطی، اختلالات خواب، ورم مخاط دهان و لثه، سنکوپ، تاکی کاردی، ترومبوسیتوپنی، تینیتوس، زخم‌مخاطی(اطراف مقعد، ناحیه ژنیتال، آلت تناسلی و نواحی اطراف)، کاهش وزن، عوارض تعادلی مرتبط با گوش

تداخلات دارویی نیکوراندیل

مکانیسم کلی تداخلات:نامشخص

منع مصرف همزمان(کنترا اندیکه):
مهارکنندگان فسفودی‌استراز، ریوکیگوات

افزایش اثرداروها توسط نیکوراندیل:
آلیسکایرن، داروهای مسدودکننده‌ی گیرنده‌های آنژیوتانسین ۲، مهارکنندگان آنزیم مبدل آنژیوتانسین، عوامل کاهنده فشارخون، بی‌حس‌کننده‌های موضعی، نمک پتاسیم، دیورتیک‌های حافظ پتاسیم، پریلوکائین، ریلمنیدین، ریوکیگوات، رزیگلیتازون، سدیم‌نیتریت

داروهایی که سطح خونی نیکوراندیل را بالا می برند:
الکل(اتیل)، آسپرین، کورتیکواستروئیدها(سیستمیک)، داپوکستین، داپسون(موضعی)، مولسیدومین، نیتریک‌اکساید، مهارکنندگان فسفودی‌استراز، ضدافسردگی‌های سه‌حلقه‌ای

کاهش اثرات داروها توسط نیکوراندیل:
تداخل معناداری گزارش نشده‌است.

داروهایی که سطح نیکوراندیل را کاهش می دهند:
تداخل معناداری گزارش نشده‌است.

تداخل با غذا:
با غذا تداخلی ندارد.

هشدار ها نیکوراندیل

-در موارد زیر با احتیاط استفاده شود:
-بیمار با نارسایی کلیوی یا کبدی خفیف تا متوسط(فرم تزریقی)
-افراد مصرف کننده‌ی فرآورده‌های الکلی
-سابقه ی زخم و خونریزی گوارشی
-افرادی که همزمان از داروهایی که موجب افزایش پتاسیم خون می‌شوند استفاده می‌کنند.
-افراد با سابقه ی مشکلات و زخم‌های چشمی
-بیمار با انسداد مجرای برون ریز بطن چپ، کاردیومیوپاتی انسدادی هایپرتروفیک (HCM) یا تنگی مجرای آئورت
-افراد با سابقه یا ابتلا به اختلالات دایورتیکولار، گلوکوم زاویه‌بسته(فرم خوراکی احتیاط فرز تزریقی منع مصرف)، مشکلات کبدی، ادم حاد ریوی
-افراد با کمبود یا نقص Glucose-6-phosphate dehydrogenase (G6PD) (بیماری فاویسم)

هشدارها:
-مصرف این دارو در خانم‌هایی که احتمال بارداری دارند، توصیه نمی‌شود.
-از آنجا که ترشح نیکوراندیل در شیر مادر نامشخص می‌باشد، مصرف این دارو در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود.
-زخم‌های گوارشی و خونریزی گوارشی ناشی از مصرف این دارو‌ گزارش شده‌اند. زخم‌های گوارشی ممکن است در ابتدای درمان ایجاد شوند یا سال‌ها پس از شروع مصرف نیکوراندیل نمایان شوند. این زخم‌ها معمولاً مقاوم به درمان هستند و می‌توانند در نقاط مختلف دستگاه گوارش ایجاد شوند. در صورت تشخیص زخم گوارشی، لازم است مصرف نیکوراندیل قطع گردد و از درمان‌های جایگزین استفاده شود.
-مصرف همزمان نیکوراندیل با داروهای ضددرد (NSAIDS)، آسپرین یا کورتیکواستروئیدها احتمال بروز زخم‌های گوارشی را افزایش می‌هد.
-هایپرکالمی شدید در موارد نادری در مدت درمان با این دارو مشاهده‌ شده‌است که نیاز به قطع درمان با نیکوراندیل دارد.
-عوارض چشمی همچون التهاب ملتحمه چشم، زخم‌های ملتهمه و زخم قرنیه در موارد نادری گزارش شده است. در صورت مشاهده ی هرگونه زخم یا آسیب چشمی، لازم است نیکوراندیل قطع گردد.

توصیه های دارویی نیکوراندیل

-در فرم تزریقی، سرعت انفوزیون وریدی از اهمیت زیادی برخوردار است و بر اساس وزن بیمار تنظیم می‌گردد. همچنین لازم است تنظیم دوز مجدد با توجه به پاسخ به درمان و وضعیت فشار خون بیمار برای نوبت‌های بعدی انجام شود.
-فرم تزریقی نیکوراندیل قابل رقیق سازی با نرمال سالین و آب مقطر می‌باشد.
-در نارسایی حاد قلبی اولین دوز به صورت تزریق وریدی یکجا در عرض ۵دقیقه تزریق شود و پس از آن به صورت آهسته‌ی وریدی براساس وزن بیمار ادامه یابد.(انفوزیون مداوم بیشتر از ۴۸ساعت بر اساس مطالعات مناسب نیست.)
-فرم خوراکی نیکوراندیل با نام‌های تجاری مختلفی تولید می شود که باهم در عملکرد تفاو‌ت‌هایی دارند. به همین دلیل به بیمار آموزش داده شود که به برند دارویی که هربار دریافت می‌کند توجه نماید و پیش از هرگونه جایگزین نمودن نیکوراندیل با برند تجاری جدید، حتماً با پزشک و داروساز خود مشورت نماید.
-وضعیت فشارخون و ضربان قلب بیمار در مدت انفوزیون به صورت منظم تحت نظر باشد.
-قرص نیکوراندیل به صورت کامل همراه با یک لیوان آب بلعیده‌شود.
-در افراد با نارسایی حاد قلبی بررسی‌های بیشتر همچون فشار شریان ریوی، حجم ادرار، الکترولیت‌ها، گازهای خون و برون ده قلبی انجام شود.
-مصرف نیکوراندیل موجب سرکوب سیستم عصبی می‌شود. به همین دلیل به بیمار یادآوری شود که از انجام کارهایی که نیاز به احتیاط دارند مانند رانندگی و‌کار با ابزار خطرناک تا زمانی که اثرات دارو باقیست، خودداری کند.
-از آنجا که افت فشار شدید در مدت درمان با این دارو ممکن است رخ دهد، آموزش‌های لازم در این مورد به بیمار داده شود. همچنین تاکید شود که مصرف نیکوراندیل همراه با اتانول احتمال بروز این عارضه را افزایش می‌دهد.

دارو های هم گروه نیکوراندیل

محلول شستشوی لنز کوآنزیم کیو 10 لوومنتول
لینولئیک اسید سربرولیزین ساریلومب
فنیل افرین زینک فیتوسترول پولی کوزانول
اوره ایکتیول سدیم تترادسیل سولفات
فسفاتیدیل سرین فسفر پتاسیم متافسفات
هیدروژن پراکساید پرمنگنات پتاسیم ترکیبات تقویت ایمنی
سیستین+ب6+زینک گلوتاتیون تایورین
آلفا لیپوئیک اسید آب مقطر یوهمبین
سولباکتام ۵ هیدروکسی تریپتوفان هیدروکسی تریپتوفان+ملاتونین+ویتامین
اینوسین پرانوبکس آدمتیونین تری گلیسرید بازنجیره متوسط
سلنیوم استارچ بوپروپیون+نالتروکسون
اسید بوریک کلسیم دوبسیلات کندروتین سولفات سدیم
کلاژن سیکلودکسترین ها تریفلونومید
گاما-آمینوبوتیریک اسید گلوکومانان گلوکزآمین
گلیسروفسفریک اسید هیالورونیک اسید هیالورونیک اسید-تزریقی
اسید لاکتیک ملاتونین اگزالیک اسید
پروپولیس سدیم فنیل بوتیرات آنتوسیانوزید آ
شیر خشک آمینوژن ترکیبات مناسب برای بیش فعالی، تمرکز و حافظه
نوسینرسن تالامونال سدیم هیالورونات+بوراکس+کلاژن
اسموپرازول+ناپروکسن پروپولیس+عسل ترکیبات ضد اسکار
فلوسینولون+هیدروکینون+ترتینوئین مهار کننده سی1 استراز هیالورونیداز
گروه NA

کد ژنریک نام شکل دارویی پرخطر دما حیاتی برچسب هشدار بالا
06459
06461

  • اسامی تجاری فارسی
  • اسامی تجاری انگلیسی

اسامی تجاری موجود در ایران

اسامی تجاری موجود در ایران

نام تجاری
قرص ایکورل 20 میلی گرم
قرص نیکوراندیل ریووفارم 10 میلی گرم
قرص ایکورل 10 میلی گرم
قرص نیکوراندیل ریووفارم 20 میلی گرم
قرص نیکونژین 20 میلی گرم
قرص نیکونژین 10 میلی گرم
قرص وانا نیکوراندیل 20 میلی گرم
قرص وانا نیکوراندیل 10 میلی گرم
قرص آدانکور 10 میلی گرم
قرص آگنالیز 10 میلی گرم
قرص آدانکور 20 میلی گرم
قرص آگنالیز 20 میلی گرم
وحیدی (1401/7/25)

باسلام. برادر من 50سالش است چهار تا رگهاش استنت زدن دوتا شون یکبار آن دوتا دیگر راهرسالی یک استنت زدن الان دکتر علاوه بر پلاویکس. و اس ا قرص نیکوراندیل 20میای را هم تجویز کرده. روزانه نصف اول بهتر چه زمانی بخورد بعد آیا آن نصف دیگر را باید دور انداخت یا آن در زمانی دیگر می‌شود استفاده کرد

دکتر زهرا طاهری - پزشک عمومی. (1401/7/25)

سلام و احترام.بهتر است با معده ای که خالی نباشد و بطور منظم مصرف گردد..مثلا ظهرها بعد از ناهار...نصف دیگر را در شرایط پاکیزگی و دور از نور و رطوبت، نگهدارید و مجددا استفاده بفرمایید.

بیژن وطندوست (1400/2/20)

من خواهری کرولال دارم که شصت و هشت سالشه سه ساله سکته شدید داشته و بخاطرخطر50به50 عمل واینکه نمیشه خطرراحالیش کردوبهش فهموند دارو مصرف میکنم هرسری یک قرص کم پیدا میشه حالا هم نیکورندیل پیدا نمیشه لطف کنید جایگزینی برای نیکورندیل پیشنهاد کنید ممنون میشم خداخیرتون بده ازخرمشهرهستم

مژگان فرجی (1400/2/1)

سلام باتشکرمادرم چندسالیست قرص نیکوراندیل مصرف میکنداماچندروزاست تمام شده واینبارپیدانکردیم این چندروزقلبش اذیت شده خواهشاازکجاتهیه کنیم یاداروی جایگزینش چیست ممنون

وحید بشیریان (1400/1/17)

سلام دوستان من چند روز پیش ی پست بابت قرص نیکوراندیل گذاشتم همون روز هم ی بنده خدایی تماس گرفت براشون ارسال کردم.لطفا دیگه تماس نگیرین

متین فر (1400/1/12)

مدتی بعد ازعمل انژیوحدوداا3ماه بعدصبحهاهنگام پیاده روی دردقفسه سینه ودرددربازوها اذیتم کرد به متخصص قلب مراجعه کردم نیکوراندیل10 وبیزوپرولول 5برام تجویزکرده اززمان استفاده شدیداسردرددارم پشت سرم وکلادردتوسرم جابجامیشه کلافه م کرده وخیلی کسل وروزاول ماهیچه هام دردمیکرد ولی سردردم هنوزادامه داره تاالان 5روزمصرف کردم

مهدئ علیایی (1400/1/10)

سردرد و درد عضلات بی حالی

صمانه (1399/12/14)

مادرمن هم قرص نیکوراندیل پیدا نکردیم آداکتور میخوره ولی فشارش پایین هست بعد استفاده قرص افت فشار و سرگیجه دارن ودیابت دارن نمیشه چیزهای شیرین بخورن چ کنیم دکترش جواب نداده دردسترس نیست خواهشااااا کمک کنید دارو چ جوری بخور الان یه دونه میخوره صبح

ماندانا (1399/11/20)

سلام مادر من سالهاست بخاطر گرفتگی شریان اصلی قلب، ایزوسوباید مصرف می کنن و البته داروهای دیگر؛ حالا پزشکشون خارج رفته و دکتر جایگزین نیکوراندیل۲۰ نصف صبح و شب تجویز کرده ایا این دارو جایگزین مناسبی بدای ایزوسورباید است؟؟ ممنون اگر پاسخ بدید

مهدی زارع (1399/11/19)

با عرض سلام..بنده ازسال79مشکل قلبی دارم.سال80جراحی باز‌.مجددا90دورگ فنر..وباز98دورگ فنر گذاشتم. دارو آدانکور میخورم پلاویکس..آیا نیکوراندیل ایرانی مثل خارجی عمل میکنه..یا فقط خارجی مصرف کنم.با تشکر.

آلا عرب (1399/11/17)

با سلام مادرم پس از مصرف این قرص روی پاهایشان ورم کرده آیا این از عوارض این قرص است؟؟آنژین صدری دارن

فریده محسنی (1399/10/29)

سلام وقت شما بخیر مادرم بعد از انژیو قلب قرص نیکوراندیل و قرصهای فشار و چربی پلاویکس هم به تازگی دچار درد در پشت گردن میشه البته ادرارش هم زیاد میکنه و هر بار بعد از دستشویی دچار درد شدید در قلبش میشه خیلی اذیت میشه همیشه در طول شبانه روز درد میکشه خواهش میکننم ما رو راهنمایی کنید که اینقدر ددرد نکشه

فریده محسنی (1399/10/29)

سلام مادرم حدود 2 سال از قرص نیکو اریل استفاده می کنه و همچنین قرص پلاویکس بخاطر بسته بودن رگهای قلبش تجویز شده الان یکی دچار تکرر ادرار شده و هم رگهای گردنش دچار کشیدگی شدید با درد میشه خصوصا بعد از ادرار درد قلبش هم ززیاد میشه البته آسم هم داره آیا راهی هست که اینقدر درد نکشه

حسین حجتی (1399/10/10)

درود بر شما،من ۱۳ سال پیش عمل باز انجام داده ام و بعد از عمل تا ۴ ماه قبل ۵ استنت در سال ۹۴ و ۹۵ و ۹۹ در عروق قلبم بعلت گرفتگی جای داده اند الان حدود ۴ ماه است که نیکوراندیل ۲۰ مصرف میکنم اوایل با سر درد همراه بود ولی به مرور درد آن کم شده سوالم از جنابعالی اینه که ایا این قرص میتونه عروق قلب تقریبا بسته شده را تا حدودی باز کنه و از بدتر شدن شرایط جلوگیری کند.ویا اینکه بعد از قطع آن شرایط به حالت قبل بر میگرده و تا کی باید انرا مصرف کرد.سن من ۶۶ سال است. با تشکر از شما

سودابه شفیعی زاده (1399/10/3)

قرص نیکوراندیل از دیشب مصرف می کنم سر درد دارم می تونم مسکن بخورم

مرضیه (1399/9/30)

سلام مادر من چند سال هست نیکوراندیل مصرف میکنه اما حالا پیدا نمیشه میخواستم ببینم جایگزین نیکوراندیل چه دارویی هست

حسین حجتی (1399/9/2)

با سلام و تشکر از پاسخگویی شما،من حدود ۱۳ سال پیش جراحی باز قلب انجام دادم و بعد از اون تاریخ ۵ استنت هم در عروق قلبم جایگذاری کرده اند. اخیرا دکترم نیکوراندیل۲۰ برایم تجویز کردند و اثرات مثبت انرا بر روی قلبم دیدم ولی اخیرا بعد از ترمیم یکی از دندانهایم توسط دندانپزشک داخل دهانم افت زده و لثه مرا دچار مشکل کرده ایا میتوانم برای مدتی تا التیام لثه ام انرا قطع کنم.با تشکر

علی طجری (1399/8/17)

سلام من ۷۵سال سن دارم قرص رو مدت چندسال مصرف کردم ولی پزشک گفت باید قطعش میکردی.یکدفعه قطعش کردم عوارضی نداره؟؟ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1399/8/18)

قطعا پزشک داروی جایگزین برای شما تجویز کرده است

سالمی (1399/8/9)

همسر من حدود نه ماه پیش عمل قلب باز انجام داده ولی دو ماه هست ابتدا دویدن کمی درد تو سینه بعد دستش درد میگیره واین درد چند دقیقه بیشتر طول نمی کشه بعد با ادامه فعالیت خوب میشه دکتر که رفتیم نوار گرفت گفت نوار خوبه وگفت احتمالا مویرگ بسته باشه واز این قرص نوشت از اونجایی که توانایی قلب همسرم چهل هست ودارو پلا ویکی و روزگار 50 وقرص چربی واسپرین میخوره آیا خوردن این قرص لازم واسه همسرم یا

م طهوری (1399/8/6)

دکتر برای من در دو نوبت قرص نیکوراندیل ۲۰تجویز نموده ، قرص لوزارتان ۲۵ هم نصف صبح و نصف شب، قرص پلاویکس هم بعلت استنت مصرف میکنم گاهی اوقات افت فشار دارم ( فشار زیر ۱۰ و زیر ۶) آیا میتوانم قرص لوزارتان را قطع کنم با تشکر

پیام بصورت (1399/6/13)

سلام و وقت بخیر ، عذرخواهی میکنم اثر و مکانیسم دارو نیکوراندیل شبیه N.C می‌باشد ؟! مصرف این دو قرص خطر زا هست ؟!

مدرسی فر (1399/5/14)

سلام من بدنم خارش میگیره آیاازمصرف این داروست؟ ممنون میشم

عطیه (1399/5/13)

پدر من باید روزی ۱ قرص نیکوراندیل ۱۰ مصرف کنه ولی داروخانه ۲۰ داده و گفته نصف کنید و نصفش رو دور بریزید. آیا میشود نصفش رو روز بعد استفاده کرد؟

حسینی (1399/4/4)

سلام خسته نباشین من مادرم دوروزه ک از قرص نیکوراندیل استفاده میکنن سردرد خیلی شدیدی دارن خدایی نکردع اتفاقی ک نمیفته

هدی راد (1399/2/23)

سلام خداقوت بابت سایت خوبتون میخواستم بپرسم مصرف قرص نیکوراندیل در بارداری مشکل ایجاد میکند؟ من هفته ششم بارداری هستم با توجه به مشکل قلبی که دارم میتوانم این قرص رو مصرف کنم؟

جمال پیری (1399/2/14)

سلام من قرص نیکوراندیل مصرف می کردم الان مدتیست پیدانمیکنم.بجای این قرص ازچه قرصی استفاده کنم؟

دکتر شهرام مظاهری - متخصص قلب و عروق (1399/2/15)

سلام می توانید از قرص adancor استفاده کنید

Salimitan (1399/2/6)

سلام سردرد ناشی از استفادهاز قرص نیکوراندیل ۲۰ بعد از چه مدت از قطع مصرف از بین می رود؟ با تشکر

ناشناس (1398/12/27)

سلام ایا قرص نیکوراندیل با کپسول پلاویکس را میتوان باهم مصرف کرد

حسن زینلی (1398/11/26)

با سلام نیکوراندیل ۱۰ شبها مصرف می کتم آیا می شود نصف کنم صبح و شب بخوره?

سلام هرو وقت قرص نیکوراندیل را مصرف میکنم دچار سردرد شدید میشوم چکار کنم ایا از قرص مسکن(نوافن) استفاده کنم اشکال داره‌‌‌‌‌ (1398/11/15)

لطفا درمورد کاهش سردرد ناشی از قرص نیکوراندیل چاره یا پیشنهادی بی اندیشید ۱۵/۸/۹۸

غلام رضا اسدی (1398/10/10)

با سلام. من۵سال پیش عمل قلب باز کردم چندماهی است با تجویز پزشک سوستاک مصرف میکنم. اخیرا قرص نیکوراندیل راهم اضافه کرده که هنوز شروع نکردم آیا مصرف همزمان این دو قرص لازم است و مشکلی برام ایجاد نمیکنه؟ با تشکر

فرید شیروانی (1398/10/5)

سلام خسته نباشید مادر من بعد از آنژیو قلب داروی نیکوراندیل مصرف میکنه ولی حدودا نیم ساعت بعد از مصرف سر درد بسیار شدیدی میگیره چندبار امتحان کردیم تا مطمئن شدیم از مصرف قرصه و حالا هم با خوندن مطالب دیگران مطمئن تر شدم که از مصرف قرصه ولی دکترش گفت قرص جایگزین نداره خودتون بگین قرص جایگزین چی میشه استفاده کرد؟ ممنون

امین (1398/10/4)

با سلام آیا مصرف همزمان نیکوراندیل و بریلینتا مشکلی واسه بیمار قلبی بوجود میاره یا مانعی نداره؟لصفا پاسخ بدین ممنون

Tara (1398/10/3)

باسلام پدرمن هم ازین قرص استفاده میکنه وحداقل نیم ساعت بعدمصرف سردرد خیلی بدی میگیره میگه رگهای پشت سرم انگار سفت بشه خیلی درد دارن بیشترین درد واسه رگهای پشت گردن هستن میگه انگار سرم و جمجمه ام به هم میخوره یه چنین حسی داره و خیلی اذیت میشه چه باید کرد

محمد رضا اسکندر فهیم (1398/8/5)

با سلام ببخشید من دوروز است که یک عددقرص ۲۰ میلی مصرف میکنم ولی سردرد دارم صبح ها می خورم آیا میشود نصف صبح بخورم ونصف شب یا شبها بخورم سر دردم کم میشود ممنونم

ناشناس (1398/7/6)

سلام توروخدا بهم بگین باید چکار کنم با سردرد بعد از نیکوراندیل؟ زندگی و کارم مختل شده بس که درد میکشم تو شبانه روز. آیا میتونم نخورمش یا اینکه با داروی دیگه ای جایگزینش کنم؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/6)

نباید بیمار به علت عوارض دارویی زجر بکشد و درد زیاد تحمل کند. لازم است برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید. داروهای جایگزین موجود است.

م ، ص (1398/7/5)

سلام ، اشتباهی قسمت نارنجی قرص نکوراندیل خورده شده ، آیا ضرر دارد ، باید چکار کنیم

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/7/5)

قسمت قرمز قرص نیکوراندیل محتوی سیلیکاژل است که به عنوان جاذب الرطوبه استفاده می شود و نباید خورده شود. می توانید از قرص بایوکربن (زغال فعال) به همراه یک دارو ملین (سی لاکس) برای دفع سیلیکاژل از بدن استفاده کنید.

ناشناس (1398/6/27)

عرض سلام و خسته نباشید . از زمانی که من این قرص را مصرف می کنم دچار سردرد شدید میشوم لطفاً راهنمایی کنید چکار کنم . دارو را قطع کنم یا سردرد را همچنان تحمل کنم ؟ ممنون از لطفتون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/27)

اگر بیش از دو هفته از مصرف دارو می گذرد و سردرد همچنان وجود دارد برای تغییر دارو به پزشک مراجعه کنید.

م . میرترابی (1398/6/23)

سلام و تشکر از زحمتهایی که میکشید . همسر من نیکوراندیل مصرف میکند ،متاسفانه در کانادا چنین دارویی ندارند ، آیا شما داروی جایگزین نیکوراندیل که در کانادا تولید شود میشناسید ، لطفا راهنمایی بفرمایید . با تشکر

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/25)

در کانادا و آمریکا نیکوراندیل جزء لیست داروهای رسمی نیست. برای تجویز دارو حتما لازم است به پزشک مراجعه کنید.

نگين رضواني (1398/6/17)

براي مادر من تجويز شده،ايشون لوزارتان هم براي فشار خون استفاده ميكنن،آيا بايد فاصله زمان براي اين دو قرص يا مورد خاصي رعايت كرد؟

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/21)

بهتر است با فاصله حداقل یک ساعت از یکدیگر مصرف کنند.

منتصری (1398/6/6)

سلام با عرض خسته نباشید در خصوص قرص زمان نیکورانیل ایا قبل از غذا باشد یا بعد از غذا وزمان مصرف چه ساعاتی بهتر است صبح یا شب ممنون

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/6/6)

اگر یک بار در روز برای شما تجویز شده است ساعت ۹ شب مصرف کنید و اگر دو بار در روز تجویز شده است ۹ صبح و ۹ شب. اگر بعد از غذا هم مصرف شود اشکالی ندارد

پروانه رضوی (1398/5/8)

قرصی که به رنگ نارنجی در بالای هر ورق از قرص های nicrorandil rivopharm موجود است برای چیست و آیا خوراکی است

دکتر محسن صنیعی - داروساز، مدیر وب سایت دارویاب (1398/5/8)

خوارکی نیست. این محفظه حاوی سیلیکاژل جاذب رطوبت است و بوسیله شیاری به تمام قرص ها متصل است.

چنانچه در خصوص "نیکوراندیل" سوالی دارید، عارضه خاصی مشاهده نموده اید و یا مطلب ویژه ای به نظرتان می رسد با دیگران به اشتراک بگذارید

Click to Change image

آگهی های عمومی

گلوتریو کلسیم پلاس ابوریحان فاراموکس شیاف ایبوپروفن شربت نوسکاف اپلیشکن اندرورید و آی او اس دارویاب-app drug info